Τρίτη, 18-ΙΑΝ-2022, 10:26 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Το σώμα της λειτουργεί σαν μαγνήτης!

Μία γυναίκα από την Αγγλία θεωρείται ότι είναι ένας ανθρώπινος μαγνήτης καθώς διάφορα μεταλλικά αντικείμενα κολλάνε πάνω στο σώμα της!

Η 50χρονη Brenda Allison ζει στο Holloway στο βόρειο Λονδίνο και θεωρείται ότι έχει πολύ περισσότερο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σε σχέση με τους περισσότερους ανθρώπους.

Νομίσματα, κλειδιά, καρφίτσες, κ.τ.λ. μαγνητίζονται από το σώμα της και κολλάνε πάνω της.

Ακόμη, το σώμα της μπορεί να ανάψει λάμπες φωτός, να προκαλέσει το συναγεργμό των αυτοκινήτων και να ανοιγοκλείσει τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών στα καταστήματα!

Οι γιατροί που την εξέτασαν είπαν ότι ο μαγνητισμός της μπορεί να προκαλέσει υψηλά επίπεδα πίεσης και την προέτρεψαν να λάβει μέτρα για να τα μειώσει.

Η Brenda είπε: «Τα μεταλλικά αντικείμενα που μαγνητίζονται παραμένουν πιο σταθερά στα κόκκαλα από ό,τι στους μυς. Κάνει τους ανθρώπους να γελάνε όταν τα βλέπουν κολλημένα πάνω μου. Νιώθω σαν ψυγείο που έχει καλυφθεί από μαγνητάκια!»

«Δεν υπάρχει πιο ντροπιαστικό συναίσθημα από το να πηγαίνω σε καταστήματα και ξαφνικά να μην λειτουργούν οι ταμειακές μηχανές τους», πρόσθεσε.

«Όταν προχωράω έξω από το δωμάτιο του γιού μου θέτω σε κίνηση τα παιχνίδια του που δουλεύουν με μπαταρίες, ενώ κάνω τις τηλεοράσεις και τα φώτα να τρεμοπαίζουν», συμπλήρωσε.

Η Kathy Geminiani, ειδικός στην ηλεκτροθεραπεία και η οποία δουλεύει σε κλινική στο Surrey, είπε: «Ο καθένας έχει ένα ηλεκτρισμένο φορτίο που διαφέρει βέβαια από άτομο σε άτομο. Η Brenda είναι ιδιαίτερα υψηλά φορτισμένη».

Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 348
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!