Καθαρίζει ακόμη περισσότερο το τοπίο για την END...
|
|
margarita | Date: Πέμπτη, 28-ΜΑΡ-2013, 10:50 PM | Message # 361 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| δεν ξέρω γιατι αλλα εγω τον εμπιστευομαι ,ετσι μου λεει μια φωνη μεσα μου
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 0:38 AM | Message # 362 |
Ο βασιλιάς των μελών
| http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013....-t.html δες τε και τα σχολια
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
fouli79 | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 11:01 AM | Message # 363 |
Μέλος που ξέρει πολλά
| Δεν λεω οτι δεν εμπιστευομαι τις κινησεις τους απεναντιας εχουν δωσει ελπιδα σε πολλους Ελληνες και μενα μαζι οτι υπαρχει κατι καλο να περιμενουν αλλωστε δεν γνωριζω κανεναν τους αλλα απο την αρχη ημουν υπερ τους .Απλα ειναι βασανιστικη η αναμονη του ξεκαθαρισματος ....
Οσο αφορα τα σχολια με τα 10κ ισως ειναι οτι πιο χειροπιαστο υπαρχει να καταλαβει ο κοσμος οτι οντως δεν λεει ψεμματα ο Σωρρας και οτι τα λεφτα υπαρχουν . Μετα δεν θα μπορουν να το κρυψουν απο τον λαο την αληθεια ....σε στυλ παπαδακη αντ1 και μπουλουκου...
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 11:22 AM | Message # 364 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (fouli79) .σε στυλ παπαδακη αντ1 και μπουλουκου.. ΟΥΣΤ !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
alkistis | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 1:48 PM | Message # 365 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Special User
| Quote (Θνητος) μπορει να κανει Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει. Ξέρω ότι δεν κάνει..έργο δεν βλέπω, φταίει δεν φταίει αυτός το αποτέλεσμα ίδιο είναι...Added (29-ΜΑΡ-2013, 1:48 PM) --------------------------------------------- Μακάρι να μπορέσει να βοηθήσει, αλλά δυστυχώς οι μέχρι τώρα προσπάθειες στο κενό έχουν πέσει..Και καλή η προσφορά των 10000 υπό προϋποθέσεις πάντα..αλλά να δούμε πριν χαρούμε, τι λεφτά είναι αυτά και από που προέρχονται..
Δεν είμαι ενάντια στο Σώρρα, απεναντίας..αλλά καλώς ή κακώς μάθαμε όπου ακούμε για πολλά κεράσια..... Κι επιπλέον δε μου αρέσει να κρεμόμαστε από "σωτήρες"..Αν θέλει και τελικά μπορέσει καλώς να έρθει η δικαιοσύνη πάνω από όλα κι έπειτα η οικονομική στήριξη, αλλά δε θα κρεμαστώ από τις ελπίδες του Σώρρα για να προσγειωθώ απότομα αν δεν γίνει τελικά κάτι..
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 2:35 PM | Message # 366 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) δε μου αρέσει να κρεμόμαστε από "σωτήρες" ΜΑ αυτο ακριβως σου λεει ο Σωρας !! ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ !! Αν εκανε κατι να ριξει την κυβερνηση μονος του , θα επιζητουσε να γινει σωτηρας και θα εδινε και δικαιωμα να τον κατηγορησουν για πολλα και διαφορα !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
fouli79 | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 6:16 PM | Message # 367 |
Μέλος που ξέρει πολλά
| καλα κανεις και το βλεπεις ετσι αλλα μπορεις να το δεις και απο αλλη οπτικη γωνια . δλδ: ο συγκεκριμενος φωναζει τοσο καιρο και λεει ειστε προδοτες σωστα ?? γιατι οι πολιτικοι μας δεν επικαλεστηκαν νομο του 40 να τον μαζεψουν???
λεει οτι εχει τοοοοοοοοοοοοοσα λεφτα για την Ελλαδα γιατι δεν του απαντανε γραπτως οπως ζηταει οτι δεν τα θελουμε γιατι α)δεν υπαρχουν β)οτι ειναι μαυρα λεφτα ??
Στην τελικη υπαρχει και η αμερικη απο πισω γιατι δεν τους μαζευει ? αφου ειναι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ παρανομοι??? παρα μονο τους εγινε νύξη απο το fbi οτι δηθεν προσπαθησαν να ριξουν το δολαριο κατι το οποιο δεν ισχυει ....
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ (χαχαχαααχα) ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ .
μηπως τελικα υπαρχει κατι που δεν θελουν να μαθουμε και μας ριχνουν συνεχεια σκονη να μην δουμε την αληθεια ??? και κουτος να εισαι αν δεις τα παραπανω θα καταλαβεις οτι κατι παιζει. Η αποψη σου ειναι σεβαστη απο μενα και πιστευω απο ολους μας χωρις αυτο να σημαινει οτι εχω κατι μαζι σου . Τωρα τα 10κ που λενε ας μην ειναι και 10κ ας ειναι 2-3κ να φανει το χρημα να κινείται να δει ο κοσμος οτι υπαρχει στην τελικη κατι ....
ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ
|
|
| |
alkistis | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 6:30 PM | Message # 368 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (fouli79) ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ Από το στόμα και στου....όποιου ακούει εκεί πάνω..το αφτί!!
Παιδιά να το ξεκαθαρίσω, έχω υπογράψω και για τη στήριξη στη μήνυση Σώρρα και γενικά μόνο αντίθετη δεν είμαι με τις κινήσεις που δείχνει ότι κάνει. Λέω όμως κι επαναλαμβάνω, που "δείχνει ότι κάνει", γιατί όντως κινείται στρατηγικά ειδικά με τη γραφειοκρατεία που μας πλήττει αλλά μου αρέσει να κρατάω πατινές..
Περιμένω να δω, δεν μπορώ να πω ότι είμαι σίγουρη για τις προθέσεις του όποιου Σώρρα, εμένα με ενδιαφέρει η δικαιοσύνη και στηρίζω τέτοιες κινήσεις(γιαυτό υπέγραψα και τη στήριξη στο Σώρρα άλλωστε), αλλά παρακολουθώ όσο το δυνατόν αμέτοχη και κρίνω εκ των αποτελεσμάτων. Περιμένω και ειλικρινά μακάρι αυτός ο άνθρωπος να μπορέσει να τα βάλει (που ήδη ξεκίνησε) μαζί τους.. Μιλάμε όμως για λεφτά που διαχειρίζεται ο Σώρρας άρα από πίσω παίζουν πλάτες.. Τώρα η λογική λέει ή ότι θα τον εξαφάνιζαν ή θα τον αντέκρουαν ή θα αποδεχόντουσαν την πρότασή του.. Από τη στιγμή που κανένα από τα τρία δεν γίνεται αρχίζω κι αναρωτιέμαι ποιος πραγματικά ή ποιοι κρύβονται από πίσω και ποια ιδιωτικά συμφέροντα θα ήθελαν για ίδιον να φαίνεται μία τέτοια κίνηση όπως του Σώρρα πχ........Προβληματισμοί απλά..........
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 8:19 PM | Message # 369 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Εχουν τη γνωση οι φυλακες !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
alkistis | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 9:13 PM | Message # 370 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) Εχουν τη γνωση οι φυλακες ! θέλω να πιστεύω..!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 30-ΜΑΡ-2013, 5:17 PM | Message # 371 |
Ο βασιλιάς των μελών
|
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 30-ΜΑΡ-2013, 7:22 PM | Message # 372 |
Ο βασιλιάς των μελών
| αυριο θα το ακουσω
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Κυριακή, 31-ΜΑΡ-2013, 2:07 PM | Message # 373 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Μετά τον ART FM ΑΘήνας ακούστε και τον ART FM Κύπρου.
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
Θνητος | Date: Κυριακή, 31-ΜΑΡ-2013, 10:56 PM | Message # 374 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Αψογος !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 01-ΑΠΡ-2013, 8:27 PM | Message # 375 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Added (01-ΑΠΡ-2013, 8:27 PM) --------------------------------------------- αθηναίε μου ,πες μου οτι δεν θα γίνουν ετσι τα πράγματα!!!!!
|
|
| |