Αυτο το βιντεο πρεπει να το δει ολος ο κοσμος
|
|
aposperittis | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 0:34 AM | Message # 1 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Status: Offline
| Το βίντεο δείχνει ένα νησί μέσα στον ωκεανό, 2000 χμ μακριά από την στεριά. Στο νησί αυτό δεν ζει κανείς και τίποτα, μόνο πουλιά. Δεν θα πιστέψετε τι θα δείτε στο βίντεο…
Όχι άλλα σκουπίδια στις θάλασσες!
Είναι απίστευτο, δες τι συνέπειες έχουν τα σκουπίδια στις θάλασσες!
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 0:40 AM | Message # 2 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
| Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το βίντεο και είναι μοντάζ! Δεν είναι ηλίθια τα πουλιά να τρώνε καπάκια!!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 0:41 AM | Message # 3 |
Ο βασιλιάς των μελών
| το εχω ξαναναιβάσει νομίζω !!!!είναι φρικτό !!!! Added (31-ΜΑ-2013, 0:41 AM) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) Δεν είναι ηλίθια τα πουλιά να τρώνε καπάκια!!! χαχαχαχαχα το θυμάμαι ,το ιδιο μου είχες πεί!!!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
aposperittis | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 0:45 AM | Message # 4 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Σε φυσιολογικές συνθήκες! Όταν όμως πεινάνε αφόρητα; Και ο άνθρωπος δεν τρώει σκουπίδια άλλα όταν πεινάσει τρώει και τον διπλανό του!
|
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 0:47 AM | Message # 5 |
Ο βασιλιάς των μελών
| εχεις δίκιο σε αυτό !εγω θα πέθαινα βέβαια
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
aposperittis | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 0:51 AM | Message # 6 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) εχεις δίκιο σε αυτό !εγω θα πέθαινα βέβαια αυτό είναι το ενδιάμεσο στάδιο μετά όμως το αρχέγονο ένστικτο θα σε έκανε να καταρρίψεις κάθε ταμπού σου και θα μασούλαγες ΑΝΕΤΑ ένα....... κοψιδακι.....
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 0:52 AM | Message # 7 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Τα πουλιά δεν πεθαίνουν από πείνα!!! Ειδικά αυτά τα ψαροπούλια, και τα φυτοφάγα πουλιά! Σε ένα παρθένο νησί ειδικά που δεν υπάρχει ο καταστροφέας της φύσης άνθρωπος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πεινάσουν τα πουλιά και να τρώνε πλαστικά και σιδερένια καπάκια!!!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
aposperittis | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 0:58 AM | Message # 8 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Διάβασα στα σχόλια από κάτω ότι είναι από το τσουνάμι στην Ιαπωνία.
Σκέφτομαι και το άλλο, και αν έφαγαν άλλο ζώο που έφαγε κάτι τέτοιο; Πχ ένα ψάρι! Το ψάρι έλιωσε στο στομάχι του αλλά το υλικό έμεινε. Βέβαια το στοματάκι του ψαριού δεν νομίζω να χωράει ολόκληρο αναπτήρα... Θα ήταν σαν να έβλεπα την Τζούλια με τους 2 μαύρους ξανά! (Συγνώμη κορίτσιαααααααα!!!!)
Απλά κάνω σκέψεις πριν απορρίψω τελείως την θεωρία του ψεύτικου.
ΥΓ: Θα μου πείτε τέτοιες σκέψεις κάνεις; Ε αν είχα αθώο μυαλό δε θα έγραφα θρίλερ αλλά παραμύθια!!!! Όχι ότι δεν μπορώ να τα συνδυάσω βέβαια.... Πχ μια δολοφόνος σταχτοπούτα με ζαρτιέρες θα είχε πέραση!
|
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 1:00 AM | Message # 9 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (aposperittis) μασούλαγες ΑΝΕΤΑ ένα....... κοψιδακι..... ποτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα πεθαινα απο την πεινα και θα φηνα την ψυχή μου ελευθερη να πεταξει
|
|
| |
aposperittis | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 1:03 AM | Message # 10 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) ποτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα πεθαινα απο την πεινα και θα φηνα την ψυχή μου ελευθερη να πεταξει Παιδί μου δε θα σε άφηνε το σώμα σου να το κάνεις αυτό!!! Μόνο αν έβρισκες ένα όπλο και τελείωνες την ζωή σου εκείνη την ώρα!!! Αλλά από την πίνα δεν θα πέθαινες! Θα σε οδηγούσε στο κοψίδι!!!! Ειδικά αν το έβλεπες ψημένο και ζουμερό...... Από τον χοντρούλη που κάποτε καθόταν δίπλα σου!!! (ξέρεις τι κάνω τώρα ε;;;; Μαζεύω υλικό συμπεριφορών για το νέο βιβλίο!!! Θα σε φέρω στα όρια σου! χαχααχαχα)
|
|
| |
xrysanthi | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 1:11 AM | Message # 11 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (aposperittis) ποτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα πεθαινα απο την πεινα και θα φηνα την ψυχή μου ελευθερη να πεταξει πόσες μέρες νηστική έχεις καταφέρει να μείνει στην ζωή σου;;;Added (31-ΜΑ-2013, 1:11 AM) --------------------------------------------- όταν φτάνεις στην πείνα... η θα φας... οπως είπε ο Αθηναίος και άνρθωπο ή αυτοκτονείς... μέση λύση δεν υπάρχει.. η εξάντληση... και η τρέλα... σε εξοθεί σε αυτά τα δύο άκρα... δεν έχει λογική για τίποτα άλλο άνθρωπος να σου μιλήσει μπορείς να τον σκοτώσεις επιτόπου να δεν βρεις την λογική ότι είναι άνθρωπος
έχεις δει πως επιτήθετε ένα ζώο;;; πίστεψε με... όταν πεινάς.... έχεις το ίδιο το ένστικτο του λιονταριού
θολώνεις... δεν υπάρχει τίποτα... όλα είναι καμουφλαρισμένα με ένα άπρο πέπλο και όλα τα βλέπεις σαν να βλέπεις μέσα απο νερό... αν δεν σου τραβίξει κάτι την προσοχή να σου χτυπήσει καμπανάκι κύνδηνος... τελείωσε την ζημιά θα την κάνεις σίγουρα.....
προσωπική εμπειρία.... δεν μπορώ να το αποδέιξω αλλά το βίωσα
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
Message edited by xrysanthi - Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 1:07 AM |
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 1:19 AM | Message # 12 |
Ο βασιλιάς των μελών
| οκτω μερες!!!
|
|
| |
xrysanthi | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 1:22 AM | Message # 13 |
Ο βασιλιάς των μελών
| ήσουν μόνη σου ή υπήρχε και άλλος μέσα στο σπίτι;;;
είχες τίποτα παρόμοιο με αυτό που σου περιγράφω εγώ;;;
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
|
|
| |
aposperittis | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 1:23 AM | Message # 14 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) οκτω μερες!!! Ούτε 8 ώρες δεν μπορώ να μείνω νηστικός. Σε αυτό δεν μπορώ να επιβληθώ με τίποτα στον εαυτό μου. Με το τσιγάρο καλά τα πάω ως τώρα πάω για δεύτερη εβδομάδα αφότου το έκοψα. Αλλά για το φαΐ δεν μπορώ, καταναλώνω πολύ ενέργεια προφανώς για να μην τρέφομαι και σωστά, πόσο μάλλον και καθόλου!
Με άλλα λόγια αν κάνετε ποτέ το λάθος να ξεμείνετε μαζί μου σε καμιά ερημιά και με δείτε σε κάποια φάση να μαζεύω πατάτες....ΤΡΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
|
|
| |
xrysanthi | Date: Παρασκευή, 31-ΜΑ-2013, 1:26 AM | Message # 15 |
Ο βασιλιάς των μελών
| εγώ δεν ξέρω να υπολογήσω σε μέρες αλλά η διαδικασία... έγινε 2 χρόνια και έτρωγα όταν με ανάγκαζε ο άντρας μου να φάω και αυτό μην φανταστείς... τσιμπούσα... ή όταν μου έβαζε τις φονές ... οπότε αφαγία αφαγία δεν μπορεις να το πεις
αλλά επειδή ήταν 2 χρόνια με ... άντε σου λέω κανένα τοστ;;; ξέρεις έτσι... άντε και στο τσακιρ κέφι να έτρωγα κανονικά ένα ολόκληρο πιάτο .... τεσπα
αλλά θα υπήρχαν σίγουρα και συνεχόμενες μέρες... είχα εξωθήσει τον οργανισμό μου στα άκρα.. στο τέλος με βοήθαγε ο άντρας μου να σηκωθώ γιατί δεν είχα δύναμη....Added (31-ΜΑ-2013, 1:26 AM) ---------------------------------------------
Quote (aposperittis) Με άλλα λόγια αν κάνετε ποτέ το λάθος να ξεμείνετε μαζί μου σε καμιά ερημιά και με δείτε σε κάποια φάση να μαζεύω πατάτες....ΤΡΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! θα μοιραστούμε ότι έχουμε έτσι θα σε αφήσουμε ;;;
|
|
| |