Σάββατο, 11-ΜΑ-2024, 11:44 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό
Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό
margaritaDate: Σάββατο, 12-ΜΑ-2012, 8:50 PM | Message # 316
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
μην τα βαζεται με την αρχηγαρα τον μπένη κακα παιδια happy happy happy happy happy happy

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 12-ΜΑ-2012, 9:27 PM | Message # 317
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Είπαμε έχει.... λέγειν!! groupjump groupjump groupjump groupjump
Μεγάλο προσόν στην πολιτική! Μιλάς με τις ώρες χωρίς να λες τίποτα και τα ζα κοιτούν εκστασιασμένα!!! Ντρέπονται να πουν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα (πράγμα όμως απόλυτα φυσικό αφού πράγματι άκουσαν ακαταλαβίστικα πράγματα) και αποθεώνουν τον βασιλιά. Που όμως είναι γυμνός!!!!!! angry


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.


Message edited by Αθηναίος - Σάββατο, 12-ΜΑ-2012, 9:31 PM
 
margaritaDate: Σάββατο, 19-ΜΑ-2012, 9:13 PM | Message # 318
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
groupjump groupjump groupjump
Quote (Αθηναίος)
Μιλάς με τις ώρες χωρίς να λες τίποτα και τα ζα κοιτούν εκστασιασμένα!!!

Added (2012-05-19, 9:12 PM)
---------------------------------------------

Quote (Αθηναίος)
Για να θυμηθούμε τον μακαρίτη τον Παπαγιαννόπουλο, αυτές οι εκλογές θα είναι Μουγκές!

Πιο συγκεκριμένα, θα δημιουργήσει ο κάθε πικραμένος κι ένα κόμμα και θα κάνουν αφαίμαξη (εννοώ από τα ποσοστά που θα έπαιρναν χωρίς νέα κόμματα) από τα 7 κόμματα που είναι στη βουλή τώρα (μαζί με Ντόρα και Κούβέλη). Έτσι προβλέπω (έχοντας μασήσει δαφνόφυλλα) ότι τα ποσοστά θα κυμανθούν ως εξής:
ΝΔ 22-38%
ΠΑΣΟΚ 10-15$
ΚΚΕ 9-14%
ΣΥΡΙΖΑ 8-12%
ΛΑΟΣ 4-7%
Οικολόγοι+-3%
ΝΤΟΡΑ 2%
ΥΠΟΛΟΠΟΙ 9- 15%

Πάντα βέβαια υπάρχει η ελπίδα να δημιουργηθεί και κάποιο κόμμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ή να γίνει σύμπραξη αριστερών κομμάτων και να υπάρξουν τεράστιες αλλαγές, για να μην πω ανατροπές, στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό!

Added (2012-05-19, 9:12 PM)
---------------------------------------------

Quote (margarita)
βασικά δεν πιστεύω οτι θα γίνουν 19/2 ,πιστεύω οτι θα γίνουν κατα το τέλος του Μάη η ιούνιο.Τα ποσοστά που εγώ θα προφήτευα είναι τα εξής
ΠΑΣΟΚ 3% (ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΉΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ)
ΝΔ 11%
ΛΑΟΣ 6%
ΣΥΡΙΖΑ 12%
ΚΚΕ 14%

Added (2012-05-19, 9:13 PM)
---------------------------------------------
τζαμπα τα δαφνοφυλα που είχα φάει!!!!! cry cry


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 19-ΜΑ-2012, 9:23 PM | Message # 319
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Για τα δεδομένα της εποχή (Νοέμβρης μήνας) δεν έπεσα και πολύ έξω. Ο Σαμαράς δεν είχε ψηφίσει ακόμα το μνημόνιο και δεν είχε κάνει κωλοτούμπα ο Καρατζααφύρερ! Επίσης δεν είχε κάνει το κόμμα ο Καμμένος ακόμα και ο Τσίπρας δεν είχε κάνει δυναμική παρουσία, την οποία ξεκίνησε μετά την ψήφιση του μνημονίου!

Ψάχνοντας κι εγώ για την πρόβλεψή μας διάβασα από την αρχή το θέμα ΚΑΜΕΝΟΣ. Κάντε το κι εσείς. όχι τα μεγάλα κείμενα αλλά ο μικρά σχόλιά μας. Είμαστε σε γενικές γραμμές προφητικοί ή αν θέλετε σωστοί στις εκτιμήσεις μας. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος που σχολιάζαμε καθημερινά τις εξελίξεις έως και μετά τις εκλογές! Μπράβο μας! biggrin biggrin


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Παρασκευή, 25-ΜΑ-2012, 8:29 PM | Message # 320
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
οχι μια χαρα τα είχες πάει !!!!

Added (2012-05-25, 8:29 PM)
---------------------------------------------
Bloomberg: Το κόλπο της Μέρκελ που εκτίναξε στα ύψη το ελληνικό χρέος
Τα πακέτα διάσωσης που χορηγούνται στην Ελλάδα και εξασφαλίζονται μέσω των Μνημονίων, δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους Γερμανούς φορολογούμενους και τις γερμανικές τράπεζες.

Αυτό αναφέρουν στο σημερινό Bloomberg View, τη στήλη γνώμης που υπογράφουν οι συντάκτες του πρακτορείου, έχοντας, όπως υποστηρίζουν, μελετήσει προσεκτικά τις κινήσεις κεφαλαίων στην Ευρώπη και τους ισολογισμών των κεντρικών τραπεζών.

Κι αυτό γιατί όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έσπευσαν να διασώσουν τις χειμαζόμενες από την κρίση χώρες, προσέφεραν στις γερμανικές τράπεζες τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τα λεφτά τους, επισημαίνει το Bloomberg.

Οι «κακοί» Έλληνες και οι «καλοί» Γερμανοί
«Στα εκατομμύρια λέξεις που έχουν γραφτεί για την κρίση χρέους της Ευρώπης, η Γερμανία παρουσιάζεται συνήθως ως ο υπεύθυνος ενήλικος και η Ελλάδα ως το σκανταλιάρικο παιδί. Σύμφωνα με αυτήν την κλασική αφήγηση της κρίσης, η συνετή Γερμανία είναι απρόθυμη να διασώσει τον επαίτη της Ευρώπης, την Ελλάδα, η οποία δανείστηκε περισσότερα από όσα μπορούσε και τώρα πρέπει να πληρώσει τις συνέπειες.

Οι γερμανικές τράπεζες ήταν το μέσο διευκόλυνσης της Ελλάδας. Κυρίως λόγω των χαλαρών ρυθμίσεων, οι γερμανικές τράπεζες διέθεσαν τεράστια ποσά και έτσι απέκτησαν τα χρόνια πριν από την κρίση τεράστια έκθεση στις περιφερειακές χώρες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (ΤΔΔ), ως τον Δεκέμβριο του 2009 η έκθεση των τραπεζών στην Ελλάδα, στην Ιρλανδία, στην Ιταλία, στην Πορτογαλία και στην Ισπανία έφτανε στα 704 δισ. δολάρια. Ποσό κατά πολύ μεγαλύτερο από το συνολικό άθροισμα των κεφαλαίων τους.
Με λίγα λόγια, δάνεισαν πολύ περισσότερα από όσα μπορούσαν να αντέξουν.

Οταν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έσπευσαν να διασώσουν τις χειμαζόμενες από την κρίση χώρες, προσέφεραν στις γερμανικές τράπεζες τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τα λεφτά τους, σημειώνει το πρακτορείο.

Ουσιαστικά, διέσωσαν τις γερμανικές τράπεζες καθώς και τους φορολογούμενους, οι οποίοι αν δεν αποπληρώνονταν τα δάνεια θα έπρεπε να στηρίξουν αυτές τις τράπεζες. Σε αντίθεση με μεγάλο μέρος της βοήθειας προς την Ελλάδα, η στήριξη στις γερμανικές τράπεζες προσφέρθηκε αυτόματα, ως μια λειτουργία της δομής της νομισματικής ένωσης.

Πως έγινε αυτό
Οταν οι γερμανικές τράπεζες απέσυραν χρήματα από την Ελλάδα, οι άλλες κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης αντιστάθμισαν συλλογικά τις συγκεκριμένες εκροές με δάνεια προς την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος.

Τα δάνεια αυτά εγγράφηκαν στον ισολογισμό της Bundesbank, της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας, ως απαιτήσεις στην υπόλοιπη ευρωζώνη. Ο μηχανισμός αυτός, σχεδιασμένος για να κρατά σε ισορροπία τους ισολογισμούς της ευρωζώνης, έκανε πιο εύκολη την απόσυρση των γερμανικών ιδρυμάτων από τις θέσεις τους.

Σε αντίθεση με τις απαιτήσεις των ιδιωτικών τραπεζών, οι απαιτήσεις της Bundesbank ήταν εν μέρει μόνο ευθύνη της Γερμανίας. Αν η Ελλάδα αποκήρυσσε το χρέος της, οι απώλειες θα κατανέμονταν μεταξύ όλων των κρατών-μελών της ευρωζώνης, ανάλογα με τη συμμετοχή τους στην ΕΚΤ. Το μερίδιο της Γερμανίας θα ήταν στο 28%, σημειώνουν οι συντάκτες.

Με λίγα λόγια, τα τελευταία δύο χρόνια, μεγάλο μέρος του ρίσκου που βρισκόταν στους ισολογισμούς γερμανικών τραπεζών μεταφέρθηκε στους φορολογούμενους όλης της ευρωζώνης.
Είναι δύσκολο να υπολογιστεί ακριβώς πόσο επωφελήθηκε η Γερμανία από την ευρωπαϊκή της διάσωση.

Μια ένδειξη θα ήταν το ποσό που απέσυραν οι γερμανικές τράπεζες από τις χώρες της ευρωζώνης από την έναρξη της κρίσης. Σύμφωνα με την ΤΔΔ, τράβηξαν 353 δισ. δολάρια από τον Δεκέμβριο του 2009 ως το τέλος του 2011. Μία άλλη ένδειξη θα ήταν η αύξηση των απαιτήσεων της Bundesbank στις υπόλοιπες κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης. Αυτή αντιστοιχεί σε 466 δισ. ευρώ από τον Δεκέμβριο ως τον Απρίλιο του 2012, αλλά περιλαμβάνει και μη Γερμανούς καταθέτες, που μετέφεραν τα χρήματά τους σε γερμανικές τράπεζες.

Στον αντίποδα, η Ελλάδα έλαβε συνολικά 340 δισ. ευρώ σε επίσημα δάνεια για να ανακεφαλαιοποιήσει τις δικές της, για να αντικαταστήσει τα κεφάλαια που έφυγαν στο εξωτερικό, για να αναδιαρθρώσει το χρέος της και να βοηθήσει τις τράπεζες να τα βγάλουν πέρα. Μόνο 15 δισ. ευρώ ήρθαν κατευθείαν από τη Γερμανία. Τα υπόλοιπα προήλθαν από την ΕΚΤ, την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Η αλλαγή της χρηματοπιστωτικής έκθεσης της Γερμανίας έχει τεράστια σημασία για τον ηγετικό της ρόλο στην απάντηση της Ευρώπης στην κρίση, διαπιστώνει το Bloomberg View.

«Προτού οι γερμανικές τράπεζες τραβήξουν πίσω τα κεφάλαιά τους, διακινδύνευαν να χάσουν πολλά λεφτά στην περίπτωση που η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ. Τώρα οι ζημίες θα επιμεριστούν μεταξύ των φορολογούμενων όλης της ευρωζώνης - ιδίως της Γαλλίας, οι τράπεζες της οποίας έχουν ακόμα πολλά ενεργά δάνεια στην Ελλάδα. Ενδεχομένως, αυτό εννοούν ορισμένοι Γερμανοί αξιωματούχοι όταν λένε ότι η ευρωζώνη είναι καλύτερα προετοιμασμένη για μια ελληνική έξοδο».

Τώρα η Γερμανία θα πρέπει να δεχθεί όσα είχε αρνηθεί
Ωστόσο, το κόστος από επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή θα επιστρέψει στη Γερμανία. Αν ο τραπεζικός πανικός και η αναταραχή στις αγορές ανάγκαζαν την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες να φύγουν και αυτές από το ευρώ, οι απώλειες θα εξαφάνιζαν μεγάλο μέρος των κεφαλαίων των γερμανικών τραπεζών. Πιθανή διάλυση του ευρώ θα είχε σημαντικές επιπτώσεις και στις εξαγωγές της Γερμανίας, ενώ θα διακινδύνευε και την ύπαρξη της ίδιας της Ε.Ε. και την προσπάθεια να μην επαναληφθούν οι φρικαλεότητες των δύο παγκοσμίων πολέμων.

Για να αποτρέψει αυτήν την κατάληξη, με ή χωρίς την Ελλάδα, η Γερμανία θα πρέπει να κάνει όσα έχει αρνηθεί ως τώρα και ακόμη περισσότερα. Θα πρέπει να συμφωνήσει να επιτραπεί στην ΕΚΤ να καλύψει το χρέος των κρατών-μελών. Να συναινέσει στη δημιουργία ενός μηχανισμού στην ευρωζώνη που θα μετέφερε χρήματα σε οικονομικά αδύναμες χώρες, με τον ίδιο αυτοματοποιημένο τρόπο με τον οποίο έγινε η διάσωση της Γερμανίας. Και επίσης να δεχθεί ένα κοινό ευρωπαϊκό ταμείο ασφάλισης των ανέργων θα ήταν ένα πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Την ώρα που η Αγκελα Μέρκελ επεξεργάζεται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην ευρωπαϊκή κρίση, πρέπει να έχει καλά στο μυαλό της ότι η χώρα της χρωστάει πολλά στο ευρωσύστημα όπως και η Ελλάδα, καταλήγει η ανάλυση.
ethnos.gr


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 25-ΜΑ-2012, 11:18 PM | Message # 321
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Σημειώνω ότι το Bloomberg δεν είναι κάτι τυχαίο και ασήμαντο. Στα οικονομικο-πολιτικά θέματα είναι κορυφή!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Παρασκευή, 25-ΜΑ-2012, 11:31 PM | Message # 322
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Ρωσία προς τρόϊκα: "Αν δεν θέλετε παγκόσμια κατάρρευση προστατέψτε την Ελλάδα" Εκτύπωση E-mail
24-05-2012 18:00:52
371

"Καμπανάκι" κτύπησε στην τρόϊκα η Μόσχα πριν από λίγο αναφορικά με την Ελλάδα και σε συνέντευξη ποιυ παραχώρησε ο επικεφαλής του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών της Μόσχας Μιχαήλ Ντμιτρίεφ (ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε το πρόγραμμα της ελληνορωσικής διακρατικής συμφωνίας για τα ΤΟΜΑ ΒMP-3HEL) προειδοποίησε την τρόϊκα (ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ) ότι "Αν ωθήσετε την Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη μπορεί να πυροδοτήθει όχι απλά ευρωπαϊκή, αλλά νέα παγκόσμια οικονομική κρίση, που θα συμπαρασύρει τις τιμές του πετρελαίου και θα δημιουργήσει επιπτώσεις πολύ χειρότερες από αυτές του 2008" .

Το "δεξί χέρι" του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, τόνισε ότι "Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν άκρως επικίνδυνη για τη Ρωσία που θα βρισκόταν αντιμέτωπη ακόμα και με κοινωνικές αναταραχές. Κι αυτό γιατί η ρωσική οικονομία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα ενεργειακά της έσοδα κι αν αυτά υποχωρήσουν δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του για ανάπτυξη και για κοινωνικές παροχές, ενώ πιθανότητα θα έβλεπε και αθρόα εκροή επενδυτικών κεφαλαίων από τη χώρα".

Οι ειδικοί αναλυτές της Ρωσίας θεωρούν ότι έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ - σε ποσοστό πιθανοτήτων μάλιστα άνω το 50% - θα οδηγήσει σύντομα και άλλες χώρες, όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία κλπ σε έξοδο από την νομισματική ένωση.

"Πρέπει να προσέξουν πολύ τις κινήσεις και τις ενέργειές τους αναφορικά με την Ελλάδα. Η Ρωσία πάντως παρακολουθεί πολύ στενά την όλη εξέλιξη και θα κάνουμε ότι μπορούμε γαι να την αποτρέψουμε" κατέληξε ο Ν.Δημήτριεφ.

Αλλά και στη Βρετανία διατυπώνεται ανατριχίλα για την περίπτωση που η Ελλάδα βγει από το ευρώ: "Ο αντιπρόεδρος της βρετανικής κυβέρνησης Νικ Κλεγκ δήλωσε ευθέως πως μια έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα προκαλούσε «απρόβλεπτη και ανεπανόρθωτη ζημιά», τόσο στην βρετανική οικονομία, όσο και ευρύτερα στην ευρωπαϊκή.

Κάλεσε δε τους Ευρωπαίους ηγέτες, στρέφοντας τα βέλη του ξεκάθαρα προς την κατεύθυνση του Βερολίνου, λέγοντας πως μέχρι τώρα η αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη υπήρξε «αξιοθρήνητα αποσπασματική» και πρέπει άμεσα να αλλάξει για να σταματήσει να υπονομεύει την προσπάθεια για ανάκαμψη από το τωρινό τέλμα…

Ανάλογο προβληματισμό διατύπωσε και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Κίνα, "Μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ μπορεί να μην απειλεί άμεσα την Κίνα, πλην όμως εμμέσως συνιστά μείζον πρόβλημα καθώς εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε ντόμινο την Ευρωζώνη, άρα και σε «μεγάλο αναπτυξιακό σοκ την Ευρώπη".

Με δεδομένο ότι η Ευρώπη αποτελεί σημαντικό «πελάτη» για τις κινεζικές εξαγωγές – με μερίδιο άνω του 18% - μια πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ μπορεί να πλήξει τις εξαγωγές της Κίνας…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Added (2012-05-25, 11:31 PM)
---------------------------------------------
21 νομπελίστες στηρίζουν την Ελλάδα με επιστολή στο Science! Εκτύπωση E-mail
25-05-2012 21:44:03
6

Image

Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, 21 νομπελίστες δηλώνουν την υποστήριξή τους προς την Ελλάδα.

Με επικεφαλής τον νομπελίστα καθηγητή Ιατρικής, Harald zur Hausen, ο οποίος τιμήθηκε το 2008 με το Νόμπελ Ιατρικής, η επιστολή φέρει τον τίτλο «Υποστήριξη για την Ελλάδα» (Support for Greece) και δημοσιεύεται στο σημερινό τεύχος του έγκριτης επιστημονικής επιθεώρησης Science.

Να διευκρινίσουμε ότι δεν πρόκειται απλώς για μια επιστολή με ανθρωπιστικού τύπου έκκληση για βοήθεια, αλλά οι κορυφαίοι επιστήμονες εκφράζουν την αγωνία τους για τη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα και τα επιστημονικά της ιδρύματα, και ζητούν τη βοήθεια των Ευρωπαίων, προκειμένου να ξεπεράσει τη κρίση και να αποκτήσει μέλλον, βασιζόμενη στη ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Και επειδή ακούγονται πολλές κατηγορίες αλλά ελάχιστες προτάσεις και ιδέες, οι νομπελίστες απαριθμούν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν κατά τη γνώμη τους. Μεταξύ άλλων προτείνουν:

- Να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για τη δημιουργία νέων κοινών ευρωπαϊκών-ελληνικών ιδρυμάτων αριστείας, με έμφαση σε επιστημονικά πεδία στα οποία η Ελλάδα έχει ήδη μια ισχυρή παρουσία στο ευρωπαϊκό τοπίο και τα οποία κρίνονται ζωτικής σημασίας για την περαιτέρω τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας.

- Για την επίτευξη βραχυπρόθεσμων οφελών, να απελευθερωθεί ένα σημαντικό μέρος των πόρων που προέρχονται από τα διαρθρωτικά ταμεία και προορίζονται για την Ελλάδα, προκειμένου να διατεθεί σε καινοτόμα ελληνικά προγράμματα επιστήμης και τεχνολογίας.

Διαβάστε τα ονόματα των ακαδημαϊκών (με αλφαβητική σειρά):

Peter C. Agre, Nobel Prize in Chemistry 2003; Elizabeth H. Blackburn, Nobel Prize in Physiology or Medicine 2009; Günter Blobel, Nobel Prize in Physiology or Medicine 1999; Edmond H. Fischer, Nobel Prize in Physiology or Medicine 1992; Carol W. Greider, Nobel Prize in Physiology or Medicine 2009; Jules A. Hoffmann, Nobel Prize in Physiology or Medicine 2011; H. Robert Horvitz, Nobel Prize in Physiology or Medicine 2002; Sir Richard Timothy (Tim) Hunt, Nobel Prize in Physiology or Medicine 2001; Eric R. Kandel, Nobel Prize in Physiology or Medicine 2000; Wolfgang Ketterle, Nobel Prize in Physics 2001; Roger D. Kornberg, Nobel Prize in Chemistry 2006; Yuan T. Lee, Nobel Prize in Chemistry 1986; Robert, Lord May of Oxford, Royal Swedish Academy's Crafoord Prize 1996; John C. Mather, Nobel Prize in Physics 2006; Prof. Iain Mattaj, Director General, EMBL; Sir Paul M. Nurse, Nobel Prize in Physiology or Medicine 2001; Sir Venkatraman Ramakrishnan, Nobel Prize in Chemistry 2009; Sir Richard J. Roberts, Nobel Prize in Physiology or Medicine 1993; Hamilton O. Smith, Nobel Prize in Physiology or Medicine 1978; Thomas A. Steitz, Nobel Prize in Chemistry 2009; Kurt Wüthrich, Nobel Prize in Chemistry 2002; and Harald zur Hausen, Nobel Prize in Physiologyor Medicine.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Σάββατο, 26-ΜΑ-2012, 0:30 AM | Message # 323
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
αυτο που με προβληματίζρι είναι το προστατευτικο υφος της ρωσίας surprised surprised surprised surprised

Added (2012-05-26, 0:30 AM)
---------------------------------------------
εντελως ανιδιοτελές! cool


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 26-ΜΑ-2012, 0:39 AM | Message # 324
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Στο σημερινό βιντεάκι με τον Αρχιμανδρίτη (σε ένα άλλο θέμα) υπάρχει η απάντηση στο "ανιδιοτελές" ενδιαφέρον της Ρωσίας! wink

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Σάββατο, 26-ΜΑ-2012, 0:41 AM | Message # 325
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
το σημαντικο ειναι το ΨΕΜΑ της ευκολης εξοδου απο το ευρω .

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Σάββατο, 26-ΜΑ-2012, 0:43 AM | Message # 326
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
δεν θα είναι ευκολη η εξοδος ομως ουτε και η παραμονή μας.Με την εξοδο ομως εχουμε μια ελπιδα να ξαναρχίσουμε απο το μηδέν

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Σάββατο, 26-ΜΑ-2012, 0:50 AM | Message # 327
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Σωστα ! Αλλα να αναλαβουν ΟΛΟΙ τις ΕΥΘΥΝΕΣ τους .-
cool


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Σάββατο, 26-ΜΑ-2012, 0:51 AM | Message # 328
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
αυτό το ολοι μου αρεσε!!!!! sad tongue sad sad sad sad sad

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Σάββατο, 26-ΜΑ-2012, 0:57 AM | Message # 329
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
ενοουσα τους "ηγετες" (τρομαρα τους) !! των κρατων.
Γιατι οι λαοι και γενικα οι ανθρωποι ΔΕΝ εχουν κατι να χωρισουν ! η ανιδιοτελης αγαπη που μοιαζει απιστο ονειρο ΕΙΝΑΙ το φυιολογικοτερο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ "συστατικο".


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Σάββατο, 26-ΜΑ-2012, 1:02 AM | Message # 330
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Θνητος)
η ανιδιοτελης αγαπη που μοιαζει απιστο ονειρο ΕΙΝΑΙ το φυιολογικοτερο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ "συστατικο".

εχεις δίκιο θνητέ μου αλλα απο τους ηγέτες δεν περιμένω τίποτα πια !Για εκατοντάδες χρόνια πουλάνε τον λαό βέβαια τώρα θα τα βρουν σκούρα γιατι πολλοι ξυπνανε !!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό
Search: