Δευτέρα, 02-ΔΕΚ-2024, 6:27 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Καθαρίζει ακόμη περισσότερο το τοπίο για την END...
ΘνητοςDate: Τρίτη, 11-ΔΕΚ-2012, 1:11 AM | Message # 106
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 16
Status: Offline
Θα λεγε τιποτα χονδρομακακιες ο μακης !!!
χαχαχαχχαχα
Ειπε οτι θα σταλουν εγγρφα σε ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες ;!
happy

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 11-ΔΕΚ-2012, 1:23 AM | Message # 107
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 17
Μάλλον μέσα από το site που έχουν φτιάξει αλλά δεν λειτουργεί ακόμα!
Έστειλα mail σε μερικούς φίλους και περιμένω να μου πουν αν υπάρχει κάπου η συνέχεια ή να μου πουν τί έγινε τελικά!!!
Να δούμε αν απαντήσει κανείς σήμερα, εννοώ μέχρι τις 12,00 biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Αλλιώς αύριο θα ξέρουμε!!!!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

ΘνητοςDate: Τρίτη, 11-ΔΕΚ-2012, 1:25 AM | Message # 108
Ο βασιλιάς των μελών
cool

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

StylianiDate: Τρίτη, 11-ΔΕΚ-2012, 6:35 AM | Message # 109
Ενεργό μέλος
Group: Special User
Awards: 1
happy cool

margaritaDate: Τρίτη, 11-ΔΕΚ-2012, 11:15 PM | Message # 110
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 15
http://olixnos.blogspot.com/2012/12/a.html?spref=fb

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΘνητοςDate: Τρίτη, 11-ΔΕΚ-2012, 11:28 PM | Message # 111
Ο βασιλιάς των μελών
angry angry angry

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 13-ΔΕΚ-2012, 10:00 PM | Message # 112
Ο βασιλιάς των μελών
Γνωστά είναι όλα αυτά που λέει! Και σωστά!!!!!

Added (2012-12-13, 9:49 PM)
---------------------------------------------
Για όσους δεν άκουσαν την συνέντευξη που έδωσε ο Λαμπράκης και για όσους την άκουσαν η συνέχεια της που έλειπε:

Ακούστε τον Μανώλη Λαμπράκη πρόεδρο της END

Ακούστε τον Μανώλη Λαμπράκη πρόεδρο της END Ειδικά για τη στήριξη της μήνυσης για εσχάτη προδοσία,την οποία πρέπει να στηρίξουν οι Έλληνες ως έχοντες έννομο συμφέρον!!!

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

http://kiwi6.com/file/35n418o494

(από το 8.50 και μετά)

ΚΙ ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

http://kiwi6.com/file/7w05qlnxje

Added (2012-12-13, 10:00 PM)
Αν... λέω ΑΝ χρειαστείτε τις 10 Εντολές, τις έχω πρόχειρες και τις παραθέτω από το αρχικό κείμενο στην Παλαιά Διαθήκη (Η μετάφραση από τα Εβραϊκά είναι η μετάφραση των Εβδομήκοντα - O'

Έξοδος K',2—17

Και ελάλησε Κύριος πάντας τους λόγους τούτους λέγων·

εγώ ειμι Κύριος ο Θεός σου, όστις εξήγαγόν σε εκ γης Αιγύπτου, εξ οίκου δουλείας. ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλήν εμού.

ου ποιήσεις σεαυτω είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα, όσα εν τω ουρανω άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υποκάτω της γης. ου προσκυνήσεις αυτοίς, ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς· εγώ γαρ ειμι Κύριος ο Θεός σου, Θεός ζηλωτής, αποδιδούς αμαρτίας πατέρων επί τέκνα, έως τρίτης και τετάρτης γενεάς τοις μισούσί με και ποιών έλεος εις χιλιάδας τοις αγαπώσί με και τοις φυλάσσουσι τα προστάγματά μου.

ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω· ου γαρ μη καθαρίση Κύριος ο Θεός σου τον λαμβάνοντα το όνομα αυτού επί ματαίω.

μνήσθητι την ημέρα των σαββάτων αγιάζειν αυτήν. εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου· τη δε ημέρα τη εβδόμη σάββατα Κυρίω τω Θεω σου· ου ποιήσεις εν αυτη παν έργον, συ και ο υιος σου και η θυγάτηρ σου, ο παις σου και η παιδίσκη σου, ο βούς σου και το υποζύγιόν σου και παν κτήνός σου και ο προσήλυτος ο παροικών εν σοί. εν γαρ εξ ημέραις εποίησε Κύριος τον ουρανόν και την γην και την θάλασσαν και πάντα τα εν αυτοίς και κατέπαυσε τη ημέρα τη εβδόμη· δια τούτο ευλόγησε Κύριος την ημέραν την εβδόμην και ηγίασεν αυτήν.

τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου, ίνα εύ σοι γένηται, και ίνα μακροχρόνιος γένη επί της γης της αγαθής, ης Κύριος ο Θεός σου δίδωσί σοι.

ου μοιχεύσεις.

ου κλέψεις.

ου φονεύσεις.

ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή.

ουκ επιθυμήσεις την γυναίκα του πλησίον σου. ουκ επιθυμήσεις την οικίαν του πλησίον σου ούτε τον αγρόν αυτού ούτε τον παίδα αυτού ούτε την παιδίσκην αυτού ούτε του βοός αυτού ούτε του υποζυγίου αυτού ούτε παντός κτήνους αυτού ούτε όσα τω πλησίον σου εστί.

Message edited by Αθηναίος - Πέμπτη, 13-ΔΕΚ-2012, 10:02 PM

margaritaDate: Πέμπτη, 13-ΔΕΚ-2012, 10:46 PM | Message # 113
Ο βασιλιάς των μελών
τι έπαθες αθηναίε παιδί μου ????????????????????που κολάνε οι δέκα εντολές?????????????????????αμαρτωλέ !!!!!!!!!!!!
κατάλαβα ομως περίπου που το πας !!!!!!!!!!!!!!!!!!το δευτερο μέρος της συνέντευξης ηταν συγκλονιστικό !!!!!!!!!!!!!ο μακης???????????????????και η σιωπή του τράγκα είχε αρχίσει και μου εσπαγε τα νεύρα!!!!!!!!Απο οτι ψιλοκατάλαβα το θέμα είναι πολύ μεγάλο !!!!!!!!!κι αν αυτο που είπε ο λαμπρακης για την αντιπαγκοσμιοποιηση είναι αλήθεια ,τοτε εμένα στο μυαλο μου ερχεται η αρχεγονη ομαδα φύλαξης των απογόνων !!!!!!!!!!!!εσυ τι αποψη εχεις???

Added (2012-12-13, 10:45 PM)
περιμένω με αγωνία την απαντηση ολων οσων ακουσαν ολη την συνεντευξη ,και τα δυο μερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ιδιως το δευτερο!!!!!!!!!!

Added (2012-12-13, 10:46 PM)
απο καιρο μου εχει καρφωθεί αυτη η ιδέα αλλα φοβαμαι να την πιστεψω μην μείνω με την χαρά στο χέρι!!!!!!! smile smile smile smile smile smile

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 13-ΔΕΚ-2012, 11:19 PM | Message # 114
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
αλλα φοβαμαι να την πιστεψω μην μείνω με την χαρά στο χέρι!!!!!

wink

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 14-ΔΕΚ-2012, 0:20 AM | Message # 115
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
που κολάνε οι δέκα εντολές?????????????????????αμαρτωλέ

Άκουσες όλόκληρη τη συνέντευξη;;;;;
Για την δεύτερη εντολή δεν έχεις να πεις τίποτα;;;;;

Υ/Γ.: Έχω άδικο όταν λέω ότι ο λαός έχει φερθεί με σοφία και δεν έχει παίξει το παιχνίδι των παγκοσμιοποιητών(!) που θέλουν αιματοκύλισμα των Ελλήνων και μετά να τους χρεώσουν όλο το μπάχαλο;;;;;

Μικρός λαός και πολεμά
δίχως σπαθιά και βόλια
για όλου του κόσμου το ψωμί
το φως και το τραγούδι

Κάτω απ΄ τη γλώσσα του κρατεί
τους βόγγους και τα ζήτω
κι αν κάνει πως τα τραγουδεί
ραγίζουν τα λιθάρια

margaritaDate: Παρασκευή, 14-ΔΕΚ-2012, 11:07 PM | Message # 116
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
Έχω άδικο όταν λέω ότι ο λαός έχει φερθεί με σοφία και δεν έχει παίξει το παιχνίδι των παγκοσμιοποιητών(!)

την ακουσα ολη την εκπομπή και τα δυο μερη!!!!θέλω πολύ να είναι αλήθεια αυτά που λέει !!!ομως συγκρατιέμαι !!!!!!οσο γι το οτι ο λαος εχει φερθει με σοφία μεχρι τώρα εχεις δίκιο αλλα φοβαμαι πολύ !συμβαινουν πραγματα που δεν ακούγονται οπως χιλιαδες διαθεσιμοτητες υπαλληλων ,για χιλιαδες σου μιλάω !!!!!!!!!!!!!!!!τους παιρνουν το δωρο και το δεκαπενθημερο πίσω σε οσους δεν προλαβαν να τα σηκωσουν ....

Added (2012-12-14, 11:07 PM)
αθηναιε μου την δευτερη εντολη δεν καταλαβα ακριβως τι ενοείς ,εχω κολήσει.... smile smile smile smile

ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 14-ΔΕΚ-2012, 11:20 PM | Message # 117
Ο βασιλιάς των μελών
ου ποιήσεις σεαυτω είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα, όσα εν τω ουρανω άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υποκάτω της γης. ου προσκυνήσεις αυτοίς, ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς· εγώ γαρ ειμι Κύριος ο Θεός σου, Θεός ζηλωτής, αποδιδούς αμαρτίας πατέρων επί τέκνα, έως τρίτης και τετάρτης γενεάς τοις μισούσί με και ποιών έλεος εις χιλιάδας τοις αγαπώσί με και τοις φυλάσσουσι τα προστάγματά μου.

Κάτι ήξερε κι ο Μωυσής!!!!!
Όλοι τα λένε... αλλά λίγοι τα ακούν και ελάχιστοι τα καταλαβαίνουν!!!!
Πού θα πάει;;; Θα τους αφυπνίσουμε όλους στο τέλος....

margaritaDate: Παρασκευή, 14-ΔΕΚ-2012, 11:47 PM | Message # 118
Ο βασιλιάς των μελών
σίγουρα ,τώρα καταλαβα ,ολο και περισσοτεροι γνωριζουν την κλοπή της αρχαιας παραδοσης μας !ολοι γνώριζαν γι αυτο ηθελαν να ξεχασουμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 14-ΔΕΚ-2012, 11:59 PM | Message # 119
Ο βασιλιάς των μελών
Αυτό το "υποκάτω της γης" είναι όλα τα λεφτά!!!!
Τα πάνω, τα κάτω και τα υποκάτω της Γης.... ου προσκυνήσεις αυτοίς, ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς· εγώ γαρ ειμι Κύριος ο Θεός σου!!!! Φοβερή εντολή!!!

ΘνητοςDate: Σάββατο, 15-ΔΕΚ-2012, 0:15 AM | Message # 120
Ο βασιλιάς των μελών
Εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο μωυσης δεν ειναι ονομα αλλα τιτλος/βαθμος
Ή με μυηση εχει σχεση ή κατι με-ισις !
Παντως ηταν διαβασμενος και πιθανος δυνατος "μαγος" που ενω εμαθε την μαγεια των αιγυπτιων απο καπου εμαθε ΚΑΙ αλλη (αρχαιοτερη;) που του εδωσε τη δυναμη να τους κοντραρει στα ισα και μετα ψωνιστηκε !! ή επαιξε πολυ καλα το παιχνιδι καποιων αλλων (γνωστων-αγνωστων)

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

Search: