Παρασκευή, 26-ΑΠΡ-2019, 3:45 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Μυστικός Γαλαξίας » Μυστικός Γαλαξίας » «Άγνωστα πλάσματα» κινούνται στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη;
«Άγνωστα πλάσματα» κινούνται στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη;
aposperittisDate: Κυριακή, 23-ΑΠΡ-2017, 2:45 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Σύμφωνα με ένα νέο αμφιλεγόμενο βίντεο, το curiosity εντόπισε άγνωστα πλάσματα να κινούνται στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη.

Το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα προσφέρει «αποδεικτικά στοιχεία» πρωτόγονης ζωής στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.
Όταν το curiosity rover άρχισε να χρησιμοποιεί το τρυπάνι του στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη, κάτι εθεάθη να κινείται. Κυνηγοί UFO πιστεύουν ότι πρόκειται για έντομα που κινούνται γύρω από το τρυπάνι του rover, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι υπάρχει ζωή στον πλανήτη Άρη.

Οι μυστήριες ξένες μορφές ζωής είχαν εντοπισθεί σε μαύρες και άσπρες εικόνες, και το κανάλι του YouTube Mars Alive συνέταξε ένα time-lapse βίντεο με τις εικόνες, που δείχνουν ότι υπάρχει μία κίνηση που πρέπει να είναι το αποτέλεσμα εξωγήινης ζωής.
Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχει σίγουρα κάτι περίεργο σχετικά με τη μετακίνηση οι σκεπτικιστές απορρίπτουν την «ανακάλυψη» λέγοντας ότι τα αντικείμενα που κινούνται, είναι πιο πιθανό να είναι συντρίμμια που κινήθηκαν ως αποτέλεσμα από το τρυπάνι.

Ωστόσο, μερικοί θεατές διαφωνούν και επισημαίνουν ότι, ενώ ένα ή δύο αντικείμενα κινούνται μακριά από το τρυπάνι, ένα από αυτά κινείται προς την ίδια κατεύθυνση τη στιγμή που το τρυπάνι διαπερνά την επιφάνεια του Άρη.
Το βίντεο έχει προκαλέσει διαιρεμένες γνώμες, μεταξύ πιστών και δύσπιστων. Από την άλλη πλευρά η Nasa, έχει παραμείνει σιωπηλή, δεν θα σχολιάσουμε κάτι για αυτό…
Αυτή η περίεργη ανακάλυψη σίγουρα θα ενσωματωθεί σε ένα μακρύ κατάλογο ανωμαλιών που διαπιστώθηκαν στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη.

Ελέγξτε τις εικόνες τις Nasa εδώ:
http://mars.nasa.gov/msl........o]https

Το βίντεο:

https://youtu.be/CHcltv9wjmM


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
Forum » Μυστικός Γαλαξίας » Μυστικός Γαλαξίας » «Άγνωστα πλάσματα» κινούνται στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη;
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: