βιντεο απο τη Καλυμνο, εμφανιση του προσωπου του Χριστου
|
|
kostasreisis | Date: Δευτέρα, 04-ΑΠΡ-2011, 1:55 PM | Message # 1 |
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
Status: Offline
| http://www.kalymniansguide.gr/index.p....&id=272
|
|
| |
aposperittis | Date: Δευτέρα, 04-ΑΠΡ-2011, 4:06 PM | Message # 2 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
| Μπορεί να αργεί λίγο το λινκ να ανοίξει αλλά στο τέλος ανοίγει. Στο θέμα μας. Προφανώς είναι η εικόνα που κάνει συνέχεια ζοομ? Προσωπικά δεν είδα κάτι! Δεν ξέρω αν φταίει η ποιότητα του βίντεο η κάποιος φωτισμός αλλά το μόνο που είδα είναι μια λευκή ακαθόριστη μορφή που πιο πολύ έμοιαζε με φάντασμα! Ορίστε και το αποτέλεσμα της επεξεργασίας που έκανα. Ας μας πουν και τα άλλα παιδιά την γνώμη τους. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 04-ΑΠΡ-2011, 7:10 PM | Message # 3 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
| Η λάμψη είναι μεταξύ μύτης και των χειλιών του προσώπου που φαίνεται να σχηματίζεται. Για πρόσεξε λίγο καλύτερα στο 00.40 και πάγωσε την εικόνα. Επάνω και αριστερά της λάμψης εμφανίζεται η μύτη και το ένα μάτι και λίγο κούτελο. Αυτό όλο όμως, όπως ακούγεται και από αυτούς που τραβούν το βίντεο, είναι ένα παιχνίδισμα του φωτός από το καντήλι (η λάμψη που φαίνεται) που κρέμεται μπροστά σε μια εικόνα (υποθέτω) και αν παρατηρήσεις καλά κουνιέται λίγο σαν εκκρεμές. Τα χείλη του προσώπου που σχηματίζεται είναι ή η βάση του καντηλιού ή κάτι άλλο σαν εσοχή. Πρέπει κάποιος να τραβήξει φωτογραφία του χώρου για να φανεί καθαρά ότι πρόκειται για παιχνίδισμα του φωτός με τις σκιάσεις.
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
Sum_Quod_Eris | Date: Τρίτη, 05-ΑΠΡ-2011, 1:30 PM | Message # 4 |
Μέλος φάντασμα
Group: Checked
| Τα θαύματα είναι σαν τα χάπια: τα καταπίνεις ολόκληρα χωρίς να τα "μασήσεις";)
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τρίτη, 05-ΑΠΡ-2011, 6:01 PM | Message # 5 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Με λάθος χάπια ή υπερβολική δόση είναι σχεδόν σίγουρη η δηλητηρίαση και ακολουθεί ο θάνατος! Αν αυτό γίνεται ακούσια είναι δολοφονία! Αν γίνεται εκούσια είναι αυτοκτονία!
|
|
| |
aposperittis | Date: Τρίτη, 05-ΑΠΡ-2011, 6:37 PM | Message # 6 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Ναι αλλά αν δε πάρεις δεν θα μάθεις!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τρίτη, 05-ΑΠΡ-2011, 6:40 PM | Message # 7 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Τί είναι καλύτερο;; Να μάθω ή να πάθω;;;
|
|
| |
aposperittis | Date: Τρίτη, 05-ΑΠΡ-2011, 7:14 PM | Message # 8 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Πολλές φορές αν δεν πάθεις ΔΕΝ μαθαίνεις!
|
|
| |
xristosmac | Date: Τρίτη, 05-ΑΠΡ-2011, 9:02 PM | Message # 9 |
Εξωγήινος επισκέπτης
| Ούτε εγώ βλέπω κάποιο θαύμα, γενικά όμως πιστεύω σε αυτά. Όχι όμως και ότι μου αραδιάσουν! Ακόμα και αν τα προκαλεί το μυαλό μας ή η θέληση μας τα όποια γεγονότα είναι και αυτό ένα θαύμα! Να δημιουργείς κάτι από το πουθενά.
Τα πάντα ρέει....
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τρίτη, 05-ΑΠΡ-2011, 10:00 PM | Message # 10 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Για εμένα θαύμα είναι να βγάλει χέρι ο κουλός και πόδι ο κουτσός! Χίλιες Παναγιές της Τήνου, σαράντα χιλιάδες Άγιοι Ραφαήλ και Άη Γιάννηδες Ρώσοι, Καλαματιανοί ή Λαρισαίοι να μαζευτούν χέρι και πόδι ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ!!!!! Δεν πα' να σηκώνονται στα ουράνια και βροντάνε στη γη οι θεόπνευστοι τέτοιο θαύμα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
|
|
| |
alexandra | Date: Παρασκευή, 08-ΑΠΡ-2011, 4:08 PM | Message # 11 |
Ενεργό μέλος
| Quote (Αθηναίος) Για εμένα θαύμα είναι να βγάλει χέρι ο κουλός και πόδι ο κουτσός! Αυτό θα ήταν θαύμα όντος αλλά γιατί να γίνει? Και πες ότι γινόταν μετά δεν θα υπήρχαν ούτε κουλοί ούτε στραβοί! Όλοι θα έλεγαν ότι αφού το έκανες Θεε μια φορά κάνε το και σε εμένα, και σε εκείνον, και στον άλλον! Και θες να σου πω και κάτι άλλο? Ακόμα και αυτό να γινόταν πάλι θα υπήρχαν κάποιοι που δεν θα πίστευαν γιατί θα έλεγαν πως είναι κόλπο κάποιας προηγμένης νανοτεχνολογίας που σου αναπτύσσει μέλη! Η πίστη είναι στην καρδιά μας χωρίς να χρειάζονται τέτοιες τρανταχτές αποδείξεις. Γιατί τότε θα ήταν ανούσιο...... Το να ζήσεις για παράδειγμα από ένα φριχτό ατύχημα είναι και αυτό ένα θαύμα, κάτι σε προστάτεψε. Το να πεθάνεις πάλι σε κάποιο ατύχημα είναι γιατί έπρεπε να γίνει, είτε γιατί ήταν γραφτό σου (κάρμικο) είτε γιατί εξυπηρετείς κάποιο σκοπό. Όπως και να το δεις όμως κάτι υπάρχει.
|
|
| |
xristosmac | Date: Παρασκευή, 08-ΑΠΡ-2011, 4:17 PM | Message # 12 |
Εξωγήινος επισκέπτης
| Παιδιά κάτι υπάρχει αυτό είναι σίγουρο, γιατί αν δεν υπήρχε αυτό το site δεν θα είχε θεματολογία! Υπάρχει κάτι ανώτερο από εμάς είτε λέγετε Ιησούς, Μωάμεθ, ΟΝ, Ζαχμαπούτρα, Κάλι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο! Το θέμα είναι τι κριτήρια έχει για αυτά που κάνει όποτε τα κάνει.
Τα πάντα ρέει....
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 08-ΑΠΡ-2011, 6:17 PM | Message # 13 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Καλά είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος Θεός που κρατά τεφτέρια και όλη την ημέρα σχεδιάζει τί θα συμβεί στον καθένα μας; Γίνεται ένα ατύχημα και δεν πεθαίνεις, που λέει και η Αλεξάνδρα. Θαύμα... Με έσωσε ο Θεός. Πεθαίνεις;;; Ήταν θέλημα Θεού, που λέει και η Αλεξάνδρα! Δηλαδή εμείς καμμιά ευθύνη, έεε;;;;; Για όλα υπεύθυνος είναι ο Θεός!! Εγώ δεν το δέχομαι αυτό. Εμείς αποφασίζουμε πότε, πού και πώς θα γεννηθούμε, πώς θα ζήσουμε και πότε θα πεθάνουμε!!! Σημείωση: Καμία σχέση το Κάρμα με τον Θεό!
Message edited by Αθηναίος - Παρασκευή, 08-ΑΠΡ-2011, 7:32 PM |
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 09-ΑΠΡ-2011, 0:02 AM | Message # 14 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Ας μην πω τιποτα !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
kostasreisis | Date: Σάββατο, 09-ΑΠΡ-2011, 10:40 PM | Message # 15 |
Εξωγήινος επισκέπτης
| εγω σωθηκα απο αυτοκινιτοκωλοτουμπα σε μεγαλη επαρχιακη οδο το αμαξι εγινε ακκορντεον απ τη συγκρουση με φορτηγο(σκασιμο λαστιχου σε ευθεια μετα απο φρεναρισμα λογω υπνηλιας) δε φοραγα ζωνη, και βγηκα απ τα συντριμια διχως μια γρατζουνια, 10 φορες αν το ξαναπθω τουλαχιστον τις μισες αν οχι ολες θα χα λυωσει... αυτο τι ειναι?
|
|
| |