ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
|
|
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 04-ΜΑ-2012, 9:24 PM | Message # 1 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Πολλοί κατά καιρούς έχουν αμφισβητήσει ότι είμαστε γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων προγόνων μας και λένε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς.
Λοιπόν… όποιος αμφιβάλει για την γνησιότητά μας και την συνέχεια του Ελληνισμού δεν χρειάζεται να κάνει τεστ DNA, επιστημονικές έρευνες, ιστορικές αναζητήσεις κλπ, κλπ. Το πιο απλό πράγμα είναι να διαβάσει το νέο βιβλίο ή μάλλον απόσπασμα από το θαυμάσιο βιβλίο «6ος π.Χ. αιώνας», του Σωτήρη Γλυκοφρύδη, εκδόσεις Αλκυών, που υπάρχει στη βιβλιοθήκη μας, με τίτλο «Η σκοτεινή ιστορία της Αθηναϊκής δημοκρατίας».
Το απόσπασμα αυτό καλύπτει μια εποχή 110 χρόνων, μιας ομιχλώδους (αν όχι σκοτεινής) εποχής, “στρογγυλεμένης” από τους εκάστοτε ιστορικούς, αναλυτές αλλά και κυβερνώντες εθνοπατέρες, είτε από άγνοια, είτε από υπερβολική εθνικοφροσύνη, είτε εσκεμμένα προδοτικά, είτε από απλή βλακεία!
Η περίοδος που καλύπτει είναι από το 600 π.Χ έως το 490 π.Χ. Από την γέννηση της Δημοκρατίας έως τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους οι Πέρσες στην παραλία του Μαραθώνα.
Όταν διαβάσετε αυτό το απόσπασμα, εκτός του ότι θα μάθετε πράγματα που κανείς δεν μας είπε στα σχολεία (και ούτε πρόκειται να πει), θα συγκρίνετε την τότε πολυτάραχη πολιτική περίοδο με την σημερινή και δεν θα σας έχει μείνει καμία αμφιβολία ότι είμαστε γνήσιοι απόγονοι (πιο γνήσιοι δεν γίνετε) εκείνων των Ελλήνων.
Τα θαυμάσιο αυτό κείμενο θα το βρείτε ΕΔΩ
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 04-ΜΑ-2012, 11:07 PM | Message # 2 |
Ο βασιλιάς των μελών
| ΤΙ Κάνω λάθος και δεν μου το ανοίγει?
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 04-ΜΑ-2012, 11:48 PM | Message # 3 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Δεν ξέρω! Εγώ πάτησα το ΕΔΩ και μου άνοιξε η βιβλιοθήκη και μετά πάτησα το βιβλίο και μου το έφερε για ανάγνωση! Για δοκίμασε να πας από την κεντρική σελίδα στη βιβλιοθήκη, πήγαινε ΙΣΤΟΡΙΑ και μετά Αρχαία Ελληνική, και θα σου φέρει το βιβλίο.
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 05-ΜΑ-2012, 12:10 PM | Message # 4 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Θα το διαβασω το βραδυ και θα πω αλλα υποψιαζομαι , κατι εχω καταλαβει !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 05-ΜΑ-2012, 7:57 PM | Message # 5 |
Ο βασιλιάς των μελών
| ενω μου ανοιγαν ολα τα βιβλια τωρα δεν μου ανοιγει κανενα μου βγαινουν κατι καρτελιτσες που λενε να τα κατεβασω,μετα μου λενε οτι μονο η αγγλικη εκδοχη υπάρχει αλλα ουτε αυτη ανοιγει ,τα νευρα μου δεν μπορω να διαβασω κι εχει και πανσεληνο αυριο :'( :'( :'( :'( :'(
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
Message edited by margarita - Σάββατο, 05-ΜΑ-2012, 7:57 PM |
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 05-ΜΑ-2012, 8:17 PM | Message # 6 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Μπερδεμενο αλλα αφηνει ξεκαθαρα να φανει οτι ΟΛΑ εγιναν για την εξουσια καποιων που την θεωρουσαν κτημα τους !! Τι να πεις ?! Πρεπει να ξανασυζητηθει η ενοια της δημοκρατιας με βασεις ικανοτητας.(νομιζω)Added (2012-05-05, 8:17 PM) --------------------------------------------- Εμενα δεν μου κατεβειανει κανενα torrent !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 05-ΜΑ-2012, 8:20 PM | Message # 7 |
Ο βασιλιάς των μελών
| ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΡΕΝΤ????
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 05-ΜΑ-2012, 8:22 PM | Message # 8 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Αρχεια που κατεβαζεις ταινειες
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 05-ΜΑ-2012, 8:24 PM | Message # 9 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) μετα μου λενε οτι μονο η αγγλικη εκδοχη υπάρχει αλλα ουτε αυτη ανοιγει Ποιο βιβλίο προσπαθείς να ανοίξεις;;;
Quote (Θνητος) Εμενα δεν μου κατεβειανει κανενα torrent !! Τί έγινε ρε παιδιά; Ας οργανωθούμε να δούμε τί γίνεται. Μήπως πείραξε κάτι ο Μάριος κατά λάθος;; Εμένα πάντως μου ανοίγουν όλα. Μπαίνω με το Google Chrome, εσείς με ποιον explorer μπαίνετε;;;
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 05-ΜΑ-2012, 8:27 PM | Message # 10 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Οχι εδω τα torrent !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 05-ΜΑ-2012, 8:28 PM | Message # 11 |
Ο βασιλιάς των μελών
| λες να φταιει το κομπιουτερ αλλα οχι πριν καιρο απο δω διαβαζα την μυστικη αθηνα ,ουτε απο google ουτε απο ιντερνετ
|
|
| |
|
margarita | Date: Σάββατο, 05-ΜΑ-2012, 8:30 PM | Message # 13 |
Ο βασιλιάς των μελών
| μηπως εσυ ξερεις να χειρίζεσαι καλυτερα το κομπιουτερ ,αλλα οταν αρχισαμε να φτιαχνουμε την βιβλιοθηκη οτι ειχαμε βαλει μου ανοιγε ,καλα θα ρωτησω την κορη μου
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 05-ΜΑ-2012, 8:31 PM | Message # 14 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Μερικά βιβλία που έδωσα στο Μάριο ήταν σε Word και δεν άνοιγαν, μόνο μπορούσες να τα κατεβάσεις. Για να ανοίξει κάποιο βιβλίο πρέπει να είναι σε pdf. Γι' αυτό σε ρώτησα ποιο βιβλίο πας να διαβάσεις και δεν ανοίγει.
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 05-ΜΑ-2012, 9:02 PM | Message # 15 |
Ο βασιλιάς των μελών
| ti einai to pdf Added (2012-05-05, 9:00 PM) --------------------------------------------- μου βγαζει μια καρτελιτσα που το γραφει αυτο και μετα δεν μου ανοιγει τιποτα Added (2012-05-05, 9:02 PM) --------------------------------------------- σας εχω ζαλισει με τις αποριες μου
|
|
| |