Τρίτη, 18-ΙΑΝ-2022, 10:45 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Ο άνθρωπος που τρώει λάμπες

Ο Wang Xianjun, από την Κίνα έχει μία διατροφική συνήθεια αλλιώτικη από τις άλλες. Τρώει λάμπες! Ακριβώς όπως το ακούτε.

Προφανώς δεν ζει μόνο με την κατανάλωση λαμπών, αλλά η λάμπα αποτελεί μέρος της διατροφής του!! Υποστηρίζει ότι έχει καταπιεί τα τελευταία 42 χρόνια 1500 λάμπες και μάλιστα τις βρίσκει «τραγανές και νόστιμες».

Ο 54χρονος σήμερα άντρας (στη φωτογραφία), από την επαρχία Sichuan της Κίνας, ισχυρίζεται ότι αυτή η περίεργη διατροφική συνήθεια ξεκίνησε σε ηλικία 12 ετών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός Wang, κατάπιε κατά λάθος ένα ψαροκόκαλο. «Έτρωγα ψάρι και από απροσεξία κατάπια ένα χοντρό κομμάτι ψαροκόκαλο. Όμως δεν έπαθα τίποτα. Ούτε καν το κατάλαβα» είπε. «Από περιέργεια, είπα να «γευτώ» κομμάτια από σπασμένα γυαλιά κρυφά από τους γονείς μου για να δω αν θα πάθω τίποτα. Δεν έπαθα απολύτως τίποτα και αυτομάτως κατάλαβα ότι δεν είναι επικίνδυνο».

Έτσι άρχισε να τρώει λάμπες σε ηλικία 12 ετών και αυτή ήταν η αρχή μίας συνήθειας που καλά κρατεί μέχρι σήμερα. Κάνοντας γρήγορους υπολογισμούς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μέχρι σήμερα θα έχει φάει 1500 λάμπες.

Το εβδομαδιαίο του διατροφικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμφισβήτητα μία λάμπα την οποία συνήθως «καταναλώνει» μετά το μεσημεριανό, κάτι δηλαδή σαν επιδόρπιο. Εννοείται ότι ο συγκεκριμένος κύριος ΔΕΝ είναι παραδειγμα προς μίμηση!
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 348
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!