Τρίτη, 21-ΜΑ-2024, 5:05 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Μια "αλλη" αποψη ! (Επιστολή προς Μπένυ από έναν καταθέτη στην Ελβετία)
Μια "αλλη" αποψη !
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 19-ΔΕΚ-2011, 10:34 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Επιστολή προς Μπένυ από έναν καταθέτη στην Ελβετία

Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2011 11:33
Yiannis Aeras

Πιστεύετε πραγματικά ότι αυτός που έχει μη νόμιμο χρήμα στο εξωτερικό το έχει στο όνομά του; Η άποψή μου είναι ότι δεν το έχει καν σε όνομα off shore εταιρείας με τον ίδιο σαν beneficial owner. Το έχει σε ονόματα κανονικών ξένων εταιρειών ή σε ονόματα ξένων αχυρανθρώπων.

- Πιστεύετε πραγματικά ότι αυτός που έστειλε μη νόμιμο χρήμα στο εξωτερικό από την Ελλάδα το έκανε με έμβασμα σαν αυτά που ψάχνετε τώρα; Το έκανε επί το πλείστον μέσω τμημάτων private banking ή ακόμα περισσότερο χονδροειδώς με βαλίτσες (θυμίζει κάτι;).

Καταλαβαίνω απόλυτα ότι η συζήτηση αυτή είναι φιλολαϊκή και απαραίτητη για την κυβέρνηση για να δείξει ένα πρόσωπο ισονομίας και δικαιοσύνης απέναντι στους καταταλαιπωρημένους μισθωτούς και συνταξιούχους. Όμως, σας πληροφορώ ότι η πολύ μεγάλη πλειονότητα εμβασμάτων και καταθέσεων εξωτερικού που πιθανώς να ανακαλύψετε είναι απολύτως νόμιμα χρήματα απλών πολιτών /κεφαλαιούχων/ επιχειρηματιών και εφοπλιστών. Χρήματα δουλεμένα, φορολογημένα, δικαίως αποκτηθέντα που αναζητούν ένα ασφαλές καταφύγιο από την επερχόμενη καταστροφή. Η κατοχή και η δημιουργία πλούτου στην Ελλάδα πρέπει επιτέλους κάποτε να απενοχοποιηθεί, όπως και η επιχειρηματικότητα.

Σχετικά με τις εκκλήσεις σας περί πατριωτικού καθήκοντος για την επιστροφή νόμιμων κεφαλαίων στην Ελλάδα.

Ξέρετε πολύ καλά κ. Βενιζέλο, ότι το χρήμα σύνορα δεν έχει και κατευθύνεται προς εκεί που υπάρχει ασφάλεια, καλύτερη απόδοση και εύκρατο για επενδύσεις κλίμα. Το χρήμα στην Ελλάδα τώρα δεν έχει ασφάλεια και δεν μπορεί να επενδυθεί πουθενά χωρίς το ρίσκο της πιθανής ολικής απώλειας (τελευταία, χάρη και στις κινήσεις της προηγούμενης κυβέρνησης και του τέως πρωθυπουργού, η χώρα απέκτησε και συναλλαγματικό ρίσκο). Η Ελλάδα προσφέρει τώρα μόνο αποδόσεις (επιτόκια προθεσμιακών, ελληνικά ομόλογα) με το ανάλογο πολύ μεγάλο ρίσκο. (αλήθεια κε Βενιζέλο, εσείς ως καλός πατριώτης, πόσα ελληνικά ομόλογα αγοράσατε τελευταία για να στηρίξετε το δημόσιο χρέος;).

Είναι επιεικώς αστείο να επικαλείσθε τα πατριωτικά αισθήματα των Ελλήνων (τα οποία είναι δεδομένα νομίζω), να ρισκάρουν τους κόπους μιας ζωής για να καλύψουν το τραπεζικό κενό που δημιούργησε πάνω από όλα η ανικανότητα της προηγούμενης κυβέρνησης κατά τη διαχείριση της κρίσης, την οποία όντως κληρονόμησε. Κάθε Έλληνας νομίζω κε υπουργέ θα ήθελε να έχει τα χρήματά του στη χώρα του, να αισθάνεται ασφαλής, να τα επενδύει σε ένα περιβάλλον ισονομίας και δικαιοσύνης και να προσφέρει στην ανάπτυξη του τόπου του. (τρανταχτό παράδειγμα η επένδυση στη Μεσσηνία (Costa Navarino), όπου ένας πραγματικός πατριώτης πάλεψε με το τέρας της γραφειοκρατίας επί 15 έτη για να δημιουργήσει ένα διαμάντι στο χώρο του τουρισμού).

Τα χρήματα θα έρθουν ξανά στις ελληνικές τράπεζες με μεγάλη χαρά όταν έρθει μία κυβέρνηση στην εξουσία, η οποία:

- Δεν θα μιλάει για Τιτανικούς, γεμάτα πιστόλια στα τραπέζια, διεφθαρμένους Έλληνες και δημοψηφίσματα περί παραμονής στο ευρώ

- Δεν θα λέει ατάκες τύπου ‘δεν με ενδιαφέρουν οι αγορές και τα spreads’ – Άνοιξη 2010 νομίζω – όταν οι αγορές είναι αυτές πού μας δανείζουν αφού χρωστάμε της Μιχαλούς.

- Δεν θα λέει ατάκες τύπου ‘δεν με ενδιαφέρουν οι τράπεζες παρά μόνο οι πολίτες’, ξέροντας ότι χωρίς τις τράπεζες δεν θα υπάρχουν –οικονομικά– ούτε οι πολίτες

- Δεν θα βγαίνουν τα στελέχη της στα παράθυρα των media καθημερινώς σαν αστέρες της τηλεόρασης, αλλά θα δουλεύουν αθόρυβα και αποτελεσματικά

- Θα ακυρώσει τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης (και ασυλίας) υπουργών (δικός σας νομίζω)

- Θα συνεργάζονται πραγματικά όλα τα στελέχη της και δεν θα ασχολούνται οι μεν με διαδοχές, οι δε με ημερομηνίες εκλογών και οι άλλοι με αγωνιώδεις προσπάθειες να αναδειχθούν ρυθμιστές των καταστάσεων

- Θα προσπαθήσει να δώσει το καλό παράδειγμα στους πολίτες και να ξεριζώσει πρώτη τα αποστήματα του Δημοσίου (συστήματα 4-4-2 στις εφορίες, δημοπρασίες για τις θέσεις εφόρων,κλπ)

- Θα συγκρουστεί πραγματικά με τα ψευτοσυνδικαλιστικά κινήματα που καταλύουν κάθε έννοια νομιμότητας στη χώρα (ρωτήστε τους επαγγελματίες της πλ. Συντάγματος)

- Θα προσπαθήσει πραγματικά να μειώσει το τεράστιο σπάταλο κράτος (και όχι με κολπάκια τύπου εφεδρείας)

- Θα ανακοινώσει την άρση της μονιμότητας στο δημόσιο, αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος.

- Θα καταλάβει ότι η δημοσιονομική εξυγίανση έρχεται πρώτα με την περιστολή των σπαταλών (όχι δαπανών) και μετά με την αύξηση της φορολογίας.

- Θα δώσει πραγματικά κίνητρα για άμεσες επενδύσεις στους τομείς συγκριτικού πλεονεκτήματος της χώρας μας (τουρισμός, ενέργεια, μεταφορές κλπ) του τύπου παραχώρηση γης με ενοικίαση, φορολογικά κίνητρα κλπ

- Θα καταλάβει επιτέλους ότι η ανάπτυξη και η πρόοδος μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω του ιδιωτικού τομέα.

- Θα κάνει τον υποψήφιο επενδυτή/επιχειρηματία να μην αισθάνεται τρελός ή αυτόχειρας που αποπειράθηκε να επενδύσει στην Ελλάδα

- Θα καταλάβει ότι η υπερφορολόγηση των πάντων έχει τα αντίθετα αποτελέσματα (καμπύλη Lafare κλπ). Πόσα έσοδα έχει άραγε χάσει η κυβέρνηση με την υπερφορολόγηση των αυτοκινήτων πχ; Απώλειες από τέλη ταξινόμησης, ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος των εμπόρων αυτοκινήτων, τελών κυκλοφορίας, φόρο εισοδήματος από απολυμένους υπαλλήλους από έμπορους αυτοκινήτων κλπ. Και όλα αυτά επειδή ήθελε να επιβάλλει τον φιλολαϊκό ‘φόρο πολυτελείας’ στα ακριβότερα αυτοκίνητα.

Η λίστα με το τι θα έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση για να εμπνεύσει πάλι εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στους πολίτες της και τις ‘κακές’ αγορές είναι ατελείωτη, αλλά και αυτονόητη νομίζω.

Χωρίς αυτά τα συστατικά, δεν πρόκειται να έρθει ούτε ένα ευρώ πίσω στη χώρα.

Σταματήστε επιτέλους το κυνήγι μαγισσών με τις καταθέσεις του εξωτερικού και με την προσπάθεια εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης, συντονιστείτε και δείξτε στο ‘κακό’ και ‘κερδοσκοπικό’ κεφάλαιο, ότι έχετε καταλάβει πραγματικά την κρισιμότητα της κατάστασης και αλλάζετε ρότα εμπράκτως –μη λαμβάνοντας υπόψη το όποιο πολιτικό κόστος. Ο χρόνος της Ελλάδας δυστυχώς έχει τελειώσει και θαύματα στην οικονομία ΔΕΝ γίνονται.

ΥΓ. Απασχολούμαι ως επαγγελματίας trader μετοχών και παραγώγων στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Τα όποια κεφάλαια μου στο εξωτερικό προέρχονται από αγοροπωλησίες αυτών των προϊόντων»

Υπεύθυνος για την φιλοξενία:

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@capital.gr
Πηγη , http://alithinapsemata.gr/backsta....41.html

Added (2011-12-19, 10:33 PM)
---------------------------------------------
Και μια "αλλη απαντηση" ! cool

Τα δάνεια από τις ΗΠΑ

Τους τελευταίους δύο μήνες έρχεται και επανέρχεται στο διεθνές προσκήνιο ένα σενάριο που αναφέρεται στο ενδεχόμενο να υπάρξει αύξηση των πόρων του ΔΝΤ, προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνατότητες δανειοδότησης , χωρών της ευρωζώνης , που βρίσκονται σε «παγίδα δανεισμού». Μεταξύ αυτών φυσικά και η Ελλάδα.
Τα δάνεια από τις ΗΠΑ

Η Γερμανία με σημερινή ανακοίνωσή της, ενημερώνει ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν ισχύει. Αυτήν την εξέλιξη ως Ελλάδα θα πρέπει να τη θεωρήσουμε θετική. Για τους εξής λόγους:

- Το ΔΝΤ , μπορεί ως διεθνές ταμείο , στο οποίο άλλωστε και εμείς ως χώρα συμμετέχουμε να έχει ένα ενδιαφέρον, γιατί είναι μηχανισμός αξιοπιστίας προς τους δανειστές, ειδικά τις αγορές, άρα υπό ορισμένες προϋποθέσεις δίνει λύσεις. Στην προκειμένη όμως περίπτωση και υπό τις παρούσες συνθήκες, η στήριξη από το ΔΝΤ, δεν δίνει καμία ενίσχυση του ενδεχομένου πρόσβασης στις αγορές.

Γιατί όχι στο ΔΝΤ

- Διευκολύνεται απλά η Γερμανία, χωρίς κόστος ή ρίσκο, με τα χρήματα των άλλων και ειδικά των ΗΠΑ, να προωθεί τη Γερμανική Ένωση της Ευρώπης και να θέτει στους υπόλοιπους, τους όρους και τα τελεσίγραφά της , όπως και τις εμπράγματες εγγυήσεις, χωρίς ταυτόχρονα οι ελλειμματικοί, φυσικά και η Ελλάδα να λύνουν το ζήτημα του χρέους τους, αλλά και την ανάκτησης της εθνικής τους αυτοδιοίκησης.

- Η συνταγή αντιμετώπισης των χρεών και των ελλειμμάτων από την πλευρά του ΔΝΤ, είναι μία και υφεσιακή. Είναι επίσης μια συνταγή αποτυχημένη όπου και αν εφαρμόσθηκε. Στην ευρωζώνη, η πρώτη χώρα που δοκίμασε μια τέτοια προοπτική υπήρξε η Ελλάδα , με το ΔΝΤ να μειοψηφεί σε σχέση με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, στην Τρόικα, με τα πολύ αρνητικά αποτελέσματα πλέον σήμερα σε σχέση με τα Μνημόνια.

- Άρα η περαιτέρω χρηματοδότηση μέσω ΔΝΤ, από κεφάλαια των ΗΠΑ και των Αναπτυσσομένων, προς την Ευρώπη, τα μόνα που εξυπηρετούν είναι το Γερμανικό μεγαλοϊδεατισμό και την ύφεση. Ούτε τους λαούς της Ευρωζώνης, ούτε την ανάκαμψη και την παγκόσμια σταθεροποίηση.

- Το ΔΝΤ παραμένει ως ενδιαφέρων οργανισμός, ως σύμβουλός , σε σχέση με τα «εργαλεία» του , ή εγγυητής αποπληρωμής κάποιων δανείων μεταξύ αγορών και ελλειμματικών κρατών, αλλά τίποτα παραπέρα.

Τα διμερή δάνεια

Οι ΗΠΑ ως συνταγή ανάκαμψης και ανάπτυξης μιας οικονομίας, ακόμη και προβληματικής, εμπιστεύονται αρχές πολύ διαφορετικές από εκείνες του ΔΝΤ και του αυστηρού δημοσιονομισμού της Γερμανίας. Στην περίπτωση λοιπόν που είχαμε διμερή δάνεια, ως επιλογή της Ουάσιγκτον αυτά για να είναι αποτελεσματικά, θα πρέπει να είναι διακρατικά ή μέσω απευθείας των διεθνών επενδυτικών τραπεζών της Γουόλ , με την εγγύηση της FED, στην τελευταία περίπτωση και όχι μέσω του ΔΝΤ ή των οργάνων της Γερμανίας. Η συνταγή της αμερικανικής οικονομίας και η από την άλλη ακτή του Ατλαντικού θεώρηση πραγμάτων, δίνει λύσεις και δημιουργεί αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, ακόμη και σε σύνθετες περιπτώσεις , όπως η Ελλάδα όπου η κεντρική διοίκηση αλλά και η επιχειρηματικότητα, βρίθουν στρεβλώσεων, καρτέλ και διαφθοράς.

Η παράδοση άλλωστε των σχεδίων Μάρσαλ, που πολύ αρέσκονται κάποιοι Κεντροευρωπαίοι, να μνημονεύουν, μεταλλάσσοντας τα όμως σε δάνεια με τοκογλυφικά επιτόκια, που κατασπαράσσουν μια προβληματική οικονομία και καθεστώς νέο-αποικιοκρατίας, τέτοιο που πραγματικά απορροφά και ενσωματώνει ολόκληρα έθνη-κράτη , τότε μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό.

Η διαφορά Αμερικής από τη Γερμανία

Για παράδειγμα στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αν η Αμερική εφάρμοζε την οικονομική πολιτική της Γερμανίας σήμερα, θα έπρεπε να έχει ενσωματώσει και να διοικεί πρωτογενώς, ολόκληρη την Ευρώπη ή τουλάχιστον μέχρι το όριο επιρροής και ελέγχου της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Διότι όλες οι χώρες είτε οι συμμαχικές των ΗΠΑ , είτε οι άλλες που τάχθηκαν με την πλευρά του άξονα του Ράιχ, βρίσκονταν σε ερείπια, με οικονομίες απολύτως κατεστραμμένες. Ο τρόπος που χρηματοδότησε όμως η Αμερική την ανάκαμψη από την καταστροφή ήταν τέτοιος που επέτρεψε μέσα σε μια δεκαετία τα κράτη της Ευρώπης , να περάσουν σε θετικό και σταθερό έδαφος.

Σήμερα οι συνθήκες στην Ευρώπη, εντός και εκτός ευρώ, είναι προβληματικές, αλλά σαφώς καλύτερες και στις πλέον ελλειμματικές χώρες σε σχέση με την πραγματική καταστροφή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Στην περίπτωση που ισχύσουν ή συμφωνηθούν διμερή δάνεια, από ΗΠΑ, FED και δολάριο, αυτά δεν θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους ούτε την ευρωζώνη, ούτε να σχετισθούν μονομερώς με το ΔΝΤ.

Η ελληνική (ιδιάζουσα) εγγύηση και τα 20 δισ. δολάρια

Για παράδειγμα η Ελλάδα. Στην περίπτωση που οι ΗΠΑ αποφάσιζαν να προχωρήσουν στη δανειοδότηση της, με χαμηλό επιτόκιο της τάξης του 2-3 % και περίοδο αποπληρωμής μακρά και ασφαλή 30-50 χρόνων , ένα κεφάλαιο της τάξης των 20 δισ. δολαρίων, που δεν θα πήγαινε για την αποπληρωμή παλαιότερων ομολόγων που λήγουν, με τεχνική βοήθεια και επενδύσεις από τις ΗΠΑ, FED, ΔΝΤ και συμβούλους επενδυτικές τράπεζες της Γουόλ Στριτ, θα ήταν απολύτως αρκετό για την ανάκαμψη και τον επαναπροσδιορισμό της οικονομίας μας σε μόνιμη βάση.

Άλλωστε ως ειδικά περίπτωση σε όλα η Ελλάδα , έχει εγγύηση το κατοχικό δάνειο της Γερμανίας , της δεκαετίας του '40, από την Τράπεζα της Ελλάδος, που είναι δανειακή σύμβαση, άσχετα με τον αναγκαστικό της χαρακτήρα, που δεν έχει αποπληρωθεί , υπολογίζεται σήμερα στα 580-600 δις ευρώ, με διεθνείς και όχι ελληνικούς υπολογισμούς, και υπερβαίνει κατά πολύ το σύνολο του δημοσίου χρέους της.
Πηγη , http://www.newsbomb.gr/blogger....tis-ipa

Added (2011-12-19, 10:34 PM)
---------------------------------------------

Quote (Θνητος)
Άλλωστε ως ειδικά περίπτωση σε όλα η Ελλάδα , έχει εγγύηση το κατοχικό δάνειο της Γερμανίας , της δεκαετίας του '40, από την Τράπεζα της Ελλάδος, που είναι δανειακή σύμβαση, άσχετα με τον αναγκαστικό της χαρακτήρα, που δεν έχει αποπληρωθεί , υπολογίζεται σήμερα στα 580-600 δις ευρώ, με διεθνείς και όχι ελληνικούς υπολογισμούς, και υπερβαίνει κατά πολύ το σύνολο του δημοσίου χρέους της.


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 19-ΔΕΚ-2011, 11:48 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (Θνητος)
η Ελλάδα έχει εγγύηση το κατοχικό δάνειο της Γερμανίας

Που καμιά προδοτική κυβέρνηση δεν το ζητά πίσω για να λυτρωθεί και να απελευθερωθεί η πατρίδα μας! tongue tongue tongue tongue


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 0:02 AM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Για παράδειγμα η Ελλάδα. Στην περίπτωση που οι ΗΠΑ αποφάσιζαν να προχωρήσουν στη δανειοδότηση της, με χαμηλό επιτόκιο της τάξης του 2-3 % και περίοδο αποπληρωμής μακρά και ασφαλή 30-50 χρόνων , ένα κεφάλαιο της τάξης των 20 δισ. δολαρίων, που δεν θα πήγαινε για την αποπληρωμή παλαιότερων ομολόγων που λήγουν, με τεχνική βοήθεια και επενδύσεις από τις ΗΠΑ, FED, ΔΝΤ και συμβούλους επενδυτικές τράπεζες της Γουόλ Στριτ, θα ήταν απολύτως αρκετό για την ανάκαμψη και τον επαναπροσδιορισμό της οικονομίας μας σε μόνιμη βάση.


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 1:44 AM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
"Αφήστε την Ελλάδα να αναπνεύσει. Αφήστε τον Έλληνα να ζήσει! Μην του σκοτώνετε τα όνειρά του! Μην του καταστρέφετε το μέλλον του!"

Ποιος είπε τα παραπάνω λόγια;;;;;


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 1:49 AM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
ποιός?

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 1:50 AM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
οΓΑΠ ?

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 1:51 AM | Message # 7
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Αν είναι δυνατόν!!! Δεν έχουν το Θεό τους!!!

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ angry angry angry angry angry angry angry


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.


Message edited by Αθηναίος - Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 1:52 AM
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 1:55 AM | Message # 8
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Το περιμενα !
Οι "ανθρωποι" ειναι Α-ΝΕΚΔΗΙΓΗΤΟΙ !!
angry


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
aposperittisDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 8:13 PM | Message # 9
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
"Αφήστε την Ελλάδα να αναπνεύσει. Αφήστε τον Έλληνα να ζήσει! Μην του σκοτώνετε τα όνειρά του! Μην του καταστρέφετε το μέλλον του!"

Καλά τα λέει ρε παιδιά απλά ο Αθηναίος έκανε λάθος copy-paste! Ορίστε το σωστό:

"Μην Αφήστε την Ελλάδα να αναπνεύσει. Μην Αφήστε τον Έλληνα να ζήσει! Να σκοτώνετε τα όνειρά του! ΝΑ του καταστρέφετε το μέλλον του!"


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
margaritaDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 8:15 PM | Message # 10
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Αυτό ταιριάζει καλύτερα στο ύφος και το ηθος του Βενιζέλου angry angry angry angry angry angry

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
aposperittisDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 8:26 PM | Message # 11
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Πέρα της πλάκας όμως πιστεύω ότι τα είπε ο Βενιζέλος γιατί ξέρει πως έχει πει πολλές μαλακίες ως τώρα και ο κόσμος είναι τόσο εξαγριωμένος που δεν τον αφήνει ούτε να φάει άμα τον πετύχουν πουθενά. Οπότε σου λέει κάτσε να πω τίποτα καλό γιατί δε με βλέπω καλά!

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
margaritaDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 11:43 PM | Message # 12
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (aposperittis)
ναι τόσο εξαγριωμένος που δεν τον αφήνει ούτε να φάει άμα τον πετύχουν πουθενά.

happy happy happy happy happy happy happy happy


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 11:53 PM | Message # 13
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Μα κι ο Χρυσοχΐδης είπε ότι έπρεπε τον Δεκέμβριο του 2009 να είχαμε πάρει δάνειο χαμηλότοκο (τότε), όπως έλεγε ο Καραμανλής, να μην έχουμε μπει στο ΔΝΤ γιατί είναι καταστροφή, το μνημόνιο Νο1 ήταν θάνατος, τα μέτρα παράλογα, τα λεφτά που πήραμε σπαταλήθηκαν, η συμφωνία του Οκτωβρίου για το κούρεμα είναι λάθος και δεν πρέπει να πάρουμε τα μέτρα που λένε και η μόνη λύση είναι άμεσες εκλογές!!!!!!!! wacko wacko wacko wacko wacko

Θα τρελαθούμε, Ρέεεεεεεεεεεεεε


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 11:55 PM | Message # 14
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
τελείως!!!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 21-ΔΕΚ-2011, 0:16 AM | Message # 15
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Και η Παπαρήγα είπε ότι δεν συνασπίζεται με τον Τσίπρα γιατί εύκολα θα πάρουν την εξουσία κι έτσι θα δώσουν την ευκαιρία στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να αναδιοργανωθούν!!!!!!! wacko wacko wacko wacko

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!!!!!

Και μετά λένε ότι δεν μας ψεκάζουν;;;;;


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Μια "αλλη" αποψη ! (Επιστολή προς Μπένυ από έναν καταθέτη στην Ελβετία)
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: