Τρίτη, 21-ΜΑ-2024, 2:26 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΩΣ ΑΕΝΑΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ)
Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 23-ΑΠΡ-2012, 11:13 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΩΣ ΑΕΝΑΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Με λίγα, αλλά μεστά λόγια, η Ευστρατία Σουραβλά, έδωσε το νόημα όλης της Οδύσσειας, το οποίο χρειαζόμαστε να κατανοήσουμε τώρα, όσο ποτέ άλλοτε!

Διαβάστε το προσεκτικά:

Είναι πολύ σημαντικό,αυτές τις κρίσιμες ώρες,να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.
ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες".
Ότανο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.
Παρα την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο απο την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα.
Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.

Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.
Η λέξη μιλά απο μόνη της.
Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.
Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.
Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ.
Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.
Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!
Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ.
Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!
Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!
Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.
Οι πρόγονοί μας μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λενε πως να τινάξουμε τον ζυγό.
ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

Και ο Αντίνοος,ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα.Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος.
Γι αυτό,μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Αν υπήρχαν αυτά το 1821,είναι αμφίβολο αν θα γίνονταν η επανάστασις των Ελλήνων,θα κινδύνευαν να μείνουν καθ' υποταγμένοι στην πλάνη και την θολούρα της καθαρής κρίσης,εξ αιτίας της προπαγάνδας.
Και τον σκοτώνει ρίχνοντάς του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ,το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων!
Πηγη , http://myapopsis.blogspot.com/2012/04/blog-post_9164.html

ΥΓ. !!!
cool
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ !


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Δευτέρα, 23-ΑΠΡ-2012, 11:43 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
πολύ καλό το αρθρο θνητέ μου

Added (2012-04-23, 11:43 PM)
---------------------------------------------
το κοινοποιησα στο φβ


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 23-ΑΠΡ-2012, 11:44 PM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Μπραβο ! cool

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 24-ΑΠΡ-2012, 0:16 AM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Όταν λέω ότι η Κοσμογονία του Ησίοδου, τα Ομηρικά έπη και ο Τίμαιος και ο Φαίδων του Πλάτωνα είναι η Αγία γραφή των Ελλήνων έχω άδικο;;;

Quote (Θνητος)
Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!

Να συμπληρώσω ότι τον Οδυσσέα τον έστειλε τελικά πίσω στην πατρίδα του ο Αλκί-νοος, ο υγιής Νους! wink


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 24-ΑΠΡ-2012, 0:33 AM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
cool cool cool

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Τρίτη, 24-ΑΠΡ-2012, 0:34 AM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
δεν ηξερα αυτόν τον διαχωρισμό της λέξης

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 25-ΑΠΡ-2012, 11:31 PM | Message # 7
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Μίλησε κανείς για μέλλον στην ευρωζώνη; - Εκλογών προεόρτια...

"Ευτυχώς …που είμαστε στο Ευρώ και δεν πτωχεύουμε ως χώρα και δεν φτωχαίνουμε ως άτομα!!! Γιατί με τη δραχμή θα ήμασταν στη κόλαση, όπως παλιά! Ενώ τώρα βιώνουμε την σιγουριά και τα πλούτη της ΕΕ !!! Πόσο άλλο δούλεμα και άρμεγμα θα υποστούμε …..????!?!!!!!"

Μαζί με τούτο το σχόλιο έλαβα την ακόλουθη ενημέρωση του defencenet.gr:

"Δια χειρός" Ευάγγελου Βενιζέλου επέρχεται στις 15 Μαΐου η τρίτη, στη σειρά, χρεοκοπία της χώρας (μετά την "περιορισμένη" του Ιουλίου και την "ολική" του Μαρτίου) λόγω απλήρωτων ομολόγων ξένου δικαίου (αυτά που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κα πρώην ΥΠΟΙΚ έλεγε ότι "τα τακτοποίησε"!) της οποία τα προεόρτια είχαμε την περασμένη Πέμπτη όταν η Fitch υποβάθμισε 13 ελληνικά ομόλογα διεθνούς δικαίου, βάζοντάς τους βαθμολογία πτώχευσης “D”. Στις 15 Μαΐου, ήδη οι διεθνείς αγορές έχουν προεξοφλήσει πληρωμή ασφαλίστρων κινδύνου-CDS (!) στους "ατυχήσαντες" ιδιοκτήτες ελληνικών ομολόγων.

Θα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη από τις 16 χώρες που έχουν πτωχεύσει μετά το τέλος του "ψυχρού πολέμου" που θα έχει πτωχεύσει ... δύο φορές μέσα σε δύο μήνες (12 Μαρτίου, 15 Μαΐου)! Και ενώ σχεδόν όλες επέβαλαν χρεοστάσιο (δηλαδή παύση πληρωμής των χρεών τους) η Ελλάδα και έχει πτωχεύσει και εξακολουθεί ναπληρώνει. και όλα αυτά δια χειρός Ε.Βενιζέλου και φυσικά Γ.Παπανδρέου για να μην ξεχνάμε τον πρώτο "εκτελεστή" της ελληνικής οικονομίας.

Η επερχόμενη πτώχευση είναι το δεύτερη πράξη του δράματος του PSI και αφορά πλέον τους κατόχους ομολόγων ή εγγυήσεων του δημοσίου για ομόλογα σε ξένο δίκαιο, δηλαδή σε τίτλους οι οποίοι προστατεύονται τόσο από το αγγλικό ή άλλο δίκαιο, όσο και από ρήτρες που τα δάνεια αυτά ενσωματώνουν και ενδέχεται να στοιχίσει πολλαπλώς στην οικονομία προξενώντας οικονομικές ζημιές, απομόνωση, «στίγμα» και προηγούμενο για να κινηθούν νομικά εναντίον της χώρας πλήθος δανειστών της…

Και επειδή λόγω της προεκλογικής περιόδου αυτά τα πράγματα έχουν ξεχαστεί, να σημειώσουμε ότι ήδη βρισκόμαστε στο δεύτερο μήνα που η χώρα έχει κηρυχθεί σε χρεοκοπία και στις 15 Μαΐου λόγω μη πληρωμής ομολόγων ξένου δικαίου (ένα ομόλογο 450 εκατ. ευρώ είναι 100% βέβαιαο ότι θα ζητήσει αποπληρωμή την οποία ήδη έχει αρνηθεί η Ελλάδα, αφού δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά). Έτσι ακόμα και αν κάποιος δανειστής συμφωνήσει να «κουρευτεί», ενδέχεται όμως η συμφωνία να ενεργοποιήσει τη ρήτρα άλλου δανείου, με αποτέλεσμα να γίνει άμεσα απαιτητό το συγκεκριμένο δάνειο για τον τίτλο που έχει αυτή τη ρήτρα.

Φυσικά μέσα στην κυβέρνηση κανείς δεν μιλάει για τη νέα επερχόμενη πτώχευση στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν κατ'αρχήν τον Ε.Βενιζέλο και κατά δεύτερο λόγο της ΝΔ που στήριξε την υπόθεση των Μνημονίων από το Νοέμβριο και μετά. Παρ'όλο που χθες έληξε και η τελευταία προθεσμία την οποία είχε δώσει προκειμένου να δεχθούν οικειοθελώς το «κούρεμά τους» σε Γενική τους Συνέλευση, οι κάτοχοι ελληνικών τίτλων σε ξένο δίκαιο. Από εκεί και πέρα, όταν μια πολιτική ηγεσία άγεται και φέρεται από τους ξένους και μέσα σε δύο μήνες πτωχεύει δύο φορές την χώρα, αλλά εξακολουθεί να πληρώνει τα ληστρικά δάνεια, τότε είναι λογικό αυτό που συνέβη με την ΔΕΗ όταν η ΕΤΕπ για την υπογραφή ενός δανείου ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για τη χρηματοδότηση του νέου σταθμού φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη έθεσε ρήτρα δραχμής! Πιο συγκεκριμένα έθεσε ως όρο την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης σε περίπτωση αλλαγής νομίσματος με το επιχείρημα είτε της αποχώρησης της χώρας από την ευρωζώνη είτε της διάλυσης της ευρωζώνης και ο δεύτερος την υπαγωγή της στο αγγλικό δίκαιο για την περίπτωση αθέτησης της αποπληρωμής!Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Πηγές από την ETEπ υποστηρίζουν ότι η ρήτρα αλλαγής νομίσματος θα συμπεριληφθεί σε όλες τις συμβάσεις με τις χώρες που εφαρμόζουν αυτή τη στιγμή προγράμματα σταθερότητας (Eλλάδα, Πορτογαλία και Iρλανδία). Μίλησε κανείς για μέλλον στην ευρωζώνη; Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

_____________

Σχόλιο Τοξότισσας...
πέρα από το πραγματικά απίστευτο θράσος των γνωστών μεγάλων κομμάτων του δικομματισμού της μεταπολιτευτικής περιόδου στη χώρα... και το απορίας άξιο με "τι μούτρα"¨ζητούν ακόμη ψήφο...
Παραμένει το ερώτημα με ποιά κριτήρια θα ψηφίσει -αν ψηφίσει- κανείς στις επερχόμενες εκλογές... κι αν αυτές οι εκλογές γίνουν τελικά, μιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που διαισθητικά νιώθουν πως ούτε καν θα γίνουν.... άγνωστο γιατί ή τι θα προκύψει μέχρι τότε...

Από την άλλη πλευρά βλέπουμε πως ζούμε τη φάση της αποκάλυψης όλο και περισσότερων ατόμων πολιτικών προσώπων κ.α. που καταχράστηκαν τη θέση τους και δημιούργησαν περιουσίες ολόκληρες σε βάρος της Ελλάδας και του συνόλου...

Ακόμη κι αν βγει κάποια κυβέρνηση από τις εκλογές του Μάη... θαρρώ πως δεν θα μείνει για πολύ... ειδικά εάν δεν πλειρεί τις απαιτήσεις του λαού για διαφάνεια, δικαιοσύνη, ισονομία, τιμωρία όσων καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη του, αλλά κυρίως:

εάν δεν γίνουν σύντομα ριζικές τομές στο ίδιο το πολίτευμα και
δεν συνταχθεί άμεσα ένα πλάνο για την οικονομική και κοινωνική πορεία της χώρας με τρόπο που να εμπνέει τους Έλληνες και να είναι ικανό να δώσει όραμα και σύμπνοια σε όλους...

Τα ψέματα έχουν τελειώσει. Οι απαιτήσεις των πολιτών είναι μεγάλες. Ο "Οδυσσέας" έχει επιστρέψει στον Οίκο του και ήδη άρχισε το ξεκαθάρισμα των μνηστήρων... που κατασπατάλησαν το βιος του... (βλέπε ...)

Πάνω από όλα ψυχραιμία και πίστη στην μεγάλη στροφή των καταστάσεων. Οι ώρες των προδοτών είναι μετρημένες... Τα ψέματα τελείωσαν... Η Νέμεσις άρχισε ήδη το έργο της...

Πηγη , http://vickytoxotis.blogspot.com/2012/04/blog-post_25.html

Added (2012-04-25, 11:31 PM)
---------------------------------------------

Quote (Θνητος)
Η Νέμεσις άρχισε ήδη το έργο της...


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 25-ΑΠΡ-2012, 11:55 PM | Message # 8
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Δαγκωτό γιατί αλλιώς θα σας δαγκώσω !!!!



happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy
Attachments: 4315413.jpg (54.7 Kb)


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.


Message edited by Αθηναίος - Τετάρτη, 25-ΑΠΡ-2012, 11:56 PM
 
ΘνητοςDate: Πέμπτη, 26-ΑΠΡ-2012, 0:05 AM | Message # 9
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
xaxaxaxaxaxaxaxxaxax
χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχααχα


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Πέμπτη, 26-ΑΠΡ-2012, 0:51 AM | Message # 10
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
σαν ντουλάπα μοιάζει ο τύπος tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 26-ΑΠΡ-2012, 0:56 AM | Message # 11
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Παλικάρι για υιοθέτηση. Χρυσό παιδί! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Πέμπτη, 26-ΑΠΡ-2012, 1:02 AM | Message # 12
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
και θα μπεί και στην βουλή με το πέντε τοις εκατο που πιάνουνε μέχρι τώρα

Added (2012-04-26, 1:02 AM)
---------------------------------------------
surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 26-ΑΠΡ-2012, 1:32 AM | Message # 13
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Αυτός δεν είναι πραγματικός υποψήφιος, πλάκα είναι, αλλά πολύ πετυχημένη! biggrin biggrin biggrin

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Πέμπτη, 26-ΑΠΡ-2012, 8:23 PM | Message # 14
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
πως την πάτησα πάλι ετσι ? cry cry cry cry cry cry cry cry cry cry

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 26-ΑΠΡ-2012, 9:56 PM | Message # 15
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΩΣ ΑΕΝΑΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ)
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: