Κυριακή, 05-ΜΑ-2024, 7:28 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Forum » Εξωγήινοι - UFO » Πιστεύετε πως υπάρχουν? » Εξωγήινοι ανάμεσά μας ((Ντοκιμαντέρ))
Εξωγήινοι ανάμεσά μας
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 02-ΜΑ-2012, 12:38 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline




Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την
ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

Πηγη , http://olympios1.blogspot.com/2012/04/blog-post_3608.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
aposperittisDate: Τετάρτη, 02-ΜΑ-2012, 1:15 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Πάρα πολύ ωραία τα βίντεο!

Μην ξεχνάμε ότι είχε κυκλοφορήσει και ταινία που η πλειοψηφία του κόσμου ως συνήθως την έλαβε ως άλλη μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Το όνομα της ήταν They Live Ελληνικό τίτλος "Ζουν ανάμεσα μας" και κυκλοφόρησε το 1988.



Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 02-ΜΑ-2012, 11:26 PM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Πολύ ωραία τα βιντεάκια. Φυσικά και υπάρχει η Αrea 51. Άλλως τε την βλέπεις κι από το Google Earth. Δεν νομίζω ότι απέχει πολύ από την πραγματικότητα η όλη ιστορία αυτού του τύπου! cool

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.


Message edited by Αθηναίος - Τετάρτη, 02-ΜΑ-2012, 11:27 PM
 
fouli79Date: Κυριακή, 11-ΝΟΕ-2012, 9:15 PM | Message # 4
Μέλος που ξέρει πολλά
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 315
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
 
margaritaDate: Δευτέρα, 12-ΝΟΕ-2012, 1:19 AM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
τον εχω ξαναδεί τον τύπο αυτό ,δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί του γιατι πιστευω οτι πολύ απο εμας είμαστε απόγονοι εξωγηινης φυλης ,παροτι εμεις εχουμε γεννηθεί εδω ,σε αυτόν τον πλανήτη

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 12-ΝΟΕ-2012, 1:51 AM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Κι εγώ τον έχω δει και σε άλλα βιντεάκια. Αμερικανιά μου φαίνεται.
Τον επισκέπτονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα εξωγήινοι και αυτός δεν καταλάβαινε τίποτα! Χαζό εξωγήινο έστειλαν!
Πάντως ο δημοσιογράφος φέρνει περισσότερο για εξωγήινος από τον "εξωγήινο"!


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Δευτέρα, 12-ΝΟΕ-2012, 2:29 AM | Message # 7
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ARMAGEDONDate: Δευτέρα, 12-ΝΟΕ-2012, 10:24 PM | Message # 8
Ενεργό μέλος
Group: Special User
Messages: 122
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Πολλές πληροφορίες που δεν είναι και τόσο καινοτόμες .
 
margaritaDate: Σάββατο, 17-ΝΟΕ-2012, 5:48 PM | Message # 9
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ¨ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ¨.
ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ¨ΜΕΓΑΛΟ¨ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΚΑΤΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ (ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ¨ΠΑΓΩΝΕΙ¨ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΚΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΙΑ-ΣΠΑΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑ-ΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΔΙΑ-ΛΑΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΜΗΝΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΔΙΑ-ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ. Η ΔΙΑ-ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΑ-ΘΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑ-ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΩΡΑ ΔΙΑ-ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΑ-ΣΠΑΡΤΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΤΡΥΠΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ¨ΠΕΠΛΟ¨ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑ-ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΨΗΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΟΙ ΥΠΕΡ-ΔΙΑ-ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΓΙΓΝΩΣΚΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΡΚΩΣ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑ-ΣΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. Α-ΔΙΑ-ΝΟΗΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΗΙΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ¨ΔΙΕΛΕΥΣΙΣ ΦΩΤΟΣ¨, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΙΣΘΗΣΗΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.

ΠΡΟΣΟΧΗ . . .
ΟΙ ΔΙΑ-ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ.

ΟΙ ΔΙΑ-ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ¨ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ¨ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ¨ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ¨ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΟΥΣ ΔΙΑ-ΘΕΟΥΣ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΛΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΑΒΑΛΟΝΤΑΙ.

ΟΙ ΔΙΑ-ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑ-ΘΕΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝ-ΔΙΑ- ΜΕΣΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΔΑΗΜΟΝΕΣ.

ΟΙ ΔΙΑ-ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ-ΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΝΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΜΟΛΥΝΤΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΟΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ¨ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΓΕΘΗ¨ ΤΩΝ ΔΙΑ-ΘΕΩΝ.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ!

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ!

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ.

ΔΙΑ- ΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ¨ΔΙΑ-ΒΕΙΤΕ¨!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΕΣΕΤΑΙ ΞΑΝΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ!

ЭЄ ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ЭЄ

Αναρτήθηκε από 'ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ στις Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2012 Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!
Μοιραστείτε το στο Twitter
Μοιραστείτε το στο Facebook
Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ¨ΟΜΟΑΙΜΟΝ¨. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!
ΕΛΛΗΝΕΣ…

...ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ. ΝΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ, ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ¨ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΙ ΦΩΤΟΦΥΛΑΚΕΣ¨ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ, ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΟΥ ¨ΦΡΑΠΕ¨ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΠΟΥ ΦΥΤΟΖΩΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΜΟΝΟΣ. ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΧΩΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΝ ΛΑΟ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ ΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΟΥΝ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΓΙΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟΥ ΝΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΪΚΟΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ¨ΤΩΡΑ¨ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ, ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΟΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ¨ΧΟΥΦΤΑ¨ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΝΗΚΕΙ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΩΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΠΟΥΣΑΝ! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ¨ΟΜΟΑΙΜΟΝ¨ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΑΤΡΩΤΟ!

ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ¨ΑΟΡΑΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ¨ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΛΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…!

ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ¨ΟΜΟΑΙΜΟΝ¨ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ЭЄ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ЭЄ


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

Message edited by margarita - Σάββατο, 17-ΝΟΕ-2012, 5:49 PM
 
ΘνητοςDate: Κυριακή, 18-ΝΟΕ-2012, 1:28 PM | Message # 10
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (margarita)
Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ ΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΟΥΝ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΓΙΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟΥ ΝΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΪΚΟΣ.

Quote (margarita)
, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Δευτέρα, 10-ΔΕΚ-2012, 7:21 PM | Message # 11
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline

Added (2012-12-10, 7:21 PM)
---------------------------------------------


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 10-ΔΕΚ-2012, 8:28 PM | Message # 12
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
cool cool cool

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Πέμπτη, 13-ΔΕΚ-2012, 0:01 AM | Message # 13
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Μίλαγε αποψε στο κοντρα ο αστροφυσικος γουδής ,ο οποίος κατα την αποψή μου εκτος οτι ειναι ειρων κρύβει και αυτά που γνωρίζει για να το παιξει κουλτουρε τύπος !!!εχουμε παθει ομαδική παρακρουση οπως οι πίθηκοι ενόησε ευγενικά!!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 13-ΔΕΚ-2012, 0:35 AM | Message # 14
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Τον είδα! Ξέρει πολλά και λέει πολύ λίγα. Το ίδιο έκανε κι όταν τον καλούσε ο Χαρδαβέλλας στις Πύλες του Ανεξήγητου!!! Αυτός ο Σιμόπουλος από το Πλανητάριο... δεν ξέρει τίποτα.... δεν είδε τίποτα.... δεν άκουσε τίποτα!!!!!!

Όλοι λένε ότι δεν θα γίνει τίποτα και ειρωνεύονται γιατί είναι κότες και δεν λένε όσα γνωρίζουν ή όσα μπορούν να συμπεράνουν. Αν δεν συμβεί τίποτα, όλοι αυτοί θα λένε "εμείς το λέγαμε". Αν συμβεί όμως κάτι πολύ καταστροφικό, ποιος θα ζήσει και από αυτούς που θα ζήσουν ποιος θα κάτσει να κάνει κριτική στον... π.χ. Σιμόπουλο (νεκρό ή ζωντανό τότε);;;;;
Κανείς όμως δεν λέει ότι κάτι πολύ μεγάλο και όχι καταστροφικό μπορεί να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ αυτή την ημερομηνία και όχι να γίνει μια κι έξω! Κάτι που μπορεί να πάρει λίγο καιρό για να γίνει αντιληπτό, όπως π.χ. μια αλλαγή συνειδητότητας, που αν συμβεί δεν θα έχει πια νόημα η κριτική εναντίων αυτών που τώρα ειρωνεύονται!!!!!! Τέλος πάντων. Πλησιάζει η 21/12/12 και θα δούμε.


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Πέμπτη, 13-ΔΕΚ-2012, 1:10 AM | Message # 15
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
γιατί είναι κότες

ξεπουπουλιασμένες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
Forum » Εξωγήινοι - UFO » Πιστεύετε πως υπάρχουν? » Εξωγήινοι ανάμεσά μας ((Ντοκιμαντέρ))
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Search: