H απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)
|
|
Θνητος | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 6:19 PM | Message # 151 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Παραδειγμα αποτελεσμαος ψυχολογικου πολεμου ειναι !!! Δεν τα μασαω εγω αυτα !! Μασαει η κατσικα ταραμα ;;; σπιναρει η γατα στο γιαουρτι ;;;
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 6:42 PM | Message # 152 |
Ο βασιλιάς των μελών
|
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
alkistis | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 6:54 PM | Message # 153 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Special User
| Quote (margarita) υλοποιηση της σκέψης δηλαδή Μπορουμε ΝΑΙ! Αυτο ειμαστε για την ακριβεια υλοποιηση καποιας σκεψης-δονησης!!Added (10-ΑΠΡ-2013, 6:54 PM) ---------------------------------------------
Quote (margarita) χαλάς την αμυνα σου θνητε !!!!!!!!!!!!!!!!! Καλε αμοκ επαθε η γυναικα, κοιτα λιγο την αυρα σου βρε θνητε κι εσυ, ημαρτον βρε ανθρωπε...
Α και Μαργαριταρι για να ξανασκεψου αυτα που λες..πιο πανω αναρωτιεσαι αν η σκεψη υλοποιει και παρακατω το θεωρεις ενστικτωδως δεδομενο και τον παροτρυνεις να μην το σκεφτεται..Για σκεψου και βρες την αληθεια μεσα σου, γιατι την απαντηση στις αποριες σου τη δινεις μονη σου..!!!
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
|
| |
margarita | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 6:54 PM | Message # 154 |
Ο βασιλιάς των μελών
| ετσι ακριβώς !!!!ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον της συνεχούς ροής του χρόνου ,μια ιδέα που μορφοποιήθηκε είμαστε !!!!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 6:55 PM | Message # 155 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) απαντηση στις αποριες σου τη δινεις μονη σου..!!! Ολοι ετσι δεν παθενουμε !! αχαχαχαχαχαχαχα
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 6:56 PM | Message # 156 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) θεωρεις ενστικτωδως δεδομενο προγραματισμένο για την αυτοπροστασία μας
|
|
| |
alkistis | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 6:58 PM | Message # 157 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) προγραματισμένο για την αυτοπροστασία μας αποκλειεις να ειναι αγνο και πηγαιο ενστικτο???
|
|
| |
Θνητος | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 7:00 PM | Message # 158 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Kai mια γνωμη γι'αυτο http://operiplous.blogspot.gr/2013/04/blog-post_10.html μετα εεεε !!! Κορες ατιθασες !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 7:14 PM | Message # 159 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) αποκλειεις να ειναι αγνο και πηγαιο ενστικτο??? σε αγνους καιρους ισως ,ομως οταν η ψυχη ενσωματωνεται με την υλη επιρεάζεται γι αυτό πλέον δεν ειναι αγνο και πηγαίο ισως πριν την ενσαρκωση ναιAdded (10-ΑΠΡ-2013, 7:14 PM) --------------------------------------------- χαχαχαχα ξεφυγαμε απο το θέμα !!!!ο θνητος φταιει βεβαια που με ταραξε και αρχισα την ψυχανάλυση !!!!!
|
|
| |
Θνητος | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 7:16 PM | Message # 160 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) με ταραξε Aφου λεω , πχ !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 7:23 PM | Message # 161 |
Ο βασιλιάς των μελών
| που να δω το π.χ εγω ,εχω και πρεσβυωπια !!!!
|
|
| |
Θνητος | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 7:25 PM | Message # 162 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Καλα ωρε κοριτσι !! Added (10-ΑΠΡ-2013, 7:25 PM) ---------------------------------------------
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
alkistis | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 7:28 PM | Message # 163 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) Kai mια γνωμη γι'αυτο Λυσαξες με τον ησιοδο πια σημερα! Πες μας εσυ τι γνωμη εχεις και γιατι σου εκανε τοσο εντυπωση..ξεκινα το το θεμα βρε θνητουλη μου λιγο και θα σου απαντησω, εγω βρισκω σχετικα απλοικες αυτες τις συνδεσεις αλλα περιμενω τη γνωμη σου πρωτα!!Added (10-ΑΠΡ-2013, 7:28 PM) ---------------------------------------------
Quote (margarita) που να δω το π.χ εγω ,εχω και πρεσβυωπια !!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ρε μαργαριταρι εγω σε πλασαρω για 20αρα κι εσυ λες για λες για πρεσβυωπιες?εεε ζαμε! χαχαχαχαχαχαχ
|
|
| |
Θνητος | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 7:30 PM | Message # 164 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Αυτο που μου κεντρισε το ενδιαφερον ειναι οτι συνδεετε η φυγη απο την γη με τα κερμτρειλ !! Γι'αυτο και θελω γνωμη !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 7:31 PM | Message # 165 |
Ο βασιλιάς των μελών
| χαχαχαχαχααχαχαχαχαχα εικοσάρα είμαι μη δινεις σημασία ,είναι προωρη πρεσβυωπία ,αφυσικο φαινομενο ειπε ο γιατρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |