πρεπει να το δείτε
|
|
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 04-ΣΕΠ-2015, 8:25 PM | Message # 1816 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
|
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
Message edited by Αθηναίος - Παρασκευή, 04-ΣΕΠ-2015, 8:26 PM |
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 04-ΣΕΠ-2015, 9:13 PM | Message # 1817 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Δε νομιζω οτι ειναι θεμα ραδιενεργειας αν και ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
xrysanthi | Date: Κυριακή, 06-ΣΕΠ-2015, 11:46 AM | Message # 1818 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Bρήκαν τρόπο να ταξιδεύουν αυτόματα από την μια άκρη στην άλλη του σύμπαντος αλλά επίσημα το σταμάτησαν Από το διάσημο ελβετικό εργαστήριο CERN, που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και εργάζεται όλη η αφρόκρεμα των επιστημόνων του κόσμου και μεταξύ αυτών και Έλληνες έστειλαν μια δέσμη νετρίνων σε άλλο ερευνητικό κέντρο Στο Gran Sasso, που βρίσκεται 730 μίλια μακριά. Τα νετρίνα έφτασαν στο Gran Sasso γρηγορότερα από το φως . 16.000 φορές κάνανε το πείραμα και πάντα έβγαινε ότι τα νεύρινα έτρεχαν γρηγορότερα από το φως .Για μας τους απλούς ανθρώπους λεμέ και τι έγινε; Ας τρέχουν .Οι επιστήμονες που το ανακοίνωσαν σε λίγο παραιτήθηκαν από την δουλειά τους .Το πρόγραμμα του εργαστήριου CERN σταμάτησε λόγο ¨βλάβης”.Τώρα βρέθηκε να πάθει βλάβη. Γιατί τόση αναστάτωση και μυστικότητα; Γιατί με το που βρήκανε ότι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορότερα από το φως ,πάει περίπατο όλη σχεδόν η φυσική και καταργείτε ο νόμος του Αϊνστάιν.Ο νόμος του Αϊνστάιν μας καθήλωνε στο δικό μας πλανητικό σύστημα. Δεν μπορούσαμε να βγούμε ,να πάμε σε άλλο πλανητικό σύστημα γιατί χρειάζονταν δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες χρόνια να επισκεφτούμε το πλησιέστερο πλανήτη έξω από το δικό μας . Τώρα πηγαίνει αυτόματα .Οι αποστάσεις εκμηδενίζονται.Να γιατί σταμάτησαν όλα στο πρόγραμμα CERN. Αυτό που βρήκαν τώρα θα το εκμεταλλευτούν μόνο οι λίγοι. Δεν είναι για όλο τον κόσμο. Κάτω το εργαστήριο CERN και η αναπαράσταση του πειράματος που απέδειξαν ότι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορότερα από το φως (300.000 χιλ./sec ή 7,5 φορές τον γύρο της γης σε 1 δευτερόλεπτο)
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
|
|
| |
habelmsxl | Date: Κυριακή, 06-ΣΕΠ-2015, 8:50 PM | Message # 1819 |
 Ενεργό μέλος
| Quote Αθηναίος (  ) Δεν ξέρω κι εγώ αν είναι ψεύτικα το καλαμάρι και το χταπόδι, αλλά αν είναι αληθινά τότε στα κάρβουνα θα είναι φοβεροί μεζέδες για ουζάκι!!! Αν μασιωνται φυσικα...
|
|
| |
Θνητος | Date: Κυριακή, 06-ΣΕΠ-2015, 11:32 PM | Message # 1820 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote xrysanthi (  ) Γιατί με το που βρήκανε ότι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορότερα από το φως Δεν το εχουν παραδεχθει αυτο επισημως Και υπαχει και η θεωρια των ταχυονιων Βεβαια εχουν μπλεχτει καπου με σκοτεινες υλες και σκοτεινες ενεργειες. Με απλα λογια εχουν μπουρδουκλωθει.
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
xrysanthi | Date: Δευτέρα, 07-ΣΕΠ-2015, 10:51 PM | Message # 1821 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
|
|
| |
xrysanthi | Date: Δευτέρα, 07-ΣΕΠ-2015, 10:54 PM | Message # 1822 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| 4.000 τζιχαντιστές έχουν περάσει στην Ευρώπη και περιμένουν εντολές! Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του ISIL έχουν ήδη μεταφερθεί λαθραία στις χώρες της Ευρώπης ανάμεσα σε πρόσφυγες, σύμφωνα με τζιχαντιστή που έδωσε συνέντευξη στο BuzzFeed."Απλά περιμένετε" δήλωσε ο ίδιος χαμογελώντας καθώς είπε ότι περιμένουν εντολές για να "ενεργοποιηθούν"!Οι τζιχαντιστές σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν περάσει μαζί με τους πρόσφυγες στην Ευρώπη, εκμεταλλευόμενοι "τη γενναιοδωρία της Ευρώπης απέναντι στους πρόσφυγες"."Είναι το όνειρό μας να υπάρξει ένα Χαλιφάτο όχι μόνο στην Συρία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο" είπε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι οι περισσότεροι πηγαίνουν στη Σουηδία και τη Γερμανία.
|
|
| |
xrysanthi | Date: Δευτέρα, 07-ΣΕΠ-2015, 11:01 PM | Message # 1823 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Εμφύτευση τσιπ: Οι δώδεκα κινήσεις που θα μας κάνουν όλους να το δεχτούμε! [video]2 1 110 2 1 Google +7 2
Είμαστε η τελευταία γενιά που έχουμε φωνή και ελεύθερη βούληση και που μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας. Σήμερα όλοι συνδέονται παντού... τα ‘έξυπνα τηλέφωνα’ (smart phones) θα γίνουν τα εργαλεία της Έξυπνης Παγκόσμιας Τάξης, θέτοντας τέρμα στα μετρητά, στα κλειδιά, στις άδειες οδήγησης, κλπ. Ο σκοπός τους είναι επίσης να χρησιμοποιούνται καθημερινά ως ταυτότητα στη νέα «αξιόπιστη» διαδικτυακή κοινότητα. Τότε το τηλέφωνο ή το chip που συνδέεται με την ID του χρήστη του τηλεφώνου, γίνεται ένα αντικείμενο πολύ πολύτιμο για να χαθεί και το μόνο ασφαλές μέρος πλέον, είναι κάτω από το δέρμα…
Δείτε το βίντεο της Master Card για την «επανάσταση» της πληρωμής μέσω κινητών τηλεφώνων σε ολόκληρο τον κόσμο! Όπως δείχνει το βίντεο, σε όλο τον κόσμο το χρήμα έχει καταργηθεί και οι άνθρωποι «χαρούμενοι και απελευθερωμένοι» πληρώνουν πλέον, με τα κινητά τους, ακόμα και στη λαϊκή. «Ποιο είναι το επόμενο βήμα;», ρωτάει στο τέλος, ο αφηγητής του βίντεο. «Μείνετε συνδεδεμένοι γιατί μόλις τώρα αρχίσαμε…».
Το πράγμα πάει κάπως έτσι : 1. Δημιουργήστε ένα κλίμα φόβου.
2. Κάντε τους όλους να είναι online.
3. Κάντε ώστε και ο κάθε φτωχός να έχει πάνω του ένα κινητό τηλέφωνο.
4. Κάντε όλοι να μιλούν για RFID και βιομετρικά στοιχεία: το πρώτο στάδιο για την αποδοχή κάποιου πράγματος είναι η προσδοκία του.
5. Βάλτε chip σε τόσα περισσότερα πράγματα και ανθρώπους μπορείτε (τηλέφωνα, κατοικίδια ζώα, ρούχα, κλπ.) ώστε να φαίνεται ότι είναι κάτι «φυσιολογικό».
6. Προωθείστε ένα σύστημα παγκόσμιας ταυτότητας, αλλά κάντε το σιγά σιγά.
7. Προωθήστε εμφυτεύματα για την υγεία και την ασφάλεια, ώστε να πιστεύουν όλοι ότι είναι κάτι καλό.
8. Κάντε έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για τα πάντα, ειδικά ως μέσο πληρωμής και ως απόδειξη ταυτότητας.
9. Πώς ξέρουμε ότι είσαι εσύ στα αλήθεια; Τα βιομετρικά σας στοιχεία παρακαλώ!
10. Κυβερνο-επίθεση! Επανάσταση! Σας παρακαλούμε, προστατεύστε μας!
11. Η οικονομία καταρρέει… το μετρητό χρήμα έχει φύγει και όλες οι πληρωμές γίνονται πλέον ψηφιακά.
12. Τα τηλέφωνα χάνονται και κλέβονται. Τα βιομετρικά στοιχεία πλαστογραφούνται. Το να κουβαλάς ένα κινητό τηλέφωνο είναι μεγάλος μπελάς – και τα Verichips είναι απλά η πιο εύκολη λύση…
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr/ | Tο διαβάσαμε εδώ[/video] - See more at: http://www.ingossip.gr/paraxen....Yi.dpuf
Message edited by xrysanthi - Δευτέρα, 07-ΣΕΠ-2015, 11:02 PM |
|
| |
xrysanthi | Date: Δευτέρα, 07-ΣΕΠ-2015, 11:44 PM | Message # 1824 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| A humanidade - o vídeo que tira todas as palavras de qualquer um. Posted by Tudo Interessante on Τρίτη, 5 Μαΐου 2015
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 07-ΣΕΠ-2015, 11:54 PM | Message # 1825 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Πολύ ωραία όλα τα θέματα!!! Ενδιαφέροντα!!!
|
|
| |
petroszafeirou | Date: Τρίτη, 08-ΣΕΠ-2015, 0:19 AM | Message # 1826 |
Ενεργό μέλος
| ναι ακρως ενδιαφεροντα!!!!
|
|
| |
xrysanthi | Date: Τρίτη, 08-ΣΕΠ-2015, 10:59 PM | Message # 1827 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Τον έχει ξεχάσει ο χάρος! Αυτός είναι ο ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΣ άνθρωπος του κόσμου – Δεν φαντάζεστε την ηλικία του!!! 16 11 891 16 11 Google +47 9
Το χιούμορ και το γέλιο δεν του λείπει. Γεννήθηκε στον αστερισμό του Αιγόκερω, όχι τον περασμένο αιώνα, αλλά… τον προπερασμένο αιώνα. Στις 6 Ιανουαρίου του 1835.Ο Μαχάστα Μουράσι, είναι ένας Ινδός, από την πόλη Βαρανάσι, ο οποίος όχι μόνο υποστηρίζει, αλλά είναι και επίσημα ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αφού έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που πιστοποιούν την ημερομηνία γέννησης του, σύμφωνα με το invitromagazine.Ο Μουράσι δηλαδή, αυτή τη στιγμή είναι 179 ετών. Ναι σωστά διαβάσατε 179 ετών και βγήκε στη σύνταξη το 1957, σε ηλικία 122 ετών. Τα επίσημα ένσημα του μάλιστα άρχισαν να «μετράνε» από το 1903, όταν καταγεγραμμένα εργάστηκε σαν τσαγκάρης.Ο Μουράσι σε νεαρή ηλικία. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στα τέλη του 1800«Φαίνεται ότι ο θάνατος με έχει ξεχάσει» θα πει ο ίδιος και θα συνεχίσει με μια φωνή που βγαίνει με δυσκολία: «Έχω βαρεθεί να ζω. Έχω θάψει τα παιδιά μου, έχω θάψει τα εγγόνια μου, έχω θάψει τα δισέγγονα μου και κυρίως έχω θάψει και τις 3 γυναίκες μου».Ο Μουράσι εξηγεί το μυστικό της μακροζωίας του: «Πέρασα δύσκολα χρόνια. Χρόνια με φτώχια και στερήσεις, αλλά πάντοτε πρόσεχα δυο πράγματα. Τη διατροφή μου και το άγχος μου. Λόγω φτώχιας από μικρός δεν έτρωγα αρκετό κρέας και το φαγητό μου ήταν κυρίως λαχανικά και ρύζι. Έζησα όμορφα, έζησα έντονα, γεύτηκα τη ζωή αλλά πάντα χωρίς να αγχώνομαι.»Ο Ινδός υπεραιωνόβιος, ή να το πούμε καλύτερα, ό Ινδός Μαθουσάλας, διαθέτει επίσης και το πιστοποιητικό γέννησης του, το οποίο επιβεβαιώνει την ηλικία του. Όμως επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Νέου Δελχί, είναι επιφυλακτικοί, αφού ναι μεν υπάρχει το πιστοποιητικό, αλλά η ηλικία του δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί και από κάποια ιατρική εξέταση. Τελευταία φορά που ο Μουράσι πήγε στο γιατρό ήταν το 1971 και σήμερα ο γιατρός του έχει πεθάνει και τα ιατρικά αρχεία του έχουν χαθεί. - See more at: http://www.ingossip.gr/paraxen....nsS.dpu f
Message edited by xrysanthi - Τρίτη, 08-ΣΕΠ-2015, 11:00 PM |
|
| |
xrysanthi | Date: Τρίτη, 08-ΣΕΠ-2015, 11:00 PM | Message # 1828 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| δεν αμφιβάλω ότι είναι τόσο αλλά τα λόγια του πολύ στημένα και μούφα μου φάνηκαν
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 09-ΣΕΠ-2015, 2:47 PM | Message # 1829 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Φρέσκα νέα λένε ότι ζει και ο πατέρας του!!! Ο πατέρας του κατοικεί σε άλλη πόλη (γιατί είναι τσακωμένοι με τον γιό του) μαζί με τον πατέρα του και τον παππού του!!!!!
Message edited by Αθηναίος - Τετάρτη, 09-ΣΕΠ-2015, 2:47 PM |
|
| |
Spirosmt | Date: Τετάρτη, 09-ΣΕΠ-2015, 3:15 PM | Message # 1830 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
Group: Special User
| Χεχεχε!!
|
|
| |