Τρίτη, 21-ΜΑ-2024, 2:55 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Ο "ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΙΩΠΗΣ" ΤΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ο "ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΙΩΠΗΣ" ΤΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
aposperittisDate: Τρίτη, 21-ΦΕΒ-2012, 2:05 AM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Ο "ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΙΩΠΗΣ" ΤΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ "ΣΚΟΤΑΔΙ"

Το έλλειμα ενημέρωσης, που παρατηρείται, από την πρώτη μέρα, που παρουσιάστηκε το πρόβλημα στους πυρηνικούς αντιδραστήρες της Φουκουσίμα, δεν ειναι το μοναδικό πρόβλημα, ως προς το τί κρύβεται, πίσω από τις ποσότητες ραδιενέργειας, που εκλύεται και οι οποίες δεν ανακοινώνονται, επισήμως.

Η διεθνής κοινότητα γνωρίζει τα αποτελέσματα ανεξάρτητων μετρήσεων, για τα ακριβή επίπεδα μόλυνσης, όμως, ο φορέας που συλλέγει τα "νούμερα", δεν του επιτρέπεται να τα ανακοινώσει.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, που έρχονται στη δημοσιότητα, αυτός ο άτυπος "κώδικας σιωπής", παρουσιάζει τη δική του... διαρροή, όσον αφορά τα επίπεδα ακτινοβολίας, τα οποία δεν φαίνεται να είναι υψηλά.

Ο φορέας που ευθύνεται για τις μετρήσεις της ραδιενέργειας, παγκοσμίως, είναι ο Οργανισμός για τη Συνθήκη Πλήρους Απαγόρευσης των Πυρηνικών Δοκιμών (CTBTO), ο οποίος -καθημερινά- παραδίδει στις 154 χώρες, που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη, στοιχεία από σταθμούς μέτρησης, σε όλα τα σημεία, που υπάρχουν πυρηνικοί σταθμοί.

Ευθύνη του Οργανισμού, είναι η καταγραφή των ραδιοϊσότοπων, στην ατμόσφαιρα, όπως και όλες οι λεπτομέρειες, που αφορούν πυρηνική δοκιμή.

Συνολικά, υπάρχουν 60 σταθμοί μέτρησης, σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων οι δύο βρίσκονται κοντά στο Τόκιο.

Κι αν τα σεισμικά και υδροακουστικά δεδομένα μπορούν να δουν... φως, δεν συμβαίνει, το ίδιο, με τις μετρήσεις της ραδιενέργειας, γιατί τα μέλη που υπέγραψαν τη Συνθήκε, προτιμούν να έχουν "κλειστά" τα χαρτιά τους, με αποτέλεσμα να συντηρείται μια "ανησυχία", η οποία μπορεί να είναι δικαιολογημένη, μπορεί και όχι.

Αξιωματούχοι της Αυστρίας, πάντως, τόνισαν ότι θα δώσουν στη δημοσιότητα, κάποιες απο τις πληροφορίες, για το τί συμβαίνει στην Ιαπωνία.


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Ο "ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΙΩΠΗΣ" ΤΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: