Σάββατο, 11-ΜΑ-2024, 10:30 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » Ο άντρας ο σωστός, Ο ΚΥΝΗΓΟΣ δεν υπαρχουν πια αντρες!!! (χαχα)
Ο άντρας ο σωστός, Ο ΚΥΝΗΓΟΣ δεν υπαρχουν πια αντρες!!!
ΘνητοςDate: Τρίτη, 31-ΙΑΝ-2012, 1:00 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Ο άντρας ο σωστός, Ο ΚΥΝΗΓΟΣ δεν υπαρχουν πια αντρες!!!

Τώρα τελευταία μια καινούρια πιπίλα που ακούω συνέχεια είναι για την θέση του άντρα και τους κανόνες συμπεριφοράς του όσον αφόρα το πως θα κυνηγήσει μια γυναίκα και θα επιμείνει. Αυτό ακολουθείται από πίπες του τύπου ότι έχουμε χάσει τον χαρακτήρα μας και ότι δεν έχουμε αυτοπεποίθηση.

Δεν αντιλέγω αυτή είναι και η ουσία του άντρα να κυνηγήσει αυτό που θέλει. Εξ’ αρχαιοτάτων χρονών αυτό ήταν και το κατά κύριο λόγο, το επάγγελμα του άντρα, να κυνηγήσει και να φέρει τον άρτων τον επιούσιων στο τραπέζι της οικογενείας καθημερινά.

Η έννοια του κυνηγού στο ερωτοσεξουαλικο κομμάτι κρύβει μια ασφάλεια για την γυναίκα, την ασφάλεια της επιλογής. Εσύ φιλαράκο που έχεις γίνει ποδήλατο για να την «ρίξεις» επιτέλους, δεν γνωρίζεις ότι είσαι και το εξιλαστήριο θύμα στις ορέξεις του ψυχισμού της κάθε ελληνίδας ξενέρωτης, που κάνει παιχνιδάκια ένεκα της οξείας μπακουριασης που μαστίζει τον ρημαδιασμενο τούτο τόπο. Αλλά ας δούμε και την απέναντι πλευρά. Την δική μας πλευρά και γιατί και που πρέπει να ακονίζουμε τα βέλη μας.

Ξεκινώ με την περιπτωσαρα της Παρασκευής.

Όπως κάθε Παρασκευή που είναι κατ εξοχήν μέρα εξόδου για μένα ετοιμάζομαι για να βρω μια φιλική παρέα που είχε την καλοσύνη να με καλέσει να την περάσουμε μαζί την βραδιά. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ όμορφο και in μαγαζάκι που μαζεύει πάρα πολύ καλό κόσμο. Ως γνωστόν έχω πάρει θέση βολής σε καλό σημείο εκεί που κάθονταν η παρέα και είμαι σε αναζήτηση του θηράματος μου (λογω άρθρου θα χρησιμοποιήσω κυνηγητικούς όρους). Το λοιπόν εκεί ανάμεσα από τα αστειάκια και τις συζητήσεις έχω κόψει ένα HB8 να με κοιτάζει επίμονα. Χωρίς διακοπές, straight eye contact. Σε τέτοιο επίπεδο που έχω αρχίσει και αισθάνομαι άβολα. Χωρίς περιτροπές και αφού σιγουρεύτηκα ότι δεν είναι αλλήθωρη πήγα κατευθείαν εκεί.

Α: Καλησπέρα.
Γ: Καλησπέρα.
Α: Είπα να έρθω πιο κοντά για να με βλέπεις καλύτερα.
Γ: «γελάκια» καλά έκανες.
Α: Είμαι ο «τάδε»
Γ: Αλήθεια δεν με θυμάσαι ε; Ε ας ξαναγνωριστούμε είμαι η «τάδε».
Α: WTF???????????????????(από μέσα μου) Ειλικρινά με πιάνεις αδιάβαστο θύμισε μου όμως.

Αφού ζήτησε συγγνώμη από την παρέα της, αποτραβηχτήκαμε πιο μέσα σε ένα τραπεζάκι. Εκεί κάπου αρχίζει να μου εξιστορεί με πολλές λεπτομέρειες μια βραδιά πριν δύο χρόνια σε ένα παραλιακό μπαρακι που είχαμε γνωριστεί και φασωθει. Μια βραδιά που είχα για κάποιο λόγο αποκλείσει στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Όντως η κοπελιά είχε δίκιο! Αλλά αυτό που μου θύμισε επίσης ήταν και οι επόμενες μέρες. Ήμουν σε μια χαώδη κατάσταση εκείνη την εποχή και εκείνη ήταν ένα φωτεινό κομμάτι αυτής. Δεν σας κρύβω ότι ήταν μια από εκείνες τις στιγμές που νιώθεις σχεδόν εκείνο το πώς το λένε; Α καψούρης η κάπως έτσι. Η πρώτη της ερώτηση ήταν "τι έγινε γιατί παραιτήθηκες"; Της ζήτησα να μου εξηγήσει τι εννοεί. Μου απάντησε με ένα σχεδόν κάθετο τρόπο ότι έπρεπε να την κυνηγήσω, να την αναζητήσω, να γυρίσω τον κόσμο ανάποδα βρε αδελφέ και ότι την πλήγωσα πολύ με την αδιαφορία μου.

Όταν μου τα έβαλε κάτω και μου έλεγε τον τρόπο που της αρέσει να την κυνηγούν εγώ το μόνο που άκουγα ήταν…μπλα μπλα μπλα ευρώ…"μπλα μπλα μπλα ευρώ". Αυτό που ήθελε η εν λογω κοπελίτσα ήταν να κάνω τον χαμάλη και το κορόιδο μέχρι να μου σπάσει τον τσαμπουκά και να με κάνει δούλο του αιδοίου της. Εγώ φυσικά την κίνηση μου την άλλη μέρα την έκανα και μάλιστα πολύ διακριτικά. Τηλεφώνησα χωρίς απάντηση και αφού ένιωσα το άκυρο να έρχεται με δρασκελιές είπα να μην καταθέσω τα όπλα χωρίς ένα τελευταίο μήνυμα. Όταν το άκυρο με ποδοπάτησε και μετά το μήνυμα, έβαλα πλώρη γι’ αλλού. Η κιουρία όμως ήταν πίσω από το κινητό και χοροπηδούσε περιμένοντας την επόμενη κίνηση του υποψήφιου κορόιδου.

Το γέλιο μου ήρθε όταν άρχισε να μου λέει ότι έπρεπε να της στείλω λουλούδια και να φτάσω μέχρι το πλατύσκαλό της. Ίσως να της έστελνα κάνα CD με τραγούδια μαζί με μια κάρτα(???) ή να της πρότεινα να πάμε κάποιο ταξίδι μετά. Το μονό που σκεπτόμουν εκείνη την στιγμή ήταν σε ποια ριμάδα ταινία τα είδε όλα αυτά; Ναι οκ και αυτά κοπελιά αλλά από την στιγμή που δείχνεις και εσύ κάνα σημάδι. Εγώ τι θα κάνω, θα μυρίσω τα νυχάκια μου; Και στην τελική αν με ένα φασωμα έκανα όλα αυτά στην ολοκλήρωση τι έπρεπε να κάνω; Να αναπαράγω την εκκίνηση των ολυμπιακών με τον Tiesto να βαραει από πίσω και τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν μέχρι την Αυστραλία; Για ξεκαβαλα λίγο είπαμε 8ρι όχι κι έτσι όμως.

Το κορυφαίο της υπόθεσης είναι ότι μου έλεγε πόσο της αξίζουν αυτά και ότι τέτοια μόνο θέλει στην ζωή της. Και εγώ θέλω Lambo αλλά δεν την ζήτησα από κανέναν, anyway. Εκεί κάπου δράττομαι της ευκαιρίας και της λέω να μου περιγράψει τον άντρα τον σωστό για τα δικά της δεδομένα. Η γνωστή λίστα με τις πίπες φυσικά ξετυλίχτηκε και άνοιξαν τα ματάκια μου. Στρωμένη δουλειά, αυτοκίνητο, κυνηγός, να τα καταθέσει όλα στα πόδια της, με το σπιτάκι του (optional αυτό) και φυσικά με μια πλειάδα χαρακτηριστικών πριγκη-πεος. Δεν συνεχίζω το πως εξελίχθη η βραδιά αλλά εγώ βγήκα κερδισμένος πάντως wink . Βεβαία μετά από όλα αυτά δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω το παραμύθι της ονειροπαρμένης.

Και έρχομαι και λέω. Τι σας λέει η αξιότιμη μαμά σας στο σπίτι και βγαίνετε έξω και περιμένετε να γίνουν; Οι ταινίες πάντως λένε ψέματα, γι' αυτό και είναιταινίες. Όχι, καμία πόρνη δεν παντρεύτηκε τον γοητευτικό playboy και έγινε μαντεμουαζελ, ούτε ο Μέγας James δεν πήγε την καλή του να την γνωρίσει στην μαμά του. Οπότε κλείστε την TV, ξεκαβαληστε το καλάμι και προσγειώστε το UFOπου σας έχει πάει στα σύννεφα.

Εάν ένα πράγμα χαρακτηρίζει το ευγενές άθλημα του κυνηγιού είναι αυτό που λέγετε practicality που σημαίνει ότι ο κυνηγός είναι πρακτικό άτομο. Όταν κυνηγαει την πέρδικα και αυτή του ξεφεύγει η πετάει μακριά δεν θα κάτσει να την κυνηγαει επ’αοριστον, το σπίτι πειναει και αυτός πρέπει να πάει κάτι πίσω. Θα κυνηγήσει την επόμενη πέρδικα. Στην διαδρομή θα πιάσει και κάνα αγριογούρουνο η καμιά τσίχλα αλλά αυτά θα είναι τις ζοφερές ημέρες. Ο στόχος του είναι πέρδικα και θα τις κυνηγήσει όλες μέχρι να πιάσει μια. Δεν μένει ποτέ στην μια που του ξεφεύγει. Πάνε αυτά.

"Δεν υπάρχουν άντρες πια!" Λένε και ξαναλένε. Αγανακτούν οι γυναίκες όταν δεν νιώθουν να κυνηγιούνται. Όσο και αν εμφανίζονται ως λαχταριστά θηράματα στις παραλίες και στα μπαράκια οι πάλαι ποτέ τολμηροί και επιδέξιοι «κυνηγοί» τις παρακολουθούν εξ αποστάσεως χωρίς να πλησιάζουν. Άλλοι, γιατί είναι πλέον αρκούντως ευνουχισμένοι από τις αλαζονικές συμπεριφορές των γυναικών και τις συνεχείς ανελέητες απορρίψεις και άλλοι, με περισσότερο σύγχρονες αντιλήψεις, θέλουν και αυτοί να ..κυνηγηθούν και να έχουν το προνόμιο της τελικής επιλογής αν θα «πέσουν», εάν και εφόσον το αποφασίσουν και όποτε το αποφασίσουν..

Από την άλλη όμως όταν ακούς τέτοιες αρρωστημένες απαιτήσεις την στιγμή που βρίθει ο τόπος φυσικό είναι να πας παρακάτω. Και μετά από τα όσα έχουμε πει για τα αποτελέσματα της επόμενης μέρας, έχεις αρχίσει και αγανακτείς. Ε με συγχωρείτε ξενέρωτες μου αλλά έχουμε πλέον και εμείς απαιτήσεις. Κάποτε για να σας πάρει ο άντρας είτε 10ρι ήσουν είτε άσσος μπαστούνι την ήθελες την προικούλα σου τώρα αυτό μας το γυρίσατε μπούμερανγκ και τα θέλετε και σε ποσότητα; Τα χρέη του πάππου εμείς θα τα βγάλουμε; Και στην τελική εμείς γιατί να μην έχουμε αντίστοιχες απαιτήσεις; Α ξέχασα, μόλις έχουμε διανύσει την περίμετρο της γης 7 φορές και έχουμε κάψει τρία οικοπεδακια στην Λούτσα για να σας βγάλουμε γκόμενα αμέσως πρέπει να γονατίσουμε ανάμεσα στα πόδια σας, να δηλώσουμε υποταγή (αναφορικά σε προηγούμενο ποστ του συντάκτη), να αρχίσουμε τις διαγραφές σε φίλους, καριέρα, χρήματα και ζωή για να αρχίσετε να μας πλάθετε όπως θέλετε εσείς. Όταν πια έχουμε γίνει ένα άδειο κέλυφος με σπασμένο τσαμπουκά και χωρίς θέληση είμαστε αναλώσιμοι και για πέταμα. Χωρίς να έχετε υπολογίσει ότι αυτός είναι ο κυνηγός που παραδίδετε πίσω στην κοινωνία.

Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο για τους κυνηγούς της φύσης που ζουν σε αιχμαλωσία. Λιοντάρια με θολά μάτια που όταν τα ξανά αφήνουν στην φύση πεθαίνουν από την πείνα γιατί δεν έχουν το σθένος να κυνηγήσουν. Ταλαιπωρημένα από την ματαιοδοξία του θηρευτή τους, με σπασμένο τον τσαμπουκά κάτω από το μαστίγιο και έχοντας πια αναγνωρίσει ότι δεν είναι η κορυφή της τροφικής αλυσίδας αλλά άλλο ένα τρόπαιο στην τροπαιοθηκη του παλαι ποτέ πιθήκου, του ιδίου του θηράματός τους!

Έτσι έγινε και στην ανθρώπινη κοινωνία. Υπάρχουν ένα σωρό κατεστραμμένοι, μαραμένοι κυνηγοί χωρίς θέληση γιατί πολλές φορές δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Τα όπλα βαριά και οι σφαίρες πανάκριβε και το θήραμα δεν αξίζει. Οπότε κοιτανε να ξεγελάσουν την πείνα τους με ότι βρουν. Μετά με φωνή βοώντος, έχεις το θήραμα να φωνάζει "εμένα ποιος πουστης θα με φάει";

Ας μην ξεχνάμε όμως και τους εναπομείναντες. Ελεύθεροι, ωραίοι και πιστολάδες με κατάλευκα φτερά. Γνήσιοι κυνηγοί που ανακαλύπτουν τρόπους να φτάσουν το θήραμα τους με διάφορες επιδέξιες μεθόδους. Έξυπνοι με style αλά ClintEastwood, μοναχικοί και θανάσιμοι. Αυτοί είναι οι πρώτοι στην λίστα των θηραμάτων. Αλλά βλέπεις η έξυπνη μύτη από το πουλί πιάνεται και τους κατακρημνίζουν, γιατί έξυπνος και κυνηγός δεν πάνε μαζί. Ελλάδα βλέπεις. Ο άντρας πρέπει να είναι ο χαζός πως αλλιώς θα ιδρύσουμε το μητριαρχικό καθεστώς? Και μέσα σε όλο αυτό το παραμύθι εξισώθηκαν τα πάντα. Άσσοι και 10ρια γιναν ένα και ζητανε τα μπλε διαμάντια της Ελιζαμπεθ Τειλορ.

Και όλα αυτά την στιγμή που όταν πατανε το πόδι τους στο σπίτι τα ξεχνανε όλα. Όχι τελικά δεν είναι format. Το format απαιτεί και δίσκο. Μνήμη RAM είναι, μόλις κλείσει το ρεύμα χάνονται όλα. Και εσύ είσαι φτου και από την αρχή. Άντε να βρεις ξανά το κλειδί του BIOS.

Φίλη ξενέρωτη εάν θες τον κυνηγό κάτσε να φας την σφαίρα. Μην του παίρνεις τα όπλα από τα χέρια και μετά του λες "πυροβόλα άμα είσαι άντρας". Ένας επιτυχημένος κυνηγός=ένας επιτυχημένος άντρας δίπλα σου. Με αυτοπεποίθηση θα σε προστατέψει όταν πλακώσουν οι ύαινες. Από την άλλη μην περιμένεις να έχουν όλοι ασημένια Magnum. Άσε να κυνηγήσει αλλά στην διαδρομή άσε να ακουμπήσει και λίγο τα φτερά της πλούσιας ουράς σου, έτσι θα συνεχίσει να σε κυνηγαει. Και όταν σε πιάσει μην ζητάς βραβείο που σε έπιασε, αντιθέτως επιβράβευσε τον. Δεν θα χάσεις.

Όσο για τους κυνηγούς του τύπου «όλα δικά σου μάνα μου» κρατήστε λίγο χαρακτήρα ρε μαλακες λιγούρηδες, μην χαλάτε την πιάτσα. Kαι για όνομα του Θεού μορφωθείτε λίγο στο κυνήγι. πηγη

Πηγη , http://sevasmoskaieilikrineeia-sensor.blogspot.com/2012....50.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 31-ΙΑΝ-2012, 9:39 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Σωστόοοοοος wink

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τρίτη, 31-ΙΑΝ-2012, 9:56 PM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Φίλη ξενέρωτη εάν θες τον κυνηγό κάτσε να φας την σφαίρα. Μην του παίρνεις τα όπλα από τα χέρια και μετά του λες "πυροβόλα άμα είσαι άντρας"

Αυτό θα μπορούσα να το ονομάσω
η επανάσταση του καταπιεσμένου ανδρός!!!!!!! surprised surprised surprised

Added (2012-01-31, 9:53 PM)
---------------------------------------------

Quote (Θνητος)
Όσο για τους κυνηγούς του τύπου «όλα δικά σου μάνα μου» κρατήστε λίγο χαρακτήρα ρε μαλακες λιγούρηδες, μην χαλάτε την πιάτσα

biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Added (2012-01-31, 9:56 PM)
---------------------------------------------
ομως θα έλεγα οτι σε γενικές γραμμές οι γυναίκες μπέρδεψαν την ισσότητα με την κυριαρχία ,ισως αυτο συνέβη απο την καταπίεση που είχαν υποστεί τα παλλιά χρόνια ,οταν λοιπόν δεν κρατάς το μέσον οπως έλεγε και ο Αριστοτέλης χάνεις το παιχνίδι και δεν υπάρχει κανένας νικητής!!!!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 31-ΙΑΝ-2012, 10:00 PM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (margarita)
η επανάσταση του καταπιεσμένου ανδρός!!

Ο άνδρας πρέπει να έχει την τελευταία λέξη πάντα. Ο σωστός άνδρας, γι' αυτόν μιλάμε! "Ό,τι πεις εσύ αγάπη μου"! surprised


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τρίτη, 31-ΙΑΝ-2012, 10:04 PM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
αυτό είναι ο ελιγμός του εξυπνου ανδρα που θέλει την ησυχία του!!!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 1:30 PM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Φυσιολογικα η γυναικα αν θελει να πετυχει κατι μπορει να τον "τουμπαρει" τον αντρα με πολλους τροπους γυναικειους !!
Αν παμε σ'ευθεια συγκρουση δλδ η γυναικα φερεται με τσαμπουκα (πιο πολυ απότι ο αντρας συνηθως), ΟΛΟΙ χαμενοι βγαινουν στο τελος .
Οσο για τον ελιγμο πρεπει να γινετε μερικες φορες , αν γινεται συνεχεια παμε σε μόνιμο χάσιμο ησυχίας όπως γινεται και με τα παιδια !!
cool


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

Message edited by Θνητος - Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 1:32 PM
 
margaritaDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 6:31 PM | Message # 7
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
το εχεις φιλοσοφίσει πολύ βαθειά το θέμα θνητέ και θα συμφωνήσω μαζί σου

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
aposperittisDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 9:25 PM | Message # 8
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 9:32 PM | Message # 9
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Πάρα πολύ ωραίο βίντεο. Με λίγα λόγια ζωγράφισε περιγραφικά τη δημιουργία στο όλον της! Μπράβο ρε Μάριε, ωραίο βιντεάκι ανακάλυψες!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.


Message edited by Αθηναίος - Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 9:33 PM
 
margaritaDate: Τετάρτη, 01-ΦΕΒ-2012, 9:45 PM | Message # 10
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
καταπληκτικό βίντεο Μάριε!!!!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » Ο άντρας ο σωστός, Ο ΚΥΝΗΓΟΣ δεν υπαρχουν πια αντρες!!! (χαχα)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: