Τρίτη, 04-ΑΥΓ-2026, 3:19 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
πρεπει να το δείτε
margaritaDate: Κυριακή, 13-ΟΚΤ-2013, 4:27 PM | Message # 1336
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 15
Status: Offline
πρεπει να εχει την υποστηρηξη του πατέρα της για να μπορεσει να αναπτυχθει ετσι το μυαλό της διαφορετικά μαλλον θα ηταν ηδη νεκρη αφου ειχε την ατυχία να γεννηθεί εκει

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 13-ΟΚΤ-2013, 10:31 PM | Message # 1337
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 17
E. Αντώναρος: «Ερχονται σοβαρές εξελίξεις στην χώρα μέσα στις επόμενες ώρες»!

Evangelos Antonaros (twitter): «Αρχίζουν τρεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εβδομάδες με (όπως προβλέπω) πολλες ανατροπές. Θα τις διαβούμε μέρα μερα — από την Κυριακή…».

Πηγή: http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2013/10/e_13.html#ixzz2hcabRR6u

Added (13-ΟΚΤ-2013, 10:31 PM)
---------------------------------------------
Σε έχουν μαρκάρει με θανατηφόρο ιό ;

Έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν για το θέμα ότι έρχεται νέος ιός η ότι οι λαοί θα "κρυολογησουν" άσχημα! Τις πληροφορίες που μεταδίδω δεν της έχω πάντα με ορθόδοξο τρόπο ώστε να μπορώ και να της δικαιολογώ με αποδείξεις για αυτό τις περισσότερες φορές κρίνομαι εκ του αποτελέσματος ...και με μια "άδικη" ρετσινιά από τα ιερατεία ..ότι είμαι "προφήτης"!

ΔΕν θα ΑΦΙΕΡΩΣΩ χώρο και χρόνο για την ανάλυση του πως κάποια μελλοντικά γεγονότα μπορώ και τα ανακαλύπτω, τουλάχιστον όχι σε αυτό το άρθρο!

Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσω στοιχεία και έγγραφα που μοιάζουν να ταιριάζουν σε όσα σας λέω εδώ και χρόνια για μια επίθεση με νέο ιό κατά του λαου ..κατά του ανθρωπίνου είδους ...και ευχαριστώ έναν σχολιαστή μας που με σχόλιο του μας έδωσε αυτή την πληροφορία !

Στην Αμερική ετοιμάζονται οι μυστικές υπηρεσίες να εξαπολύσουν ένα έξυπνο νάνο ιό ο οποίος θα κάνει τους ανθρώπους να έχουν τα συμπτώματα της γρίπης! Ο λόγος του προγράμματος που ονομάζεται "Nano Domestic Quell" είναι να εμποδίσουν τον Αμερικανικό λαό να ξεχυθεί στους δρόμους και να αντισταθεί σε όλα όσα του ετοιμάζουν! Δεν θέλουν οι Αμερικάνοι να ξεσηκωθούν και να χρησιμοποιήσουν τα οπλα τους για να κερδίσουν πίσω την δημοκρατία που τους στέρησαν !

Όπως αναφέρεται μέχρι αυτή τη στιγμή τον ιό (νάνο εξάρτημα ) τον έχουν μέσα στο αίμα τους το 87% του πληθυσμού και υπολογίζεται ότι μέχρι το 2014 θα το έχουν το 98%.

Αυτός ο ιός υπάρχει μέσα στο αίμα των ανθρώπων και αναμένει να τεθεί σε λειτουργία μέσα από εντολή που θα έρθει από σήμα ραδιοφωνικό η κινητής τηλεφωνίας !

Η διαδικασία που εμφυτευτικε ο νάνο ιός έχει πολλές πιθανότητες να είναι οι αεροψεκασμοί! Για αυτό τον λόγο δεν γνωρίζω εγώ προσωπικά αν τον ιό τον έχουν και άλλοι λαοί εκτός των Αμερικάνων όπως δηλαδή εμείς οι Έλληνες !!

Αν έχουμε μέσα στο αίμα μας αυτόν τον νάνο ιό είμαστε ασφαλείς μέχρι την στιγμή που μια κεραία ραδιοφωνική η κινητής τηλεφωνίας πάρει την εντολή να εκπέμψει το σήμα που θα τον κάνει να αρχίσει να αναπτύσσεται!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

margaritaDate: Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 0:52 AM | Message # 1338
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 15
φοβερο αν ισχυει

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

xrysanthiDate: Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 1:48 PM | Message # 1339
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 1
οκ και πες ότι είναι αλήθεια
τι κάνεις για να το αντιμετωπίσεις;;;;

αν δεις εξέγερση κάθεσαι στα αυγά σου για να μην ενεργοποιήσουν τον ιο που έχεις μέσα σου;;;;

εμένα μου κάνει πιο πολύ για εκφοβισμό ώστε αν συμβεί κάποια εξέγερση ο λαός να φοβάται να βγει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί για το δίκιο του με τον φόβο μήπως ενεργοποιήσουν τον ιο και τους σκοτώσει

δεν ξέρω εσείς πως το βλέπετε όλο αυτό αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη

κανείς δεν ξέρει πότε θα φύγει... με αυτά τα πράγματα μόνο να μας φοβίζουν παραπάνω και να μας κάνουν πιο πρόβατα καταφέρνουν και τίποτα παραπάνω

Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική....
Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους.....
Καλό ταξίδι.

ΘνητοςDate: Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 5:03 PM | Message # 1340
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 16
Quote xrysanthi ()
εμένα μου κάνει πιο πολύ για εκφοβισμό ώστε αν συμβεί κάποια εξέγερση ο λαός να φοβάται να βγει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί για το δίκιο του με τον φόβο μήπως ενεργοποιήσουν τον ιο και τους σκοτώσει
το πιθανοτερο !

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 5:10 PM | Message # 1341
Ο βασιλιάς των μελών
Quote xrysanthi ()

Quote Θνητος ()
το πιθανοτερο !

Και τα χιλιάδες φέρετρα στα στρατόπεδα της FEMA;;;;;

xrysanthiDate: Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 7:28 PM | Message # 1342
Ο βασιλιάς των μελών
ποια φέρετρα;;; πότε έγινε αυτό;;;

Καλό ταξίδι.

ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 7:38 PM | Message # 1343
Ο βασιλιάς των μελών
Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ

Και αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις γενικά για τη FEMA ρίξε μια ματιά ΕΔΩ

Message edited by Αθηναίος - Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 7:39 PM

xrysanthiDate: Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 8:44 PM | Message # 1344
Ο βασιλιάς των μελών
οκ και επαναλαμβάνω
άντε και το έμαθες... εσύ σαν Αθηναίος τι θα σκεφτείς μόλις γίνει μια εξέγερση;;;
να μείνω μέσα στο σπίτι με τα παιδιά μου για να μην ενεργοποιήσουν τον ιο σε μένα και σε εκείνα
σωστά;;;
ενώ αν δεν το ξέρεις;;; με ποιους θα είσαι;; με το δίκιο σου ή την υγεία των παιδιών σου;;;
όπως και να έχει... δεν αμφιβάλω ότι είναι αλήθεια... λίγο πολύ το περίμενα... όμως το θέμα παραμένει το ίδιο
πως μπορείς να τους αντισταθείς χωρίς να θυσιάσεις την ζωή σου
απλά δεν μπορείς... αν είσαι θαραλέος θα την θυσιάσεις απλά ελπίζοντας να μην ήταν τσάμπα αυτή η θυσία

Καλό ταξίδι.

ΘνητοςDate: Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 8:45 PM | Message # 1345
Ο βασιλιάς των μελών
oti θα ξεκληρισει κοσμος ειναι σιγουρο !
αλλα για τον ιο δεν το πολυπιστευω καταρχας γιατι αν μπορουσαν θα το ειχαν κανει ηδη !

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

xrysanthiDate: Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 8:50 PM | Message # 1346
Ο βασιλιάς των μελών
Quote Θνητος ()
αλλα για τον ιο δεν το πολυπιστευω καταρχας γιατι αν μπορουσαν θα το ειχαν κανει ηδη !
συμφωνώ όμως πιστεύω ακράδαντα ότι για κάποιον λόγο έχουν φύγει κατά πολύ από τον προγραμματισμό τους.
δεν ξέρω γιατί αλλά για κάποιον λόγο όσα είχαν σχεδιάσει έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ να εκπληρωθούν και τώρα σιγά σιγά βγαίνουν όλα στην φόρα
όχι ότι θα τα γλυτώσουμε  αλλά λέμε τώρα

(άρε Ταιρα... εσύ φτες για όλα... χαχαχα) καθένας με την τρέλα του χαχαχα (όποιος θυμάται το είχα πει ότι κάποιος θα τους καθυστερήσει χαχαχα)

Καλό ταξίδι.

Message edited by xrysanthi - Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 8:51 PM

ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 8:54 PM | Message # 1347
Ο βασιλιάς των μελών
Quote Θνητος ()
για τον ιο δεν το πολυπιστευω καταρχας γιατι αν μπορουσαν θα το ειχαν κανει ηδη !

Συμφωνώ! Αλλά Χρυσάνθη δεν υπάρχει τρόπος να προστατευτούμε από τέτοιους κινδύνους!!!! Δυστυχώς!!!!
Κι εδώ θέλουν κρέμασμα όλοι οι δημοσιογράφοι που χαζογελάνε και κάνουν πλάκα με τους αεροψεκασμούς!!!

Added (14-ΟΚΤ-2013, 8:54 PM)

Quote xrysanthi ()
πιστεύω ακράδαντα ότι για κάποιον λόγο έχουν φύγει κατά πολύ από τον προγραμματισμό τους.

Κι εγώ έτσι λέω. Συμφωνώ μαζί σου! Κι αυτό είναι μάλλον καλό για εμάς! Ίσως κάτι γίνει και σωθεί ο Πλανήτης!!!

ΘνητοςDate: Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 9:02 PM | Message # 1348
Ο βασιλιάς των μελών
Quote Αθηναίος ()
δεν υπάρχει τρόπος να προστατευτούμε
Υπαρχει !
η μετουσιωση των επικινδυνων ουσιων σε ακινδυνες
και μια αποδειξη οτι γινεται αυτο ειναι η βιταμινη D που παραγεται απο το ηλιακο φως και κανει αυτο ακριβως !

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

xrysanthiDate: Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 9:05 PM | Message # 1349
Ο βασιλιάς των μελών
Quote Αθηναίος ()
Ίσως κάτι γίνει και σωθεί ο Πλανήτης!!!
ο πλανήτης θα σωθεί για μας δεν το έχω σίγουρακι χαχαχα

όλα θα γίνουν Αθηναίε μου .... απλά ελπίζω και εύχομαι να συμβούν όταν και εμείς θα είμαστε έτοιμοι για τα γεγονότα... το πως... είναι μεγάλη κουβέντα και ίσως φανώ εκκεντρική οπότε δεν την ανοίγω wink

Added (14-ΟΚΤ-2013, 9:05 PM)

Quote Θνητος ()
η μετουσιωση των επικινδυνων ουσιων σε ακινδυνες
αυτό είναι το θέμα που είχαμε θίξει παλιά και με το νερό;;;

Καλό ταξίδι.

ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 14-ΟΚΤ-2013, 9:08 PM | Message # 1350
Ο βασιλιάς των μελών
Πρέπει όμως να γνωρίζουμε την δομή του ιού για να τον καταπολεμήσουμε, αν και όπως είπες δεν μπορούν να το πετύχουν αυτό ακόμα, γιατί αν το είχαν πετύχει θα το είχαν εφαρμόσει ήδη!

Added (14-ΟΚΤ-2013, 9:08 PM)
Χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη! Έτσι πρέπει να είμαστε για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε!

Search: