Παρασκευή, 26-ΑΠΡ-2019, 3:45 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Μια σκέψη...

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι πραγματικά σημαίνει θρησκεία.
Ακόμη και οι περισσότεροι Ιερείς δεν εξαιρούνται από αυτό.

Η θρησκεία θα έπρεπε να βασίζεται στην υψηλότατη Φυσική Επιστήμη και να καταπιάνεται με την εκ καρδίας προερχόμενη λατρεία του Θεού και της Δημιουργίας Του που περιλαμβάνει όλο το Σύμπαν. Αντίθετα αυτή στηρίζεται μόνο στην πίστη πάνω σε παλαιές Γραφές που αποδεικνύονται ιστορικά. Αυτές οι Γραφές δεν έχουν καμιά επιστημονική εξήγηση για την ύπαρξη του Θεού,των Αγγέλων,ή των Πνευματικών Βοηθών,ακόμη ούτε και για τα φαινόμενα,τα αποκαλούμενα θαύματα. Με φανατικές λέξεις και επαινετικούς ύμνους ανακοινώνεται ένα θαύμα. Όμως αυτή η λέξη δεν έχει κανένα νόημα και δεν υπάρχει σε καμιά γλώσσα του Σύμπαντος . Και είναι ανοησία όλες οι θρησκείες να στηρίζονται σε θαύματα. Υπάρχουν μόνο γεγονότα που άπτονται των Φυσικών Επιστημών και της Θεϊκής νομιμότητας.
Η θρησκεία είναι ο βασικός Θεϊκός Νόμος για κάθε άνθρωπο, αδιάφορο αν είναι άσπρος, καφέ ή μαύρος. Δεν υπάρχει καμία εξαίρεση. Κάθε άνθρωπος που γεννήθηκε, έχει υποχρέωση στην θρησκεία, δηλαδή στην Αλήθεια και στον Νόμο. Γ' αυτούς τους λόγους είναι η θρησκεία η σύνδεση με τον Θεό. Από όλες τις θρησκείες, ούτε μία μοναδική δεν ανταποκρίνεται στην απόλυτη, δηλαδή την μη διαστρεβλωμένη αλήθεια.
Η Αγία Γραφή για τούς ανθρώπους είναι ,ή ένα ψέμα ,ή μία Αγία Γραφή.

Όμως και οι δύο εκδοχές δεν είναι σωστές. Η Αγία Γραφή είναι ένα μείγμα από διαστρεβλώσεις και καθαρή αλήθεια. Ποιος είναι ο ασφαλέστερος δρόμος προς την αλήθεια; Ο ασφαλέστερος δρόμος, ο ποιο αλάνθαστος αρχίζει από την καρδιά των ανθρώπων. Ο Θεός για τον σκοπό αυτόν δεν χρειάζεται δειλούς, χρειάζεται πνευματικούς επαναστάτες που με όλη την δύναμη της ψυχής τους και της ζωής τους να αγωνίζονται για την αλήθεια.
Δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει ποτέ θρησκεία ανώτερη από την αλήθεια.

Όμως όσο κι αν πιστεύω ολόψυχα στην δική μου θρησκεία, δεν θα έπρεπε ποτέ να τυφλωθώ και να αγνοήσω την αξία της πίστης του άλλου, γιατί καμία θρησκεία, εκκλησία ή ομάδα δεν συγκεντρώνει αποκλειστικά όλο το καλό ή όλη την γνώση.
Και δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει ποτέ θρησκεία ανώτερη από την αλήθεια.
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 345
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!