|
πρεπει να το δείτε
|
|
| Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 15-ΙΟΥ-2013, 9:56 PM | Message # 1006 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Quote (margarita) ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|
| margarita | Date: Δευτέρα, 15-ΙΟΥ-2013, 10:12 PM | Message # 1007 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|  Added (15-ΙΟΥ-2013, 10:11 PM) --------------------------------------------- MIA KOYBENTA ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ! Added (15-ΙΟΥ-2013, 10:12 PM) ---------------------------------------------

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Δευτέρα, 15-ΙΟΥ-2013, 10:50 PM | Message # 1008 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Λιγο παρατραβηγμενο βεβαια , αλλα καλοοοοο !!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Spirosmt | Date: Τρίτη, 16-ΙΟΥ-2013, 0:24 AM | Message # 1009 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
Group: Special User
| Καλο! Πολυ καλο!
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τρίτη, 16-ΙΟΥ-2013, 1:01 AM | Message # 1010 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) MIA KOYBENTA ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ! χα χα χα χα χα χα χα χα
|
| |
|
|
| xrysanthi | Date: Τρίτη, 16-ΙΟΥ-2013, 4:14 PM | Message # 1011 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ !!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΠΟΝΑΕΙ εγώ γελάω μόνη μου δεν χρειάζομαι να με κάνει άλλος να γελάσω σε λίγο θα με πάρουν με τις πέτρες τόσο χαζοχαρούμενο που είμαι χαχαχα
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τρίτη, 16-ΙΟΥ-2013, 6:50 PM | Message # 1012 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΕΓΩ ΛΈΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΕΛΙΟ
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Τρίτη, 16-ΙΟΥ-2013, 6:55 PM | Message # 1013 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) MIA KOYBENTA ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ! οοοοοοχι κοπλελιά! να προσέχεις τα λόγια σου.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
| |
|
|
| xrysanthi | Date: Τρίτη, 16-ΙΟΥ-2013, 7:32 PM | Message # 1014 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) ΟΣΟ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩ ??^_^
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
Message edited by xrysanthi - Τρίτη, 16-ΙΟΥ-2013, 7:34 PM |
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 17-ΙΟΥ-2013, 0:00 AM | Message # 1015 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Στο τελευταίο άρθρο του Χαρδαβέλλα στο newsbomb ΕΔΩ, έγραψα το παρακάτω σχόλιο, γιατί κάνει το δημοκράτη αλλά είναι κι αυτός ένα κομματάκι από το προδοτικό παζλ των κυβερνώντων!
Σταματήστε να πιστεύετε τον κάθε χορτασμένο δημοσιογράφο που πουλά δημοκρατία αν και είναι δικτατορίσκος και παρτάκιας του κερατά!
Και θα είναι ακόμα χειρότερη η κατάσταση αν δεν θέλει ο ίδιος να λογοκρίνονται τα σχόλια των αναγνωστών του, αλλά συμβιβάζεται με τα συμφέροντα του κάθε ιδιοκτήτη ΜΜΕ μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει την δική του ευμάρεια εις βάρος του λαού, αφού δέχεται να παραπληροφορείται και να παραπλανάται ο λαός!
Το σχόλιό μου:
Φίλε Κώστα, εγώ τα λέω καιρό τώρα αλλά εσύ λογοκρίνεις τα λεγόμενά μου μη αναρτώντας τα σχόλιά μου! Τώρα σε έπιασε ο πόνος για τον προδομένο λαό;;; Και ποιούς να διώξουν ποιοί; Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος τους υφισταμένους τους που εφαρμόζουν πολιτική του κεφαλιού τους;;; Ή μήπως ο λαός να πάρει στο κυνήγι τους προδότες Σαμαρά και Βενιζέλο και το άθλιο Κουνέλι, την πολιτική των οποίων εφαρμόζουν οι πολιτικοί υφιστάμενοί τους;;;;
Εγώ στα είπα αν και πάλι θα πέσει ψαλίδι, τί ψαλίδι... μπαλτάς!!!! Αλλά όλα τα σχόλιά μου που έχουν κοπεί τα έχω φυλαγμένα και κάποια στιγμή που θα ελευθερωθεί η πατρίδα μας θα φανούν χρήσιμα για να καταλάβουν όλοι ποιοί είναι οι χαμαιλέοντες!!!
Διαβάστε πρώτα το άρθρο του και πείτε μου, έχω άδικο να του τα χώνω ρε παιδιά;;;;;
Message edited by Αθηναίος - Τετάρτη, 17-ΙΟΥ-2013, 0:02 AM |
| |
|
|
| Θνητος | Date: Τετάρτη, 17-ΙΟΥ-2013, 0:51 AM | Message # 1016 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| e bebaia !!!! ΡΕ ΟΥΣΤ !! απο κει περα τα χαμινια ολα !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τετάρτη, 17-ΙΟΥ-2013, 1:10 AM | Message # 1017 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| του είχα γράψει κι εγω το απόγευμα αλλα δεν το έβαλε !!!!μια χαρά του ταπες
|
| |
|
|
| fouli79 | Date: Τετάρτη, 17-ΙΟΥ-2013, 2:09 AM | Message # 1018 |
|
Μέλος που ξέρει πολλά
| Αθηναίος
το σχολιο σου δεν ειναι εκει αλλα καλα του εγραψες .... τελικα οτι τους συμφερει κρατανε .....
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Τετάρτη, 17-ΙΟΥ-2013, 3:28 PM | Message # 1019 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) που εφαρμόζουν πολιτική Βρε παιδια βαρεθηκα, κουραστηκα ειλικρινα..
Γιατι δεν συνειδητοποιουμε επιτελους τη ριζα??
Η πολιτικη των κρατων ειναι ΕΝΑ και μονο μεσο, απο τα σημαντικοτερα πλεον σε εφαρμογη δε διαφωνω, αλλα ΕΝΑ μεσο για να επιβαλει μια καστα ανθρωπων αυτο που "θελει" σε πλανητικο επιπεδο.
Ειτε η πολιτικη, ειτε η υγεια, ειτε η πνευματικοτητα, ειτε οι θρησκειες, ειτε η διατροφη(και μπορω να αναφερω τομεις αιωνιως) ειναι ΜΕΣΑ επιτευξης ενος συνολικοτερου αποτελεσμετος. Γιαυτο οσο τα κοιταμε μεμονωμενα δεν θα βγαλουμε συμπερασμα και ακρη ποτε.
Ειναι σαν να βλεπεις μια μυτερη γωνια και να προεξεχει μια κλωστουλα, πιανεις την κλωστουλα κι αχριζεις να μπαινεις στη μυτη που εβλεπες κι αντιλαμβανεσαι οτι εισαι σε ενα τριγωνο, οπου η κλωστουλα σε οδηγει απο το ενα στο αλλο, χωρις σαφη προορισμο και ριζα(αρχη δλδ της κλωστης). Οσο απλα τραβαμε την κλωστη, χωνομαστε στις διακλαδωσεις ενος συστηματος. Οταν αντιληφθεις οτι το συστημα διακλαδωνεται παντου, ενα μενει να κανεις. Να αφησεις την κλωστη να σε παει στην αρχη, να βγεις απο το τριγωνακι που ειχες μπει και να κοιταξεις καθαρα. Τοτε θα δεις οτι το τριγωνο ηταν η μυτη μιας πυραμιδας τεραστιας. Αν ακολουθουσες την κλωστη, φυσιν αδυνατον να φτανες στη βαση της πυραμιδας. Οσο πας να λυσεις κατι, θα γεννιεται κατι δυσκολοτερο παντα.
Γι αυτο καθε φορα λεω πως η αναλυση των αιτιων οποιας καταστασης δεν οδηγει στη λυση. Κοιταμε σφαιρικα..
Εχουν δομησει ενα συστημα, η λυση δε θα βρεθει αν απαντηθουν τα ερωτηματα μας για μεμονομενα ζητηματα. Απεναντιας...
Η λυση θα βρεθει οταν κοιταξουμε το συνολο κι αντιληφθουμε το ρολο του. Τοτε κοιτωντας την πυραμιδα μπροστα μας, μπορουμε να φτιαξουμε μια νεα και να μην ασχοληθουμε με τη δομη και τις διακλαδωσεις της δικης τους πυραμιδας. Την πυραμιδα τους δε θα την σπασεις ποτε. Μπορεις ομως να φτιαξεις τη δικη σου.
Εκει εγκειται και η ποιοτητα αυτου που λεω καθε φορα κι ειχα αναφερει κι εδω καπου.. Οτι η αντιδραση δεν ειναι λυση, γιατι στην ουσια επενεργεις σε μια αρχικη δραση και μπαινεις σε εναν κυκλο (οπου μαλιστα η αντιδραση σου ειναι σχεδον πληρως ελεγχομενη και προϋπολογισμένη σαν κινηση). Η δραση σαν ενεργεια θα φερει την αλλαγη. Η δημιουργια.. Η δραση ειναι μια αυτονομη ενεργεια που δημιουργει, δεν επενεργει και μαλιστα με αμφιβολα αποτελεσματα.
Ξαναλεγαμε καπου κατι σχετικο κι ανεφερα την αντιδραση μας στο συστημα σαν βαλβιδα ασφαλειας σε χυτρα ταχυτητος.. Μας εχουν κλεισει το καπακι και μας βραζουν κανονικα στο ζουμι μας. Η αντιδραση ειναι ενα μικρο σκασιμο του ατμου της οργης και της συνολικης δρασης που μαζευεται μεσα. Οσο η χυτρα εκτονωνεται, η μαζικη δραση αποφευγεται κι εκτονωνεται. Μια χαρα υπολογισμενο το χουν και τους ΒΟΛΕΥΕΙ κι ολας.. Αν δεν ανοιξουμε το κακαπι να βγουμε, οσο και να πεταμε ατμο, αυτοι θα προσθετουν καροτακια και σελινα στη σουπα μας...Added (17-ΙΟΥ-2013, 3:28 PM) ---------------------------------------------
Quote (fouli79) το σχολιο σου δεν ειναι εκει αλλα καλα του εγραψες και σιγα να μην ηταν..ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Τετάρτη, 17-ΙΟΥ-2013, 4:05 PM | Message # 1020 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Μα τα σχολια ειναι για να τα διαβζουν αλλοι και να προβληματιστουν ! Δεν ειναι αντιδραση , ειναι δραση !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|