βιντεο απο τη Καλυμνο, εμφανιση του προσωπου του Χριστου
|
|
Θνητος | Date: Σάββατο, 09-ΑΠΡ-2011, 10:52 PM | Message # 16 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Καταρχην η ζωνη αυτη που εχουν τα αυτοκινητα εμποριου ,οπως και οι αεροσακοι ειναι για τα μπαζα ! Το καλυτερο συστημα προστασιας σε αυτοκινητο ειναι αυτο που εχουν στην f1 . Ζωνη 4 σημειων - ρολμπαρ - συστημα πυροσβεσης. Κατα τα αλλα , ισως ειναι τυχη , ισως ειναι αυτοπροστασια , ισως ειναι οτι δεν ηρθε η ωρα . Παντως οτι εκανε θαυμα ειδικα καποιος αγιος , Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ . Τετοια θαυματα συμβαινουν σ'ολες τις θρησκειες και αν διαλεξουμε μια υπερφυσικη εξηγηση , η επικρατεστερη θα ηταν οτι ενηργησε ο ανωτερος εαυτος σου. Οσο για το αρχικο , τι να πω , βλεπουν τον χριστο ενω δεν ξερουν ΠΩΣ ηταν ο χριστος. Λογικη = καμια .
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 09-ΑΠΡ-2011, 11:23 PM | Message # 17 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) αν διαλεξουμε μια υπερφυσικη εξηγηση , η επικρατεστερη θα ηταν οτι ενηργησε ο ανωτερος εαυτος σου. Συμφωνώ! Το πιο πιθανό είναι να έχεις επιλέξει κάποιο άλλο τέλος σ' αυτή τη ζωή. Γιατί όπως έχω ξαναπεί εμείς αποφασίζουμε πότε, πού και πώς θα αποχαιρετήσουμε (προσωρινά ή οριστικά) τούτη τη ζωή!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
aposperittis | Date: Κυριακή, 10-ΑΠΡ-2011, 3:24 PM | Message # 18 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
| Εμένα θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω! Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε εμείς το παραμικρό που να αφορά την ζωή μας. Δεν λέω ότι υπάρχει ένας θεός που σχεδιάζει πάνω από τα κεφάλια όλων μας το μέλλον μας, ή ο οποιοσδήποτε θεός. Αλλά ότι αφορά την ζωή μας εμείς απλά δεχόμαστε τι επιλογές, τα πάντα είναι προσχεδιασμένα. Όποια επιλογή και να διαλέξουμε που μας δίνει την ψευδαίσθηση ότι εμείς την επιλέξαμε πάντα θα καταλήγει σε ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα. Καταλαβαίνω τον φόβο σας ή την επιθυμία σας να είστε εσείς οι κυρίαρχοι των ζωών σας και να μην μπορείτε να δεχτείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα αλλά για εμένα έτσι είναι. Είναι θέμα "γραφτού" που έλεγαν οι παλιοί ή "κάρμα" οι νεώτεροι. Έτσι μου δίνει εξήγηση και σε θέματα που διαβάζω ή βιώνω και εγώ ο ίδιος! Για παράδειγμα έχω πέσει με την μηχανή σε χοντρό ατύχημα με βροχή και με αρκετά χιλιόμετρα, να καταλήγω σε έναν κάδο με φόρα ενώ το σώμα μου όπως "τσούλαγε" στην κατηφόρα πέρασε και ένα κεντρικότατο STOP στην Δραπετσώνα και ήταν και πιάτσα ταξί στο τέλος του δρόμου (εκεί που ήταν ο σιδερένιος κάδος) και όμως δεν υπήρχε ούτε ένα ταξί, κανένα αμάξι δεν έτυχε να περάσει από εκεί που εγώ είχα το STOP και να με κάνει κομμάτια και ούτε ο κάδος με χτύπησε! Αντίθετα σηκώθηκα και ξεσκονίστηκα κυριολεκτικά σαν μην έπεσα ποτέ! Ούτε γρατζουνιά! Και δεν υπερβάλω καθόλου! Τι πρέπει να σκεφτώ δηλαδή? Ότι έτσι απλά και ρηχά υπήρξα "κολόφαρδος"? Θα ήταν αχαριστία από μέρους μου! Για εμένα είχα φύλακα Άγγελο που με έσωσε γιατί πολύ απλά δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα μου, δεν ήταν γραφτό μου να πεθάνω τότε. Αυτή την εξήγηση δίνω στον εαυτό μου. Θέλετε και άλλο παράδειγμα? Στο Πέραμα στο ύψος του Σκλαβενίτη (για όσους ξέρουν από εκεί) συχνά πυκνά περνάω από εκεί (όπως και χιλιάδες κόσμος) και κάνω πάντα μια συγκεκριμένη κίνηση όταν συναντώ το λεωφορείο της γραμμής μπροστά μου, κόβω αριστερά και το προσπερνάω. Ε λοιπόν ακριβώς το ίδιο έκανε και ο ξάδελφος του γαμπρού μου προ χτες και πέρασε με φόρα ένα αμάξι από πίσω του και τον χτύπησε και τον σκότωσε ακαριαία. Το τραγικό όλων? Ἓκείνη την ημέρα ΔΕΝ ήταν να περάσει από εκεί (δικιά του επιλογή) όμως του τηλεφώνησε η αρραβωνιαστικιά του να πάει να την πάρει από την δουλειά της και απλά δεν έφτασε ποτέ (προκαθορισμένο γεγονός). Ο κάθε ένας μας ζει και βγάζει συμπεράσματα από την δικιά του εμπειρία. Εσείς τα λέτε αυτά γιατί πιθανώς δεν έχετε βιώσει τέτοια ντοκουμέντα αυτό όμως δε σημαίνει πως είτε δε θα υπάρξουν στο μέλλον είτε το δικό σας κάρμα είναι να ζήσετε μια απλή και ήρεμη ζωή. Το ένα όμως δεν αναιρεί το άλλο. Έτσι τα βλέπω εγώ τα πράματα απλά και όμορφα. Και δεν με πειράζει που ξέρω πως δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί πολύ απλά έχω εμπιστοσύνη στο κάρμα μου, ξέρω πως είναι καλογραμμένο και δεν θα πονέσω ιδιαίτερα στην ζωή μου. Κάνω τις επιλογές μου το παλεύω (γιατί από χαρακτήρα μου είμαι αγωνιστής) αλλά ξέρω πως δεν θα αποκτήσω αυτό που θέλω την ώρα που το θέλω ότι είναι να έρθει θα έρθει την ώρα που πρέπει.
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Κυριακή, 10-ΑΠΡ-2011, 3:43 PM | Message # 19 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ (για το κάρμα), με τη διαφορά ότι ΕΜΕΙΣ έχουμε σχεδιάσει ή διαλέξει, αν προτιμάς, ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη ζωή μας και κανένας Θεός με τεφτέρια δεν υπάρχει ούτε φύλακες άγγελοι. Αν υπήρχαν φύλακες Άγγελοι θα υπήρχαν για όλους και κανένας δεν θα πάθαινε κάτι κακό! ΕΜΕΙΣ αποφασίζουμε πού, πώς και κάτω από ποιες συνθήκες θα γεννηθούμε και πως, πού, πότε και με ποιο τρόπο θα πεθάνουμε!
|
|
| |
Θνητος | Date: Κυριακή, 10-ΑΠΡ-2011, 7:25 PM | Message # 20 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Ο φυλακας αγγελος ειναι η θρησκευτικη ονομασια του ανωτερου εαυτου .
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Κυριακή, 10-ΑΠΡ-2011, 7:31 PM | Message # 21 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Ακριβώς! Βάση του σχεδιασμού του ανώτερου εαυτού μας έρχεται στη Γη και ζει ο Γήινος εαυτός μας!
|
|
| |