Δευτέρα, 13-ΜΑ-2024, 5:57 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ (ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ)
ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 05-ΜΑΡ-2012, 11:17 AM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ

Σε σένα μιλάω μίζερε προδότη….σε σένα που ξεπούλησες τη χώρα μου στ αφεντικά σου…. Εσύ που χάρισες το μέλλον των παιδιών μου, δώρο στο βωμό της απληστίας των προισταμένων σου… Νομίζεις πως τελείωσες μαζί μου; Έχεις την αίσθηση πως με κέρδισες,με γονάτισες; μεγάλωσα Έλληνας σε χώματα που εσύ τα θεωρούσες πάντα βρώμα στα γόνατα σου,μα για μένα ήταν ο “παιδότοπός” μου…. Δε μ έμαθαν να προσκυνώ και να γονατίζω…
.
Είχα δασκάλους με Τιμή κι όχι μίσθαρνα όργανα κάποιας θολής κουλτούρας…… Με δίδαξαν πως για μένα κάποιοι έχυσαν αίμα πολύ,κι είναι υποχρέωσή μου να ανταποδώσω τώρα….. Πάντα περίμενα αυτή την ώρα……
Οι Έλληνες δε γονάτισαν ποτέ σε ορδές βαρβάρων,πως να γονατίσουν τώρα μπροστά σε υπαλληλάκους και σφουγγοκολλάριους; Κατορθώσατε μέσα σε λίγο καιρό να ξεγεννήσετε από την μήτρα της ψυχής μας εκείνον το μαχητή…..ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ…..ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ…..ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΤΕ…..ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΙΝΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ…..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ …ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
Πηγη , http://cocktailnews.blogspot.com


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 05-ΜΑΡ-2012, 4:31 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Πάντα περίμενα αυτή την ώρα……


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Δευτέρα, 05-ΜΑΡ-2012, 8:54 PM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Κατορθώσατε μέσα σε λίγο καιρό να ξεγεννήσετε από την μήτρα της ψυχής μας εκείνον το μαχητή…..ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ…..ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ…..ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΤΕ…..ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΙΝΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ…..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ …ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΟΛΟΥΣ ,ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 05-ΜΑΡ-2012, 9:59 PM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ ...ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ.

http://aggeloiellas.blogspot.com/2012/03/blog-post_03.html

Αιντε να ξεκουνιομαστε σιγα σιγα η γοργα γοργα
Οπως προτιματε !!
pirate pirate pirate


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 06-ΜΑΡ-2012, 1:13 AM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ο κόμπος φτάνει στο χτένι! surprised

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Παρασκευή, 16-ΜΑΡ-2012, 10:01 PM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Ποιοι φοβούνται την οργάνωση των πολιτών σε ομάδες αυτοπροστασίας και γιατί; Εκτύπωση E-mail
14-03-2012 23:30:29
148

Ένα νέο φαινόμενο, αλλά πολύ παλιό στις περισότερες χώρες σε δύση και ανατολή, η αυτοοργάνωση σε άτυπες, άοπλες πολιτοφυλακές, ικανές όμως να αντιπαρέλθουν σε μία σειρά προκλήσεων ασφαλείας, φαίνεται ότι αποτελεί το νέο "καρφί στο μάτι" του μνημονιακού καθεστωτικού συστήματος. Οι αυτοοργανωμένες ομάδες δημιουργήθηκαν, όπως οι συμμετέχοντες σε αυτές δηλώνουν, για να προστατέψουν τις οικογένειες τους και τις περιουσίες τους από την εγκληματικότητα που όλοι φωνάζουν ότι αυξάνεται αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα για αυτή.

"Ρίγος" στους υπερασπιστές της προοδευτικότητας προκάλεσαν οι δηλώσεις του επικεφαλή της πατριωτικής πολιτοφυλακής Γιώργου Ανεστόπουλου, ο οποίος εξήγησε σε πρόσφατες δηλώσεις του, τους λόγους για τους οποίους ορισμένοι από τους συμπολίτες μας, αποφάσισαν να εκπαιδευτούν κατάλληλα ώστε να μπορούν να υπερασπίζουν τον εαυτό τους, την περιουσία τους την οικογένεια τους και την πατρίδας μας.

Με την οργανωμένη πολιτεία να μην μπορεί να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα, αφού οι νέοι νόμοι χειρίζονται με το "γάντι" όλους όσους δεν έχουν σκοτώσει άνθρωπο, ενώ την ίδια στιγμή απελευθερώνονται εγκληματίες γιατί οι φυλακές είναι γεμάτες, είναι επόμενο κάποιοι συμπολίτες μας που έχουν νοιώσει την κρύα λεπίδα ενός μαχαιριού στον λαιμό να επιθυμούν το αυτονόητο, δηλαδή την προστασία της ζωής τους.

Από την άλλη πλευρά οι συνεχείς αναφορές της αστυνομίας για εγκλήματα από αλλοδαπούς, σε συνδυασμό με την απελπιστική κατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων και νομιμοποιημένων μεταναστών που αντιμετωπίζουν πια πρόβλημα επιβίωσης, δεν αφήνει πολλές επιλογές στον κάθε φιλήσυχο πολίτη που βλέπει την ζωή του κάθε μέρα να απειλείται, ειδικά όταν κάθε δεύτερη ημέρα έχουμε και μία δολοφονία.

Όπως ξεκαθαρίζει ο επικεφαλής της πατριωτικής πολιτοφυλακής, «Δεν έχουμε καμία σχέση. Είμαστε μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν νοείται αυτό το παρακρατική. Το παραστρατιωτική για να νοείται πρέπει να φέρει όπλα κάποιος και να έχει στρατιωτική δράση. Εμείς ούτε όπλα έχουμε, ούτε στρατιωτική δράση. Λέμε ότι είμαστε μια ομάδα εφέδρων που πηγαίνει στα βουνά και εκπαιδεύεται, με κάθε νόμιμη διαδικασία και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και εκεί θα παραμείνουμε εφόσον δε συμβεί τίποτα.

Αν όμως συμβεί και κάποιοι πάρουν τα όπλα ενάντια στο λαό μας και η πολιτεία φανεί ανίκανη και αδύνατη να προστατέψει και εμάς και τις οικογένειες μας και το λαό μας, λογικό είναι πως όλοι θα κατέβουν στους δρόμους, να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. Πως θα μπορούσαμε να μην κατεβούμε και εμείς; Δεν έχουμε όπλα», ενώ όπως επισημαίνει η πρωτοβουλία αυτή δεν είναι κομματικά χρωματισμένη και τα πάντα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους νόμους του κράτους.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό των ομάδων αυτών δεν είναι άλλος από τα ακίνδυνα όπλα paintball που μπορεί ο καθένας να αγοράσει από το εμπόριο.

Και όμως η πρωτοβουλία αυτή προκάλεσε την αντίδραση αρκετών παραγόντων που βλέπουν πίσω από την προσπάθεια ορισμένων ανθρώπων να υπερασπιστούν την ζωή τους, την περιουσία τους και την πατρίδα μας ύποπτα σενάρια, ενώ την ίδια στιγμή δεν τους ενοχλεί η στρατιωτική οργάνωση των εξοπλισμένων με θανατηφόρα όπλα "γνωστών-αγνώστων".

Μετά από αυτές τις επιθέσεις στις εθελοντικές ιδιωτικές ομάδες πολιτοφυλακής διερωτάται κανείς για ποιο λόγο τα κύρια ΜΜΕ επιτίθενται σε αυτούς τους ανθρώπους.

Μήπως επειδή οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να αποδεχτούν την άλωση της ελληνικής κοινωνίας η οποία υλοποιείται από τα ξένα συμφέροντα μέσω των εσωτερικών υπεργολάβων.

Μήπως η επίθεση αυτή είναι τόσο έντονη διότι οι ομάδες αποτελούνται από απλούς αγνούς πατριώτες από άτομα που δεν ελέγχονται από το αληθινό παρακράτος των ξένων συμφερόντων ή μήπως οι άνθρωποι αυτοί αντιπροσωπεύουν το απλό Έλληνα πολίτη που η νέα τάξη πραγμάτων επιθυμεί να μετατρέψει σε άβουλο και χειραγωγήσιμο όν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Added (2012-03-16, 10:01 PM)
---------------------------------------------
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ,
_________________________

Στρατολογούν μαθητές για παραστρατιωτικές οργανώσεις!
Τάσος Κουράκης
Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης

Προς:
τα Υπουργεία • Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων • Υπουργείο Εσωτερικών • Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων • Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Ερώτηση
Παράνομη η προσπάθεια στρατολόγησης μαθητών από το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων «Αθηνά» το οποίο καλεί σε παράνομες για το πολίτευμα δράσεις
Τον νόμο στα χέρια τους καλούν τους πολίτες να πάρουν ομάδες αυτόκλητων πολιτοφυλάκων, η λειτουργία και ο σκοπός των οποίων θυμίζουν έντονα παραστρατιωτικές οργανώσεις.
Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων «Αθηνά» (Ε.Κ.Ε.Ο.) εμφανίζεται ως ένα κοινωφελές ερευνητικό κέντρο. Η παρουσία του μέσω της ιστοσελίδας του το καθιστά ιδιαιτέρως επικίνδυνο, καθώς προτρέπει σε δημιουργία μορφωμάτων παράνομων και επικίνδυνων για το... δημοκρατικό πολίτευμα., όπως αυτό της Ελληνικής Πολιτοφυλακής το οποίο είναι παράρτημα του Ε.Κ.Ε.Ο.
Το Ε.Κ.Ε.Ο. μας πληροφορεί ότι: Η Ελληνική Πολιτοφυλακή (Hellenic Neighborhood Watch) αποτελείται από Έλληνες Πολίτες, υποστηρίζεται από τους Έλληνες Πολίτες για να ενισχύσει την ασφάλεια όλων των Πολιτών που κατοικούν στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως θρησκεύματος ή εθνικότητας). Ως μη κερδοσκοπικής φύσεως οργανισμός (ως παράρτημα του EKEO) σκοπό έχει να υπερασπίζεται αφιλοκερδώς την ασφάλεια όλων των Πολιτών εντός της επικράτειας της Ελλάδας, ένα καθήκον που έχει κάθε πολίτης μόνο που τώρα μπορεί να γίνει με συντεταγμένο και επιστημονικό τρόπο. Τα στελέχη της πολιτοφυλακής είναι εθελοντές Έλληνες πολίτες (με πιθανότητα έμμισθης σχέσης) που οργανώνονται σε ιεραρχημένες ομάδες ασφαλείας προκειμένου να διεξάγουν περιπολίες όλο το 24ωρο εντοπίζοντας πάσης φύσεως ποινικές παραβάσεις έτσι ώστε: (α) να αποτρέπουν τη διάπραξη κακουργημάτων και αυτόφωρων πλημμελημάτων και (β) να συλλαμβάνουν αυτούς που διαπράττουν αυτόφωρα πλημμελήματα η κακουργήματα .
Συγκεκριμένα το Ε.Κ.Ε.Ο. καλεί όλους τους Έλληνες να εγγραφούν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Πολιτοφυλακής στο facebook και να ενημερώνονται από εκεί για τη στελέχωση και τις δραστηριότητές της. Σύμφωνα με όσα αναφέρει: «Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τα Κρατικά Σώματα Ασφαλείας δεν επαρκούν σε περίοδο κρίσης ενώ ο Στρατός δεν πρέπει με κανένα τρόπο να εμπλακεί στην καταστολή πλήθους και ταραχών αφού θα χάσει αμέσως την αίγλη του στον Ελληνικό Λαό που θα τον συνδέσει άμεσα με θλιβερές περιόδους του παρελθόντος. Ούτε η Ελληνική Πολιτοφυλακή θα εμπλακεί ποτέ στην καταστολή των διαδηλώσεων των πολιτών που θίγονται και αγωνιούν για την οικονομική μας εξαθλίωση αλλά όμως θα υπερασπίζονται και θα υποστηρίζουν όσους Έλληνες Πολίτες κινδυνεύουν την περίοδο αυτών των κοινωνικών ταραχών και εκρήξεων. Αν δεν εμπλακούν επώνυμα στελέχη της Ελληνικής Πολιτοφυλακής με συντεταγμένο και δημοκρατικό τρόπο στην υποστήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας κάθε περιοχής θα το κάνουν κουκουλοφόροι με όπλα και κίνητρα που θα προκαλούσαν εφιάλτη σε κάθε Έλληνα Πολίτη.»
Επιπλέον το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων καλεί όλους τους μαθητές ηλικίας 16 ετών και άνω να γραφτούν μέλη της ιστοσελίδας Ελληνική Πολιτοφυλακή στο facebook προκειμένου να ενημερώνονται στο εξής για τις δραστηριότητες της Ελληνικής Πολιτοφυλακής. Σύμφωνα με το κάλεσμά τους: Οι Μαθητές Πολιτοφύλακες αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η ενδοσχολική βία, η καταπίεση μαθητών από άλλους μαθητές και η παράνομη παρουσία και δράση εξωσχολικών στο χώρο των Γυμνασίων και Λυκείων. Στο προαύλιο του σχολείου οι Πολιτοφύλακες παρατηρούν και καταγράφουν επιθετικές συμπεριφορές η δέχονται καταγγελίες συμμαθητών τους (Γυμνάσιο – Λύκειο) για φαινόμενα καταπίεσης και εκφοβισμού. Οι Μαθητές Πολιτοφύλακες ενημερώνουν τους καθηγητές τους για τα φαινόμενα αυτά ενώ επεμβαίνουν με ειρηνικό τρόπο προκειμένου να διευθετήσουν τη διαφορά και να λύσουν το πρόβλημα που υπάρχει. Αν η συμπεριφορά ορισμένου ατόμου παραμένει βίαιη και επιθετική τότε προσπαθούν να υπερασπιστούν τον αδύναμο μαθητή χωρίς να βλάπτουν τον άλλο φυσικά αφού η βία στο σχολείο απαγορεύεται. Με τον τρόπο αυτό στα προαύλια των σχολείων θα υπάρχει μια συνεχής περιπολία εθελοντών ειρηνοποιών (Μαθητών Πολιτοφυλάκων) που θα αναφέρουν στους καθηγητές τους και στους ενήλικες πολιτοφύλακες που θα περιπολούν εκτός σχολείου κάθε παραβατική συμπεριφορά. Επίσης, ο εντοπισμός νεαρών μαθητών που είναι επιρρεπείς σε εγκληματική συμπεριφορά θα αποτρέψει όχι μόνο την διάπραξη εγκλημάτων στο χώρο των σχολείων αλλά θα νουθετήσει και τον ίδιο τον παραβάτη μαθητή εντάσσοντας τον και πάλι στο χώρο της τάξης.
Ακόμη οι μαθητές πολιτοφύλακες εντοπίζουν στο διαδίκτυο φαινόμενα ηλεκτρονικού εγκλήματος (πχ παιδεραστίας, ναρκωτικών, πρόθεση αυτοκτονίας η διάπραξης εγκλήματος κλπ) και μπορούν να τα αναρτούν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Πολιτοφυλακής στο facebook για την ενημέρωση όλων των Ελλήνων. Παράλληλα μαθαίνουν τις βασικές αρχές της νομιμότητας και αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για όλους τους συμμαθητές τους οι οποίοι θα τους θεωρούν φύλακες και προστάτες τους.
Τέλος, καλούνται οι γονείς που παρακολουθούν τις δραστηριότητες του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων και της Ελληνικής Πολιτοφυλακής να εγγραφούν στην ιστοσελίδα και να παροτρύνουν και τα παιδιά τους να γίνουν μέλη. Η Ελληνική Πολιτοφυλακή (Hellenic Civil Guard) στο χώρο των σχολείων μπορεί να μειώσει την παιδική εγκληματικότητα.

Επειδή τελευταία έχουν πληθύνει οργανωμένες επιχειρήσεις στρατολόγησης από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ επιχειρείται να δικαιολογηθούν οι ενέργειες αυτές λόγω της έκτακτης κατάστασης της χώρας

Ερωτώνται οι κκ. Υπουργοί

Θα ζητηθεί η παρέμβαση του εισαγγελέα(αν δεν έχει ήδη παρέμβει αυτεπαγγέλτως) για την παρότρυνση σε παράνομες και επικίνδυνες για το δημοκρατικό πολίτευμα μορφές οργάνωσης και δράσης από το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων «Αθηνά»;

Πώς θα αντιμετωπίσουν τα επικίνδυνα φαινόμενα φασιστικής έμπνευσης και πρακτικής που αναπτύσσονται από παρόμοιες οργανώσεις;

Ο ερωτών βουλευτής
Τάσος Κουράκης
Πηγη , http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2012/03/blog-post_1852.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Σάββατο, 17-ΜΑΡ-2012, 1:36 AM | Message # 7
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Μήπως η επίθεση αυτή είναι τόσο έντονη διότι οι ομάδες αποτελούνται από απλούς αγνούς πατριώτες από άτομα που δεν ελέγχονται από το αληθινό παρακράτος των ξένων συμφερόντων ή μήπως οι άνθρωποι αυτοί αντιπροσωπεύουν το απλό Έλληνα πολίτη που η νέα τάξη πραγμάτων επιθυμεί να μετατρέψει σε άβουλο και χειραγωγήσιμο όν.

ΑΚΡΙΒΩΣ


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Κυριακή, 25-ΝΟΕ-2012, 9:51 PM | Message # 8
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
ΑΚΟΥ ¨ΣΥΣΤΗΜΑ¨. . .

ΕΙΜΑΙ ΔΙΟ-ΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝ…!
ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Η ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ.

ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.

ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ , ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΟ ΤΡΟΠΟ!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΟΛΟ!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΚΟΠΟ!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ!

...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΨΕΜΑ, ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙΣ - ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ!

ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΤΡΟΦΗ¨ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ¨ΥΓΡΑ¨ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ¨ΣΚΕΨΕΙΣ¨ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ!

ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ¨ΑΨΥΧΟ ΣΥΣΤΗΜΑ¨, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ¨ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ¨, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΡΠΕΤΙΚΕ ΠΑΛΑΙΕ ΕΧΘΡΕ ΠΟΥ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΕΣΑΙ ΚΡΥΦΙΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ¨ΦΩΣ¨

ΕΡΧΕΤΑΙ ¨ΝΕΜΕΣΙΣ¨

ΗΡΘΕ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!

Πηγη , http://diogeneis.blogspot.gr/


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 25-ΝΟΕ-2012, 10:25 PM | Message # 9
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (Θνητος)
ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΤΡΟΦΗ¨ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ¨ΥΓΡΑ¨ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ¨ΣΚΕΨΕΙΣ¨ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ!


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Δευτέρα, 26-ΝΟΕ-2012, 2:06 AM | Message # 10
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Θνητος)
ΗΡΘΕ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 19-ΔΕΚ-2012, 2:07 PM | Message # 11
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012
Φτάνει ρε, …
poorgirl
γραφει ο αρισταρχος
Για τόνομα του Θεού, σταματήστε. Μια χούφτα μείναμε ανάμεσα σε ένα εκατομύριο αθλιοφουκαράδες που γαντζώθηκαν επάνω μας σαν τις ψείρες. Μια χούφτα που βολοδέρνουμε σε Σκύλλα και Χάρυβδη σε σατανάδες και δαιμόνια. Μια χούφτα μελλοθανάτων.
Παίρνετε, κόβετε, προσθέτετε και μας αδειάζετε την ύπαρξή μας. Μου φάγατε τους κόπους και τον ιδρώτα μιας ζωής και μου κόψατε τα όνειρα που έκανα για τα παιδιά μου. Ύστερα βγαίνετε στα μέσα μαζικής επίθεσης με κάτι ανεκδιήγητα μπουμπουκάκια και άνθη όλων των αποχρώσεων βαλμένα σε γλάστρες και μας αποτελειώνετε. Με ξεδιάντροπες δηλώσεις “φταίνε οι άλλοι που πήγαν τζάμπα τα μέτρα και βλέπουμε φώτα από πίσω από το τούνελ.” Ξέρετε τι είναι αυτά τα φώτα; Τα φώτα του νεκροταφείου μας. Τα φώτα του δικού σας νεκροταφείου.
Και πριν μας ψάλουν το “μακαρία η οδός ή πορεύεις σήμερον” πρέπει να ξεφτιλιστούμε σαν άνθρωποι, σαν λαός, σαν χώρα. Να δείξουν με το δάχτυλο οι σύγχρονοι Ούννοι και τα τσιράκια τους τα κουφάρια μας “Να, τι παθαίνουν όσοι περιφρονούν τα …Ράϊχ ”. Και σεις υποκριτικά να πείτε με δήθεν σκυμμένο το κεφάλι “Προσπαθήσαμε, αλλά …έφταιγαν οι άλλοι!” Και να ξανασυμβιώσετε μ’ αυτούς.
Πήτε μωρέ χοντρά και μουστακάτα σαμάρια και χατζιαβάτες της πολιτικής στο κοριτσάκι που με σταμάτησε στην γωνιά του φούρνου και με κόκκινα απ’ την ντροπή μαγουλάκια μου ζήτησε 80λεπτά!
Μια απάντηση στα πελώρια δακρυσμένα παιδικά ματάκια. Μια απάντηση σ’ έναΓΙΑΤΙ;
Για τον Θεό σας (έχετε εκτός του Μαμμωνά;) ογδόντα λεπτά για να πάρει ένα ψωμί να φάει αυτή και τ’ αδερφάκια της.
Για τον Θεό σας (έχετε;) έτρεξε να μου φιλήσει το χέρι για να μου φέρει τα ρέστα 9 και είκοσι λεπτά!
Για τον Θεό σας (όχι δεν έχετε!) σας μοιάζει με παιδί των φαναριών ή κατ’ επάγγελμα ζητιάνος;.
Για τόνομα των παιδιών σας, θα θέλατε τα δικά σας παιδιά σ’ αυτή την κατάσταση; Όχι είμαι σίγουρος.
Βοάν τα μέσα ότι μαζί με τα λεφτά μας κουνούν το δάχτυλο, “για τις επόμενες δόσεις μέτρα για άλλα 13.5 δις!” Για ποιά ανάπτυξη ή όχι άλλα μέτρα μου μιλάτε. Να μην φτωχύνουμε;
Ναι ρε, να φτωχύνουμε, αφού εκεί πάμε σταγόνα σταγόνα. Ναι ρε που να φτύσω το αποφευχθέν Grexit. ;
Όξω ρέεεεεεεεεεεεεεεεε!
Να μου τα πάρετε όλα χωρίς όμως εξάρτηση. Να ξαναρχίσουμε απ’ την αρχή.
Εσείς; Όξω ρέεεεεεεεεεε!.
ΥΓ. Ξέρω πως αποφεύγετε να διαβάζετε τέτοια “λιβελογραφήματα”. Όμως ένα σας λέω. Λάλησα ναι, ειλικρινά όμως δεν έχω σκοπό να πηδήξω από πουθενά. Μάλλον θα πηδήξω. Μαντέψατε ποιους έ;
αἰέν ἀριστεύειν

Πηγη , http://enomenoiblogers.blogspot.com/2012/12/blog-post_19.html

Added (2012-12-19, 2:07 PM)
---------------------------------------------
Τρέμουν ακόμα οι ανθέλληνες το Λιοντάρι των Βαλκανίων…τον στρατηγό Γρυλλάκη!
Η “περίεργη” κινητικότητα στο θέμα των Σκοπίων, ο άνθρωπος που κρατά ακόμα Θερμοπύλες και οι επαγγελματίες “Σουλεϊμάνηδες”. Τις σκοτεινές μέρες του χάους, όταν τα Βαλκάνια άρχισαν να κομματιάζονται από τις γερμανικές μεθοδεύσεις, η Ελλάδα ευτύχησε να έχει στα όπλα έναν ευπατρίδη, έναν ευφυή και αποφασισμένο Έλληνα, τον στρατηγό Νίκο Γρυλλάκη. Εχθροί και φίλοι σήμερα, ομολογούν ότι ο ρόλος του ήταν καταλυτικός στο να εμποδίσει τότε την πραγματοποίηση των ονειρώξεων του Ράιχ, με πυλώνες που κρατούν ακόμα και σήμερα. Ο στρατηγός Νίκος Γρυλλάκης δόμησε ένα πανίσχυρο σύστημα διασφάλισης των εθνικών συμφερόντων, με ανθρώπους ορκισμένους για την πατρίδα.

Ακόμα και ο πολιτικός αντίπαλος, Ανδρέας Παπανδρέου του ανέθεσε ειδικές αποστολές ενώ το σύστημα Σημίτη προσπαθούσε απεγνωσμένα να τον εξοντώσει. Η δράση του πολυδιάστατη και ανιδιοτελής, αποτελεί σημείο αναφοράς ειδικά σήμερα που κάποιοι πωλούν την Πατρίδα αντί πινακίου φακής. Ο ίδιος ποτέ δεν διεκδίκησε δάφνες. Πάντα μιλούσε για την πατρίδα και την πολιτική που οφείλει να ασκήσει στα Βαλκάνια βλέποντας μπροστά. Ουδείς για παράδειγμα, δεν έμαθε πως “έκλεισε” αθόρυβα το θέμα των διεκδικήσεων της Ρουμανίας ή πως ο Σημίτης ακύρωσε μία κίνηση που θα είχε ανάγει τα Σκόπια όχι αντίπαλο αλλά δορυφόρο της Ελλάδας.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο τρόπος δράσης του επηρεάζει τις εξελίξεις ακόμα και σήμερα στο θέμα του ονόματος του κράτους των Σκοπίων. Θεωρούν δε ότι η απαξίωση του στρατηγού είναι απαραίτητη για να οδηγηθεί η χώρα σε επώδυνες υποχωρήσεις, γεγονός καθόλου άσχετο με την “περίεργη” κινητικότητα των τελευταίων ημερών γύρω από το θέμα, που έχει φτάσει μέσω ανάλογων ερωτήσεων και στο κοινοβούλιο.
Οπωσδήποτε δεν είναι καθόλου συμπτωματική και η εμφάνιση “περίεργων” ανυπόγραφων δημοσιευμάτων που σχετίζονται με άτομα αμφιβόλου παρελθόντος και ξεκάθαρου παρόντος στην κοινωνία που ο “Σουλεϊμάν” αγοράζει συνειδήσεις και υπηρεσίες ως άλλος σουλτάνος. Αν συνδυαστούν όλα αυτά με την απόφαση της Ουγγαρίας να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία” ανοίγοντας κερκόπορτα στην καρδιά της ΕΕ, υποδεικνύουν οργανωμένο σχέδιο σε μία συγκυρία που το Ελληνικό κράτος φαίνεται να βρίσκεται στο καναβάτσο.
Στην εποχή της πληροφορίας όμως, οι ανίερες επιδιώξεις σύγχρονων εφιαλτών, ειδικά στον τομέα της προπαγάνδας πέφτουν στο κενό εκθέτοντας τους ίδιους και τα αφεντικά τους. Εάν υπάρχει όμως ένα ψήγμα αξιοπρέπειας στον σημερινό κρατικό μηχανισμό, θα πρέπει άμεσα να διερευνηθούν τα κίνητρα των συκοφαντών, οι σχέσεις τους με τον κρατικό μηχανισμό σε νευραλγικούς για την εθνική ασφάλεια τομείς, αλλά και τα περίεργα αλισβερίσια με κάποιους ενστόλους. Που πιστεύοντας ότι προωθούν τις καριέρες τους μέσω “δημοσίων σχέσεων” με υπαλλήλους των σουλεϊμάνηδων, τίθενται κατ’ ουσίαν συνένοχοι.
Απέναντι στους ιδιοτελείς σαλτιμπάγκους, θα βρίσκονται πάντα ευπατρίδες σαν τον στρατηγό που ο βίος του εως σήμερα αποδεικνύει αυτό που γράφουμε πάντα στο Ολυμπία: Ο μόνος διαχωρισμός που ισχύει στην Ελλάδα, είναι τα λαμόγια και οι πατριώτες. Ουδείς άλλος. Όποιος συντάσσεται με τους Πατριώτες διαθέτει και το απαραίτητο πυρηνικό όπλο που δεν δύναται να αντικατασταθεί ούτε από αργύρια, ούτε από “ισχυρές διασυνδέσεις”, ούτε από διαπλεκόμενα συστήματα. Την Ψυχή.
Ας το γνωρίζουν…

olympia
Πηγη , http://greeknation.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1815.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 19-ΔΕΚ-2012, 8:33 PM | Message # 12
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ωραία άρθρα!!!!
Πότε θα ακούσουμε μέσα από τη Βουλή τις άναρθρες κραυγές των προδοτών11111


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τετάρτη, 19-ΔΕΚ-2012, 11:36 PM | Message # 13
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
σύντομα ελπίζω !!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ (ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: