ΦΩΤΟ για την Τρόικα
|
|
aposperittis | Date: Τετάρτη, 14-ΔΕΚ-2011, 4:51 PM | Message # 1 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Status: Offline
| Όλα αυτά συνέβησαν σε λιγότερο από 180 δευτερόλεπτα που χρειάστηκε ο Αντώνης Ρέμος να πει το «Είναι Στιγμές».
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
Θνητος | Date: Τετάρτη, 14-ΔΕΚ-2011, 9:33 PM | Message # 2 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
| Καλα ειναι γνωστο οτι η ΜΑΚΑΚΙΑ , ΔΕΝ παει στα βουνα !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Τετάρτη, 14-ΔΕΚ-2011, 10:02 PM | Message # 3 |
Ο βασιλιάς των μελών
| που τα βρήσκουν τα λεφτά για τα λουλούδια ρε παιδί μου
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 14-ΔΕΚ-2011, 11:51 PM | Message # 4 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Στην αρχή νόμισα ότι ήταν κάποια πλάκα, κάποιο φωτογραφικό τρικ! Έψαξα και βρήκα βίντεο από το κέντρο και δεν πρόκειται για φωτογραφικό τρικ! Αυτό βέβαια δεν πρέπει να είναι κατακριτέο. Έχουν οι άνθρωποι την οικονομική άνεση και διασκεδάζουν με τον τρόπο που τους ευχαριστεί! Δεν ζηλεύω αυτούς τους τυχερούς ανθρώπους, που είναι νέοι στην πλειοψηφία τους, που μπορούν και διασκεδάζουν με όποιο τρόπο τους αρέσει! Απεναντίας χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να διασκεδάζουν.
Απλά στεναχωριέμαι γιατί εγώ και πάρα πολλοί άλλοι του δικού μου οικονομικού επιπέδου, δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε γιατί μας κλέβουν τη ζωή μας! Δεν έχει σημασία ο τρόπος διασκέδασης! Άλλος θα τα σπάσει στα μπουζούκια, άλλος θα πάει στο θέατρο, άλλος σε ένα χιονοδρομικό κέντρο, άλλος σε ένα ταβερνάκι κι άλλος ίσως πάρει τα βουνά!
Θυμώνω με αυτούς που δεν διαμαρτύρονται και δεν ζητούν να πάρουν πίσω την κλεμμένη ζωή τους για να μπορούν να διασκεδάσουν, αλλά ζητούν να κλαπεί και η ζωή των άλλων που τώρα διασκεδάζουν! Και θυμώνω πολύ!
Όχι, ρε! Δεν θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα! Την δική μου κατσικούλα θέλω να μου επιστρέψετε! Κατσικοκλέφτες, έ... κατσικοκλέφτες!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
margarita | Date: Πέμπτη, 15-ΔΕΚ-2011, 0:16 AM | Message # 5 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε γιατί μας κλέβουν τη ζωή μας! Δεν έχει σημασία ο τρόπος διασκέδασης εμένα μου αρέσουν τα ρεμπετάδικα και δεν μπορώ να πάω ,δεν ζηλέυω αυτούς που πάνε !!!Πριν δύο χρόνια ολα ηταν καλύτερα!!!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 15-ΔΕΚ-2011, 0:30 AM | Message # 6 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Αν αυτο το να πετας 30 καλαθακια ειναι διασκεδαση , θα συμφωνησω απολυτα ,ΑΛΛΑ δυστυχως ειναι τροπος επιδειξεως ! γιάυτο και δεν μου αρεσει !! Αν εκτιμας το/η τραγουδιστη/στρια πετα του ενα καλαθακι/λουλουδι !!! 10 γιατι ? 50 ? ΓΙΑΤΙ ??Added (2011-12-15, 0:30 AM) --------------------------------------------- http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=434200&cid=6 Γιάυτο τι λετε ?
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 15-ΔΕΚ-2011, 0:31 AM | Message # 7 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Και ως τρόπος επίδειξης (όπως με τα αυτοκίνητα) γι αυτόν που το κάνει είναι ένας τρόπος διασκέδασης! Τώρα αν είναι βλάκας και πετά τα λεφτά του, δικό του το πρόβλημα! Βέβαια αν στη θέση αυτών των ανώνυμων ανθρώπων ήταν κάποιο κυβερνητικό στέλεχος ε... τότε θα τον είχαν πάρει με τα γιαούρτια οι ίδιοι οι θαμώνες του κέντρου και δεν θα χρειαζόταν να τον κατηγορήσουμε εμείς!
Υ/Γ.: Για κάποιους τα 150 Ευρώ (10 καλαθάκια) είναι σαν το 1,50 Ευρώ για εμάς!
|
|
| |
margarita | Date: Πέμπτη, 15-ΔΕΚ-2011, 0:38 AM | Message # 8 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Δεν πεταγα ποτέ καλάθια γιατί στοίχηζαν απο 7 εως δέκα ευρώ το καλάθι . Μόνο ενα πεταγα οταν τραγουδούσε η κόρη μου Added (2011-12-15, 0:32 AM) --------------------------------------------- κι αυτο δεν το πλήρωνα Added (2011-12-15, 0:34 AM) ---------------------------------------------
Quote (Θνητος) Γιάυτο τι λετε ? το ακουσα σήμερα και εγινα εξαλη αλλα πρέπει να ξέρεις οτι μας εχει ξανακατηγορήσει στο παρελθόν ,δεν είναι η πρώτη φορά Added (2011-12-15, 0:36 AM) --------------------------------------------- μας είχε πει τουρκόσπορους Added (2011-12-15, 0:38 AM) --------------------------------------------- παίρνει και ελληνική σύνταξη ως πρέσβυρα της ελλάδας
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 15-ΔΕΚ-2011, 0:41 AM | Message # 9 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Υ/Γ.: Για κάποιους τα 150 Ευρώ (10 καλαθάκια) είναι σαν το 1,50 Ευρώ για εμάς! Μπα ! συνηθως ειναι καποιος βαλτος απο το μαγαζι (ανηψιος πχ) που προκαλει τους "ψαρακες" , τους κερναει κι ενα σιβας που στο τελος το πληρωνουν 10 πλασιο !! Αυτα τα μαγαζια "εμεις" τα "χτισαμε" !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 15-ΔΕΚ-2011, 0:44 AM | Message # 10 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) Πριν δύο χρόνια ολα ηταν καλύτερα!!!! Αλλά δεν το ξέραμε ή δεν το εκτιμούσαμε, ή δεν εκτιμήσαμε σωστά και δώσαμε την Ελλάδα στο Δήμιο με τη δική μας ψήφο (ο λαός εννοώ γενικά)!
Quote (Θνητος) Γιάυτο τι λετε ? Ευτυχώς που δεν ζει ο Μέγας μύστης Μάνος! Άλλως τε η κυρία δεν ήταν ΠΟΤΕ Ελληνίδα! Στο εξωτερικό ζούσε και σνόμπαρε την Ελλάδα! Άκου... είναι θυμωμένη με τους Έλληνες!!!!!! Ουστ ρε γύναιο! Added (2011-12-15, 0:44 AM) ---------------------------------------------
Quote (Θνητος) Αυτα τα μαγαζια "εμεις" τα "χτισαμε" !
|
|
| |
aposperittis | Date: Πέμπτη, 15-ΔΕΚ-2011, 10:30 PM | Message # 11 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Δε νομίζω φίλε Αθηναίε ότι αυτοί που διασκεδάζουν (όχι όλοι τουλάχιστον) είναι σε διαφορετική οικονομική κατάσταση από εμάς. Ξέρεις πόσοι από αυτούς είναι τόσο ηλίθιοι που τους ενδιαφέρει μόνο το κοινωνικό τους status και χαλάνε τα λεφτά τους σε μπουζουκλερί και ας μην έχουν να φάνε την επόμενη μέρα?
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 15-ΔΕΚ-2011, 11:03 PM | Message # 12 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Δύο πράγματα είναι απέραντα: Το Σύμπαν και η ηλιθιότητα! Για το Σύμπαν δεν είμαι και τόσο σίγουρος! Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Στα σοβαρά όμως, ο κάθε ένας ζει όπως θέλει. Καταχρεωμένος και διασκεδάζοντας ή συντηρητκά και... χρεωμένος!
Message edited by Αθηναίος - Πέμπτη, 15-ΔΕΚ-2011, 11:06 PM |
|
| |
margarita | Date: Πέμπτη, 15-ΔΕΚ-2011, 11:07 PM | Message # 13 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Added (2011-12-15, 11:07 PM) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) συντηρητκά και... χρεωμένος! αυτο είναι πιο λογικό μεχρι να περάσει η κρίση!!!!!
|
|
| |
aposperittis | Date: Πέμπτη, 15-ΔΕΚ-2011, 11:07 PM | Message # 14 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) ο κάθε ένας ζει όπως θέλει. Το ζει βάλε το καλύτερα σε ""........
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 15-ΔΕΚ-2011, 11:29 PM | Message # 15 |
Ο βασιλιάς των μελών
| "ζει", εντάξει συμφωνώ, αλλά όλοι οι υπόλοιποι ζούμε ή "ζούμε";;; Πάντως πιο παλιά... ζήγαμε καλύτερα, που λέι κι ένας φίλος μου!
|
|
| |