Δευτέρα, 17-ΙΟΥ-2019, 10:50 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ
Είμαστε ένα ιστορικό έθνος με μια μακρόχρονη καταγεγραμμένη ιστορία και μια ίσως πιο μακρόχρονη μυθιστορία που έχει χαθεί , αλλοιωθεί ή και παραχαραχτεί !
Ρίχνοντας μια ματιά στην αρχαία μυθιστορία θα βρούμε περιόδους με συγκρούσεις , πολέμους , έντονες διαμάχες αλλά και μια τρομακτική άνθηση της νόησης και της φιλοσοφίας , της τέχνης και της τεχνολογίας , της επιστήμης και γενικά της τάσης αυτού του αυτόχθονος λαού να επιτύχει το άριστο .
Στην καταγεγραμμένη ιστορία θα δούμε την προσπάθεια αποκοπής από κάθε είδους δογματικότητα , μια τάση να «παραγράφουν» κάθε είδους παρωπίδες από το ανθρώπινο γένος , με σκοπό όλοι να έχουν πρόσβαση και έλεγχο της υλικής ζωής τους με ταυτόχρονη πνευματική παιδεία που θα έδινε την άριστη κοινωνία . Χαρακτηριστικά θα αναφέρω την καταδίκη του Σωκράτη που στόχευσε στην απολυτή ανθρωπιά και τον μύθο του σπηλαίου του Πλάτωνα !
Όμως η προσπάθεια αυτή απέτυχε και θα δούμε αργότερα τι έφταιξε . Έτσι η καταγραφή της ιστορίας έγινε μια μη καταγραφή που αποσιωπήθηκε ακόμα και όταν καταγράφτηκε ! Έχουμε επίσης μια μακρόχρονη σκλαβιά από ένα άλλο «έθνος» που ενώ καταγράφτηκε ιστορικά υπάρχει η τάση να μην αναφέρεται και να αποκρύπτεται .
Στη συνεχεία έχουμε μια «ένδοξη» επανάσταση και την δημιουργία ενός «κράτους» με το όνομα Ελλάδα ! Από εκεί και πέρα αν και μιλάμε πλέον για «πολιτισμένες» κοινωνίες και κράτη έχουμε μια ακόμα χειρότερη παραχάραξη και διαστρέβλωση ΟΛΩΝ των γεγονότων !
Έχουμε μια Ελλάδα που πτωχεύει , πεινάει , πολεμάει , τρώει τις ίδιες τις σάρκες της και μόνιμα κυνηγάει να «φτάσει» κάποιου είδους πολιτισμό που «άλλοι» έχουν επιτύχει !!
Κι εδώ πρέπει όλοι μας να κάτσουμε να σκεφτούμε !
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ !!
Τι είδους πολιτισμό θέλουμε ;;
Θέλουμε μια δημοκρατία μόνο στο όνομα ή μια αληθινή δημοκρατία ;;
Ποιος εφάρμοσε την δημοκρατία και που ;;;;
Τι είδους τέχνη θέλουμε ;;
Μια τέχνη που δεν έχει νόημα ή μια τέχνη ύμνο στη φύση και τον άνθρωπο ;;
Ποιος έκανε τέχνη απαράμιλλης ομορφιάς και αρμονίας ;;;
Τι είδους τεχνολογία θέλουμε ;;
Μια τεχνολογία που καταστρέφει τις πρώτες ύλες για να δημιουργεί άσχημα και νέκρα υλικά ή μια τεχνολογία που αναδεικνύει τα φυσικά υλικά και δένει αρμονικά με το περιβάλλον της ;;
Ποιος έκανε τέτοιου είδους τεχνολογία ;;;
Τι είδους επιστήμη θέλουμε ;;
Μια επιστήμη που έπαψε να παρατηρεί και φέρεται σαν παντογνώστης ή μια επιστήμη που γνωρίζει την άγνοια της και στοχεύει να αναλύσει τα πραγματικά δεδομένα και να εντοπίσει το τυχόν πρόβλημα χωρίς να «κρύβει» ότι δεν την «βολεύει» , «κάτω από το χαλί» ;;;
Ποιος εφάρμοσε τέτοια επιστήμη ;;;
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ , ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ΘΑ «ΔΟΥΜΕ» ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ !!
Θα «δούμε» ότι δεν είναι συνωμοσία η πραγματικότητα αλλά μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ !!
Αρά ένοχοι είναι οι συνωμότες !!
Ερχόμαστε λοιπόν στο πραγματικό πρόβλημα !
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ??????
Και πως κατάφεραν να μας παρουσιάζουν το άσπρο για μαύρο ;;;
ΠΩΣ γίνεται ενώ όλοι «βλέπουμε» τον ένοχο , συλλογικά να μην τον καθαιρούμε ;;;
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 345
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!