ΦΩΤΟ
|
|
margarita | Date: Τετάρτη, 06-ΙΟΥ-2012, 8:21 PM | Message # 1 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos....9_n.jpg
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
Message edited by margarita - Τετάρτη, 06-ΙΟΥ-2012, 10:32 PM |
|
| |
|
margarita | Date: Τετάρτη, 06-ΙΟΥ-2012, 10:37 PM | Message # 3 |
Ο βασιλιάς των μελών
| http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos....6_n.jpg Added (2012-06-06, 10:35 PM) --------------------------------------------- http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos....7_n.jpg Added (2012-06-06, 10:37 PM) --------------------------------------------- http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos....0_n.jpg
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Τετάρτη, 06-ΙΟΥ-2012, 11:10 PM | Message # 4 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Σημερα κι εγω "συναντησα" ΠΟΛΥ μακακια και ανεγκεφαλια !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
aposperittis | Date: Τετάρτη, 06-ΙΟΥ-2012, 11:16 PM | Message # 5 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
| Μια μαϊμού αγκαλιά με μια τίγρη βλέπω εγώ! Που κολλάει αυτό στα ντοκουμέντα μας? Αλλά από το σχόλιο του Αθηναίου υποθέτω ότι μιλάτε για αυτό?
Όπου μετά το σβήσατε? Και αν πέτυχα διάνα γιατί το σβήσατε? Αν κάνω λάθος τότε πείτε μου τι είχατε βάλει! Γιατί το σχόλιο του Αθηναίου δεν ταιριάζει με το αρχικό ποστ!!!!
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 06-ΙΟΥ-2012, 11:28 PM | Message # 6 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Γι' αυτό λέμε αλλά η Μαργαρίτα το έσβησε γιατί ρώταγε αν θέλουμε να το σβήσει και της έγραψα: ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΒΗΔΕΙΣ κατά λάθος και πριν προλάβω να το διορθώσω και να γράψω ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ... το έσβησε και έβαλε τη φωτογραφία!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
aposperittis | Date: Τετάρτη, 06-ΙΟΥ-2012, 11:35 PM | Message # 7 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Και ποιος ο λόγος? Δεν λογοκρίνουμε κανέναν εμείς!
Και αφού λοιπόν για αυτό συζητάγατε να πω και εγώ την γνώμη μου. Παιδιά αν δείτε την ώρα που τον "διαβάζουν" το παλικάρι ανοιγοκλείνει το στόμα του σαν να προσεύχεται. Επίσης η δυσκολία που αντιμετωπίζει στο κόψιμο του κεφαλιού όταν συναντά την ραχοκοκαλιά είναι απόλυτα φυσική και ρεαλιστική. Από τεχνικής άποψης το βίντεο στο κρίσιμο σημείο ΔΕΝ κάνει κανένα είδους κόλλημα-καρέδιασμα.
Και τέλος πολύ πιθανόν να τον έχουν μαστουρώσει για να μην προβάλει αντιστάσεις.
|
|
| |
Θνητος | Date: Τετάρτη, 06-ΙΟΥ-2012, 11:41 PM | Message # 8 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (aposperittis) πολύ πιθανόν να τον έχουν μαστουρώσει
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 07-ΙΟΥ-2012, 0:36 AM | Message # 9 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (aposperittis) Και ποιος ο λόγος? Δεν λογοκρίνουμε κανέναν εμείς! Λόγω της σκληρότητας του θέματος, γιατί είχε βάλει κι άλλο ένα ()δεν ξέρω αν το είδες) με τις σφαγές στη Συρία που σε έστελνε για... αντικαταθλιπτικά, με ένα παιδάκι που το "σώζουν" οι ξένοι πράκτορες και μετά το σκοτώνουν εν ψυχρό και το χρεώνουν στην κυβέρνηση της Συρίας!!!!!
Γι' αυτό ρώτησε.... αλλά αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το βλέπουμε για να καταλαβαίνουμε που οδηγούν οι φανατισμοί.... όχι τίποτε άλλο αλλά για να παίρνουμε μαθήματα, γιατί οι καιροί ού μενετοί.... που λέει και ο φίλος μου ο... Νεκτάριος!
|
|
| |
aposperittis | Date: Πέμπτη, 07-ΙΟΥ-2012, 5:03 PM | Message # 10 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Όχι δεν πρόλαβα να τα δω. Αλλά σκοπός μας είναι να μην στρουθοκαμηλίζουμε! Με το να τα κρύβουμε για να μην τα βλέπουμε δεν σημαίνει πως παύει να υπάρχουν.
Στο καρφιιιιιιιιιιιιιιιι που έλεγε και ο συχωρεμένος!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 07-ΙΟΥ-2012, 6:19 PM | Message # 11 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Δίκιο έχεις, αλλά η κατάσταση είναι πολύ φορτισμένη αυτή την εποχή στην Ελλάδα. Έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα σαν πολίτες αυτής της χώρας από το θρησκευτικό φανατισμό και τους πολέμους που διεξάγονται σε άλλες χώρες, όσο κυνικό κι αν ακούγεται αυτό που λέω. Ο Έλληνας είναι έτοιμος να εκραγεί από θυμό, θυμό που τείνει να γίνει μίσος και τότε τα πράγματα θα ζορίσουν πάρα πολύ. Το περιστατικό με τον θάνατο του Αλβανού κλέφτη στην Παιανία σήμερα είναι ένα πάρα πολύ μικρό δείγμα αυτού που λέω. Όπως επίσης και το επεισόδιο Κασιδιάρη-Κανέλλης! Δεν είναι ανάγκη να φορτιζόμαστε ακόμα περισσότερο με θέματα βαρβαρότητας. Ας λύσουμε πρώτα τα δικά μας προβλήματα και μετά προβληματιζόμαστε με γεγονότα άλλων χωρών και νοοτροπιών!
Και μην αρχίσουμε να λέμε τί βάρβαροι και απολίτιστοι που είναι οι Μουσουλμάνοι. Τα ίδια και ακόμα χειρότερα έχουν κάνει και οι Ιουδαίοι και ακόμα περισσότερα οι Χριστιανοί. Όλα είναι θέμα παιδείας και πολιτισμού. Και παιδεία με Θεό τον Γιαχβέ ΔΕΝ υπάρχει. Πόσο δε πολιτισμός και δικαιοσύνη, πράγματα και έννοιες άγνωστα για τον Θεό Γιαχβέ!
|
|
| |
margarita | Date: Πέμπτη, 07-ΙΟΥ-2012, 7:01 PM | Message # 12 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (aposperittis) Δεν λογοκρίνουμε κανέναν εμείς! ενοειτε οτι κανεις δεν λογοκρίνει κανέναν ,εγω ρώτησα να το σβήσω η οχι ,βασικα προβληματιστηκα να το βάλω αλλα δεν αντεξα !!!! και το εβαλα !!!!απο συναισθηματική αποψη ρώτησα γιατι είναι πολυ σκληρό το βίντεο ,και βασικά ηθελα να ακούσω τη λέξη σβήστο !!για να συγκρατηθώ !!!!και να μη το ξαναδώ !!! ΖΗΤΗΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ απο τα παιδιά για να με αποτρέψουν να βλέπω τέτοια βίντεο!!!! ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΙΧΝΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΆ!!!Added (2012-06-07, 6:57 PM) --------------------------------------------- Ο Αθηναίος ηθελε να μου γράψει να μην το σβήσω αλλα του μπλόκαρα το χέρι και εγραψε αυτο που επρεπε να ακούσω !!! (και μη γελάστε !!!! ) Added (2012-06-07, 7:01 PM) ---------------------------------------------
Quote (aposperittis) Μια μαϊμού αγκαλιά με μια τίγρη βλέπω εγώ! Που κολλάει αυτό στα ντοκουμέντα μας? η αγάπη μεταξύ ενός σαρκοβόρου ζώου και ενός φυτοφάγου ζώου δεν είναι ντοκουμέντο? δεν εχει καταντήσει η αγάπη σπάνιο είδος?
|
|
| |
|
margarita | Date: Πέμπτη, 07-ΙΟΥ-2012, 7:46 PM | Message # 14 |
Ο βασιλιάς των μελών
| ΜΌΝΟ ΕΣΎ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ !!!!!!! ΕΝΟΏ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ !!!!!! ΜΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ !!!!!!!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 07-ΙΟΥ-2012, 8:51 PM | Message # 15 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Αυτό είναι γεγονός. Άλλο να στο λένε κι άλλο να γράφεις άλλα αντί άλλων, νομίζοντας (και βλέποντας!) ότι γράφεις σωστά! Ακατανόητο, για εμένα τουλάχιστον που ξέρεις ότι κάπου είμαι δύσπιστος σε τέτοια θέματα... Γιούρι Γκέλερ
|
|
| |