|
πρεπει να το δείτε
|
|
| Αθηναίος | Date: Τρίτη, 09-ΑΠΡ-2013, 10:17 PM | Message # 736 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Η αρχή των μεγάλων αλλαγών συνήθως ξεκινά από ασήμαντα γεγονότα που μπορεί κάποια άλλη στιγμή να τα προσπερνούσαμε!!! Μην είμαστε απαισιόδοξοι!!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τρίτη, 09-ΑΠΡ-2013, 10:23 PM | Message # 737 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| δεν είμαστε απαισιόδοξοι φταίει ο αναδρομος ερμής!!!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τρίτη, 09-ΑΠΡ-2013, 10:28 PM | Message # 738 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) φταίει ο αναδρομος ερμής Με κάνεις και γελάω και δεν μπορώ!!!
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 12:41 PM | Message # 739 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: Special User
| Quote (margarita) πολύ δύσκολο !!!! Μα βέβαια και είναι δύσκολο..! Όχι το ίδιο για όλους μας βέβαια, αλλά δύσκολο σαφώς.. Και πότε η ουσιαστική λύση ήταν και ο εύκολος δρόμος? Μπορούμε να ξυπνήσουμε αύριο και να μην κοιτάξουμε εφημερίδα? Να παραιτηθούμε όλοι από τις δουλειές μας και να αποφασίσουμε ότι όχι, ζωή είναι να είμαι εδώ και να ζω ελεύθερα, όπως θέλω και γουστάρω, άμα θέλω θα σκάψω για να ζήσω, αν θέλω θα κατασκευάσω, αν θέλω θα προσφέρω γνώση κι όλοι μαζί θα αλληλοβοηθηθούμε μέχρι να χτίσουμε μια υγιή ζωή.
Σκεφτείτε αν αύριο μαζευόμασταν όλοι στις κεντρικές πλατείες κάθε μέρους και σπιθαμής της Ελλάδας και αποφασίζαμε πως αντί να προβληματιζόμαστε για αυτούς θα βγάλουμε άκρη μόνοι μας.. Αυτοί ασχολούνται με εθνικο-ενεργειακές κυριαρχίες..Μπορείς εσύ που με διαβάζεις αυτή τη στιγμή τη στιγμή να κάνεις κάτι? Όχι, αν μπορούσες θα το κανες, όπως όλοι μας και θα είχε λήξει εδώ το θέμα. Ο λόγος που τους παρακολουθούμε κι ασχολούμαστε με τραπεζικά συστήματα, με οικονομικές κυριαρχίες και με πολιτικά παιχνίδια είναι γιατί επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Το ψωμάκι που τρώμε.
Και σας λέω εγώ τώρα, κάντε έναν τρελό οραματισμό! Φανταστείτε μία μέρα όπως είπα να μαζευτούμε όλοι!Όλοι, να μην ανοίξουν μαγαζιά, καταστήματα, όσοι από εμάς δεν είναι μπλεγμένοι και να το γουστάρουν αυτό στο σύστημά τους, να μαζευτούμε. Θα σκεφτούμε παρέα και ο κάθε ένας μόνος πως δεν μπορούμε απλά να ζήσουμε έτσι ή καλύτερα να επιβιώσουμε, έχουμε φτάσει να μιλάμε για επιβίωση ούτε καν διαβίωσης λόγος.. Όλοι μαζί θα προσφέρουμε ο ένας στον άλλον ότι μπορεί με πλήρη αυταπάρνηση, εγώ θα σου δίνω να τρως λάδι και ψωμί κι εσύ που είσαι από πόλη θα μου δίνεις άλλα..Όλα αυτά σε ένα επίπεδο ήδη υλοποιούνται μέσα από τα ανταλλακτικά δίκτυα, αλλά σε άλλο βαθμό..Φανταστείτε μας όλους σε ένα τέτοιο τεράστιο πανελλαδικό δίκτυο, ειλικρινά πιστεύετε πως δεν θα τα καταφέρναμε να επιβιώσουμε?? Νομίζω πολύ πιο εύκολα από ότι περιμένοντας να ζήσεις καλύπτοντας ανάγκες 1000 ευρώ με 400 που μας πληρώνουν και αν, κι αν παίρνετε περισσότερα είστε απλά συγκυριακά τυχεροί, αυτό θα αλλάξει..το ξέρετε ότι θα αλλάξει και γιαυτό αγωνιάτε καθημερινά για τις αποφάσεις και τα παιχνίδια τους..Απεξαρτηθείτε πλήρως! Ξεκινήστε σταδιακά, μάθετε πως μπορείτε να παρέχετε στον εαυτό σας ότι χρειάζεται χωρίς την παροχή τρίτων. Σας πληροφορώ πολύ εύκολα και πάνφτηνα μπορείτε να φτιάξετε παροχές ρεύματος και όποιας άλλης ενέργειας, να έχετε φούρνους ηλιακούς και αποδοτικότατους, να φτιάχνετε απορρυπαντικά και φάρμακα μόνοι σας, να γίνεται αυτάρκεις οντότητες που γνωρίζουν πως να αξιοποιήσουν τη φύση τους στο έπακρο και να την εξελίξουν!
Το ξέρω ότι σας φαντάζει ουτοπικό, αλλά αυτή είναι μία αλλαγή κι όχι μία απλή αντίδραση, μία επενέργεια δηλαδή σε μία αρχική πράξη. Αυτό είναι μία κατάσταση που χαρακτηρίζεται από το αποτέλεσμα και όχι από την δράση αυτή καθ'αυτή..Εκεί έγκειται και η ουσιώδης και ειδοποιός διαφορά. Όταν αντιδράς σε κάτι το αποτέλεσμα είναι η αντίδρασή σου, όταν δρας πάνω σε κάτι το αποτέλεσμα είναι αλλαγή της αρχικής κατάστασης..έχεις δράση! Δημιουργία καθαρή! Προσωπικά μου φαντάζει πολύ πιο ψεύτικη η εικόνα ενός πληθυσμού που θα συνεχίσει να ζει υπό αυτούς τους ρυθμούς και υπό αυτά τα καθεστώτα, μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο να δράσουμε όλοι μαζί. Αυτό που περιέγραψα πιο πάνω, το ουτοπικό αυτό σενάριο, φαντάζει απλή ιστοριούλα μπροστά στο πως θα ακουγόταν η σημερινή μας κατάσταση στους ανθρώπους που ζήσαν κάτι αιώνες πριν... Και σας ρωτώ λοιπόν, είναι θέμα εύκολου ή δύσκολου, είναι πρακτικό το θέμα?? Τα πρακτικά θέματα λύνονται.. Είναι θέμα απόφασης απλά! Όταν φτάσουμε στο έσχατο σημείο, στον πάτο του πηγαδιού και δεν θα βλέπουμε φως προς τα πάνω πια, θα ανοίξουμε μία τρύπα και θα βγούμε μόνοι μας στην επιφάνεια, γιατί δεν είμαστε δούλοι και υποχείρια, ούτε αδύναμοι όπως μας μάθαν να είμαστε αλλά άνθρωποι, δυνατά, φιλελεύθερα όντα, γεμάτα δυνατότητες και εμπνεύσεις, νοημοσύνη και πνεύμα και κυρίως εμείς..ΕΛΛΗΝΕΣ!!!Added (10-ΑΠΡ-2013, 12:41 PM) ---------------------------------------------
Quote (margarita) φταίει ο αναδρομος ερμής!!!! ΠΑΝΤΑ!!! (μα καλά πλάκα πλάκα κάθε πότε είναι ανάδρομος κι αυτός ο έρμος??έλεος πια...πείτε του κάτι!!!)
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 1:55 PM | Message # 740 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) ανάδρομος ειναι το φυσικο του !!  Added (10-ΑΠΡ-2013, 1:55 PM) --------------------------------------------- Επιστολή – φωτιά του Βελγίου στην Κομισιόν κατά της Γερμανίας! Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Απριλίου 10, 2013 Καταγγελία για «κοινωνικό dumping», αθέμιτο ανταγωνισμό και μισθούς 3-4 ευρώ τη μέρα!Επί τάπητος έχει θέσει η Κομισιόν καταγγελία του Βελγίου για αθέμιτο ανταγωνισμό από τη Γερμανία σε επίπεδο μισθών. Στην καταγγελία το Βέλγιο κάνει μάλιστα λόγο για «κοινωνικό dumping» στη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης.Η είδηση αποκαλύπτεται από το BBC που φέρνει στο φως της δημοσιότητας την επιστολή που έστειλε το Βέλγιο στην Κομισιόν, όπου γίνεται εκτενής αναφορά για την τακτική των «μίνι θέσεων απασχόλησης» που χρησιμοποιείται στη Γερμανία. Το Βέλγιο καταγγέλλει ότι ορισμένοι εργαζόμενοι αμείβονται μόλις 3 ή 4 ευρώ την ώρα στη Γερμανία για αυτές τις θέσεις απασχόλησης. Επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση και στη Γερμανία.Σύμφωνα με την Κομισιόν, περίπου 7,5 εκατ. άνθρωποι εργάζονται με αυτές τις συνθήκες στη Γερμανία. Δηλαδή με μισθό έως 450 ευρώ το μήνα, χωρίς να πληρώνουν φόρους και χωρίς ασφαλιστικές εισφορές.Στο Βέλγιο από την άλλη πλευρά, οι εργαζόμενοι αμείβονται τουλάχιστον 12-13 ευρώ την ώρα και καταβάλουν άπαντες ασφαλιστικές εισφορές.«Το Βέλγιο ζητά από την Κομισιόν να σταματήσει αυτό τον άπιστο ανταγωνισμό μεταξύ χωρών» δήλωσε η εκπρόσωπος της βελγικής κυβέρνησης Els Bruggeman στο BBC και συμπλήρωσε: «Η Κομισιόν μπορεί να κάνει την Ευρώπη περισσότερο κοινωνική ένωση». Συμπλήρωσε ότι το θέμα έχει τεθεί και από εταιρίες της Γαλλίας και της Ολλανδίας.Το BBC αναφέρει επίσης ότι πολλοί Πολωνοί, Βούλγαροι και Ρουμάνοι εργάτες έχουν βρει δουλειά στη Γερμανία, αφότου οι χώρες τους έγιναν μέλη της Ε.Ε. το 2004 και 2007 και απασχολούνται κυρίως σε αγροτικές εργασίες και στην τυποποίηση τροφίμωνΤη βελγική προσφυγή πυροδότησαν παράπονα από βελγικές εταιρείες που υποστηρίζουν ότι απειλείται η ίδια η επιβίωση τους από τον γερμανικό ανταγωνισμό, ενώ προειδοποίησαν ότι αν δεν αλλάξει η κατάσταση θ’ αναγκαστούν να μετεγκατασταθούν στη Γερμανία. Την επιστολή προς την Κομισιόν υπογράφουν ο Βέλγος υπουργός Οικονομίας Γιόχαν Βάντε Λανότε και η υπουργός Εργασίας Μόνικα ντε Κόνινξ, ενώ την υποστήριξε ο Ολαφ Λις, υπουργός Οικονομίας του γερμανικού κρατιδίου της Κάτω Σαξωνίας.Πηγή: euro2day.gr
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 2:06 PM | Message # 741 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ, είναι ειδηση, δήλωση και σχόλιο από μόνο του μη σας πω....χεχεχεχε
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 10:10 PM | Message # 742 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Μας πήραν είδηση!!!
|
| |
|
|
| fouli79 | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 10:26 PM | Message # 743 |
|
Μέλος που ξέρει πολλά
| χθες μιλουσα με εναν γνωστο μου στο σκαιπ ο οποιος εχει παει γερμανια απο το σεπτεμβριο μου ειπε οτι η οπελ εχει προβλημα μισθων και σκεφτετε να μας ερθει ..... οπως και η φαβε για την καβαλα λογω λιμανιου να βγαζει το σκοντα φαμπια για ανατολικα εμιρατα και λοιπα ..... αντε βγαλε ακρη
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 10:39 PM | Message # 744 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) . Είναι θέμα απόφασης απλά! Όταν φτάσουμε στο έσχατο σημείο, στον πάτο του πηγαδιού και δεν θα βλέπουμε φως προς τα πάνω πια, θα ανοίξουμε μία τρύπα και θα βγούμε μόνοι μας στην επιφάνεια, γιατί δεν είμαστε δούλοι και υποχείρια, ούτε αδύναμοι όπως μας μάθαν να είμαστε αλλά άνθρωποι, δυνατά, φιλελεύθερα όντα, γεμάτα δυνατότητες και εμπνεύσεις, νοημοσύνη και πνεύμα και κυρίως εμείς..ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| fouli79 | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 11:56 PM | Message # 745 |
|
Μέλος που ξέρει πολλά
| https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n6jeIwFld3Q
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Πέμπτη, 11-ΑΠΡ-2013, 12:38 PM | Message # 746 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Κι αυτο ειναι μονον η αρχη Φουλη μου, δυστυχως..
|
| |
|
|
| margarita | Date: Πέμπτη, 11-ΑΠΡ-2013, 6:25 PM | Message # 747 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| NATURE SHOCK : Can you believe it !!! ,.. Accordings to this Ervin Schrodinger Equation ,.. '' each one particle may be presents in others places at a simillarly time '' Which means that , '' this one particle may be present in many different places at a simillarly time '' So ,.. we can says that , '' each self objects or each self humans have many actual images may be presents in differents places at a simillarly time or in the other universe '' ,.. By This equation ,.. We can solve wavefunction(psi) for particle in space ,.. & many wavefunction(psi) results we can gets at same time but different places for just one particle ,.. Its Just Unbelivable fact ,..
Added (11-ΑΠΡ-2013, 6:25 PM) --------------------------------------------- http://www.facebook.com/photo.p....&ref=nf
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 11-ΑΠΡ-2013, 7:13 PM | Message # 748 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Πέμπτη, 11-ΑΠΡ-2013, 7:18 PM | Message # 749 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| δεν το πολυκαταλαβα και ειπα μπας και το καταλαβεται εσεις
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 11-ΑΠΡ-2013, 7:28 PM | Message # 750 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Χαζο χαρακτηρες εχει !! τι να καταλαβεις ;;
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |