|
πρεπει να το δείτε
|
|
| alkistis | Date: Πέμπτη, 25-ΙΟΥ-2013, 5:18 PM | Message # 1081 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: Special User
Status: Offline
| Quote (xrysanthi) α μωρά το έχουν φυσικό τους να κολυμπούν Ναι το ξέρω! μα αυτό είναι απόλαυση το ζουμπεράκι! Να το φας! Quote (xrysanthi) πχ η γλώσσα... έχουμε μέσα μας έμφυτα όλες τις γλώσσες.. αναπτύσσουμε μόνο όσες ακούμε ;-) Επιστημονική μελέτη αναφέρει πως τα αγέννητα μωρά μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν ομιλίες, τρεις μήνες προτού δουν το φως του ήλου. Οι επιστήμονες έφτασαν στο παραπάνω συμπέρασμα ύστερα από λεπτομερείς απεικονίσεις του εγκεφάλου από δύο 12 βρέφη που γεννήθηκαν πρόωρα.Στις μόλις 28 εβδομάδες κύησης, τα μωρά φαίνεται πως μπορούσαν να διακρίνουν μεταξύ των διαφορετικών συλλαβές όπως «γκα» και «μπα», καθώς και να ξεχωρίσουν τις αρνητικές από τις θηλυκές φωνές.
Αυτή η μελέτη επιβεβαιώνει τη θεωρία ότι τα μωρά μπορούν να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες, ενώ βρίσκονται ακόμα στη μήτρα, παίρνοντας ερεθίσματα από τις φωνές των γονιών τους.Οι επιστήμονες γνωρίζουν ήδη πως τα μωρά είναι σε θέση να ακούσουν θορύβους μέσα στη μήτρα. Ωστόσο είναι ακόμα υπό συζήτηση το εάν οι άνθρωποι γεννιούνται με μια έμφυτη ικανότητα να επεξεργάζονται την ομιλία ή εάν αυτό είναι κάτι που αποκτιέται μέσω σχετικής εκπαίδευσης, μετά τη γέννηση.Σύμφωνα με τους συγγραφείς της συγκεκριμένης μελέτης, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι αναμφίβολα σημαντικοί, αλλά τα ευρήματά τους συντελούν στο να υιοθετηθεί η άποψη πως οι γλωσσικές διεργασίες είναι έμφυτες.Quote (xrysanthi) πως με το που γεννιούντε καταλαβαίνουν τα πάντα ασχέτως αν δεν ξέρουν πως να το εκφράσουν;;; Δεν καταλαβαίνουν τα πάντα, διαισθάνονται τα πάντα, αντιλαμβάνονται τα πάντα κι όσο η αντίληψή τους διευρύνεται εξασκούν δεξιότητες..Added (25-ΙΟΥ-2013, 5:18 PM) --------------------------------------------- H ελπίδα δεν σβήνει τόσο απλά...
ΠΗΓΗ : Εναλλακτική δράση
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
| |
|
|
| margarita | Date: Πέμπτη, 25-ΙΟΥ-2013, 6:42 PM | Message # 1082 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
| ωραίες φωτο
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 25-ΙΟΥ-2013, 8:39 PM | Message # 1083 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|
| margarita | Date: Πέμπτη, 25-ΙΟΥ-2013, 8:43 PM | Message # 1084 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| αυτές με τα ζωάκια μου αρεσαν αλλα βέβαια πρωτα το σωζουν το πρόβατο και μετά το σφάζουν !!!γι αυτό λες να το εσωσαν???
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 25-ΙΟΥ-2013, 8:58 PM | Message # 1085 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ακριβώς! Και τα γατάκια ο Μαύρος πάλι γι' αυτό (εκτός αν τον γνωρίζει κανείς και ξέρει κάτι διαφορετικό). Ο άλλος δίνει ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες του 1,5 Ευρώ και έχει την συνείδησή του ήσυχη! Οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στρατιώτες που εξολοθρεύουν κόσμο και κοσμάκη και χιλιάδες μαύρους στην Αφρική αγκαλιάζει ένα από τα επόμενα θύματά του, που εξ αιτίας του κατάντησαν έτσι! Μια ντοπαρισμένη αθλήτρια βοηθά μια άλλη που τα έφτυσε γιατί είτε δεν ντοπαρίστηκε σωστά είτε πήρε υπερβολική δόση! Οι άλλοι προσφέρουν δωρεάν φαγητό 3 με 5 κάθε Παρασκευή (βοήθειά μας, της Αγ. Παρασκευής αύριο)!!!! Τις άλλες ημέρες τί θα τρώνε οι φουκαράδες;;;; Τώρα θα μου πεις για τους πυροσβέστες με τα γατάκια και θα έχεις δίκιο, αλλά πάλι θα προτιμούσα αντί για τα γατάκια να είχαν σώσει παιδάκια ή γενικά ανθρώπους!!!! Είμαι κακός;;;;
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
Message edited by Αθηναίος - Πέμπτη, 25-ΙΟΥ-2013, 9:33 PM |
| |
|
|
| xrysanthi | Date: Παρασκευή, 26-ΙΟΥ-2013, 1:22 AM | Message # 1086 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Είμαι κακός;;;; καθόλου απλά με γλύτωσες από το γίνω εγώ η κακιά χαχαχαχαχα
πες τα βρε Αθηναίε πες ταAdded (26-ΙΟΥ-2013, 1:07 AM) --------------------------------------------- ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ – ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ . Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ
Written By Pallini Press on Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 | 12:22 π.μ.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ! Καμαρώστε τα σιχάματα της ευρώπης.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ;.. Καμαρώστε τον πολιτισμό της Δύσης, που τόσο λυσσασμένα προσπαθούν να μας πείσουν ότι ανήκουμε οι πολιτικές μαριονέτες μας. Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα νομιμοποίησης της παιδοφιλίας.Κάπως έτσι ξεκίνησε κάποτε και η ομοφυλοφιλία. Και κάπως έτσι κάποτε θα φτάσουμε στις προφητείες του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστού σαλού. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ...Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών. Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι: - Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών - Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.pallinipress.blogspot.gr Added (26-ΙΟΥ-2013, 1:22 AM) ---------------------------------------------

Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Παρασκευή, 26-ΙΟΥ-2013, 2:10 PM | Message # 1087 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (xrysanthi) καθόλουαπλά με γλύτωσες από το γίνω εγώ η κακιά χαχαχαχαχα ειτε κακος !! χαχαχαχα
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| xrysanthi | Date: Παρασκευή, 26-ΙΟΥ-2013, 2:20 PM | Message # 1088 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|  
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Παρασκευή, 26-ΙΟΥ-2013, 4:55 PM | Message # 1089 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Είμαι κακός;;;; Όχι, υπερβολικός... Quote (Αθηναίος) Ο άλλος δίνει ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες του 1,5 Ευρώ και έχει την συνείδησή του ήσυχη! Η κίνηση μετράει της στιγμής.. Εγώ έχω παπούτσια των πενήντα ευρώ, έδωσα ένα μπουφανάκι των πέντε ευρώ σε μια κοπέλα πέρυσι στο δρόμο, δεν έσωσα τον κόσμο, βοηθάω όσο μπορώ, δεν κρίνομαι από το ένα, θα κριθώ στο σύνολο, παρεπιπτόντως, θεωρώ ότι εκτιμήθηκαν ιδιαιτέρως οι σαγιονάρες.. Quote (Αθηναίος) Οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στρατιώτες που εξολοθρεύουν κόσμο και κοσμάκη και χιλιάδες μαύρους στην Αφρική αγκαλιάζει ένα από τα επόμενα θύματά του, που εξ αιτίας του κατάντησαν έτσι! Ακριβώς, ένας ασυνείδητος κι άψυχος άνθρωπος, έδειξε έστω για ένα δευτερόλεπτο ψήγματα ανθρωπιάς, ίσως κάποιος πιο ευσυνείδητος να παραδειγματιστεί καταλλήλως.. Quote (Αθηναίος) Μια ντοπαρισμένη αθλήτρια βοηθά μια άλλη που τα έφτυσε γιατί είτε δεν ντοπαρίστηκε σωστά είτε πήρε υπερβολική δόση! ....Που θα μπορούσε απλά, δίχως ίχνος ανθρωπιάς και κατανόησης να τερματίσει σε πολύ λιγότερο χρόνο.. Quote (Αθηναίος) Οι άλλοι προσφέρουν δωρεάν φαγητό 3 με 5 κάθε Παρασκευή (βοήθειά μας, της Αγ. Παρασκευής αύριο)!!!! Τις άλλες ημέρες τί θα τρώνε οι φουκαράδες;;;; Και περίμενες να τους ταϊζουν καθημερινά? Είναι παραδειγματισμός για ταυτόχρονη δράση, ας προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί, όσο μπορεί, χωρίς να κρίνεται για το τι δεν προσφέρει αλλά έστω για την παραμικρή ευαισθητοποίηση του..Από το να μην είχαν ούτε την Παρασκευή φαγητό...ας τους ρωτήσουμε αν εκτιμούν που μια μέρα τη βδομάδα (έστω και ανεπαρκώς) τους προσφέρεται κάτι.. Quote (Αθηναίος) Τώρα θα μου πεις για τους πυροσβέστες με τα γατάκια και θα έχεις δίκιο, αλλά πάλι θα προτιμούσα αντί για τα γατάκια να είχαν σώσει παιδάκια ή γενικά ανθρώπους!!!! Έχουν καεί πυροσβέστες για να σώσουν ανθρώπους, γιατί να μην σώσουν ΚΑΙ το ζωάκι δεν καταλαβαίνω.. Και γενικότερα δε θεωρώ τη ζωή μου πιο πολύτιμη από οποιοδήποτε εν ζωή ον, ακόμη και δέντρο(ίσως να ακούγεται υπερβολικό, είναι καθαρά προσωπική κλίση και στάση ζωής)
Κι ακριβώς γι αυτό θα έπεφτα στο νερό για ένα σκυλάκι, ή στα βράχια για ένα προβατάκι..
Πάντα θα υπάρχουν όλες οι αρνητικές όψεις, πάντα θα υπάρχουν όλες οι θετικές όψεις, οι φωτογραφίες δεν κρίνουν την κατάσταση, αποτυπώνουν την στιγμή .. Οι φωτογραφίες λειτουργούν συναισθηματικά και δημιουργούν στον καθένα μία κατάσταση, εσύ τσατίστηκες με την υποκρισία, εγώ χάρηκα με τα (έστω) υπολείμματα ανθρωπιάς, άλλος θα παραδειγματιστεί, άλλος θα αδιαφορήσει.. Εγώ χαίρομαι γι αυτούς που θα παραδειγματιστούν..Added (26-ΙΟΥ-2013, 4:50 PM) ---------------------------------------------
Quote (xrysanthi) Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών. Σε αυτήν την περίπτωση για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η αρρώστια που έχει πνίξει την ανθρωπότητα.
Για μένα είναι εξίσου σημαντικό με έναν πόλεμο. Για μένα η Νέα Τάξη κάνει τη δουλειά της... Για μένα μία τέτοια απόφαση είναι εξίσου ντροπιαστική για το ανθρώπινο είδος όσο το να πεινάν παιδιά, να σφαγιάζονται λαοί κλπ..
Είναι απλό, όσο τα σχέδια τους προχωράν, οι αλλαγές θα ναι όλο και εξευτελιστικές, για τα παιδιά, για τους ενήλικες, για δικαιώματα μας.
Το να πληρώνεις τον αέρα που ανασαίνεις και το νερό που πίνεις είναι εξευτελιστικό, το να νομιμοποιείται η παιδοφιλία είναι φρικιαστικό, η ψήφος των ΑΝΘΡΩΠΩΝ θα κρίνει την απόφαση και το αποτέλεσμα των αποτρόπαιων βημάτων στα οποία προβαίνουν.. Αν ψηφιστεί το κόμμα, εκεί θα ναι η απόλυτη φρίκη, το μόνο αναμενόμενο από τη Νέα Τάξη ήταν να το.. προωθήσουν όλο αυτό..Added (26-ΙΟΥ-2013, 4:55 PM) --------------------------------------------- Η δύναμη των λέξεων (βίντεο 1:48')
http://www.youtube.com/watch?v=Wgi0t2ap-us#at=93
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Παρασκευή, 26-ΙΟΥ-2013, 5:03 PM | Message # 1090 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| το θεμα ειναι οτι χτυπιεται ενα συμπτωμα και το παρουσιαζουν σαν φιλανθρωπια ή και φιλοζωια ! απλα δεν ειναι ετσι !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Παρασκευή, 26-ΙΟΥ-2013, 5:19 PM | Message # 1091 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) το θεμα ειναι οτι χτυπιεται ενα συμπτωμα και το παρουσιαζουν σαν φιλανθρωπια ή και φιλοζωια ! Συμφωνώ απολύτως! Συγκεκριμένα η στρατιωτική φωτό αυτό κάνει, εγώ αποφασίζω να την εκλάβω όπως λειτουργεί θετικότερα..
Αλλά δε μπορώ να μην θεωρήσω αγνές κάποιες κινήσεις(όπως τις φωτό με τα ζώα), ασχέτως αν δεν λύνουν ένα πρόβλημα (κι ίσως η φωτό με το στρατιωτικό να ναι το μεγαλύτερο κατασκεύασμα υποκρισίας και υποκίνησης, παρ όλα αυτά σκέφτομαι το παιδί που θα γινόταν στρατιωτικός κι έχει την ανάλογη παιδεία από μια τέτοια φωτό να αλλάξει γνώμη, ένας να ναι στους 1000 μου αρκεί να μην το κάνει έστω αυτός...)
Όσον αφορά τις υπόλοιπες φωτογραφίες, δεν μπήκαν για να θεωρηθούν κάτι, αλλά για να δημιουργήσουν κάτι..ένα αίσθημα ανθρωπιάς μέσα στη χειρότερη υποκρισία, να σώζεται ένα προβατάκι ενώ χιλιάδες τρώγονται, να σώζεται ένα γατάκι επειδή η ζωή του είναι αξίας, να καθαρίζονται τα ρούχα ανθρώπων για να μπορέσουν να βρουν δουλειά κλπ, να βουτάς στα νερά για να σώσεις ένα σκυλάκι ενώ παρατιούνται χιλιάδες....κλπ...
Added (26-ΙΟΥ-2013, 5:19 PM) --------------------------------------------- Θες να με θεωρήσεις ουτοπική, συναισθηματική ιδεαλίστρια?? Ας είμαι, με τον "παλιό τρόπο" δεν είδα ουσιαστική αλλαγή προσωπικά, μόνο κραυγή, απόγνωση και λύση μηδέν. Σε κανέναν τομέα. Μόνο αντιστάσεις, αγώνες, αιματοχυσίες ανθρώπων για δικαιώματα που στερούνται πάλι καθημερινά(αποτέλεσμα μηδέν). Ίσως μια τέτοιου είδους ουτοπική στάση να είναι πιο ουσιαστική, γιατί επιλέγει να κοιτάζει όπως θέλει και να δημιουργεί πάνω σε συναισθηματικά κι όχι εκλογιστικά δεδομένα.. Κι εκεί που επικρατεί το συναίσθημα, επικρατεί η νοημοσύνη της καρδιάς.. Ας γίνουμε σκεπτόμενοι με την καρδιά αφού το μυαλό μας έφτασε εδώ.. Το μυαλό χειρίζεται εύκολα, μπορείς να πεις ακόμη ότι το προγραμματίζεις ο ίδιος ή άλλοι, η καρδιά δεν προγραμματίζεται, αισθάνεται, κι ας μου πει ένας που μπορεί να χειριστεί το μυαλό του επαρκώς κατά πόσο σε βάθος χρόνου μπορεί να χειριστεί τοιουτοτρόπως και με τα ίδια αποτελέσματα τα συναισθήματα του..
Message edited by alkistis - Παρασκευή, 26-ΙΟΥ-2013, 5:19 PM |
| |
|
|
| Θνητος | Date: Παρασκευή, 26-ΙΟΥ-2013, 5:21 PM | Message # 1092 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| θα επιμεινω , καθως αγαπη ειναι προς ΟΛΟΥΣ και οχι οταν τύχει ή οταν μας τραβαει καμερα !! Τωρα ειδικα για τους στρατιωτικους , δεν ηθελα να επεκταθω αλλα ειναι η χειροτερη παραπληροφορηση που μπορει να εχει καποιος !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Παρασκευή, 26-ΙΟΥ-2013, 5:26 PM | Message # 1093 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) θα επιμεινω , καθως αγαπη ειναι προς ΟΛΟΥΣ και οχι οταν τύχει ή οταν μας τραβαει καμερα !! Και συμφωνώ απολύτως, αλλά επειδή κάποια είναι και στην κάμερα θα τα κρίνω έτσι? Φυσικά και υπάρχει υποκρισία, αλλά όλα είναι θέμα οπτικής, λειτούργησε αυτό που θες, όπως θες, όπως σε εκφράζει!
Αγάπη είναι προς όλους.. Στο σκυλάκι συγκεκριμένα με τόσο κόσμο, κάποιος θα τραβούσε αυτόν τον άνθρωπο..
Στο προβατάκι αν ήμουν παρέα με τα παιδιά που παν να το σώσουν εγώ θα τράβαγα φωτό..
Με το στρατιωτικό χαίρω πολύ, δεν ξέρουμε τι παραμύθι τρων τα αμερικανάκια και θεωρούν και τιμή τους(και πράξη ηρωισμού) να σκοτώνουν λαούς και να γυρίζουν μετά υποδεχόμενοι λες και ήταν ειρηνιστές ασκητές..
Ένα είναι το θέμα, οπτική, άλλη οπτική...
αυτοί θα συνεχίσουν να πράττουν το ίδιο, "εμείς" πως θα το εκλάβουμε είναι θέμα
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Παρασκευή, 26-ΙΟΥ-2013, 5:30 PM | Message # 1094 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ισως εχεις δικιο ! αλλα εχω στραβωσει παρα πολυ , ας πουμε με δηθεν φιλοζωους , που σιχενονται ενα αδεσποτο !! δεν λεω , τελικα, οτι σιγουρα ειναι κακο , αλλα δεν ειναι αυτο που παρουσιαζουν ! ασε πουν με βαση την φιλανθρωπια κανουν εγκληματα !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| xrysanthi | Date: Παρασκευή, 26-ΙΟΥ-2013, 5:42 PM | Message # 1095 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) ασε πουν με βαση την φιλανθρωπια κανουν εγκληματα !! και μαζεύουν πολλά περισσότερα λεφτά από το τίποτα
|
| |
|
|