Τετάρτη, 05-ΦΕΒ-2025, 10:59 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ-BIG BROTHER ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ
aposperittisDate: Τρίτη, 21-ΦΕΒ-2012, 1:33 AM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
ε βίντεο, που έχει έρθει στη δημοσιότητα, ο Τζορτζ Σόρος μιλά για «τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης», συζητά την ανάγκη για διαχείριση της πτώση του δολαρίου και μιλάει για την παγκόσμια ανάγκη για τη δημιουργία ενός αληθινού παγκόσμιο νομίσματος.

Ο δισεκατομμυριούχος «φιλάνθρωπος», έγινε γνωστός ως "ο άνθρωπος που έσπασε την Τράπεζα της Αγγλίας", όταν κέρδισε ένα δισεκατομμύριο δολάρια, κατά τη διάρκεια της "Μαύρης Τετάρτης" του 1992, που οδήγησε σε νομισματική κρίση.

Αυτή τη στιγμή ο Σόρος, είναι ο διασημότερος και ίσως ο πιο «πολιτικά ενεργός» δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Ίδρυσε το Society Institute, σε περισσότερες από 60 χώρες και διαθέτει περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο στην προώθηση των ιδεωδών που ο Σόρος θέλει να προαχθούν.

Βασικός στόχος του είναι να φέρει την πολιτική αλλαγή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θέλει, με λίγα λόγια, να επιτύχει μία κυβέρνηση σε στυλ Big Brother, ώστε ο κόσμος να βασίζεται στον ακραίο ευρωπαϊκό τύπου σοσιαλισμό, τον αυστηρό έλεγχο του πληθυσμού και τη ριζική πράσινη ατζέντα. Οραματίζεται έναν κόσμο, όπου το κράτος ρυθμίζει τα πάντα, για το μεγαλύτερο όφελος του περιβάλλοντος και της κοινωνίας στο σύνολό της.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να κατανοεί ότι οι δύο πλευρές του πολιτικού φάσματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι βαθιά επηρεασμένες από τη διεθνή ελίτ των τραπεζών. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι η ίδια "χούφτα" ελιτίστικων οργανώσεων έχει κυριαρχήσει τα γραφεία του κάθε προέδρου, από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

Αν έχετε αμφιβολία, απλώς, δείτε πόσα μέλη της κάθε προεδρικής διοίκησης, τα τελευταία 40 χρόνια, ανήκουν είτε στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, είτε στην Τριμερή Επιτροπή ή τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Και τότε θα νιώσετε ένα... ισχυρό σοκ. Δεν έχει σημασία ποιος πρόεδρος εκλέγεται, γιατί είναι ακριβώς οι ίδιες οργανώσεις που κυριαρχούν τα πάντα στα ιδιαίτερα γραφεία τους.


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: