ΕΦΟΡΙΑ 2012
|
|
margarita | Date: Τετάρτη, 12-ΣΕΠ-2012, 9:49 PM | Message # 61 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| πως να το πιστεψω με αυτά που ακούω και βλέπω να συμβαίνει γύρω μου??????
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 12-ΣΕΠ-2012, 9:54 PM | Message # 62 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ο ορυκτός πλούτος (εκτός από το χρυσό της Χαλκιδικής) δεν έχει ακόμα ξεπουληθεί. Και τα σύνορά μας προς το παρόν παραμένουν άθικτα. Κινδυνεύουν όμως ΑΜΕΣΑ. Άμεσα όμως κινδυνεύουν και οι προδότες!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
margarita | Date: Τετάρτη, 12-ΣΕΠ-2012, 9:56 PM | Message # 63 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Κινδυνεύουν όμως ΑΜΕΣΑ. Άμεσα όμως κινδυνεύουν και οι προδότες! πως το αντιμετωπίζεις βαθειά μέσα σου ολο αυτό και πως θα ελιγθείς αν προκύψει αναρχία ?
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
Message edited by margarita - Τετάρτη, 12-ΣΕΠ-2012, 9:57 PM |
|
| |
Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 12-ΣΕΠ-2012, 10:22 PM | Message # 64 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Βαθιά μέσα μου δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ΔΕΝ θα υπάρξει αναρχία, ούτε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. ΄Τουλάχιστον μακροχρόνιες. ΑΝ υπάρξει κάτι θα είναι σύντομο. Με χρονικό ορίζοντα το πολύ 20 με 30 ημέρες. Πριν κάτι μήνες συζητάγαμε και λέγαμε ότι πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας γι' αυτό το χρονικό διάστημα, Ε... εγώ έχω λάβει τα μέτρα μου
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργα αυτή η ενέργειά μου, αλλά και οι μέρες που ζούμε είναι πολύ περίεργες και πρέπει να λαμβάνουμε τα μέτρα μας.
|
|
| |
margarita | Date: Τετάρτη, 12-ΣΕΠ-2012, 10:48 PM | Message # 65 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| οχι μόνο εχω λάβει τα μέτρα μου αλλα εχω μέχρι και φακό με μανιβέλα ,χειρικίνητο !!!!!Γυρνάς την μανιβέλα και φωτίζει ,πολύ γέλιο!!!!!!
|
|
| |
|
margarita | Date: Τετάρτη, 12-ΣΕΠ-2012, 11:01 PM | Message # 67 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| η μάνα μου τον ανακάλυψε!!!!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 12-ΣΕΠ-2012, 11:09 PM | Message # 68 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Κινέζιά από Τζάμπο. Τον έχω κι εγώ, αλλά έχω και φανάρι με μπαταρίες και φακό και.... πολλές μπαταρίες και... βάζω στοίχημα δεν έχεις.... πολλά λαμπάκια για τους φακούς και το φανάρι
|
|
| |
|
Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 12-ΣΕΠ-2012, 11:20 PM | Message # 70 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Αν καεί το λαμπάκι τί κάνεις;;;; Δεν θα έχουμε και Internet να σου ΔΑΝΕΙΣΩ ΜΕ ΤΟΚΟ
|
|
| |
|
|
margarita | Date: Πέμπτη, 13-ΣΕΠ-2012, 0:05 AM | Message # 73 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| συμφωνώ !!!! Quote (Αθηναίος) Τώρα... αν δεν προσέλθει κάποιος (ή κάποιοι) πίνουμε οι υπόλοιποι ή έστω ο ένας που θα έχει πάει στο ραντεβού ένα Ελληνικό καφέ, τρώμε ένα παξιμαδάκι, πίνουμε και λίγο κονιάκ και μακαρίζουμε τον φίλο/η μας και αυτή η αποψη καλή!!!!
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 13-ΣΕΠ-2012, 3:28 AM | Message # 74 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ειστε ανεκδιηγητοι !!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |