οι δικές μου εμπειρίες
|
|
Θνητος | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 5:28 PM | Message # 91 |
![Θνητος](/avatar/99/5559-031966.jpg) Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Quote (xrysanthi) κράτα όμως τον τρόπο ζωής που είχαν Μα δεν υπηρξε τετοιος τροπος ζωης !! --------- δεν καταλαβα τι κανω και συνεχιζω κιολας να το κανω και που σε κρινω !! οσο για τον 1ο λογο κλπ , εχει μια βαση αλλα δεν ειναι απολυτως ετσι !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
xrysanthi | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 5:41 PM | Message # 92 |
![xrysanthi](/avatar/64/2843-847362.jpg) Ο βασιλιάς των μελών
| δεν ζούσα όταν ζούσαν εκείνοι αυτήν την αίσθηση μου άφησαν όμως ότι ζούσαν από όσα μου έχουν πει
πλιζζζζζζζζζζζζζζζ λέω και πάλί μην τα παίρνεις αυτολεξή... μπορώ να εκφραστώ μόνο μέσα από παραδείγματα... γι αυτο και βάζω τόσα παραδείγματα....
Quote (Θνητος) δεν καταλαβα τι κανω και συνεχιζω κιολας να το κανω και που σε κρινω !! με δύο λόγια;;; είσαι απόλυτος ελπίζω να μην το πάρεις στραβά... αλλά σε όλες σου τις απαντήσεις... αυτό βγάζεις μου θυμίζεις λίγο κάτι σαν γιατρός... που επειδή έφαγε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του διαβάζοντας και ερευνώντας... έχει πάντα αυτό δίκιο και δεν δέχεται να του πει κανένας το αντίθετο δεν δέχεσαι την γνώμη του άλλου χωρίς αντίλογο ενώ πολλές φορές λες το ίδιο πράγμα που λέει ο άλλος με διαφορετικά λόγια θεωρείς ότι μόνο οι απόψεις σου είναι οι σωστές και αρνήσε να ακούσεις τι λέει ο άλλος δεν με ενοχλεί αυτό... απλά μην προσπαθείς να με πείσεις με αντίλογο ότι κάνω λάθος και να θέλω να πιστέψω ότι λες αλήθεια... ο οργανισμός μου αντιδρά... γιατί είναι κάθε φορά σαν να σηκώνεις το δάχτυλο λες και είσαι δάσκαλος όχι έτσιιιιιι... έτσιιιιιι και δίκιο να έχεις... ο τρόπος που πας να μου το μεταφέρεις... με κάνει αυτοματα να αντιδρώ και εγώ
οκ ... δεν το πάω παρακάτω... η κάθε γνώμη είναι σεβαστή... Quote (Θνητος) οσο για τον 1ο λογο κλπ , εχει μια βαση αλλα δεν ειναι απολυτως ετσι ! πάλι το κάνεις.... δεν διαφωνείς αλλά και δεν συμφωνείς όμως πετάς τον αντίλογο και φεύγεις δεν τον βάζεις κάτω να υπερασπιστείς αυτό που θες να πεις εγώ τώρα τι θες να καταλάβω
ξέρω θα μου πεις... θέλω να σε βάλω σε σκέψεις ναι συμφωνώ... τώρα το έπιασα το σκεπτικό σου αλλά η σκέψη μου δεν θα καταφέρει να ταυτιστεί με την δική σου περισσότερο θα μπερδευτώ... θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το δικό μου δίκιο και η αντιπαράθεση θα συνεχίσει χωρίς να βρίσκει μια ουσία χωρίς κανείς από τους δύο να μαθαίνει τίποτα
πες αυτό που θες... βάλε με σε σκέψεις... και μετά το αναλύουμε ανάλογα με το δικό μας σκεπτικό αν βρούμε την χρυσή τομή καλός ... αν όχι... καλά να είμαστε
το να μου πετάς ένα ψήγμα και να πιστεύεις ότι αυτό με βοήθησε έστω και στο ελάχιστο όχι εμένα προσωπικά δεν με βοηθάς περισσότερο με μπερδεύεις
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
Message edited by xrysanthi - Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 5:42 PM |
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 6:06 PM | Message # 93 |
| Αν γινεται αυτο που λες , γινεται γιατι θα πρεπει να γραφω καθε φορα κατεβατο ! τεμπελακος !! αχαχαχα να το πιασουμε λιγο απο την αρχη ! Πχ ο αδαμ και η ευα ειναι ενα εβραικο παραμυθακι κακιστο , χωρις λογικη συνεχεια που αφηνει εκατομυρια ερωτησεις και αρνουμαι να το εκλαμβανω ως βαση συζητησης ,ισως κακως , ισως επειδη το εχω κανει πολλες φορες ! πανσοφος ο θεος απαγορευει κατι αλλατο βαζει στα μουτρα τους !! ο διαβολος κοροιδευει τον θεο κοροιδευει και του πρωτπλαστους !! μετα ο παγαθος τους εκδικειται μετα κανουν 2 παιδια γιους το ενα σκοτωνει το αλλο και μετα πως αναπαραχθηκαν ;;; αηδιες δλδ να το πουμε απλα !! για να μην γραψω ολα αυτα , λεω απλα οτι αυτα ειναι εβραικα παραμυθακια !! το θεωρω αυτονοητο κατα καποιο τροπο !! επισης κακο συνειδητο μπηκε στην ανθρωπινη ιστορια με τον εβραισμο χριστιανισμο μωαμεθανισμο πριν υπηρχαν χθωνιοι θεοι (γηινοι δλδ -που ειχαν σχεση με τον υλικο κοσμο) και υποχθωνιοι που ηταν στην αφανεια και ειχαν να κανουν με του νεκρους . κακο σε καποιον θα κανεις σιγουρα ειτε το θες ειτε οχι !! πχ μπορει εσυ να πας να βοηθησεις καποιον αλλα ετσι να μην το δωσεις την ευκαιρια να παθει και να μαθει και σε αναλογη περιπρτωση αργοτερα να την πατησει χειροτερα (αυτο συμβαινει και πολυ εντονα με τα παιδια) Τυψεις εχεις συνηθως (λογικα νομιζω) οταν καταλαβαινεις ενα λαθος σου το οποιο εχεις ξανακανει και δεν εμαθες απο αυτο ωστε να το διορθωσεις και να μην το επαναλαβεις ! να εχεις τυψεις ομως επειδη θεωρεις οτι κανεις κακο που λες ψεματα (πχ) ειναι σωστο μεν αλλα χαζο στην παρουσα κοινωνια (τι δουλεια θα κανεις που δεν χρειαστει να λες ψεματα- σπανιες οι εξαιρεσεις) τελικα δεν καταλαβα ακριβως που διαφωνουμε ! στο οτι κακο υπαρχει ;; αυτο λες ;; φυσικα και υπαρχει αλλα ειναι αποτελεσμα αγνοιας συνηθως , δεν ειναι ενας σατανας που σου βαζει κακες σκεψεις στο κεφαλι σου !!Added (25-ΜΑ-2013, 6:04 PM) ---------------------------------------------
Quote (xrysanthi) δεν διαφωνείς αλλά και δεν συμφωνείς παλι κατεβατο !! στν παρουσα πατριαρχη κοινωνα ο πατερας παρα πολλες φορες χρησιμοποιηται σαν μπαμπουλας!! αυτον τον ρολο του δινουν οι γυναικες λογο του οτι ετσι εχουν μαθει και αυτες !! κι ομως τα παιδια μπορουν καλιστα να μαθουν να σε σεβονται οταν τα αναλυεις και τα δειχνεις οτι τους λες αυτο που θεωριες καλυτερο !! πραμα βεβαια παλι που δεν γινεται σωστα ! συνηθως μιλαμε στα παιδια λες και ειναι ηλιθια !! και αυτο ειναι και σε αμεση σχεση με το σχολειο !! αν αναλυσεις στο παιδι την σκεψη σου μια χαρα θα την καταλαβει αλλα θα παει στο σχολειο και θα εχει προβλημα με την δογματικη "παιδεια" της κακιας ωρας που εχουμε σαν χωρα αλλα και γενικα !! αυτο με τα παιδια ειναι ισως το μεγαλυτερο μου "προβλημα" !! παρα πολλες φορες δεν ξερω πως να φερθω ή καταληγω να μαλωνω με την κυρα μ γιατι συνηθως υπαρχουν προεκτασεις που η κοινωνια (βαλε και θειους θειες γαιαγαδες παππουδες) ΑΔΥΝΑΤΕΙ και δεν θελει με κανενα τροπο να ερθει αντιμετωπη με τις μαλακισμενες μεθοδους της !!Added (25-ΜΑ-2013, 6:06 PM) ---------------------------------------------
![smile](http://www.esperos-paranormal.com/faviconn/smilies/smile.gif)
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
xrysanthi | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 6:43 PM | Message # 94 |
| έχεις ιδέα... αν τα έλεγες όλα αυτά από την αρχή.. πόσα "άκυρα" ποστ σεντόνια θα γλυτώναμε;;;
πάμε να δούμε το γιατί
Quote (Θνητος) Αν γινεται αυτο που λες , γινεται γιατι θα πρεπει να γραφω καθε φορα κατεβατο !τεμπελακος !! αχαχαχα εμένα την έρμη... που έχω παρατήσει τα πάντα για να ψάχνω τρόπους να βρω να εκφράσω όσα θέλω να πω... και με τον δύσκολο τρόπο κιόλας μάλιστα... δεν με σκέφτηκες καθόλου;;;;
δύσκολο γιατί.... έχω δυσλεξία... ο λόγος που χάνω πάντα το δίκιο μου είναι γιατί δεν μπορώ να εκφράσω σωστά αυτό που θέλω με λόγια... ένας τρόπος λοιπόν για να σου δώσω να καταλάβεις τι έχει μέσα αυτό το κεφάλι που αυτήν την στιγμή είναι έτοιμο να εκραγεί... γιατί μου έχεις δημιουργήσει τύψεις... επειδή ΔΕΝ θέλω να παρεξηγηθούμε... είναι λοιπόν τα παραδείγματα... τα παραδείγματα που χρησιμοποιώ όμως δεν είναι αυτόλεξή δεν λένε λιοντάρι και εννοούν λιοντάρι... αλλά λένε λιοντάρι και παρομοιάζουν την δύναμη του.... λιοντάρι – άνθρωπος... και τα δύο δυνατά με τον δικό τους τρόπο το λιοντάρι όμως δεν σκέφτεται ... ο άνθρωπος όμως ναι... εξού και βρήκε τον τρόπο να το φυλακίσει τεσπά δεν ειναι αυτό το θέμα μας
Quote (Θνητος) να το πιασουμε λιγο απο την αρχη !Πχ ο αδαμ και η ευα ειναι ενα εβραικο παραμυθακι κακιστο , χωρις λογικη συνεχεια που αφηνει εκατομυρια ερωτησεις και αρνουμαι να το εκλαμβανω ως βαση συζητησης ,ισως κακως , ισως επειδη το εχω κανει πολλες φορες ! πανσοφος ο θεος απαγορευει κατι αλλατο βαζει στα μουτρα τους !! ο διαβολος κοροιδευει τον θεο κοροιδευει και του πρωτπλαστους !! μετα ο παγαθος τους εκδικειται μετα κανουν 2 παιδια γιους το ενα σκοτωνει το αλλο και μετα πως αναπαραχθηκαν ;;; αηδιες δλδ να το πουμε απλα !! για να μην γραψω ολα αυτα , λεω απλα οτι αυτα ειναι εβραικα παραμυθακια !! το θεωρω αυτονοητο κατα καποιο τροπο !! με βρίσκεις σύμφωνη ως προς το παραμύθι αυτό το είχα απορρίψει πριν πάω λύκειο δεν υπήρχε λογική και σε όσα προσπαθούσαν να μου περάσουν... εγώ είχα πάντα αντίλογο που με έφερνε συνέχει σε αντιπαράθεση με αυτους που τα θεωρούσαν σωστά
αλλά πάλι αυτό δεν είναι το θέμα μας το θέμα μας είναι το θεωρώ αυτονόητο... λες και σου απαντώ... εσύ ναι... εγώ όμως που παλεύω να καταλάβω τι θες να μου πεις όλη αυτήν την ώρα όχι και πάλι έχει να κάνει με την δυσλεξία... δεν χρειαζόταν να το αναλύσεις όλο αυτό... θα το καταλάβαινα και με λιγότερα αλλά εγώ σου έλεγα ότι είναι παράδειγμα... εφόσον εγώ από την δική μου πλευρά θεωρούσα αυτονόητο ότι θα καταλάβεις ότι είναι μεταφορά... βλέπεις την σύγκρουση;;; επειδή και οι δύο νομίζουμε το αυτονόητο καταφέρνουμε να διαφωνούμε ενώ στην ουσία συμφωνούμε και αυτό γιατί;;; γιατί κόλλησες στην λέξη... πχ αδαμ... και αγνόησες όλα τα άλλα αυτο όμως γίνεται γιατί έτσι είναι ο τρόπος σκέψεως σου.... και εδώ έρχομαι να σου απαντήσω στο επόμενο σου ερώτημα
Quote (Θνητος) τελικα δεν καταλαβα ακριβως που διαφωνουμε ! αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω... δεν διαφωνούμε σε όλα τα ποστ πάντα με κάνεις να νιώθω ότι λέμε το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια απλά εσύ μιλάς... πιο επιστημονικά... εγώ πιο λαϊκά εσύ βγάζεις όλη την γνώση σου προς τα έξω... ενώ εγώ όλα μου τα βιώματα εσύ έχεις διαβάσει... εγώ έχω ζήσεις .... όχι ότι δεν έχεις ζήσει και εσύ... απλά λέω ότι έχεις πάει ένα παραπάνω... μπορώ να σου πω πολλά περισσότερα... σκαλοπάτι/τια από μένα ... ενώ εγώ ακόμα βρίσκομαι στο πρώτο αυτό είναι που δεν έχεις καταλάβει... εγώ μιλάω εμπειρικά... εσύ πήρες την εμπειρία... άρχισες την έρευνα... έφτασες στο σημείο που είσαι και επειδή έχεις την γνώση πιστεύεις ότι την έχω και εγώ εγώ όμως δεν την έχω... και χάνομαι μέσα στις λέξεις προσπαθώντας να τις αποκωδικοποιήσω... αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να μπερδεύομαι περισσότερο και να χάνω το νόημα
Quote (Θνητος) επισηςκακο συνειδητο μπηκε στην ανθρωπινη ιστορια με τον εβραισμο χριστιανισμο μωαμεθανισμο πριν υπηρχαν χθωνιοι θεοι (γηινοι δλδ -που ειχαν σχεση με τον υλικο κοσμο) και υποχθωνιοι που ηταν στην αφανεια και ειχαν να κανουν με του νεκρους . κακο σε καποιον θα κανεις σιγουρα ειτε το θες ειτε οχι !! πχ μπορει εσυ να πας να βοηθησεις καποιον αλλα ετσι να μην το δωσεις την ευκαιρια να παθει και να μαθει και σε αναλογη περιπρτωση αργοτερα να την πατησει χειροτερα (αυτο συμβαινει και πολυ εντονα με τα παιδια) Τυψεις εχεις συνηθως (λογικα νομιζω) οταν καταλαβαινεις ενα λαθος σου το οποιο εχεις ξανακανει και δεν εμαθες απο αυτο ωστε να το διορθωσεις και να μην το επαναλαβεις ! να εχεις τυψεις ομως επειδη θεωρεις οτι κανεις κακο που λες ψεματα (πχ) ειναι σωστο μεν αλλα χαζο στην παρουσα κοινωνια (τι δουλεια θα κανεις που δεν χρειαστει να λες ψεματα- σπανιες οι εξαιρεσεις) για να καταφέρω να μπω στον κόσμο σου... αν θες απαντάς.. είσαι άθεος;;; δωδεκαθεηστής;;; (αν το λέω σωστά) πάντως στον θεό έχω καταλάβει ότι δεν πιστεύεις και πολύ μην πω καθόλου... δεν θα αλλάξει τον τρόπο σκέψεως μου για σένα απλά έχω την περιέργεια
αυτό συμβαίνει πολύ έντονα με τα παιδία εδώ... για να δεις τον τρόπο σκέψεως μου... εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ότι εμείς τα εμποδίζουμε να πάρουν την γνώση μέσα από το πάθημα αν αυτό εννοείς ... ναι συμφωνώ απόλυτα... το είδα μέσα από την δική μου εμπειρία όσο την προφύλασσα το μόνο που κατάφερα είναι να τα κάνω χειρότερα... όταν άρχισα να αντιδρώ μετά το πάθημα της... πρώτα μαθαίνοντας τι είχε καταλάβει εκείνη (η κόρη μου) και μετά εξηγώντας το τι θα μπορούσε να είχε πάθει... είδα την διαφορά ... όποτε με βρίσκεις σύμφωνη όμως όταν βλέπεις ότι η πράξη είναι επικίνδυνη για την υγεία της.. δεν μπορείς να μην την σταματήσεις πριν το κάνεις... γι αυτο και είναι λίγο σχετικό... πχ πετάγετε στον δρόμο... θα περιμένεις να την πατήσει αυτοκίνητο για να καταλάβει τι έγινε;;; χοντρό αλλά σε όλους μας συμβαίνει
Τύψεις επίσης συμφωνώ... απλά μεγαλώνοντας αλλάζει και το μυαλό ... δεν χρειάζεται κάτι να το έχεις κάνει για να καταλάβεις ότι δεν ήταν σωστό... θα μου πεις πάλι με ποια κρητήρια.. με τα κριτήρια που θέτεις σε αυτήν σου την απάντηση... υπάρχουν πολλά πράγματα που σχετίζονται μεταξύ τους
και φυσικά δεν μιλάμε για κάτι τόσο απλό όπως το ψέμα... επιβάλετε καμία φορά όμως αν πεις ένα ψέμα που θα φέρει τον άλλο σε κατάσταση που θα του βλάψει την υγεία τότε δεν θα έχεις τύψεις;;;... πάλι είναι σχετικο... γι αυτό προσπαθώ να μην τα γενικεύω γι αυτό και τα θεωρώ σχετικά... όπως και το κακό
Quote (Θνητος) στο οτι κακο υπαρχει ;; αυτο λες ;;φυσικα και υπαρχει αλλα ειναι αποτελεσμα αγνοιας συνηθως , δεν ειναι ενας σατανας που σου βαζει κακες σκεψεις στο κεφαλι σου !! είδες που και πάλι συμφωνούμε;; υπάρχει... δεν μας το εμφυτεύει όμως κάποιος άλλος... το προκαλούμε μόνοι μας... γι αυτο και οι τύψεις έρχονται μόνο αν το αντιληφθούμε ... εξου και το παράδειγμα με τον δολοφόνο... δεν τον έβαλε κανένας να σκοτώσει.. ακομα και ένας στρατιώτης αν δεν θέλει να σκοτώσει μπορεί να κρυφτεί ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... αν φτάσει να πατήσει την σκανδάλη είναι δολοφόνος άσχετα με την πρόθεση... αν όμως είναι άμυνα... δηλ βλέπεις την κάνη να σε κοιτάει στα μάτια θα περιμένεις να δεις την σφαίρα δεν θα αντιδράσεις για την ζωή σου μιλάμε... τότε είσαι δολοφόνος;;; όχι οπότε που ήταν το κακό... αφαίρεση ζωής... δεν είσαι δολοφόνος όμως πάντα θα το κουβαλάς μέσα σου δεν έχω ιδέα πως αλλιώς να το πω... αυτάααααααααααααAdded (25-ΜΑ-2013, 6:43 PM) ---------------------------------------------
Quote (Θνητος) παλι κατεβατο !!στν παρουσα πατριαρχη κοινωνα ο πατερας παρα πολλες φορες χρησιμοποιηται σαν μπαμπουλας!! αυτον τον ρολο του δινουν οι γυναικες λογο του οτι ετσι εχουν μαθει και αυτες !! κι ομως τα παιδια μπορουν καλιστα να μαθουν να σε σεβονται οταν τα αναλυεις και τα δειχνεις οτι τους λες αυτο που θεωριες καλυτερο !! πραμα βεβαια παλι που δεν γινεται σωστα ! συνηθως μιλαμε στα παιδια λες και ειναι ηλιθια !! και αυτο ειναι και σε αμεση σχεση με το σχολειο !! αν αναλυσεις στο παιδι την σκεψη σου μια χαρα θα την καταλαβει αλλα θα παει στο σχολειο και θα εχει προβλημα με την δογματικη "παιδεια" της κακιας ωρας που εχουμε σαν χωρα αλλα και γενικα !! αυτο με τα παιδια ειναι ισως το μεγαλυτερο μου "προβλημα" !! παρα πολλες φορες δεν ξερω πως να φερθω ή καταληγω να μαλωνω με την κυρα μ γιατι συνηθως υπαρχουν προεκτασεις που η κοινωνια (βαλε και θειους θειες γαιαγαδες παππουδες) ΑΔΥΝΑΤΕΙ και δεν θελει με κανενα τροπο να ερθει αντιμετωπη με τις μαλακισμενες μεθοδους της !! θες να σου το αναλύσω κιόλας ;;; δώσε μου λίγα λεπτά γιατί το μυαλό μου έχει αρχίσει να μουδιάζει πολλά του έβαλα για μια μέρα χαχαχαχα
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 7:05 PM | Message # 95 |
| Quote (xrysanthi) δολοφόνος δολο-φνος = αυτος που σκοτωνει με πονηρια ! ο στρατιωτης ειναι φονιας !! αλλα δεν μπορω να τον κρινω σαν φονια εφοσον εχει εναν κοινωνικα αποδεκτο ρολο ! σαφως ο πολεμος ειναι λαθος απο μονος του !! αλλα οταν αμυνεσαι ειναι αλλιως τα πραμματα ! δεν θεωρησε φονιας ουτε καν εσυ ο ιδιος δεν κρινεις ετσι τον εαυτο σου “Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης ». μας λεει ο Ομηρος ! πχ τωρα αν καποιος "καθαρισει" τον βενιζελο που ειναι αποδεδειγμενα προδοτης και υπευθυνος για χιλιαδες κατεστραμενες ζωες δεν μπορω να πω οτι ειναι φονιας ! Τον Οδυσεα που καθαρισε τους μνηστηρες τον θεωρεις φονια ;;! Quote (xrysanthi) αν πεις ένα ψέμα που θα φέρει τον άλλο σε κατάσταση που θα του βλάψει τηνυγεία οι γιατροι το κανουν συνεχως , λενε συνειδητα ψεματα που εχουν μαθει παπαγαλια και δεν καθονατι να κρινουν ΤΙΠΟΤΑ με νεα δεδομενα !! Quote (xrysanthi) δεν έχω ιδέα πως αλλιώς να το πω. και παλι δεν καταλαβαινω τι αλλο να πω κι εγω ! θεωρεις δλδ δεδομενο οτι ειμαστε και κακοι ;; εγω οχι , θεωρω οτι κακος γινεσαι μεσα απο τις λανθασμενες πεπεοιθησεις που σου εχουν φυτεψει στο κεφαλι !!Added (25-ΜΑ-2013, 6:53 PM) ---------------------------------------------
Quote (Θνητος) ου σου εχουν φυτεψει στο κεφαλι !! οχι εσενα !! αχαχαχα γενικα μιλαωAdded (25-ΜΑ-2013, 7:05 PM) ---------------------------------------------
Quote (xrysanthi) είσαι άθεος;;; δωδεκαθεηστής;;; (αν το λέω σωστά) πάντως στον θεό έχω καταλάβειότι δεν πιστεύεις και πολύ μην πω καθόλου.. Θεωρω οτι ολες οι θρησκειες ειναι λαθος !! ισως αποτελει εξαιρεση η αρχαιοελληνικη "θρησκεια" που δεν ειχε μονμους ιερεις ουτε ηταν δογματικη ! καμια σχεση βεβαια με το δωδεκαθεο που ηταν βασικα ρωμαικο κατσκευασμα !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
Message edited by Θνητος - Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 6:52 PM |
|
| |
xrysanthi | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 7:14 PM | Message # 96 |
| ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif) ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif) ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif) ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif) ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif) ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif) ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif)
γιατί καλέ μου άνθρωπε με βασανίζεις;;; τι σου έκανα;;;;; πως θα συνεννοηθούμε;;;; μου λες;;;; αφού συμφωνούμε γιατί επιμένουμε να διαφωνούμε;;; ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif) ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif) ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif) ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif) ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif) ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif) ![](http://r29.imgfast.net/users/2914/35/74/03/smiles/403120.gif)
Quote (Θνητος) ο στρατιωτης ειναι φονιας !! το σκεπτικό ήταν... όταν του το επιβάλει η χώρα του να το κάνει... είναι θύμα όταν ο ίδιος πάει εθελοντής... θύτης αλλά και πάλι σχετικό γιατί... παίζει αν η χώρα κάνει τον πόλεμο ή αμύνεται όταν αφαιρείς όμως μια ζωή.. την αφαιρείς... δεν αλλάζει ξέχνα τον στρατιώτη δες την πράξη σαν πράξη... το αποτέλεσμα
και για να ενισχύσω τα λόγια μου Quote (Θνητος) ο πολεμος ειναι λαθος απο μονος του !! αν δεν υπήρχε δεν θα υπήρχαν αδικοχαμένες ψυχές
πάει αυτό
Quote (Θνητος) Τον Οδυσεα που καθαρισε τους μνηστηρες τον θεωρεις φονια ;;! ναι φυσικά και τον θεωρώ φονιά... αν ήταν έξυπνος θα τους είχε "καθαρίσει" με χειρότερο τρόπο θες να εκδικηθείς κάποιον;;; βάλτον να δει τι έκανε.... είναι η χειρότερη τιμωρία θα μου πεις πως θα το δει αφού πιστεύει ότι κάνει το σωστό πάντα υπάρχει ο τρόπος
αν θες παραπάνω ανάλυση εδώ είμαι
Quote (Θνητος) οι γιατροι το κανουν συνεχως , λενε συνειδητα ψεματα που εχουν μαθει παπαγαλια και δεν καθονατι να κρινουν ΤΙΠΟΤΑ με νεα δεδομενα !! τα είπες όλα δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω
Quote (Θνητος) και παλι δεν καταλαβαινω τι αλλο να πω κι εγω ! θεωρεις δλδ δεδομενο οτι ειμαστε και κακοι ;; εγω οχι , θεωρω οτι κακος γινεσαι μεσα απο τις λανθασμενες πεπεοιθησεις που σου εχουν φυτεψει στο κεφαλι !! ναι... το κακό και το καλό υπάρχει μέσα μας... η επιλογή κάνει όλα τα άλλα δηλ... ποια πλευρά θέλουμε να υπερισχύει... γι αυτό και ένας "κακός" δεν θεωρεί ποτέ ότι είναι "κακός" οι πεποιθήσεις είναι.. η αρχή... η αιτία... όχι το αποτέλεσμα το αποτέλεσμα έρχεται μετά την επιλογή και να το πω με διαφορετικά λόγια έχει τρια παιδία... έχουν τους ίδιους γονείς... μαθαίνουν τα ίδια πράγματα... και τα τρία έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης;;; και τα τρία λειτουργούν το ίδιο;;; και τα τρία αντιδρούν στα ερεθύσματα με τον ίδιο τρόπο;;; δηλ είναι το ίδιο βίαια ή αντιμετοποίζουν την κατάσταση με την ίδια ψυχραιμία;;;
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 7:20 PM | Message # 97 |
| Quote (xrysanthi) ένας "κακός" δεν θεωρεί ποτέ ότι είναι "κακός" Μα αυτος ο ΚΑΚΟΣ για τον εαυτο του ειναι καλος !!! για εσενα ειναι κακος !! αυτο ειναι λογο του οτι υπαρχουν ΚΑΠΟΙΟΙ που ειναι ΘΥΜΑΤΑ ουσιστικα ψευτικων ΑΞΙΩΝ και πρατουν αναλογως !! αν υπαρχαν ΣΩΣΤΕΣ ΑΞΙΕΣ δεν θα υπαρχαν τετοια προβληματα !! αν παλι καποιον το προειδοποιεις ! του λες ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ και αυτος επιμενει να προσπαθει να σε καθυποταξει ή να σε κλεψει ή να σε σκοτωσει ! ε μετα δεν εισαι φονιας , εισαι ΣΩΣΤΟΣ !! Και αν ο αλλος ειναι κακος συνειδητα ειναι κατα πασα πιθανοτητα αλλο ειδος , δλδ ΔΕΝ ειναι ανθρωπος !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
xrysanthi | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 7:20 PM | Message # 98 |
| Quote (Θνητος) Θεωρω οτι ολες οι θρησκειες ειναι λαθος !!ισως αποτελει εξαιρεση η αρχαιοελληνικη "θρησκεια" που δεν ειχε μονμους ιερεις ουτε ηταν δογματικη ! καμια σχεση βεβαια με το δωδεκαθεο που ηταν βασικα ρωμαικο κατσκευασμα ! οι θρησκείες ο Θεός;;;
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 7:22 PM | Message # 99 |
| Quote (xrysanthi) ο Θεός;;; ποιος θεος ;; τι ειναι θεος ;; (τι ενοεις εσυ δλδ) θεος - δημιουργος ;;;
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
xrysanthi | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 7:24 PM | Message # 100 |
| Quote (Θνητος) Μα αυτος ο ΚΑΚΟΣ για τον εαυτο του ειναι καλος !!!για εσενα ειναι κακος !! αυτο ειναι λογο του οτι υπαρχουν ΚΑΠΟΙΟΙ που ειναι ΘΥΜΑΤΑ ουσιστικα ψευτικων ΑΞΙΩΝ και πρατουν αναλογως !! αν υπαρχαν ΣΩΣΤΕΣ ΑΞΙΕΣ δεν θα υπαρχαν τετοια προβληματα !! αν παλι καποιον το προειδοποιεις ! του λες ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ και αυτος επιμενει να προσπαθει να σε καθυποταξει ή να σε κλεψει ή να σε σκοτωσει ! ε μετα δεν εισαι φονιας , εισαι ΣΩΣΤΟΣ !! Και αν ο αλλος ειναι κακος συνειδητα ειναι κατα πασα πιθανοτητα αλλο ειδος , δλδ ΔΕΝ ειναι ανθρωπος !!
επιτέλους βρήκαμε την χρυση τομή μας πήρε λίγο αλλα τα καταφέραμε
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 7:26 PM | Message # 101 |
| Quote (xrysanthi) μας πήρε λίγο αλλα τα καταφέραμε
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
xrysanthi | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 7:30 PM | Message # 102 |
| Quote (Θνητος) ποιος θεος ;;τι ειναι θεος ;; (τι ενοεις εσυ δλδ) θεος - δημιουργος ;;; ο δημιουργός... ναι τι είναι θεός... μμμμμμμ σκέψη.............................. μου δίνεις λίγο χρόνο ακόμα;;; ............................ για μένα η ελπίδα... ότι δεν περιφερώμαστε άσκοπα σε αυτόν τον πλανήτη... ότι ό,τι περνάμε γίνετε για κάποιον λόγο... ότι ολά αυτά που μας κάνουν τελικά να χάνουμε τον ίδιο μας τον εαυτό... δεν είναι μια καλοστυμένη φάρσα... αλλά μια πραγματικότητα που έχει έναν απότερο σκοπό... ποιος είναι αυτός;;; τον ψάχνω ακόμα... καμία βοήθεια από το κοινό;;; δεν μπορεί να φυτρώσαμε βρε θνητούλη... αυτό είναι δύσκολο να το πιστέψω ίσως ο θεος να είναι η ανάγκη μου για να νιώσω καλά ώστε να βρω την ψυχραιμία... την δύναμη και να αντέξω λίγο παραπάνω δεν ξέρω... θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει... πιστεύω ότι υπάρχει... απλά όπως τον έχω εγώ στο μυαλό μου δεν συμπήπτουν με τα όσα οι θρησκείες μας τσαμπουναν αυτή είναι η διαφορά
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 7:36 PM | Message # 103 |
| Δλδ ενα ανωτερο ον ! Αλλα αυτο το ον ειναι δημιουργικο ;; δλδ κανει εργασιες ;; μας επλασε ;; με τι ασχολειται ;; τι τους χρειαζεται τους αγγελους ή τους αλλου κατωτερους θεους (αναλογως τη θρησκεια) ;;;; ή μηπως ειναι κατι σαν μια ενεργεια που εδωσε τη δυνατοτητα να υπαρξει δημιουργια ;;
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
xrysanthi | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 7:40 PM | Message # 104 |
| βοήθεια από το κοινό;;; εσύ τι πιστεύεις;;;
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 25-ΜΑ-2013, 7:51 PM | Message # 105 |
| λογικα θα ειναι ενα "μη Ων" , δλδ μια αλλη κατασταση υπαρξης που δεν αναγνωριζουμε εμεις ! αντιθετα η "αρνητικη δυναμη" η "θυληκη" ειναι δημιουργικη ! Συμβολικα Πατερας - ουρανος -αδιαφορος για εμας Μητερα - γη - μας φροντιζει , μας ταιζει κλπ !Added (25-ΜΑ-2013, 7:51 PM) --------------------------------------------- Δες κι αυτο αν θες μικρο ειναι http://www.esperos-paranormal.com/forum/58-286-1
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |