Κυριακή, 05-ΜΑ-2024, 7:42 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Φαντάσματα » Εμπειρίες » ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Ή ΕΝΣΤΙΚΤΟ
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Ή ΕΝΣΤΙΚΤΟ
fouli79Date: Τρίτη, 16-ΟΚΤ-2012, 7:07 AM | Message # 1
Μέλος που ξέρει πολλά
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 315
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
Καλησπεερα σε ολους

Ειναι το παρθενικο μου μνμ σε αυτο το φορουμ.
Θα ηθελα να σας αναφερω και την δικη μου ιστορια την οποια δεν ξερω αν μπορω να την ενταξω σε πνευματα η στο ενστικτο μου Οποιος εχει καποια γνωμη , γνωση , εμπειρια καθως και παρομοιες αναφορες ειναι ευπροσδεκτος να μου τις αναφερει καθως καθε σχολιασμο του.

Η ιστορια μου ξεκινησε στην εφηβικη μου ηλικια δλδ απο 12-13 αρχισα να ζω τα ονειρα μου στο σχολειο μου τους καθηγητες μου.
Αυτο εξελιχθηκε σε κατι αλλο περιπου στα 18 μου αρχισα να βλεπω συνεχως στα ονειρα μου τον παπου μου και την γιαγια(εχουν πεθανει) μου μπορει και καθε εβδομαδα. Εκεινη την περιοδο μου εμφανιστηκε και ενα ακομη χαρακτηριστικο το οποιο δεν ειναι και καθολου ευχαριστο . Οταν εβλεπα εναν ανθρωπο καταλαβαινα αν θα πεθανει η οχι .
Μαλιστα καποιες φορες αισθανομουν πολυ ασχημα γιατι νομιζα οτι το προκαλω εγω .
Καποιες φορες εβλεπα και ανθρωπους που ειχαν πεθανει και ειχαν ερωτηματα και προβληματα τα οποια τα ανεφερα στους δικους τους ανθρωπους .
Στον υπνο μου ξυπνουσα χωρις λογο και κοιτουσα την ωρα , την επομενη βεβαια μαθαινα οτι καποιος γνωστος ειχε πεθανει . Νιωθω αποτομα συναισθηματα η και ονειρα καποιων γνωστων και μετα ανακαλυπτω οτι κατι παθαινουν .
Την προσωπικη μου ζωη δεν μπορω να την προβλεψω απλα εχω εντονο το συναισθημα του φοβου.

Γενικα ακομη και τωρα εχω πολλα απο αυτα τα χαρακτηριστικα που αναφερω .

Καμια φορα το αναφερω σε φιλους και γελαω αν και καποιοι δεν μπορω να πω οτι το δεχοντε ευχαριστα.
Ετσι αποφασισα να κανω πραξεις αναλαγες με τον κοσμο που ζω ωστε να μην εχω προβλημα με το θεμα και τις αντιδρασεις τους οπως , να τους ριχνω τα χαρτια ,να λεω χερι και να λεω φλυτζανι. (ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΕς ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ,ολα βγαινουν χωρις λογο )

Βεβαια και η δουλεια μου ειχε να κανει με κοσμο δλδ πωλησεις ηταν ενα μερος που μελετουσα ανθρωπους και μπορουσα να πετυχω τον στοχο μου αρκετα καλα.

ελπιζω να μην σας εχω κουρασει και φυσικα περιμενω τους σχολιασμου σας .
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 16-ΟΚΤ-2012, 1:23 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Καλως την !
Σιγα μην μας κουρασεις ! το αντιθετο.
cool
Βασικα τα φαντασματα ειναι ακριβως γενηματα της φαντασιας , γι'αυτο και το ονομα τους .
Το θεμα ειναι οτι η δικη σου φαντασια συναντα την φαντασια των αλλων .
Τωρα πως γινεται ακριβως αυτο ,εσυ θα το κατλαβεις.
Υπαρχουν διαφορες θεωριες ,
Τα "εσωτερικα πεδια" (η φαντασια σου) σου ειναι σε αμεση επαφη με τα "αστρικα πεδια" (συμπαντικη φαντασια) και ανταλασουν πληροφοριες.
Η αυρα σου ( ή αιθερικο διπλό ή φωτοστεφανο ή..) εχει μια ιδιοτητα υπερβολικης διαστολης και αντιλαμβανεται το τι συμβαινει στις αλλες αυρες.
Σε παλαιοτερη ζωη σου ειχες μαντικες ικανοτητες οι οποιες ακομα λειτουργουν σε λανθανουσα κατασταση

Αυτα μου ηρθαν τωρα , ελπιζω να τα ξαναπουμε και εδω και σε αλλο ποστ
cool


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
fouli79Date: Τρίτη, 16-ΟΚΤ-2012, 3:32 PM | Message # 3
Μέλος που ξέρει πολλά
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 315
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
γενικα το προσαισθημα το ειχα και το εχω αλλα συνηθως πανω σε αλλους.

Ειχα αισθανθει τον σεισμο με το μεγαλο τσουναμι , χαρακτηριστικα καθομουν με φιλη και της λεω θα γινει σεισμος η φιλη γνωριζει τα ανωτερα για μενα φυσικα δεν εγινε εκεινη την στιγμη αλλα σε μι βδομαδα .

Οι αναφερομενες προβλεψεις μου εχουν αυτο το χρονικο περιθωριο 7 με 10 μερες .
Μου προκαλει κατι μια χαλαρότητα και ενα τρεμουλο στην οραση οπως οταν καιμε κατι και βλεπουμε απο το πλαι και τρεμει η εικονα απο την θερμοτητα . υστερα ερχοντε τα προαισθηματα ....

Καποια στιγμη μου ειχαν κανει και αστρολογικο χαρτη και μου ειπαν οτι εχω κατι το μεταφυσικο με μαντικες διαθεσεις .

Ολα καλα αυτα. Απλα στην αρχη ειχα φοβηθει με τους νεκρους και παραλληλα με τα προαισθηματα μου τωρα πια συνήθισα ,καταλαβαινω πολλα στο προσωπο των αλλων .

Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω η να διαβασω ωστε να βρω τι τελικα μου συμβαινει ακριβως ?
 
aposperittisDate: Τρίτη, 16-ΟΚΤ-2012, 4:23 PM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Καταρχάς καλώς όρισες στην παρέα μας!
Προσωπικά πιστεύω στην ύπαρξη των άυλων οντοτήτων που στο ευρύ κοινό είναι γνωστά ως φαντάσματα. Για εμένα η ύπαρξη αυτών τον οντοτήτων οφείλεται σε διάφορα γεγονότα. Όπως για παράδειγμα η μη συνειδητοποίηση τους ότι το υλικό τους σώμα έχει φθαρεί (άρα έχουν πεθάνει) και πλέον ανήκουν σε έναν άλλο κόσμο, η ανάγκη να υλοποιήσουν κάποια πράγματα που εκείνοι θεωρούσαν πολύ σημαντικά και δεν πρόλαβαν, να μεταφέρουν κάποιο μήνυμα σε κάποιο πρόσωπο που επίσης εκείνοι θεωρούν σημαντικό και τέλος να τους κρατά κάποιος "δεσμός" στον δικό μας κόσμο που πρέπει να λυθεί γιατί δεν τους αφήνει να πάνε εκεί που πραγματικά ανήκουν.
Στην δικιά σου περίπτωση πιστεύω ότι κατ έχεις την δυνατότητα της πρόβλεψης τέτοιων δυσάρεστων γεγονότων. Με λίγα λόγια έχεις ενεργοποιημένο το τρίτο μάτι και αυτό συνήθως είναι κληρονομικό.
Άρα λοιπόν τι κάνεις? Καταρχάς το αποδέχεσαι! Δεν υπάρχει λόγος να σε τρομάζει! Δέξου ότι δεν είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις ή να διώξεις ή να περιορίσεις. Το έχεις είτε σου αρέσει είτε όχι! Καταλαβαίνω ότι μπορεί να νιώθεις θυμωμένη, φοβισμένη, αγανακτισμένη, προβληματισμένη και πολλές φορές να λες στον εαυτό σου ότι δεν σε ρώτησε κανείς αν θες κάτι τέτοιο οπότε γιατί να κουβαλάς τέτοιο φορτίο? Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα θα σου πω πως ότι έχεις το κατ έχεις για κάποιο λόγο. Δεν είναι τυχαίο που επιλέχτηκες εσύ να έχεις αυτή την δύναμη και να ξεχωρίζεις ουσιαστικά από τους καθημερινούς και συνηθισμένους ανθρώπους. Και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σε επέλεγαν αν δεν μπορούσες όχι μόνο να αντέξεις αυτό το φορτίο αλλά και να το διαχειριστείς σωστά.

Σαν πρώτες συμβουλές θα σου πρότεινα τα εξής 4 βήματα:
1) Αποδοχή
2) Εξοικείωση
3) Χειρισμός
4) Επιλογή

Τα 3 πρώτα είναι αυτονόητα αν όχι σε παρακαλώ πες μου να στα εξηγήσω με μεγάλη μου χαρά. Το τέταρτο είναι πολύ σημαντικό γιατί αφορά την ομαλή συμβίωση σου αλλά και αποδοχή σου από τον υπόλοιπο κόσμο συγγενείς και μη. Όπως θα έχεις βιώσει δυστυχώς ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να ακούσει αυτά που έχεις να πεις. Οι λόγοι είναι αρκετοί οι πιο σημαντικοί όμως είναι δυο. Πρώτος είναι ο φόβος τους για αυτά που λες. Ποιο εύκολο είναι να απορρίψουν ότι λες παρά να αποδεχτούν την αλήθεια είναι ένα αντανακλαστικό που το έχουν όλοι οι άνθρωποι όταν ο εγκέφαλος τους δεν μπορεί να αποδεχτεί ένα γεγονός, οπότε τι κάνει? Το απορρίπτει! Και το δεύτερο είναι οι διδαχές τους από την στιγμή που γεννήθηκαν. Αν μεγάλωσαν σε απόλυτο θρησκευτικό περιβάλλον πολύ πιθανών να θεωρήσουν ότι μπήκε ο σατανάς μέσα σου. Αν μεγάλωσαν με μεσαιωνικές αρχές θα θεωρήσουν ότι είσαι μια σύγχρονη μάγισσα και θα σε "κάψουν" με την αδιαφορία τους, τον χλευασμό τους και τα άσχημα κουτσομπολιά τους. Αν μεγάλωσαν με αδιαφορία από τους γονείς τους θα σε περάσουν για τρελή και θα σε αποφεύγουν.
Άρα λοιπόν η επιλογή των κατάλληλων ατόμων για αρχή είναι πολύ σημαντικό ώστε να αναπτύξεις σωστά τον τρόπο προσέγγισης σου στους ανθρώπους. Το πως θα τους ξεχωρίζεις είναι θέμα πείρας που θα αποκτήσεις σιγά, σιγά. Αν δεις κάτι που νιώθεις την ανάγκη πως πρέπει να το πεις αλλά το άτομο είναι εντελώς ακατάλληλο για συζήτηση ή προειδοποίηση θα σου πρότεινα της ώρες που θα μπορούσες να ήσουν κοντά του αλλά πάντα διακριτικά, να το παρατηρείς και να το προστατεύεις. Αν αυτό δεν είναι δυνατό γράψε σε έναν φάκελο αυτό που είδες σφράγισε τον και δώσε τον σε ένα δικό σου πρόσωπο να τον φυλάξει κάπου που μόνο αυτό θα ξέρει. Όταν συμβεί το γεγονός πες του να πάτε μαζί να τον ανοίξετε και να διαβάσει τι είχες γράψει μέσα. Όταν βγεις αληθινή συζητήστε μαζί για την ξεχωριστή σου ικανότητα και ζήτησε του συμβουλές για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος κατά την γνώμη του να χειριστής αυτή την δύναμη και τέλος πια είναι η γνώμη του όχι μόνο για εσένα αλλά και για όλα αυτά. Τα οποία όμως ΔΕΝ θα καθορίσουν τον τρόπο που ΕΣΥ θα αποφασίσεις πως θα πράξεις. Ο σκοπός όλου αυτού θα είναι απλά να παρατηρήσεις τους ανθρώπους και τις αντιδράσεις τους πράμα που θα σου χτίσει την νέα σου προσωπικότητα αλλά και την επερχόμενη εκμάθηση σου στο να ψυχολογείς τους ανθρώπους ώστε να μεταφέρεις στα σωστά άτομα τα σωστά μηνύματα.
Βασικά έχω πολλά να σου πω αλλά είδη το ποστ μου έγινε τεράστιο και δε θέλω να σε κουράσω.

Θα χαρούμε να μάθουμε νέα σου εννοείτε πως ότι συμβουλές χρειαστείς εμείς εδώ πάντα είμαστε και να ξέρεις πως δεν είμαστε άνθρωποι που κατέχουμε δυνατότητες σαν την δικιά σου οπότε αυτά που σου προτείνουμε δεν είναι δοκιμασμένα από εμάς (όχι όλοι τουλάχιστον γιατί έχουμε και τέτοια μέλη) απλά εδώ θα βρεις ανθρώπους με γνώσεις όλων των ειδών που είναι πρόθυμοι όχι απλά να σε συμβουλέψουν αλλά και να σε κατανοήσουν. Και να θυμάσαι πως μαζί με εσένα μαθαίνουμε και εμείς.

Αυτά λοιπόν για τώρα και ελπίζω να σε δω και με άλλα ποστ.


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
fouli79Date: Τρίτη, 16-ΟΚΤ-2012, 4:55 PM | Message # 5
Μέλος που ξέρει πολλά
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 315
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
το κληρονομικο μου χτυπησε
γιατι πολλες φορες με σταματαει η μητερα μου και η αδελφη μου δλδ αυτο που δεν βλεπω εγω το βλεπουν αυτες για εμενα συγκεκριμενα η αδελφη μου ξερει μεχρι και τον τροπο που σκεφτομαι σε καθε μου βημα σαν να με διαβαζει .

Ναι θα ηθελα να μαθω περισσοτερα

Οταν με απασχολουν καποιες φορες προβληματα δεν εχω κανενα προαισθημα και να εχω δεν το δινω σημασια καθολου.Εχω και κατι ακομη που πρεπει να πω δλδ αν εχω καποια φιλη πχ και οπως ειπα της ριχνω τα χαρτια μετα με κουραζει αυτο και μου φερνει χασμουρητό, νιωθω κουραση αυτο που μπορει να οφειλετε ? γνωριζουμε ?
 
aposperittisDate: Τρίτη, 16-ΟΚΤ-2012, 4:59 PM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Quote (fouli79)
με κουραζει αυτο και μου φερνει χασμουρητό, νιωθω κουραση αυτο που μπορει να οφειλετε ? γνωριζουμε ?

Αυτό είναι το πιο εύκολο!!! Όλες αυτές οι ψυχικές δυνάμεις αντλούν ενέργεια από εσένα. Μετά από κάθε χρήση της πάντα το άτομο εξαντλείται. Έχω γνωστή που έβλεπε πολλά και πάντα το έκανε δωρεάν για όποιον την ρώταγε γιατί δεν μπορείς να εκμεταλλευτής κανένα χάρισμα για προσωπικό όφελος και ειδικά οικονομικό και σταμάτησε να το κάνει γιατί είχε κουραστεί τόσο πολύ πια που δεν είχε κουράγια να κοιτάξει την οικογένεια της. Όλη μέρα σε ένα κρεβάτι ήταν για να ξεκουραστεί.


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
fouli79Date: Τρίτη, 16-ΟΚΤ-2012, 5:06 PM | Message # 7
Μέλος που ξέρει πολλά
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 315
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
ελπιζω να μην κουραζω τα μελοι με τις ερωτησεις μου

και φυσικα χαιρομαι που παιρνω απαντησεις .

στο ατομο αν ειμαι κοντα λεω πιο ευκολα
στον νεκρο βλεπω ονειρο
στον κοσμο νιωθω το τρεμουλο στην εικονα
 
aposperittisDate: Τρίτη, 16-ΟΚΤ-2012, 5:12 PM | Message # 8
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Απεναντίας αυτό θέλουμε! Διάλογο! Αυτός είναι ο σκοπός του site μας εξάλλου.

Μου ακούγεται λογική η σειρά που τα "Βλέπεις" γιατί:

Το άτομο είναι ζωντανό ον οπότε δεν κουράζεσαι να μεταφέρεις το μήνυμα.
Ο νεκρός είναι άυλος οπότε μέσω του όνειρου είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις. Εδώ όμως θα σου κάνω μια ερώτηση! Όταν ξυπνάς πως νιώθεις?
Ότι αφορά τον κόσμο είναι ενόραση. Βλέπεις κάτι που ΘΑ γίνει και όχι που έχει είδη γίνει. Οπότε το τρέμουλο δικαιολογείται.


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
margaritaDate: Τρίτη, 16-ΟΚΤ-2012, 5:52 PM | Message # 9
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
καλως ηρθες fouli στην παρέα μας !!!!!!!!
χαίρομαι ιδιαίτερα που είσαι μαζί μας !!
απο αυτα που διάβασα βγάζω το συμπέρασμα οτι είσαι ενα χαρισματικό ατομο με πολλές ικανότητες ,δεν πρέπει να τις φοβάσαι είναι χάρισμα αυτό που εχεις !

Added (2012-10-16, 5:40 PM)
---------------------------------------------
νομίζω οτι μέσω των ονείρων σου σου μεταφέρονται μηνύματα ,είσαι ενορατική ,δηλαδή μπορείς και εχεις επικοινωνία και με παράληλους κόσμους

Added (2012-10-16, 5:45 PM)
---------------------------------------------

Quote (fouli79)
Μου προκαλει κατι μια χαλαρότητα και ενα τρεμουλο στην οραση οπως οταν καιμε κατι και βλεπουμε απο το πλαι και τρεμει η εικονα απο την θερμοτητα . υστερα ερχοντε τα προαισθηματα ....

κι ενα ελαφρύ σφιξιμο στο μέτωπο σαν ελφρύς πονοκέφαλος????

Added (2012-10-16, 5:46 PM)
---------------------------------------------

Quote (fouli79)
χ και οπως ειπα της ριχνω τα χαρτια μετα με κουραζει αυτο και μου φερνει χασμουρητό, νιωθω κουραση αυτο που μπορει να οφειλετε ? γνωριζουμε ?

αυτό είναι φυσιολογικό ,χάνεις ενέργεια και χρειάζεσαι ξεκούραση για να την αποκτησεις ξανά!

Added (2012-10-16, 5:49 PM)
---------------------------------------------

Quote (fouli79)
στο ατομο αν ειμαι κοντα λεω πιο ευκολα

οταν βλέπεις ενα ατομο και αρχίζεις να εχεις διάφορα προαισθήματα ,τι νοιώθεις μέσα σου ? πως αισθάνεσαι ?

Added (2012-10-16, 5:51 PM)
---------------------------------------------
καταλαβαίνεις τι σκέπτεται ? μπορείς να διαβάσεις το μυαλό του?

Added (2012-10-16, 5:52 PM)
---------------------------------------------

Quote (fouli79)
ελπιζω να μην κουραζω τα μελοι με τις ερωτησεις μου

σε καμιά περίπτωση δεν θα μας κουράσουν οι ερωτήσεις σου ,αλλωστε γι αυτο είμαστε εδω για να ρωτάμε και να μαθαίνουμε πράγματα !!!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
fouli79Date: Τρίτη, 16-ΟΚΤ-2012, 6:15 PM | Message # 10
Μέλος που ξέρει πολλά
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 315
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
margarita,

ναι το εχω τσο μετωπο μου το σφιξιμο και μαλιστα νιωθω και ελαφρυ πονο στα ματια σαν καψιμο

οταν βλεπω το ατομο χυνομαι σαν το ποταμι μονο σε κατι που βλεπω αρνητικο ειμαι συγκρατημενη για να μην παθει ο αλλος δεν διαβαζω το μυαλο του αλλα πες καλυτερα οτι νιωθω την διαθεση του αυτο που δινει στον αλλον

συγκεκριμενα την τελευταια φορα ειδα το χερι σε 2 ατομα οπως ανεφερα και για να μην χασω την ισοροπια εβλεπα μονο τις ιδιες ερωτησεις και στους δυο δλδ με διαφορετικη απαντηση ηταν ομως και αλλοι 2 στην παρεα που με κομπλαραν να μιλησω και να δω περισσοτερο , το αναφερω γιατι δεν μπορουσα να δω κατι αλλο .
 
margaritaDate: Τρίτη, 16-ΟΚΤ-2012, 6:43 PM | Message # 11
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
πολλοί ανθρωποι που δεν καταλαβαίνουν το χάρισμα που εχεις σου πετανε αρνητική ενέργεια για να σε σταματήσουν !να μην χάνεις την αυτοκυριαρχία σου οταν υπάρχουν τέτοια ατομα κοντά σου να αυτοπροστατευεσαι !

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 16-ΟΚΤ-2012, 7:41 PM | Message # 12
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (fouli79)
μου φερνει χασμουρητό, νιωθω κουραση αυτο που μπορει να οφειλετε ? γνωριζουμε ?

Υπαρχει και η εξηγηση της εκτονωσης της (αρνητικης-κακης) ενεργειας και η αναγκη για μετουσιωση της (το χασμουρητο ειναι ελειψη οξυγονου)

Quote (margarita)
κι ενα ελαφρύ σφιξιμο στο μέτωπο σαν ελφρύς πονοκέφαλος?

Quote (fouli79)
ναι το εχω τσο μετωπο μου το σφιξιμο

Quote (aposperittis)
έχεις ενεργοποιημένο το τρίτο μάτι

cool
Μπορεις και να το κλεινεις κτα βουληση αμα θελεις και οχι μονο απο μη αποδοχη των αλλων.
Quote (aposperittis)
3) Χειρισμός
4) Επιλογή


Quote (fouli79)
και ελαφρυ πονο στα ματια σαν καψιμο

Αυτο εναι ξεκαθαρα πλεον μετουσιωση της "κακης" ενεργειας , μπορει να ειναι δακρυσμα -κλαμα .

--------
Να ρωτησω αν δε σε πειραζει.
Ξερεις να σφραγιζεις την αυρα σου ;
Βλεπεις την αυρα τον αλλων ;


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 16-ΟΚΤ-2012, 8:16 PM | Message # 13
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Καλωσόρισες fouli στην παρέα μας.
Νομίζω ότι από τις πρώτες στιγμές σου στο φόρουμ θα κατάλαβες ότι δεν μας συνάντησες τυχαία!
Εγώ από αυτά που είπες μέχρι τώρα κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα ξεχωριστό άτομο με ειδικά χαρίσματα! Τίποτα στον κόσμο δεν είναι τυχαίο!
Και πάλι καλωσόρισες! surprised


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
fouli79Date: Τετάρτη, 17-ΟΚΤ-2012, 7:28 AM | Message # 14
Μέλος που ξέρει πολλά
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 315
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Να ρωτησω αν δε σε πειραζει.
Ξερεις να σφραγιζεις την αυρα σου ;
Βλεπεις την αυρα τον αλλων ;


οχι δεν ξερω να το κανω και οσο αφορα την αυρα των αλλων καταλαβαινω την διαθεση τους δεν βλεπω χρωματα αυτο που δινει στον αλλον και μεσω αυτου αν πχ πω να του ριξω χαρτια τοτε του λεω οτι νιωθω καταλαβαινω.

Quote (Θνητος)
Μπορεις και να το κλεινεις κτα βουληση αμα θελεις και οχι μονο απο μη αποδοχη των αλλων.


αυτο οπως ανεφερα ισως και να το κανω γιατι οπως ειπα σε μνμ οταν εχω δικα μου προβληματα δεν το καταλαβαινω και αν δω κατι απλα αδιαφορω
 
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 17-ΟΚΤ-2012, 12:50 PM | Message # 15
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
http://www.esperos-paranormal.com/forum/23-956-1
Στην 5η απαντηση του aposperittis εχει κατι καλες ασκησεις για το 3ο ματι αν σε ενδιαφερει!

Οσο για το σφραγισμα της αυρας συμβολικα σε υλικο επιπεδο γινεται με το πλεξιμο των δακτυλων στο κεντρο του στηθους (ηλιακο πλεγμα )(οπως βαζουμε τους νεκρους, συμβλικο ειναι κι αυτο για τη αποφυγη ψυχικου βαμπιρισμου) και πνευματικα μπορεις να θεωρησεις οτι απο εκει , απο το ηλιακο σου πλεγμα δλδ , μια χρυση σφαιρα-φουσκα μεγαλωνει και σε "καλυπτει" εσενα και την αυρα σου και τιποτα αρνητικο δεν μπορει να περασει απο αυτην. Εσυ το οριζεις ετσι , δεν γινεται να αλλαξει αυτο απο κανεναν.


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

Message edited by Θνητος - Τετάρτη, 17-ΟΚΤ-2012, 12:52 PM
 
Forum » Φαντάσματα » Εμπειρίες » ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Ή ΕΝΣΤΙΚΤΟ
Search: