ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ, ΓΗ ΠΟΥ Σ' ΑΓΑΠΩ
|
|
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 23-ΜΑΡ-2012, 7:25 PM | Message # 1 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Εκάς βέβηλοι! Κάτω τα ξερά σας από την χώρα των Θεών! Αυτή η χώρα ανήκει στα παιδιά των Θεών, στα παιδιά των άστρων!
*
*
*
Αχ πατρίδα μου γλυκιά
Μισεύω και τα μάτια μου δακρύζουν λυπημένα, αχ πατρίδα μου γλυκιά δακρύζουν λυπημένα, αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ' αγαπώ βαθιά.
Στη ξενιτιά με στεναγμούς βραδιάζει ξημερώνει, αχ πατρίδα μου γλυκιά βραδιάζει ξημερώνει, αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ' αγαπώ βαθιά.
Έχετε για ψηλά βουνά και κάμποι με τα δάση, αχ πατρίδα μου γλυκιά και κάμποι με τα δάση, αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ' αγαπώ βαθιά.
Θα σ' αγαπώ, θα σ' αγαπώ ώσπου να ξεψυχήσω, αχ πατρίδα μου γλυκιά ώσπου να ξεψυχήσω, αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ' αγαπώ βαθιά.
*
Άξιον Εστί - Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ
Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ και μυρσίνη συ δοξαστική μη παρακαλώ σας μη λησμονάτε τη χώρα μου!
Αετόμορφα έχει τα ψηλά βουνά στα ηφαίστεια κλήματα σειρά και τα σπίτια πιο λευκά στου γλαυκού το γειτόνεμα!
Τα πικρά μου χέρια με τον κεραυνό τα γυρίζω πίσω απ' τον καιρό τους παλιούς μου φίλους καλώ με φοβέρες και μ' αίματα!
*
Άξιον Εστί - Ενα το χελιδόνι
Ενα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή Θέλει νεκροί χιλιάδες να 'ναι στους τροχούς Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους.
Θε μου Πρωτομάστορα μ' έχτισες μέσα στα βουνά Θε μου Πρωτομάστορα μ' έκλεισες μες στη θάλασσα!
Πάρθηκεν από μάγους το σώμα του Μαγιού Το 'χουνε θάψει σ' ένα μνήμα του πέλαγου σ' ένα βαθύ πηγάδι το 'χουνε κλειστό μύρισε το σκοτάδι κι όλη η άβυσσος
Θε μου Πρωτομάστορα μέσα στις πασχαλιές και Συ Θε μου Πρωτομάστορα μύρισες την Ανάσταση
*
Άξιον Εστί - Της αγάπης αίματα
Της αγάπης αίματα με πορφύρωσαν και χαρές ανείδωτες με σκιάσανε οξειδώθηκα μες στη νοτιά των ανθρώπων μακρινή μητέρα ρόδο μου, ρόδο αμάραντο
Στ' ανοιχτά του πελάγου με καρτέρεσαν Με μπομπάρδες τρικάταρτες και μου ρίξανε αμαρτία μου να 'χα κι εγώ μιαν αγάπη μακρινή μητέρα ρόδο μου, ρόδο αμάραντο
Τον Ιούλιο κάποτε μισανοίξανε τα μεγάλα μάτια της μες στα σπλάχνα μου την παρθένα ζωή μια στιγμή να φωτίσουν μακρινή μητέρα ρόδο μου, ρόδο αμάραντο
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
Message edited by Αθηναίος - Παρασκευή, 23-ΜΑΡ-2012, 8:18 PM |
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 23-ΜΑΡ-2012, 8:49 PM | Message # 2 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Θα σ' αγαπώ, θα σ' αγαπώ ώσπου να ξεψυχήσω, καταπληκτικό βίντεο!!!!!Added (2012-03-23, 8:49 PM) --------------------------------------------- Ἑλλάς, τὸ μεγαλεῖο σου βασίλεμα δὲν ἔχει, καὶ δίχως γνέφια τοὺς καιροὺς ἡ δόξα σου διατρέχει. Ὅσες φορὲς ὁ ἥλιος σου νὰ σὲ φωτίσει ἐρθεῖ, θὲ νὰ σὲ βρεῖ πεντάμορφη, στεφανωμένη ὀρθή.
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 23-ΜΑΡ-2012, 9:41 PM | Message # 3 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγό δουλείας 'ας 'έχωσι θέλει 'αρετήν καί τόλμη ή 'ελευθερία.
Ανδρέας Κάλβος
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
Message edited by Θνητος - Παρασκευή, 23-ΜΑΡ-2012, 9:41 PM |
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 23-ΜΑΡ-2012, 9:45 PM | Message # 4 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Ανεπανάληπτη είναι η πατρίδα μας! Γι' αυτό την έχουν βάλει στο μάτι!
Στην Κύπρο οι πρόσφυγες από την Αμμόχωστο τραγουδούν ένα τραγούδι που λέει "Χώμα που περπάτησα, γη που νοσταλγώ...." . Ε, λοιπόν, εγώ δεν θέλω να φθάσω στο σημείο να νοσταλγώ την πατρίδα μου!
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 23-ΜΑΡ-2012, 9:49 PM | Message # 5 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Σαν να εισαιπυρ και μανια?!
Κι εγω τα ιδια ! Αλλα εχω ενα καλο προαισθημα οτι ΠΟΛΥ συντομα θα σκασει κατι , Θα μας φανει κακο μαλλον αλλα θα ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 23-ΜΑΡ-2012, 9:59 PM | Message # 6 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) Αλλα εχω ενα καλο προαισθημα οτι ΠΟΛΥ συντομα θα σκασει κατι , Θα μας φανει κακο μαλλον αλλα θα ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ! Αρκεί να μην μας αποτελειώσει!
Quote (Θνητος) Σαν να εισαιπυρ και μανια?! Είδα το πρωί στην ΝΕΤ, ναι ναι στη ΝΕΤ ένα βίντεο με ρεπορτάζ για την Ελλάδα και την οικονομική ανέχεια που έχει καταλάβει τους Έλληνες, φτιαγμένο από Γερμανούς δημοσιογράφους που έλεγε πράγματα και θαύματα! Οι ίδιοι οι οικονομικοί παράγοντες της Γερμανίας (βουλευτές, τραπεζίτες κλπ) παραδέχονταν ότι η Γερμανία έχει κερδίσει ΤΑ Δισ Ευρώ από την κατάσταση της Ελλάδος! Μόνο από τη διαφορά των τόκων έχει κερδίσει το 2012 45 με 60 Δις Ευρώ!!!!!! Θα ψάξω να το βρώ και θα το ανεβάσω στο φόρουμ!
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 23-ΜΑΡ-2012, 10:05 PM | Message # 7 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Αρκεί να μην μας αποτελειώσει! ΔΕΝ μας αποτελειωνει αλλα θα μας αλλαξει προσαναολισμο ισως Quote (Αθηναίος) ναι ναι στη ΝΕΤ Πρεπει να υπαρχουν ακομα καποιοι που τους την φερνουν χωρις να καταλαβουν οι "αρχοντες" (τρομαρα τους)
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 23-ΜΑΡ-2012, 10:09 PM | Message # 8 |
Ο βασιλιάς των μελών
| ΤΟ ΒΡΗΚΑ
Αυτό το βίντεο πρέπει να το δουν όλοι οι Έλληνες με πρώτους του Μνημονιακούς βουλευτές!!!
http://www.ert.gr/mas-end....-Ellada
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 23-ΜΑΡ-2012, 10:17 PM | Message # 9 |
Ο βασιλιάς των μελών
| χααχαχαχααχαχαχαχααχα
εχω ξεραθει στο γελιο με τον 2ο που ρωταν οτι μολις 15,2 δις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λεφτα εχουν παει στν Ελλαδα και μενει ΚΟΚΑΛΟ !!!!
>( >( >(
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
Message edited by Θνητος - Παρασκευή, 23-ΜΑΡ-2012, 10:17 PM |
|
| |
|
Θνητος | Date: Παρασκευή, 23-ΜΑΡ-2012, 10:30 PM | Message # 11 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) σφουγγοκωλάριοι!!! Ακριβως αυτο !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
aposperittis | Date: Σάββατο, 24-ΜΑΡ-2012, 2:11 AM | Message # 12 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
| Τρομερά και τα δυο βίντεο. Μπράβο στην ΝΕΤ μπράβο και στον Αθηναίο που τα βρήκε!
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 24-ΜΑΡ-2012, 8:05 AM | Message # 13 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) Σαν να εισαιπυρ και μανια?! μόλις είδα το βίντεο και τα ποιήματα κατάλαβα οτι εχει πάθει εθνική κατάθλιψη !!!!!!και προσπαθεί να το παλέψει!!!!!!!για να το αντιστρέψει!!!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Κυριακή, 25-ΜΑΡ-2012, 0:19 AM | Message # 14 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) κατάλαβα οτι εχει πάθει εθνική κατάθλιψη Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα! Βλέπω όμως όλα τα ΜΜΕ να αβαντάρουν τον Βενιζέλο με (κατά τη γνώμη μου) πλαστές δημοσκοπήσεις για να δώσουν μορφή ντέρμπι στις εκλογές και να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ώστε οι δυο μαζί να μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση! Όλοι έχουν ξεπουληθεί πλέον! Αυτό με εκνευρίζει και με θυμώνει! Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!
|
|
| |
margarita | Date: Κυριακή, 25-ΜΑΡ-2012, 12:31 PM | Message # 15 |
Ο βασιλιάς των μελών
| το βίντεο της ΝΕΤ ΕΊΝΑΙ ΟΝΤΩς ΠΟΛΎ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΌ
|
|
| |