Δευτέρα, 21-ΙΟΥ-2025, 3:20 AM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Αφρικανός Σαμάνος Αιωρείται
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 1:06 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 16
Status: Offline

Πηγη , http://www.apocalypsejohn.com/2012/02/video.html

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 7:32 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 17
Εκεί που γελάμε έπρεπε να το βάλεις! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

aposperittisDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 8:46 PM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Quote (Αθηναίος)
Εκεί που γελάμε έπρεπε να το βάλεις!

Γιατί αποκλείεις την δύναμη του μυαλού? Δεν είναι ο Γιουρι Γκέλερ που παίζει με φωτισμούς και καθρέπτες και η κάμερα τον τραβάει μόνο από μια οπτική γωνία! Εδώ υπάρχουν άνθρωποι με κάμερες που τριγυρνάνε από παντού και μάλιστα με την καχυποψία των δυτικών!
Επίσης δεν είναι άγνωστο ότι το μυαλό μας έχει δυνατότητες οι οποίες είναι "κλειδωμένες" και θέλουν ειδική προετοιμασία ώστε να απελευθερωθεί. Γιατί δηλαδή αυτός να μην το έχει καταφέρει? Επειδή είναι μαύρος ή επειδή είναι μέλος μιας φυλής της Ζιμπάμπουε?

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!

ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 9:00 PM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Αν το είχε κάνει ημέρα θα ήταν πιστευτός. Αλλά μια παροιμία λέει "της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η ημέρα και γελάει".
Αν και ημέρα να είναι πάλι δεν είσαι σίγουρος. Κοίτα το βιντεάκι και θα καταλάβεις!

aposperittisDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 9:09 PM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Το έχω δει! Και μάλιστα εκεί βασιζόμουν όταν σου μίλησα για ταχυδακτυλουργούς!
Στο βίντεο του Θνητού βλέπεις κανένα βράχο-δεντράκι ακριβώς πίσω του? Και η κάμερα μήπως είναι σταθερή σε μια οπτική γωνία? Γιατί εγώ είδα έναν κάμερα μαν να τον γυροφέρνει! Γιατί αυτά τα τόσο σημαντικά στοιχεία τα παραβλέπουμε και τα καλύπτουμε όλα υπό την εύκολη δικαιολογία της ταχυδακτυλουργίας? Και μάλιστα με την απλή δικαιολογία ότι είναι βράδυ! Αυτό τι καταρρίπτει? Δεν μπορεί δηλαδή να είναι μέσα στην κουλτούρα του? Αυτός δεν ξέρει από δυνάμεις του μυαλού και από πολιτισμό της δύσης! Αυτός πιστεύει πως κάποια πνεύματα του δίνουν την δύναμη. Και ως γνωστόν πνεύμα και φωτιά συνδυάζονται πάντα βράδυ! Είναι θέμα προκατάληψης αλλά και κουλτούρας. Το ένα όμως δεν απορρίπτει το άλλο!

Γνώμη μου πάντα ἐτσι!

ΥΓ: Από μικρός ασχολούμουν με την ταχυδακτυλουργία και έχω ακόμα το βαλιτσάκι μου καλά φυλαγμένο!!! Να σας εξαφανίσω εγώ αναμμένα τσιγάρα σε χρόνο τετε!!!

ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 9:21 PM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (aposperittis)
Γιατί εγώ είδα έναν κάμερα μαν να τον γυροφέρνει!

Κι εγώ τον είδα. Εικόνες που τράβηξε δεν είδα. Τα πόδια του είδα, και κάτι σαν φάτσα μέσα στο σκοτάδι. Η κίνηση πάντως του "Ιπτάμενου" μόνο από τη μέση και κάτω όταν είναι στον αέρα προδίδει κάποια βοήθεια από τη μέση και πάνω που τον σηκώνει και τον κρατά σταθερό. Η πτώση του στο τέλος είναι πράγματι για γέλια! Άνθρωπος που ελέγχει με τον νου τη βαρύτητα και δεν έχει το νου του όταν (υποτίθεται) τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του να κατέβει ομαλά, αλλά χάνει (υποτίθεται) τις δυνάμεις του με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο και σωριάζεται σαν σακί με πατάτες! biggrin biggrin

Message edited by Αθηναίος - Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 9:23 PM

aposperittisDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 9:33 PM | Message # 7
Ο βασιλιάς των μελών
Μα και μόνο που τον γυροφέρνει δεν δείχνει ότι για να το κάνει έχει χώρο? Δηλαδή αφού μπορεί και πηγαίνει γύρω, γὐρω άρα δεν έχει στην μέση κάνα πόδι, ούτε κάνα κομμάτι από γερανάκι.
Όσο για την ανώμαλη προσγείωση όντος είχε γέλιο αλλά αυτό δεν αποδεικνύει και ότι δεν ήταν στημένο? Δηλαδή τι, οργάνωσαν την όλη απάτη και τους έσπασε στο τέλος το σχοινί και γκρεμοτσακίστηκε? Ενώ το να αποσυγκεντρώθηκε πιο λογικό μοιάζει με τόσα φώτα και κάμερες δίπλα του.
Και βέβαια υπάρχουν τόσοι απατεώνες στον κόσμο που έπρεπε να πάνε στην φυλή μαου μαου να τον βρουν? Και μάλιστα να γυρίσουν και ντοκιμαντέρ?

ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 10:06 PM | Message # 8
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (aposperittis)
Μα και μόνο που τον γυροφέρνει δεν δείχνει ότι για να το κάνει έχει χώρο?

Δεν τον γυροφέρνει. Από το πλάι τραβάει λίγο κι αυτό είναι "μαύρο σκοτάδι με λίγο πρόσωπο". Φωτισμός δεν υπάρχει, μόνο η λάμψη της φωτιάς και δεν έχουμε εικόνα από την πλάτη του Σαμάνου. Πίσω του είναι μια μπανανιά και δεν υπάρχει κανείς άνθρωπος.

Εν πάση περιπτώσει και μόνο που είναι Σαμάνος, εμένα δεν με πείθει ό,τι και να κάνει. Ακόμα κι αυτό που έκανε, να σηκώνεται στον ουρανό και να βροντά κάτω! Ξέρεις τί εστί Σαμάνος;;; Ιερέας, Μάγος, γιατρός, εξαγνιστής, εξορκιστής και άλλα πολλά. Με λίγα λόγια ο φόβος και ο τρόμος των αγαθών και αγράμματων ανθρώπων! Χειρότερος από Ιμάμη, Ραβίνο, Αρχιμανδρίτη κλπ κακοποιά στοιχεία! surprised

margaritaDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 10:11 PM | Message # 9
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 15
Quote (Αθηναίος)
Με λίγα λόγια ο φόβος και ο τρόμος των αγαθών και αγράμματων ανθρώπων!

cool

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

aposperittisDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 10:21 PM | Message # 10
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
Ξέρεις τί εστί Σαμάνος;;; Ιερέας, Μάγος, γιατρός, εξαγνιστής, εξορκιστής και άλλα πολλά. Με λίγα λόγια ο φόβος και ο τρόμος των αγαθών και αγράμματων ανθρώπων!

Με λίγα λόγια εκμεταλλευτής.

Και ερωτώ! Αν κάποιος άνθρωπος ανακάλυπτε πως είχε ένα χάρισμα και το εκμεταλλευόταν στο έπακρο για να βγάλει λεφτά από όπως πολύ σωστά είπες αγράμματους και αγαθούς ανθρώπους αυτό του αναιρεί το χάρισμα ή τον κάνει ανάξιο του χαρίσματος του?
Δηλαδή αν εγώ ανακαλύψω ότι μπορώ να μετακινώ πράγματα και βγω έξω στην κοινωνία και βρω 100 κορόιδα και τους πω ότι ο θεός μου έδωσε αυτό το χάρισμα και μπορώ να σας θεραπεύσω από αρρώστιες, να κάνω την γη σας γόνιμη, να φτιάχνω ματζούνια κλπ κλπ και μου τα σκάνε αδρά τι σημαίνει? Ότι είμαι απατεώνας και δεν έχω χάρισμα ή ότι είμαι ανάξιος αυτού?

ΥΓ: Και για να μην δίνω λάθος εντυπώσεις όταν φέρνω αντιρρήσεις δεν σημαίνει ότι πιστεύω το αντίθετο! Αλλά ότι δεν με καλύπτουν οι εκάστοτε αιτιολογίες!

ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 10:40 PM | Message # 11
Ο βασιλιάς των μελών
Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Αν αυτός ο σαμάνος είχε τέτοια δυνατότητα θα ήταν παγκοσμίως γνωστός. Εδώ βουδιστές στο Θιβέτ με τεράστια γνώση και μύηση και δεν καταφέρνουν τέτοια πράγματα και τα κατάφερε ο γιδοβοσκός κατσικοκλέφτης;;;Ακόμα και το συνεργείο με τον ρεπόρτερ μπορεί να έστησαν το όλο σκηνικό, όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι ρεπόρτερ για να δείξουν κάτι εντυπωσιακό στο κοινό τους και να έχουν τηλεθέαση. wink

Added (2012-02-01, 10:40 PM)
---------------------------------------------

Quote (aposperittis)
Και για να μην δίνω λάθος εντυπώσεις

Κουβέντα να γίνεται biggrin biggrin biggrin biggrin

aposperittisDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 10:45 PM | Message # 12
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι ρεπόρτερ για να δείξουν κάτι εντυπωσιακό στο κοινό τους και να έχουν τηλεθέαση.

Τώρα μου απάντησες σωστά! dry

margaritaDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 10:53 PM | Message # 13
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (aposperittis)
και μου τα σκάνε αδρά τι σημαίνει? Ότι είμαι απατεώνας και δεν έχω χάρισμα ή ότι είμαι ανάξιος αυτού?

ανάξιος του χαρίσματος

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

aposperittisDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 11:02 PM | Message # 14
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
ανάξιος του χαρίσματος

Ακριβώς. Όλα αυτά έχω στον νου μου πριν κρίνω κάτι. Απλά θέλω να σας βάλω και εσάς στον δικό μου τρόπο σκέψης! Για αυτό σας ταλαιπωρώ "κοντράροντας" σας!!!! biggrin biggrin biggrin

Σας έχω αντίλογο μέχρι να πάρω την απάντηση που κατά την γνώμη μου είναι η σωστή.

margaritaDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 11:03 PM | Message # 15
Ο βασιλιάς των μελών
ενα χάρισμα πιστεύω το χρησιμοποιούμε πάντα για καλό και χωρίς λεφτά!!!

Added (2012-02-01, 11:03 PM)
---------------------------------------------

Quote (aposperittis)
Για αυτό σας ταλαιπωρώ "κοντράροντας" σας!!!!

μας κοντράρεις πειστικά και μασάω ομως biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: