Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό
|
|
aposperittis | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 8:37 PM | Message # 91 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Status: Offline
| Καλώς όρισες στην παρέα μας Possessed! Είναι πάντα ευχάριστο να βλέπουμε νέα μέλη στις συζητήσεις μας.
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
Possessed | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 8:48 PM | Message # 92 |
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
| Και δεν θα αναφερθώ στα γνωστά "Zeitgeist" που πρωτοεμφανίστηκαν από το 2004-2005, θα αναφερθώ στους δικούς μας Έλληνες που αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους το 2008, πολύ πριν ο χοντρός καταφύγει στον Μπαϊρακτάρη για να αποφύγει τις ευθύνες του και παραδώσει αμαχητί την εξουσία στον καθυστερημένο προδότη και ψεύτη!! http://www.youtube.com/watch?v=1LrM9nfzDeY http://video.google.com/videoplay?docid=-6446595256707537444Added (2011-10-20, 8:48 PM) --------------------------------------------- Σ'ευχαριστώ Αποσπερίτη! Είμαι λιγάκι "δαιμονισμένος" με την ελληνική εικονική πραγματικότητα, οπότε μην παρεξηγήσετε τον τόνο και την ένταση της "φωνής" μου!
|
|
| |
margarita | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 8:51 PM | Message # 93 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
| Quote (Possessed) Είμαι λιγάκι "δαιμονισμένος" με την ελληνική εικονική πραγματικότητα, οπότε μην παρεξηγήσετε τον τόνο και την ένταση της "φωνής" μου! wink ολοι είμαστε δαιμονισμένοι και σοκαρισμένοι
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Possessed | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 9:02 PM | Message # 94 |
Εξωγήινος επισκέπτης
| Quote (margarita) ολοι είμαστε δαιμονισμένοι και σοκαρισμένοι lol Κάλιο αργά, παρά ΠΟΤΕ Μαργαρίτα! Αν και νομίζω πλέον πως είναι πάρα πολύ αργά!! ΠΙΣΤΕΥΩ (προσωπική μου άποψη και μόνο) πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!!! "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν" (οικονομικά, ηθικά και συνειδησιακά) ως ΛΑΟΣ και Κράτος!!!
|
|
| |
aposperittis | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 9:32 PM | Message # 95 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Possessed) "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν" (οικονομικά, ηθικά και συνειδησιακά) ως ΛΑΟΣ και Κράτος!!! Όπως βλέπετε δεν είμαι ο μόνος που τα λέει αυτά! Κουραστήκαμε με τα "Κάποτε όλα θα αλλάξουν...", "Θα φτάσει η ώρα που θα πληρώσουν...." κλπ κλπ κλπ
Αν δεν γίνει κάτι που θα αφήσει πραγματικά ιστορία σωτηρία ΔΕΝ υπάρχει. Γιατί είμαστε, ανοργάνωτοι, καναπεδάκιδες, συμφεροντολόγοι, εγωπαθείς, αμόρφωτοι, παρτάλια κανονικά!!!!!
Ακόμα και οι αναρχικοί είναι οργανωμένοι, βλέπεις 60 άτομα μαζεμένα- νοικοκυρεμένα σαν μια γροθιά να τρομοκρατούν 1500+ κόσμο που τρέχει πανικόβλητος δεξιά και αριστερά για να γλιτώσει! Που αν ήταν ΟΛΟΙ μαζί τα τσογλάνια θα γινόντουσαν σκόνη για κάλους και η βουλή σκορβούτο μαζί με τα σκουπίδια που έχει μέσα....
Αλλά είπαμε...............
|
|
| |
margarita | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 9:45 PM | Message # 96 |
Ο βασιλιάς των μελών
| δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω μαζί σας οτι αγήσαμε πολυ και τα χάσαμε ολα ,το τι θα μας ξημερώσει αυριο δεν θέλω να το σκεύτομαι Added (2011-10-20, 9:43 PM) --------------------------------------------- αλλά πιστεύω οτι το σχέδιο εξόντωσης των λαων είναι πολύ καλά σχεδιασμένο και φυσικά ολη η αρχουσα τάξη συμετέχει σε αυτό Added (2011-10-20, 9:45 PM) --------------------------------------------- σήμερα είχαμε και ενα νεκρό τους κουκουλοφόρους να δέρνουν το ΠΑΜΕ και την αστυνομία να κοιτάει
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Possessed | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 9:56 PM | Message # 97 |
Εξωγήινος επισκέπτης
| Ο καθένας κοιτάει μόνο την πάρτη του και το κωλαράκι του Αποσπερίτη! Είναι μια βαθιά "δημοσιο-υπαλληλική" νοοτροπία που ξεκίνησε να γαλουχείται και να εμποτίζεται στο νεοελληνικό DNA από το 1981 και μετά, όταν άρχισε να δημιουργείται και να εκτρέφεται το τεράστιο ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!! Το "Αμερικάνικο"(aka νεοελληνικό) όνειρο ήταν μια δανεική φούσκα που κράτησε 20 χρόνια, μέχρι το 2001 που βγαίνουν τώρα οι οικονομολόγοι και μας λένε οτι τα ξέρανε και τα περιμένανε (αλλά δεν κάνανε τίποτα και δεν μας ενημέρωσαν), και μέχρι τώρα το 2011 όπου ο νεοέλληνας αισθάνθηκε το αγγούρι να πιάνει πάτο μέσα του αφού 30 χρόνια δεν το αισθανόταν μιας και του έμπενε σιγά-σιγά, αργά και σταθερά και ίσως να του άρεσε για "οπαδικούς/κομματικούς" λόγους!!! Μια ολόκληρη γενιά, ΣΙΓΟΥΡΑ πέρασε πολύ καλά, ανάμεσα της και πολλοί από εμάς και μέλη της οικογενείας μας και του ευρύτερου φιλικού μας περιβάλλοντος, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αποδεχτούν τουλάχιστον οτι υπονομεύσανε το μέλλον της Ελλάδας και τις επόμενες γενιές που ακολουθούν! Γιατί για να μην ξεχνάμε, οι πολιτικοί που ψηφίζουμε είναι άτομα της διπλανής μας πόρτας, άτομα σαν κι εμάς, μέσα από τα σπλάχνα της δικής μας κοινωνίας! Οι πολιτικοί μας είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας! Αν ΌΛΟΙ ΜΑΣ κοροϊδεύουμε και κατηγορούμε τον ΓΑΠ και τον ανίκανο χοντρό, τότε εμείς (το 85%-90%) που τους ψηφίζουμε εδώ και 35-50 χρόνια, τί είμαστε???
|
|
| |
aposperittis | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 10:05 PM | Message # 98 |
Ο βασιλιάς των μελών
|
|
|
| |
Possessed | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 10:15 PM | Message # 99 |
Εξωγήινος επισκέπτης
| Για να σωθεί ένα πρόβατο θα πρέπει να έχει και ΝΟΥ. Κι επειδή τα πρόβατα δεν έχουν νου, απλά βελάζουν (πρωτογενές ζωϊκό ένστικτο, όπως η τροφή, η αφόδευση ή η αναπαραγωγή!)
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 10:22 PM | Message # 100 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Καλωσορίζω στην παρέα μας τον φίλο Possessed. Μια απορία φίλε, έτσι από περιέργεια γιατί μου έκανε εντύποση από την πρώτη ημέρα της εγγραφής σου. Η Μποτσουάνα που κολλά;;;
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
aposperittis | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 10:22 PM | Message # 101 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Ναι άλλα ξέρεις ποιο είναι το σιχτίρ της υπόθεσης? Πως είμαστε άνθρωποι, έχουμε νου και όμως συμπεριφερόμαστε σαν πρόβατα! Και δυστυχώς με αυτήν μας την συμπεριφορά αξίζουμε τον αποκεφαλισμό....
|
|
| |
margarita | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 10:36 PM | Message # 102 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Possessed) Κι επειδή τα πρόβατα δεν έχουν νου, απλά βελάζουν μην ξεχνας ομως οτι αυτά τα προβατα απο το 1940 και μετά αρχισαν να αναπτύσονται απο την αρχη ως προς την εκπαίδευση και τα οικονομικά .Ηυπερβολική στέρηση σε κάνει να ονειρέυεσαι ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και πάνω εκεί μπορεί να χαθεί ο ελεγχος και να γίνουν λάθη.Added (2011-10-20, 10:36 PM) ---------------------------------------------
Quote (aposperittis) αξίζουμε τον αποκεφαλισμό.... δεν είμαστε εμείς οι προδότες ,καναμε λάθη αλλά δεν προδώσαμε την πατρίδα μας
|
|
| |
Possessed | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 10:40 PM | Message # 103 |
Εξωγήινος επισκέπτης
| Quote Καλωσορίζω στην παρέα μας τον φίλο Possessed. Μια απορία φίλε, έτσι από περιέργεια γιατί μου έκανε εντύποση από την πρώτη ημέρα της εγγραφής σου. Η Μποτσουάνα που κολλά;;; Ευχαριστώ Αθηναίε. lol Τί Ελλάδα, τί Μποτσουάνα??? Μεταφορικά πάντα, λες να υπάρχει μεγάλη διαφορά εκτός του χρώματος?
Quote Ναι άλλα ξέρεις ποιο είναι το σιχτίρ της υπόθεσης? Πως είμαστε άνθρωποι, έχουμε νου και όμως συμπεριφερόμαστε σαν πρόβατα! Και δυστυχώς με αυτήν μας την συμπεριφορά αξίζουμε τον αποκεφαλισμό.... Αποκεφαλισμό, γιατί ρε συ? Επειδή είμαστε "πτωχοί τω πνεύματι"?? Απεναντίας, είμαστε "μακάριοι" σύμφωνα με την επίσημη θρησκεία μας!! :P Αποκεφαλίζεις κάποιον επειδή είναι χαζός ή βλάκας? Απλά του αποδίδεις τις ευθύνες του στην μοίρα του και προσπαθείς να τον ξυπνήσεις για να καταλάβει και να αντισταθεί ή να αποκεφαλίσει τους υπαίτιους της χρεωκοπίας του. Κι αν πάλι δεν καταφέρεις να τον ξυπνήσεις, απλά τον αφήνεις στην μοίρα του και απομακρύνεσαι για να ζήσεις την ζωή σου σύμφωνα με τα δικά σου ιδανικά και αξίες.
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 10:47 PM | Message # 104 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Εγώ θα συμφωνήσω μόνο με την Μαργαρίτα (και όχι σε όλα). Και εξηγούμαι. Είμαστε ένας λαός που εδώ και 2167 χρόνια είμαστε υπόδουλοι σε ξένους κατακτητές! Πάλι καλά που μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν άνθρωποι που, όχι ψηφίζουν συνετά αλλά εξακολουθούν να σκέπτονται Ελληνικά!
Συμφωνώ ότι ο Παππούς μου ψήφιζε Καραμανλή-Παπανδρέου, ο πατέρας μου Καραμανλή-Παπανδρέου, εγώ Καραμανλή-Παπανδρέου. Γι' αυτή την επιλογή όμως δεν φταίμε εμείς όμως. Εκεί μας οδηγούσαν οι κατακτητές μας. Τώρα όμως ξυπνήσαμε και έφτασε το τέλος της κατοχής της πατρίδας μας.
Αποσπερίτη και Possessed, μην χάνετε την πίστη σας τώρα που φτάνουμε στο τέλος. Τώρα χρειάζεται να δείξουμε ότι είμαστε πράγματι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 20-ΟΚΤ-2011, 10:55 PM | Message # 105 |
Ο βασιλιάς των μελών
| ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !! Μαγκες , μη μασατε , αυτο θελουν , να χασουμε την αισιο-δοξια μας και να προσ-κυναμε !!
Ειμαστε Ελληνες και Προσ-ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ !! Added (2011-10-20, 10:55 PM) --------------------------------------------- Υ.Γ. Καλως ηρθες Possessed !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |