|
πρεπει να το δείτε
|
|
| Αθηναίος | Date: Κυριακή, 08-ΣΕΠ-2013, 0:14 AM | Message # 1231 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Έτσι ακριβώς!!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|
| xrysanthi | Date: Κυριακή, 08-ΣΕΠ-2013, 0:29 AM | Message # 1232 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| βλέποντας ολόκληρο το βίντεο μου λήθηκε η απορία εννοώ το γιατί ακόμα ζει
εμένα πάλι όλο αυτό πιο πολύ σαν προπαγάνδα μου έκανε παρά οτιδήποτε άλλο τόσο υπεράσπιση στον ομπάμα.... τόσο κατά του βατικανού..... τόσο πεπεισμένη ότι μπορούμε να σωθούμε και να γίνουμε πιο πλούσιοι από όσο μπορούμε να φανταστούμε.....
τι να πω... δεν ξέρω αν είμαι η μόνη που κάτι μου βρομάει σε αυτό το βίντεοAdded (08-ΣΕΠ-2013, 0:29 AM) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) Όταν δημοσιοποιείς κάτι και το μαθαίνουν πολλοί έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια!Δεν θα τολμήσουν προς το παρόν. Αργότερα ίσως της συμβεί κανένα "ατύχημα" τυχαίο και τροχαίο, κλασικό!!!! αν πράγματι τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει τότε ένα είναι το σίγουρο θα ήταν στο χαντάκι πριν την εκπομπή δεν έχει ξεκινήσει τώρα την ιστορία με τα όσα λέει αλλά καιρό τώρα οπότε οι άλλοι γνωρίζουν και φυσικά από την στιγμή που την αφήνουν να συνεχίζει να τα δια σκορπά άρα τους συμφέρει
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
Message edited by xrysanthi - Κυριακή, 08-ΣΕΠ-2013, 0:27 AM |
| |
|
|
| margarita | Date: Κυριακή, 08-ΣΕΠ-2013, 4:44 PM | Message # 1233 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ισως , τα παιχνίδια είναι πολλά και βρώμικα κι εμεις στα αλήθεια δεν μπορούμε να φανταστούμε καν τι παίζει μόνο ικασίες μπορούμε να κάνουμε Added (08-ΣΕΠ-2013, 4:44 PM) --------------------------------------------- Δραματικές εξελίξεις: Προς ένα νέο Βιετνάμ ή Κοσσυφοπέδιο; Οι δυνάμεις γύρω από τη Συρία «συνωστίζονται»: Στην Ανατολική Μεσόγειο τα σκάφη διαφόρων χωρών «συνωστίζονται» σε ένα σχετικά μικρό και περιορισμένο θαλάσσιο περιβάλλον. Στην Ερυθρά Θάλασσα, οι ΗΠΑ έχουν στείλει το USS Nimitz με σκοπό τι; Να χτυπήσει εξ αποστάσεως τη Συρία αλλά και να ρίχνει και μια ματιά προς το Ιράν και τον Κόλπο.
Στην ξηρά γύρω από τη Συρία τα πράγματα είναι ακόμα ποιο τεταμένα. Η Τουρκία μεταφέρει στρατεύματα, πυραυλικά συστήματα και τεθωρακισμένα στη μεθόριο. Η Ιορδανία έχει μετατραπεί σε βάση επιχειρήσεων και υποστήριξης των δυνητικών δυνάμεων εισβολής ή/και αεροπορικής προσβολής. Όλα τα γειτνιάζοντα πολεμικά αεροδρόμια στην ευρύτερη περιοχή του Κόλπου και της Μέσης Ανατολής φιλοξενούν μαχητικά αεροσκάφη της Αεροπορίας των ΗΠΑ. Το Ισραήλ έχει προχωρήσει σε μερική επιστράτευση. Η Χεζμπολάχ φαίνεται έτοιμη να δημιουργήσει και αυτή νέους «μάρτυρες», ενώ στον Λίβανο και στο Ιράκ οι αντιμαχόμενες θρησκευτικές φράξιες και σέχτες ακονίζουν τα μαχαίρια τους τα ήδη ματωμένα από τις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις των τελευταίων εβδομάδων.
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Κυριακή, 08-ΣΕΠ-2013, 6:47 PM | Message # 1234 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (xrysanthi) οπότε οι άλλοι γνωρίζουν και φυσικά από την στιγμή που την αφήνουν να συνεχίζει να τα δια σκορπά άρα τους συμφέρει Πολλές φορές νομίζεις ότι κάνεις σπουδαίες αποκαλύψεις, αλλά μπορεί να σε έχουν οδηγήσει εκεί εσκεμμένα χωρίς να το καταλάβεις και να εξυπηρετείς τα σχέδιά τους!!! Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι! Αλλά αυτό φαίνεται ότι το έχει δουλέψει καλά και φυσικά θα έχει και δικλείδες ασφαλείας που προφανώς θα γνωρίζουν οι θιγόμενοι, οπότε ο μόνος τρόπος άμυνάς τους θα είναι να την γελοιοποιήσουν ή να την παρουσιάσουν ως γραφική!!!!! Είπαμε... όλα παίζουν!!!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Κυριακή, 08-ΣΕΠ-2013, 11:03 PM | Message # 1235 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟΨΕ !!!!!! Added (08-ΣΕΠ-2013, 11:03 PM) --------------------------------------------- http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013....acebook
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Spirosmt | Date: Κυριακή, 08-ΣΕΠ-2013, 11:25 PM | Message # 1236 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
Group: Special User
| Πολυ ομορφα!Και θα ηταν ακομα ομορφοτερα αν ειχε στον ιστο την Ελληνικη Σημαια! Α να χαθουν οι προδοτες! Πουθενα στον κοσμο δεν γινονται αυτα!
Αντε στην μια την εχει! Παλι καλα!
Message edited by Spirosmt - Κυριακή, 08-ΣΕΠ-2013, 11:34 PM |
| |
|
|
| margarita | Date: Κυριακή, 08-ΣΕΠ-2013, 11:42 PM | Message # 1237 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| μου αρεσε πολυ κι μένα !!!καλά είσαι σπύρο χάθηκες ???
|
| |
|
|
| Πανδαιμονιον | Date: Κυριακή, 08-ΣΕΠ-2013, 11:46 PM | Message # 1238 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013....acebook Ενα ανθρωπινο θαυμα... τι αντιθεση με το σημερινο χαλι...
Elke gek zijn gebrek
|
| |
|
|
| Spirosmt | Date: Κυριακή, 08-ΣΕΠ-2013, 11:49 PM | Message # 1239 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| Καλα ειμαι! Λιγο τα βραδια μου ειναι καπως "γεματα" και δεν μπαινω αρκετα! Θα διορθωθουμε σιγα-σιγα! Παντως σας σκεφτομαι! Χαχαχα! Added (08-ΣΕΠ-2013, 11:49 PM) ---------------------------------------------
Quote (Πανδαιμονιον) τι αντιθεση με το σημερινο χαλι...
Σωστα!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Κυριακή, 08-ΣΕΠ-2013, 11:50 PM | Message # 1240 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| μη χάνεσαι !!!
|
| |
|
|
| Spirosmt | Date: Κυριακή, 08-ΣΕΠ-2013, 11:59 PM | Message # 1241 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| Αρχισαν παλι οι περιεργοι ηχοι! Haarp,η κατι αλλο;
Quote (margarita) μη χάνεσαι !!! Εδω τριγυρω θα ειμαι!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Δευτέρα, 09-ΣΕΠ-2013, 0:02 AM | Message # 1242 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| τι είναι αυτο το πράγμα απο κάτω ερχεται ο ηχος η απο πάνω απο τον ουρανο?
|
| |
|
|
| Spirosmt | Date: Δευτέρα, 09-ΣΕΠ-2013, 0:07 AM | Message # 1243 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| Quote (margarita) απο κάτω ερχεται ο ηχος η απο πάνω απο τον ουρανο? Ακαθοριστο ειναι! Οι γνωμες διχαζονται!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Δευτέρα, 09-ΣΕΠ-2013, 0:09 AM | Message # 1244 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| είναι πολυ παράξενο πάντως
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 09-ΣΕΠ-2013, 0:10 AM | Message # 1245 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Περίεργοι είναι όντως αυτοί οι ήχοι, αλλά δεν νομίζω ότι βογκά η ΓΗ! Από ανθρώπινη κατασκευή πρέπει να προέρχεται αυτός ο ήχος!
|
| |
|
|