Δευτέρα, 02-ΔΕΚ-2024, 9:35 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
H απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)
ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 02-ΦΕΒ-2013, 9:04 PM | Message # 136
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 17
Status: Offline
Έχουν τρελαθεί σήμερα να ψεκάζουν από το πρωί!!!!
Υπάρχει στην Αττική συννεφιά από ψεκασμούς!!!!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

ΘνητοςDate: Σάββατο, 02-ΦΕΒ-2013, 9:13 PM | Message # 137
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 16
Προσπαθησα πριν να βαλω μια φωτο που πηρα με το κινητο ερχομενος στη δουλεια ,αλλα δεν μπαινει !!
Παρα πολυ ψεκασμα κι εδω και παρα πολυ χοντρες εως και τεραστιου παχους "ουρες" !

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 02-ΦΕΒ-2013, 9:33 PM | Message # 138
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 17
Το ίδιο και εδώ!! Άλλως τε τί είναι Αθήνα - Λάρισα με το αεροπλάνο;;;; 10 λεπτά το πολύ!!!!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

ΘνητοςDate: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 11:09 AM | Message # 139
Ο βασιλιάς των μελών
ελα ντε !
Παντως ΔΕΝ μενει υπολομα πουθενα !
ΟΛΑ διαλυονται !
B)

Added (10-ΑΠΡ-2013, 11:09 AM)
---------------------------------------------
http://operiplous.blogspot.gr/2013/04/blog-post_10.html

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

alkistisDate: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 11:40 AM | Message # 140
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Special User
Awards: 7
Quote (margarita)
μας σκοτώνουν σιγά σιγά,δεν εχω καταλάβει ομως αυτά τα χημικά δεν επιρεάζουν τους ιδιους και τα παιδιά τους
Ξέρουν τι κάνουν Μαργαρίτα μου πολύ καλά!!Όταν λέμε ότι μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο που εκτελείται εδώ και κάτι αιώνες τώρα, αυτό εννοούμε..Στην ουσία ότι γράφουμε για συνωμοσίες, θέματα υγείας, διατροφής, ενεργειών συμπαντικών, όλα τα θέματα που αναπτύσσουμε είναι πτυχές της ίδιας κατάστασης..

Τα αεροχημικά συγκεκριμένα, δεν επιδρούν από μόνα τους αλλά συνδυαστικά, δηλαδή δεν σου ρίχνουν βάριο λόγου χάρη για να προσκολληθεί στον οργανισμό ή το έδαφος απλά..Όλα τα χημικά που ψεκάζονται έρχονται και κουμπώνουν με άλλα χημικά στοιχεία που έχουν επιφορτίσει τους οργανισμούς μας(μέσω εμβολίων, τροφίμων, νερού κ.α. επίσης αιώνες τώρα). Το σώμα μας ήδη έχει μέσα ποσότητες μετάλλων που δεν φαντάζεστε ούτε σαν μέταλλο ούτε σαν περιεκτικότητα, ένα παράδειγμα (για το οποίο θα βρω να σας ανεβάσω και το αντίστοιχο βίντεο)είναι τα δημητριακά μας, μία καθημερινή τροφή, η οποία είναι εμπλουτισμένη σε ποσοστό 80% όσων κυκλοφορούν στην αγορά από ρινίσματα σιδήρου. Βάζουν ένα σωρό μέταλλα και χημικά σε όλες τις τροφές που επεξεργάζονται. Χημικά στοιχεία προστίθενται και στο νερό μας, για τον ίδιο σκοπό, για να συσσωρεύονται στο σώμα μας. Τα χημικά των αεροψεκασμών κουμπώνουν στο σώμα πάνω στις ουσίες που έχουν ήδη απορροφηθεί, δημιουργώντας χημικές αντιδράσεις και νέους χημικούς δεσμούς. Στην ουσία αν απλά μας ψέκαζαν ένα χημικό, ο οργανισμός όσο και να επηρεαζόταν το πολύ να κανε μία θανατηφόρα αλλεργική αντίδραση ή δηλητηρίαση, αυτό που τους νοιάζει είναι να μεταλλάξουν τη φύση μας. Αυτό γίνεται μέσα από συνδυαστική χημεία και οργανωμένο σχέδιο..Σηκώνει πολλή κουβέντα το θέμα κι είναι πολύ πιο περίπλοκο από όσο φαντάζει....

Όσο για το αν επηρεάζει τους ίδιους και τα παιδιά τους, ναι ως ένα βαθμό, αλλά όχι ανησυχίας. Όταν εσύ προκαλείς κάτι ξέρεις και πως να προστατευτείς από αυτό! Όταν ξέρεις πως αν τρέφεσαι σωστά και προφυλάσσεσαι από βλαβερές ουσίες δεν έχεις κίνδυνο και έχεις τη δυνατότητα να παρέχεις καθαρό νερό και τροφή στον εαυτό σου, όταν γνωρίζεις πως τα φάρμακα και τα εμβόλια επί τούτου είναι κατασκευασμένα όπως είναι, φέρεσαι αναλόγως, όταν όλα για όσα αναφερόμαστε και θα μπορούσαμε να αναφερθούμε υπεύθυνος είσαι εσύ, ξέρεις ακριβώς τι γίνεται και πως να το διαχειριστείς. Σε κάποια χρονική στιγμή, λογικά δεν ξέραν, ήταν στη σύλληψη της έμπνευσης αυτής..το δούλεψαν κι αφού καλύφτηκαν από όλες τις πλευρές, το εφάρμοσαν σταδιακά, για να ξυπνήσουμε μία ωραία πρωία και να αναρωτιόμαστε τι στο καλό κάνουν με τους αεροψεκσμούς..Όπως αναρωτιόμαστε τί κάνουν με τα φάρμακα, με τα συστήματα υγείας, με τα τρόφιμα, με όλα!!

Απλά μία συνωμοσία σαν όλες ή μία συνωμοσία όλα μαζί???

"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."

ΘνητοςDate: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 1:05 PM | Message # 141
Ο βασιλιάς των μελών
Καλα ολα αυτα ,αν και δεν πρεπει να φοβαμαστε ιδιαιτερα , αλλα το λινκ το ειδες ;;

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

alkistisDate: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 3:56 PM | Message # 142
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Θνητος)
το λινκ το ειδες ;;
ΝΑΙ!!!

Added (10-ΑΠΡ-2013, 3:55 PM)

Quote (Θνητος)
,αν και δεν πρεπει να φοβαμαστε ιδιαιτερα
Ανάλογα τι εννοείς θνητέ μου, τίποτα δεν πρέπει να φοβόμαστε, να γνωρίζουμε και να προφυλασσόμαστε χρειάζεται.....

Added (10-ΑΠΡ-2013, 3:56 PM)
Και αλήθεια γνωρίζουμε πως να προστατευτούμε?

ΘνητοςDate: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 4:40 PM | Message # 143
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (alkistis)
Και αλήθεια γνωρίζουμε πως να προστατευτούμε?
Μεγαλη κουβεντα θα ανοιξουμε παλι !!
αχαχαχα
Προσωπικο θεωρω οτι ΔΕΝ μπορω να ξεφυγω απο ολα τα δηλητηρια που μας "ταιζουν" λογο πολλων και διαφορων λόγων , κι ετσι επι-λεγω να ΜΗΝ αφηνω ΤΙΠΟΤΑ να με επηρεασει !!
Ειναι καπως σαν την εργασια των "μπλε ουρανων" ή πιο "χοντρα" σαν την μεταστειχιωση-μετουσιωση !
ΞΕΡΩ οτι παλευουν να με εξοντωσουν και συνειδητα πια ΞΕΡΩ οτι ενα "κοματι μου", "αναλωνετε" στο να κραταει το υπολοιπο "καθαρο" !
Θεωρω επισης οτι ΟΣΟ και να δηλητιριαζουν η φυση ΞΕΡΕΙ να ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ τα ΠΑΝΤΑ !!!
Σαν τμημα της φυσης κι εγω επι-λεγω να πρατω το ιδιο !
Συνειδητα και ασυνειδητα .

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

alkistisDate: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 5:36 PM | Message # 144
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Θνητος)
κι ετσι επι-λεγω να ΜΗΝ αφηνω ΤΙΠΟΤΑ να με επηρεασει !!
Είναι ένας τρόπος σαφώς, επηρεάζεται όμως από την αποτελεσματικότητα των ενεργειών σου αυτών και δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτό! Επίσης μπορεί να λειτουργεί συνδυαστικά αυτό που λες, το ότι συνειδητά ένα κομμάτι μου θα δουλεύει για αυτό το σκοπό το δέχομαι και το πράττω κι όλας αλλά αυτό δεν με κρατάει από να προσέχω γενικότερα και επισταμένα!!!

Added (10-ΑΠΡ-2013, 5:36 PM)
και να γνωρίζω και πως να προστατεύομαι κυρίως..ας ξέρω και ας πράττω όσα περισσότερα μπορώ στην τελική...

ΘνητοςDate: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 5:50 PM | Message # 145
Ο βασιλιάς των μελών
Se αυτα ενοειται οτι συν-φωνουμε !!
απλα νομιζω οτι μας κανουν πολεμο ψυχολογικο !!
πχ. αν γω φυλαγομαι απο τα παντα και αντληφθω οτι υπαρχει κατι που δεν μπορω να προφυλαχτω !!
πχ. η σκονη απο τα τακακια των φρενων των αυτοκινητων περιεχει μολυβδο !!
Υποτιθεται οτι αλλαξαμε αυτοκινητα , γιναν ολα "καταύτικα" (ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑς ΚΑΤΑΛΥΤΗ , ΚΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΤΟΥς ΚΑΝΟΥΝ "ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΑΦΗ" , ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ)
για να μην περιεχει η βενζινη μολυβδο ! η παλια σουπερ και απλη ειχε μολυβδο !
ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
---------
Και τελικα μου καρφωθει η ιδεα οτι θα παθω καρκινο στα πνευμονια απο τον μολυβδο ! εε στο τελος θα παθω !!
Και απο το συγκεκριμενο , ΔΕΝ μπορεις να προστατευτεις !! με τιποτα !

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

alkistisDate: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 5:56 PM | Message # 146
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Θνητος)
ΔΕΝ μπορεις να προστατευτεις !! με τιποτα !
βρε Θνητέ μου πλάκα μου κάνεις??? Τα χεις μπερδέψει λίγο ή μου φαίνεται?? Πιστεύεις στη δύναμη σου(και πολύ καλά κάνεις αν θες τη γνώμη μου) και μετά μου λες για τον μόλυβδο? Ειλικρινά από το τί καθαρίζεσαι δλδ???Από τα φυτοφάρμακα, όταν μιλάμε για προστασία, μιλάμε για πλήρη, γιαυτό το πιο εύκολο είναι να λειτουργείς συνδυαστικά, σε όσα μπορείς προφυλάσσεσαι στα άλλα μετουσιώνεις!!!

ΘνητοςDate: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 5:58 PM | Message # 147
Ο βασιλιάς των μελών
Μα ακριβως αυτο αναλυω !!
οτι επειδη δεν μπορεις να προφυλαχθεις , επι-λεγεις να μην τα δεχεσαι !!
αχαχαχαχαχαχαχα

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

alkistisDate: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 6:04 PM | Message # 148
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Θνητος)
επι-λεγεις να μην τα δεχεσαι !
Μα δεν μπορεις ολη μερα να μετουσιωνεις απο παντου, αερα, τροφη, νερο, συναισθηματ, αλλες ενεργειες, εγω προσωπικα φροντιζω οσο μπορω τις πρωτες υλες του σωματος μου, επειτα διαφυλασσω την ψυχικη μου ηρεμια ανεπαφη κι επειτα μετουσιωνω καθε τι που εχει απομεινει..ειδαλλως ολη μερα θα μετουσιωνα. 

Η επιλογη που λες, ειναι αυτη που με κανει να αναρωτιεμαι οπως πριν, πως εισαι σιγουρος οτι αυτη η επιλογη σου εχει αποτελεσμα???Τουλαχιστον το μεγιστο γιατι οτι εχει το γνωριζουμε κι οι δυο μας καλα..

ΘνητοςDate: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 6:09 PM | Message # 149
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (alkistis)
εχει αποτελεσμα
Γιατι ;; ειμαι σιγουρος οτι ο μολυβδος μου κανει κακο ;;
αχαχαχαχαχαχαχαχα

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Τετάρτη, 10-ΑΠΡ-2013, 6:17 PM | Message # 150
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 15
καλά θα ηταν η γνώση οτι μας δηλητηριάζουν να δημιουργούσε τα ανάλογα αντισώματα που θα μας προστατευαν αυτόματα απο τις δόλιες δηλητηριάσεις του σώματος !Για να γίνει ομως αυτό θα επρεπε να είμασταν θεοί η μήπως είμαστε και μπορούμε να το κάνουμε απλά δεν το γνωρίζουμε ???υλοποιηση της σκέψης δηλαδή

Added (10-ΑΠΡ-2013, 6:17 PM)

Quote (Θνητος)
Και τελικα μου καρφωθει η ιδεα οτι θα παθω καρκινο στα πνευμονια απο τον μολυβδο ! εε στο τελος θα παθω !!
πρεπει να απαγορευσεις στον εαυτό σου να το ξανασκευτει αυτό !!!!τρυπάς το περίβλημα της αυρας σου ετσι !!!!!!χαλάς την αμυνα σου θνητε !!!!!!!!!!!!!!!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

Search: