Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 1:22 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


Φάκελοι Λασέρτα μέρος Γ

Μετάφραση στην Αγγλική από Chris Pfeiler, © μετάφραση στα Ελληνικά από τον Α.Τ. © για τη μεταφορά Ion Maggos ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ και σύνδεσμο στην κάθε σελίδα.
Η Γνήσια συνέντευξη βρίσκεται στην σελίδα του Chris Pfeiler μεταφρασμένη σε δέκα γλώσσες περίπου. Η Ελληνική μετάφραση μέσα είναι του Α.Τ. όλες οι υπόλοιπες που κυκλοφορούν στο Ιντερνέτ είναι αντιγραφές αυτής της πρώτης, για όποιον καταλαβαίνει. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κείμενο ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ

Εισαγωγή του Δημοσιογράφου Ole K.
Βεβαιώνω ότι το ακόλουθο κείμενο είναι απολύτως αληθές και όχι έργο φαντασίας. Τα παρακάτω είναι τμήματα σημειώσεων μίας συνέντευξης που πήρα από ένα μη Ανθρώπινο ερπετοειδές πλάσμα τον Δεκέμβριο του 1999. Αυτό το θηλυκό πλάσμα ήταν ήδη σε επαφή με έναν φίλο μου (Του οποίου το όνομα δίνεται μόνο με τα αρχικά Ε.Φ. στο κείμενο) εδώ και κάποιους μήνες. Ας μου επιτραπεί να πω πως ήμουν σε όλη μου την ζωή επιφυλακτικός σχετικά με τα ΑΤΙΑ, τους εξωγήινους και άλλα περίεργα πράγματα και σκέφτηκα ότι ο Ε.Φ. μου έλεγε είτε όνειρα είτε φανταστικές ιστορίες όταν μου μίλησε σχετικά με τις πρώτες του επαφές με το μη Ανθρώπινο πλάσμα «Λασέρτα».
Ήμουν επιφυλακτικός όταν γνώρισα αυτό το πλάσμα στις 16 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους (1999) σε εκείνο το μικρό ζεστό δωμάτιο στο απομονωμένο σπίτι του φίλου μου κοντά σε μία πόλη στον νότο της Σουηδίας, παρά το γεγονός ότι την έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια ότι δεν ήταν Ανθρώπινη.
Μου είχε πει και μου είχε δείξει τόσο πολλά απίστευτα πράγματα στην συνάντησή μας που πλέον δεν μπορώ να αρνηθώ την πραγματικότητα και την αλήθεια στα λεγόμενα της. Δεν πρόκειται για μια ακόμη λανθασμένη δημοσίευση για ΑΤΙΑ που ισχυρίζεται ότι λέει την αλήθεια ενώ είναι φανταστική, έχω πεισθεί ότι το κείμενο περιέχει την μόνη αλήθεια και γι’ αυτό πρέπει να το διαβάσετε.
Μίλησα μαζί της για πάνω από 3 ώρες, οπότε το κείμενο περιέχει περίληψη της συνέντευξης, γιατί μου ζήτησε μετά την συνέντευξη να μην δημοσιεύσω ότι μου είχε εκμυστηρευθεί. Η σειρά των ερωτήσεων στο κείμενο δεν είναι πάντοτε με την ίδια σειρά που την ρώτησα, οπότε μερικές φορές μπορεί να σας φανεί ασαφές. Δεν ήταν εύκολο να αφαιρέσω όλα τα σημαντικά τμήματα που μου ζήτησε από το κείμενο, γι’ αυτό συγχωρήστε με για την ίσως ασυνήθη σειρά.
Έχω στην κατοχή μου όλο το κείμενο της συνέντευξης (49 σελίδες μαζί με κάποια σκίτσα μου του σώματός της και του εξοπλισμού της) και κάποιων κασετών στις οποίες έχω όλη την συνέντευξη, όμως δεν θα την αποκαλύψω πριν έχω την άδειά της.

12η_Ερώτηση:
Πίσω στην δικιά σας και δικιά μας ιστορία. Ανέφερες την φυλή των «Ιλοχίμ» που δημιούργησαν την ανθρώπινη φυλή μας. Από πού ήρθαν και πώς έμοιαζαν; Τι ακριβώς συνέβη όταν έφτασαν; Είναι ο «θεός» μας;
12η_ Απάντησης Υπήρξε ένας μακρύς πόλεμος μεταξύ των «Ιλοχίμ» και εμάς και μεταξύ ορισμένων ομάδων τους, γιατί πολλοί από αυτούς ήταν της γνώμης ότι η συνεχής δημιουργία ανθρωπίνων ειδών σε αυτόν τον πλανήτη δεν έχει κανένα πραγματικό νόημα. Οι τελευταίες μάχες αυτού του πολέμου δόθηκαν πριν από 5.000 χρόνια και σε τροχιά αλλά και στην επιφάνεια. Οι εξωγήινοι χρησιμοποίησαν πανίσχυρα ακουστικά όπλα για να καταστρέψουν τις υπόγειες πόλεις μας αλλά από την άλλη μπορέσαμε να καταστρέψουμε πολλές από τις επιφανειακές εγκαταστάσεις τους αλλά και βάσεις στο διάστημα.

    Οι άνθρωποι του είδους σας ήταν πολύ φοβισμένοι καθώς παρακολουθούσαν τις μάχες μας και τις κατέγραψαν με την μορφή θρησκευτικών μύθων (το μυαλό τους δεν μπορούσε να κατανοήσει τι πραγματικά συνέβαινε). Οι «Ιλοχίμ» — που παρουσιάζονται ως «θεοί» για την έκτη και έβδομη γενιά — τους είχαν πει ότι πρόκειται για έναν πόλεμο ανάμεσα στο καλό και στο κακό και ότι αυτοί ήταν οι καλοί και ότι εμείς ήμασταν η κακιά φυλή. Αυτό σίγουρα εξαρτάται από την οπτική γωνία που το κοιτάει κανείς. Ήταν δικός μας ο πλανήτης πριν καταφτάσουν και πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα της εξέλιξης με το είδος σας. Κατά την γνώμη μου, ήταν δικαίωμά μας να πολεμήσουμε για τον πλανήτη μας.

Ήταν πριν από ακριβώς 4,943 χρόνια — σύμφωνα με την χρονική σας κλίμακα — όταν οι Ελοχίμ ξανά για άγνωστους λόγους (αυτή είναι μία πολλή σημαντική ημερομηνία για εμάς, γιατί πολλοί από τους ιστορικούς μας την αποκάλεσαν νίκη). Το γεγονός είναι, ότι δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι συνέβη. Οι «Ιλοχίμ» είχαν φύγει από τη μία μέρα στην άλλη, εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνη μαζί με τα σκάφη τους και βρήκαμε τις επιφανειακές εγκαταστάσεις τους κατεστραμμένες από αυτούς. Οι άνθρωποι ήταν πια μόνοι τους και ο πολιτισμός σας αναπτύχθηκε. Πολλοί από εμάς ήταν σε επαφή με μερικές (κυρίως νότιες) φυλές τους είδους σας και στους επόμενους αιώνες μπορέσαμε να πείσουμε κάποιες από αυτές ότι δεν ήμασταν το «κακό» που ήθελαν να πιστεύουν οι εξωγήινοι.
Κατά την διάρκεια από τα 4.900 χρόνια πριν μέχρι σήμερα, πολλά άλλα εξωγήινα είδη έφτασαν στον πλανήτη (μερικά χρησιμοποίησαν τις παλιές διδαχές και τον προγραμματισμό του μυαλού σας και «έπαιξαν» ξανά τον θεό για εσάς) αλλά οι «Ιλοχίμ» δεν επέστρεψαν ποτέ. Είχαν φύγει από τον πλανήτη για κάποιες χιλιάδες χρόνια και παλιότερα, οπότε περιμένουνε μια μέρα στο μέλλον να επιστρέψουν για να τερματίσουν το πρόγραμμά τους ή ίσως να αφανίσουν την έβδομη γενιά, αλλά δεν ξέρουμε πραγματικά τι τους συνέβη (για να προλάβω την ερώτηση από πριν).

   Ο παρόν πολιτισμός σας δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την αληθινή καταγωγή σας, για το αληθινό παρελθόν σας, σχετικά με τον αληθινό κόσμο και σύμπαν και γνωρίζετε πολύ λίγα σχετικά με εμάς και το παρελθόν μας. Και δεν γνωρίζετε τίποτα για τα πράγματα που πρόκειται να έρθουν στο προσεχές μέλλον. Όσο δεν θα καταλαβαίνετε και θα πιστεύετε τα λόγια μου — σας λέω την αλήθεια γιατί εμείς δεν είμαστε εχθρός σας — θα υπάρχει κίνδυνος για το είδος σας. Οι εχθροί σας είναι ήδη εδώ και δεν το έχετε καταλάβει. Ανοίξτε τα μάτια σας αλλιώς θα βρεθείτε σε μεγάλους μπελάδες σύντομα. Εάν δεν έχετε πιστέψει τίποτα από τα πράγματα που σας είπα πριν, τότε θα πρέπει πραγματικά να πιστέψετε και να το θυμάστε αυτό.

1η_ Ερώτηση: Γιατί νομίζεις ότι δεν σε πιστεύω;
Απάντηση: Έχω την αίσθηση ότι δεν με πιστεύεις, παρά το ότι κάθομαι εδώ μπροστά σου. Ότι σου έχω πει τις τελευταίες δύο ώρες είναι η απόλυτη αλήθεια σχετικά με τον κόσμο μας.
2η_ Ερώτηση: Πόσα εξωγήινα είδη είναι ενεργά στην Γη την παρούσα στιγμή;
Απάντηση: Απ’ όσα ξέρουμε 14 είδη. 11 από αυτό το σύμπαν, 2 από μία άλλη φυσαλίδα και ένα από ένα πολύ διαφορετικό επίπεδο. Μην με ρωτάτε ονόματα, γιατί σχεδόν όλα δεν προφέρονται από εσάς, οχτώ δεν μπορούμε και εμείς να τα προφέρουμε. Τα περισσότερα είδη — ειδικά τα περισσότερο ανεπτυγμένα — απλά σας μελετούν σαν ζώα και δεν είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνοι για εσάς και για εμάς και εργαζόμαστε μαζί με κάποια από αυτά, όμως τρία είδη είναι εχθρικά, συμπεριλαμβανομένου και αυτό που ήταν σε επαφή με μερικές από τις κυβερνήσεις σας και αντάλλαξαν την τεχνολογία του χαλκού και άλλα σημαντικά πράγματα και που πρόδωσαν το είδος σας.
Υπήρχε και υπάρχει ένας «ψυχρός πόλεμος» μεταξύ δύο από τις εχθρικές φυλές τα τελευταία 73 χρόνια και το τρίτο είδος φαινόταν να είναι ο «νικητής» στον ανούσιο αυτόν αγώνα. Αναμένουμε ένα πιο «θερμό» πόλεμο μεταξύ αυτών και εσάς στο άμεσο μέλλον (θα έλεγα στα επόμενα 10 ή 20 χρόνια) και είμαστε ανήσυχοι με αυτή την εξέλιξη. Την τελευταία φορά, υπήρχαν φήμες για ένα νέο, δέκατο πέμπτο είδος που έφτασε στην Γη πριν από μόλις 3 ή 4 χρόνια, αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα για τις προθέσεις τους και δεν είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους μέχρι τώρα. Ίσως οι φήμες να κάνουν λάθος.

3η_ Ερώτηση: Τι θέλουν οι εχθρικές φυλές;
Απάντηση: Διάφορες πρώτες ύλες, μαζί με τον χαλκό για την τεχνολογία τους, το νερό σας (η καλύτερα το υδρογόνο στο νερό σας, που είναι η πηγή ενέργειας σε προηγμένες διαδικασίες σύντηξης) και κάποια χημικά στοιχεία στον αέρα σας. Επιπλέον, δύο από τα είδη ενδιαφέρονται για το σώμα σας, για τους ανθρώπινους ιστούς και το αίμα, επειδή η δική τους γενετική δομή είναι ελαττωματική μέσω κακής εξέλιξης και ακτινοβολίας (απ’ όσο ξέρουμε) και χρειάζονται άθικτες αλυσίδες από το είδος σας και από ζώα για να επισκευάζουν το γενετικό τους υλικό ξανά και ξανά.
Αλλά δεν μπορούν να επισκευάσουν τα ελαττώματα τελείως επειδή το DNA τους και το δικό σας DNA δεν είναι πλήρως συμβατά (το δικό μου είδος είναι τελείως ασύμβατο μαζί τους, οπότε δεν ενδιαφέρονται και πολύ για εμάς) και προσπαθούν να δημιουργήσουν περισσότερο συμβατές διασταυρώσεις μεταξύ αυτών και εσάς με την χρήση τεχνητών γονιμοποιήσεων και τεχνητών μητρών.

    Υποθέτουμε ότι ο επικείμενος πόλεμος ανάμεσα στις τρεις φυλές ή μεταξύ εσάς και μίας ή όλες από αυτές θα γίνουν για τις πρώτες ύλες, το υδρογόνο, τον αέρα και το DNA.


4η_ Ερώτηση: Αυτός είναι ο λόγος για των οποίο γίνονται οι «απαγωγές»;
Απάντηση: Μερικώς, ειδικά όταν οι εξωγήινοι παίρνουν δείγματα ωαρίων και σπέρματος από εσάς. Μερικές φορές οι απαγωγείς που ανήκουν σε ένα άλλο περισσότερο ανεπτυγμένο είδος θέλουν να μελετήσουν το σώμα σας και το μυαλό σας (το οποίο είναι πολύ πιο ενδιαφέρον για κάποιους από αυτούς απ’ ότι το στερεό σας σώμα) όπως θα μελετούσατε ένα πρωτόγονο ζώο. Όπως είπα, τρία εξωγήινα είδη είναι εχθρικά και αυτό σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για την τύχη σας ή για την ζωή σας και οι άνθρωποι που «απαγάγονται» από αυτούς πολύ σπανίως επιστρέφουν ζωντανοί.
Εάν κάποιος είναι σε θέση να αναφέρει μία απαγωγή, αυτό σημαίνει κατά την γνώμη μου ότι αυτός ή αυτή δεν συνάντησε ένα από τα επιθετικότερα είδη ή ότι αυτός ή αυτή είναι πολύ πολύ τυχερός άνθρωπος που είναι ζωντανός. Προηγμένες και «φιλικές» φυλές επίσης παίρνουν μερικές φορές δείγματα ωαρίων και σπέρματος, αλλά για άλλους λόγους.

5η_ Ερώτηση: Είπες ότι υπάρχουν μόνο 14 είδη ενεργά στην Γη. Αλλά γιατί οι άνθρωποι που είδαν εξωγήινα πλάσματα περιγράφουν τόσους πολλούς και περίεργους τύπους τους;
Απάντηση: Νομίζω ότι έχω απαντήσει αυτήν την ερώτηση. Όπως είπα, οι περισσότερες εξωγήινες φυλές έχουν πολύ πιο ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες από εσάς ή ακόμα και εμένα (υπάρχει μόνο μία φυλή χωρίς καθόλου τέτοιες ικανότητες). Μπορούν να παρουσιαστούν στο μυαλό και την μνήμη σας με όποιο τρόπο θέλουν και αυτή η «υποβαλλόμενη» εικόνα δεν έχει να κάνει με την πραγματική τους εμφάνιση. Τους θυμάστε σαν κανονικούς ανθρώπους ή γκρίζους νάνους ή ακόμα και σαν τελείως αλλόκοτα ζώα επειδή αυτοί το θέλουν να θυμάστε ή μερικές φορές θέλουν να ξεχνάτε τελείως οτιδήποτε σχετίζεται με την συνάντηση μαζί τους.

    Ένα άλλο παράδειγμα: μπορεί για παράδειγμα να θυμάστε ότι ήσασταν σε ένα από τα κανονικά ανθρώπινα νοσοκομεία και ότι κάποιοι γιατροί σας εξέταζαν και δεν σκέφτεστε παραπέρα για το τι σας συνέβη (ίσως μέχρι να ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει νοσοκομείο στον δρόμο που το νομίζατε) αλλά στην πραγματικότητα εξεταζόσασταν από αυτούς σε ένα από τα εργαστήρια τους. Δεν μπορείτε να βασίζεστε στο μυαλό σας σε αυτήν την περίπτωση.

Εμφανίζονται με διαφορετικές μορφές σε εσάς για να σας μπερδέψουν και για να κάνουν του αποκαλούμενους μάρτυρες της απαγωγής που μπορούν να θυμηθούν τα γεγονότα — ή που πιστεύουν ότι μπορούν να θυμηθούν — γελοίους στο ευρύ κοινό και απ’ όσο ξέρουμε, είναι επιτυχείς. Πιστέψτε με, υπάρχουν μόνο 14 εξωγήινα είδη στον πλανήτη και μόνο 8 από αυτά απαγάγουν ανθρώπους μέχρι στιγμής (ξανά απ’ όσα ξέρουμε). Επίσης, δεν είναι όλοι από τους «απαχθέντες» πραγματικοί και μερικοί από τους εξωγήινους στις αναφορές τους είναι στην πραγματικότητα απλά φαντασιώσεις ή ψέματα.

6η_ Ερώτηση: Πώς μπορούμε να προστατευτούμε ενάντια στην επιρροή του μυαλού μας;
Απάντηση: Δεν γνωρίζω. Αμφιβάλλω εάν μπορείτε, επειδή το μυαλό σας είναι σαν ανοικτό βιβλίο για να το διαβάσει και να το γράψει σχεδόν κάθε είδος που γνωρίζω. Αυτό οφείλεται εν μέρει στους «Ιλοχίμ» καθαυτούς, επειδή είχαν κατασκευάσει ή καλύτερα πλημμελώς κατασκευάσει (εν μέρει σκοπίμως) το μυαλό σας και την συνείδησή σας χωρίς πραγματικούς μηχανισμούς προστασίας. Εάν συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος προσπαθεί να επηρεάσει το μυαλό σας, μπορείτε μόνο να συγκεντρωθείτε σε αυτήν την υποψία και να αναλύσετε κάθε σας σκέψη και μνήμες.
Πολύ σημαντικό: μην κλείνετε τα μάτια σας (αυτό θα οδηγήσει σε άλλη μορφή εγκεφαλικών κυμάτων που είναι ευκολότερα να επηρεαστούν) και μην κάθεστε ή ξαπλώσετε για να ξεκουραστείτε. Εάν μείνετε ξύπνιοι κατά τα πρώτα λεπτά, μπορείτε ίσως να προσπαθήσετε να φιλτράρετε τις άλλες σκέψεις και κύματα στον εγκέφαλο σας και ο υποβολέας θα παραιτηθεί μετά από μερικά λεπτά εάν αυτός ή αυτή δεν επιτύχει επειδή θα αρχίσει να βλάπτει τον εγκέφαλό του ή της.
Αυτό είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα επώδυνο και μπορεί να σας βλάψει, οπότε καλύτερα μην προσπαθήσετε να αντισταθείτε αλλά θα είναι η μόνη δυνατή πιθανότητα που έχετε. Παρόλα αυτά, μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνο με τα ασθενέστερα είδη, όχι τα ισχυρά.

7η_ Ερώτηση:
Τι εννοείς με το «ένα είδος προέρχεται από ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο»;
Απάντηση: Πριν μπορέσω να στο εξηγήσω σωστά αυτό θα πρέπει να μπορείς να καταλάβεις στο σύμπαν και αυτό θα σήμαινε μία ίσως ανούσια διδασκαλία για το μυαλό σου (μαζί με την αφαίρεση κάποιων φραγμών) πολλών εβδομάδων και με την διδασκαλία δεν εννοώ μόνο διδασκαλία με λόγια. Το είπα αυτό με την λέξη σας «πεδίο» ή «επίπεδο» επειδή ξανά δεν έχετε κάποια καλύτερη λέξη στο λεξιλόγιό σας και η διάσταση θα ήταν σε αυτήν την περίπτωση απολύτως λάθος (είναι λάθος και ακόμα για άλλη «φυσαλίδα») επειδή η διάσταση δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς επίπεδα.
Εάν ήσασταν ένα είδος που ζούσε σε άλλο ή πάνω από το επίπεδο και εάν μπορούσατε να μπαίνετε στα επίπεδα χωρίς τεχνολογία ώστε το σώμα σας δεν ήταν φτιαγμένο από εκείνο το είδος ύλης που γνωρίζετε, τότε θα ήσασταν το ισχυρότερο πλάσμα που μπορείτε να φανταστείτε. Αυτή η πολύ ανεπτυγμένη φυλή που προανέφερα είχε αναπτυχθεί έξω από εδώ και εξελίχθηκαν μάλιστα σε δισεκατομμύρια χρόνια.
Μπορούν να καταστρέψουν όλους από εσάς και όλους από εμάς και τα πάντα με μια απλή σκέψη. Ήρθαμε σε επαφή μαζί τους μονάχα 3 φορές σε όλη την διάρκεια της ιστορίας μας, επειδή το ενδιαφέρον τους στον πλανήτη είναι διαφορετικό απ’ όλες τις άλλες φυλές. Δεν αποτελούν σίγουρα κίνδυνο για εσάς ή εμάς.

8η_ Ερώτηση: Τι θα συμβεί όταν ξεκινήσει ο πόλεμος;
Απάντηση: Αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί. Εξαρτάται από την εχθρική φυλή και την τακτική τους. Ο «Πόλεμος» δεν είναι πάντα αυτό το πρωτόγονο πράγμα που εσείς οι άνθρωποι εννοείται με την λέξη, ο «Πόλεμος» μπορεί να γίνει σε διάφορα επίπεδα. Μία πιθανότητα που έχουν είναι η «καταστροφή» του κοινωνικού σας συστήματος με την επιρροή στους πολιτικούς αρχηγούς, μία άλλη είναι η χρήση προηγμένων οπλικών συστημάτων που μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς ή ηφαιστειακές εκρήξεις ή άλλες καταστροφές (συμπεριλαμβανομένων και φυσικών καταστροφών) που μπορεί να σας φανούν φυσικές σε εσάς.
Τα ειδικά πεδία από την σύντηξη του χαλκού που προανέφερα είναι σε θέση να έχουν επιρροή στον παγκόσμιο καιρό. Νομίζω πως δεν θα επιτεθούν στον πλανήτη απευθείας πριν ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι αδύναμος, επειδή ακόμα και εσείς έχετε πιθανότητες να καταστρέψετε τα σκάφη τους (αλλά όχι πολλές). Ας μου επιτραπεί να πω, πως δεν είμαστε απολύτως σίγουροι εάν θα υπάρξει πραγματικά ένας τέτοιος «θερμός» πόλεμος ήδη στα επόμενα χρόνια. Δεν επιθυμώ να μιλήσω περισσότερο γι’ αυτό.

9η_ Ερώτηση: Αυτό είναι το τέλος της συνέντευξης. Θέλεις να πεις κάτι τελευταίο ή έχεις κάποιο μήνυμα;
Απάντηση: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε. Μην πιστεύετε μόνο την λανθασμένη ιστορία σας ή τους επιστήμονες σας ή τους πολιτικούς σας. Κάποιοι από αυτούς ξέρουν την αλήθεια για διάφορα πράγματα, αλλά δεν πληροφορούν το ευρύ κοινό για να αποφύγουν την σύγχυση και τον πανικό.
Πιστεύω πως το είδος σας δεν είναι και τόσο κακό όσο κάποιοι από το είδος μου πιστεύουν και θα ήταν κρίμα να παρατηρήσουμε το τέλος σας. Αυτά είναι όλα όσα μπορώ να πω. Πηγαίνετε στον κόσμο σας με ανοιχτά τα μάτια και θα δείτε — ή ίσως και όχι. Το είδος σας είναι ανίδεο.
10η_ Ερώτηση: Πιστεύεις ότι κάποιος θα πιστέψει ότι αυτή η συνέντευξη είναι η αλήθεια;
Απάντηση:

    Όχι, αλλά είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα για τις κοινωνικές μου σπουδές. Θα συναντηθούμε ξανά σε μερικούς μήνες και θα μου πεις τότε τι συνέβη μετά την δημοσιοποίηση του μηνύματος μου. Ίσως υπάρχει ελπίδα για το είδος σας.

Μετάφραση στην Αγγλική από Chris Pfeiler, © μετάφραση στα Ελληνικά από τον Α.Τ. © για τη μεταφορά Ion Maggos ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ και σύνδεσμο στην κάθε σελίδα.
Η Γνήσια συνέντευξη βρίσκεται στην σελίδα του Chris Pfeiler μεταφρασμένη σε δέκα γλώσσες περίπου. Η Ελληνική μετάφραση μέσα είναι του Α.Τ. όλες οι υπόλοιπες που κυκλοφορούν στο Ιντερνέτ είναι αντιγραφές αυτής της πρώτης, για όποιον καταλαβαίνει. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κείμενο ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

ΝΕΑ Εισαγωγή του Δημοσιογράφου Ole K. 3 Μαΐου 2000
Για μία ακόμη φορά επαναβεβαιώνω ότι το παρακάτω κείμενο είναι η απόλυτη αλήθεια και όχι έργο φαντασίας. Συντάχθηκε από τις τρεις αυθεντικές ηχογραφήσεις σε κασέτα που έγιναν στις 24 Απριλίου, 2000 με ένα κασετόφωνο κατά την διάρκεια της συνέντευξης με το ερπετικό πλάσμα γνωστό ως «Λασέρτα». Με αίτημα της Λασέρτα, το αυθεντικό κείμενο των 31 σελίδων αναθεωρήθηκε και συντομεύτηκε για να αντιμετωπισθούν κάποιες ερωτήσεις και απαντήσεις. Κάποιες υπάρχουσες ερωτήσεις εν μέρει συντομεύτηκαν ή τροποποιήθηκαν. Επίσης επιχειρήθηκε να εξαχθούν μηνύματα και σημασία από το κείμενο. Αυτό το τμήμα της συνέντευξης, που είτε δεν αναφέρεται ή δεν αναφέρεται ολόκληρο στο κείμενο, καταπιάνεται κυρίως με προσωπικά θέματα, παραφυσικές επιδείξεις, το κοινωνικό σύστημα του ερπετικού είδους και την εξωγήινη τεχνολογία και φυσική.

Ο λόγος της μετακίνησης της ημερομηνίας και του χρόνου της δεύτερης συνάντησης είναι πιθανή παρατήρηση και παρακολούθηση του ατόμου μου μετά την δημοσιοποίηση του πρώτου κειμένου. Παρόλο που όλα επιχειρήθηκαν υπό τις συμβουλές της Λασέρτα για να κρατηθεί η ταυτότητά μου μυστική, μόλις 2 μέρες μετά την διάδοση του κειμένου στο εξωτερικό, συνέβησαν διάφορα ασυνήθη γεγονότα.
Παρακαλώ να μην με περάσετε για παρανοϊκό, παρόλα αυτά, πιστεύω ότι η δημοσιοποίηση της συνέντευξης προκάλεσε είτε επίσημο ενδιαφέρον ή το ενδιαφέρον κάποιων οργανισμών σε εμένα. Μέχρι αυτήν την στιγμή, συνήθως θεωρούσα τους ανθρώπους που πίστευαν ότι παρακολουθούνταν από το κράτος να είναι τίποτα περισσότερο από πλακατζήδες. Όμως τώρα αρχίζω να αναθεωρώ τις ιδέες μου γι’ αυτό μετά τα γεγονότα του Ιανουαρίου.
Ξεκίνησαν με βλάβη στο τηλέφωνό μου για αρκετές ώρες. Όταν το τηλέφωνο άρχισε να λειτουργεί ξανά, υπήρχαν αντηχήσεις στην σιωπή και περίεργα κλικ και σφυρίγματα όταν έκανα τηλεφωνήματα Ένα ελάττωμα δεν μπορούσε (φαινομενικά) να βρεθεί πουθενά. Κατά την διάρκεια της νύχτας, σημαντικά δεδομένα, εξαφανίστηκαν από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου. Το πρόγραμμα εξέτασης ανέφερε «κατεστραμμένους τομείς» εκεί που περιέργως υπήρχαν μόνο δεδομένα που είχαν σχέση με τα σκίτσα και το πλήρες κείμενο της συνέντευξης. Αυτοί οι «κατεστραμμένοι τομείς» επίσης περιείχαν υλικό παραφυσικής φύσης στο πεδίο της έρευνάς μου. (Ευτυχώς, το υλικό είχε αποθηκευθεί και σε δισκέτες.)

Επιπρόσθετα ανακάλυψα από καθαρή τύχη κάποια κρυμμένα δεδομένα σε ένα κάπως κρυμμένο κατάλογο ευρετηρίου. Το όνομα που εμφανιζόταν στα δεδομένα και στον κατάλογο ευρετηρίου ήταν «E72UJ.» Ένας φίλος, που είναι ειδικός στους υπολογιστές, δεν μπόρεσε να βρει τίποτα από αυτόν τον προσδιορισμό, και όταν ήμουν έτοιμος να του το δείξω, ο κατάλογος ευρετηρίου είχε εξαφανιστεί.
Ένα βράδυ, η πόρτα του διαμερίσματός μου ήταν διάπλατα ανοικτή, η τηλεόραση έπαιζε — και ήμουν απολύτως βέβαιος ότι την είχα κλείσει.
Ένα φορτηγάκι με Βρετανικά αναγνωριστικά και το λογότυπο μίας μεγάλης Ευρωπαϊκής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το σπίτι μου. Πρόσεξα το ίδιο φορτηγάκι ξανά σε αρκετές περιστάσεις σε απόσταση πίσω από το αυτοκίνητό μου, ακόμη και όταν επισκέφτηκα την πόλη του …….. 65 χιλιόμετρα μακριά. Όταν επέστρεψα, το φορτηγάκι ήταν στην απέναντι μεριά του δρόμου ξανά. Ποτέ δεν είδα κάποιον να μπαίνει ή να βγαίνει από το φορτηγάκι. Ένα χτύπημα στην πόρτα του οχήματος και στο φιμέ τζάμι δεν προκάλεσε κανενός είδους αντίδραση.
Μετά από περίπου 2 εβδομάδες, το φορτηγάκι εξαφανίστηκε ξανά. Όταν ενημέρωσα τον Ε.Φ. προσωπικά για τα γεγονότα, μου πρότεινε να αλλάξω το μέρος και τον χρόνο της συνάντησης ώστε να εξασφαλίσω την ασφάλεια την δικιά μου και της Λασέρτα. Η συνάντηση έγινε στις 27 Απριλίου, 2000 σε μία άλλη απομονωμένη περιοχή. Απ’ όσο μπορώ να συμπεράνω δεν παρακολουθήθηκε. Για άλλη μια φορά, όλα αυτά μπορεί να σας φανούν περίεργα και παρανοϊκά, σαν φαντασία από φτηνό έργο επιστημονικής φαντασία, όμως, μπορώ μόνο να επαναλάβω άλλη μία φορά και να διαβεβαιώσω τον αναγνώστη: όλα αυτά είναι η ανόθευτη αλήθεια. Είτε πιστέψετε είτε όχι τα λεγόμενά μου. Αυτά τα πράγματα συνέβησαν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Μέχρι να είναι πολύ αργά. Ο πολιτισμός μας κινδυνεύει. Όλε. K. – 3 Μαΐου , 2000

Σημείωση του Όλε. Κ.: 27 Απριλίου 27 / 2000 "Αξιολόγηση των Ερωτήσεων που έλαβε”
Η σημερινή συνάντηση 27 Απριλίου, ξεκίνησε με μία αξιολόγηση των διαφορετικών ερωτήσεων και απόψεων που είχα λάβει από αναγνώστες του πρώτου κειμένου με ανώνυμο τρόπο μέσω της διανομής μέσω πολύ έμπιστων φίλων. Μερικές από αυτές τις απόψεις — όλες μαζί ήταν πάνω από 14 σελίδες χαρτιού — περιείχαν σχόλια που διαμορφώνονταν από ριζοσπαστικά θρησκευτικές έως μία φανατική τάση για μία καλοδεχούμενη επαφή με ένα ερπετικό είδος. Μερικά από τα σχόλια περιείχαν στερεότυπες φράσεις όπως «Υπηρέτες της Κόλασης» ή «Είδος του Σατανά». Δεν επιθυμώ να μπω σε κανενός είδους λεπτομερή περιγραφή εδώ μιας και δεν επιθυμώ να προωθήσω παραπέρα λανθασμένες και ακραίες σκέψεις.

1η _Ερώτηση: Όταν διαβάζεις αυτά τα θρησκευτικά και μισαλλόδοξα σχόλια, τι νομίζεις και αισθάνεσαι; Είναι η σχέση μεταξύ του είδους σας και του δικού μας στην πραγματικότητα διαμορφωμένη από ένα τέτοιο είδος απόλυτης άρνησης;
Απάντηση: Σου προκαλεί έκπληξη που δεν εξοργίζομαι καθόλου από αυτό; Ανέμενα πλήρως τέτοιου είδους ακραίες αντιδράσεις.

    Ο προγραμματισμός σας για την καθολική άρνηση ενός άλλου είδους (ειδικά τον ερπετικών ειδών) όπως και στην περίπτωσή μας είναι πολύ βαθιά ενσωματωμένα σε κάθε μία από τις συνειδητότητες σας. Αυτοί οι αρχαίοι καθοριστικοί μίσχοι από τις ημέρες της τρίτης τεχνητής δημιουργίας σας και,μιλώντας βιολογικά, περνάει σαν γονιδιακή πληροφορία από γενιά σε γενιά.

Η ταύτιση του είδους μου με τις δυνάμεις του σκότους ήταν μία από τις πρωταρχικές σκοπιμότητες των Ιλοχίμ, που αρέσκονταν να βλέπουν τους εαυτούς τους στον ρόλο των δυνάμεων του φωτός — κάτι που και αφ εαυτού αντιπροσωπεύει ένα παράδοξο, μιας και το ανθρωποειδές είδος ήταν εξαιρετικά ευαίσθητο στο ηλιακό φως. Σε περίπτωση που περιμένατε να κάνω την θιγομένη, λυπάμαι αλλά εν μέρει θα σας απογοητεύσω. Αυτές οι σκοτεινές προθέσεις δεν είναι δικό σας λάθος, ακολουθείτε στο μεγαλύτερο μέρος ότι έχετε κληρονομήσει από τους προγόνους σας.
Είναι πραγματικά κάπως απογοητευτικό που πολλοί από εσάς δεν αναπτύσσουν ισχυρή αυτό-συνείδηση, γιατί αυτό θα σας βοηθούσε να ξεπεράσετε την συνθηκο-θέτηση. Όπως ήδη έχω πει, ήμασταν σε απευθείας επαφή τους τελευταίους αιώνες με κάποιες από τις πιο πρωτόγονες ανθρώπινες φυλές, αυτές οι φυλές είχαν μόνες τους επιτύχει στο να σπάσουν τον παλιό «προγραμματισμό της δημιουργίας» και ήταν σε θέση να μας συναντήσουν χωρίς εντάσεις, μίσος και απόλυτη απόρριψη.

    Προφανώς πολλά από τα σύγχρονα πολιτισμένα άτομα σας δεν είναι σε θέση να σκεφτούν μόνα τους, αλλά αφήνουν τους εαυτούς τους να οδηγούνται από τον 590προγραμματισμό και την θρησκεία (που είναι επίσης μία εκδήλωση αυτού του αρχαίου προγραμματισμού και μέρος και πακέτο του σχεδίου των Ιλοχίμ). Επομένως, σχόλια αυτού του είδους τα θεωρώ διασκεδαστικά παρά ενοχλητικά, απλά μου επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τις υποθέσεις μου σχετικά με τον καθορισμένο τρόπο σκέψεώς σας.
2η_Ερώτηση: Γι’ αυτό, δεν είστε το «Είδος του Σατανά» όπως ειπώθηκε πριν;
Απάντηση: Πώς μπορώ να απαντήσω σε αυτό; Εσείς οι άνθρωποι σκέφτεστε ακόμα σύμφωνα με έναν απλό και εντελώς ακατάλληλο σχήμα γενικεύσεων. Απλά, δεν υπάρχουν απολύτως κακά είδη.

    Υπάρχουν σε κάθε γήινο και εξωγήινο είδος και καλά και κακά άτομα, αυτό είναι ακόμα αλήθεια και για τους δικούς σας, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως απόλυτα κακό είδος. Αυτή η αντίληψη είναι πραγματικά πολύ πρωτόγονη. Εσείς οι άνθρωποι έχετε πιστέψει προ αμνημονεύτου χρόνου ότι είστε υποτιθέμενοι να πιστέψετε — ότι είχαν προβλέψει οι δημιουργοί σας να πιστέψετε.

Κάθε γνωστό είδος, ακόμα και τα περισσότερο ανεπτυγμένα, αποτελούνται από ένα μεγάλο αριθμό ατομικών συνειδήσεων (τουλάχιστον ένα τμήμα της συνείδησης είναι ατομικό, παρόλο που υπάρχουν συνδετικά πεδία της συνειδήσεως) αυτά τα αυτοσυντηρούμενα πνεύματα είναι σε θέση να αποφασίσουν ελεύθερα για τους εαυτούς τους ένα τρόπο ζωής που είναι είτε καλός ή κακός, σύμφωνα με τα δικά σας ανθρώπινα πρότυπα. Εξαρτάται πάλι από την οπτική γωνία, οι άνθρωποι δεν είναι σε αναγκαία θέση να κρίνουν πότε οι ανάγκες ενός πολύ περισσότερο ανεπτυγμένου είδους είναι καλές ή κακές, επειδή βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο παρατήρησης, από το οποίο μία εκτίμηση είναι αδύνατη.

Οι απλές σας λέξεις «καλό» και «κακό» είναι σε κάθε περίπτωση παραδείγματα μίας τάσης προς την γενίκευση, στην γλώσσα μου υπάρχουν πολλές έννοιες για τις διάφορες αποχρώσεις του νοήματος των ατομικών συμπεριφορών σε σύγκριση με τους κοινωνικούς κανόνες μιας κοινωνίας. Ακόμη και εκείνα τα εξωγήινα είδη που έχουν την τάση να ενεργούν ανταγωνιστικά σε εσάς δεν είναι το «Είδος του σατανά», παρόλο που ενεργούν αρνητικά σε σχέση με το είδος σας. Το κάνουν αυτό για τους δικούς τους λόγους και δεν θεωρούν τους εαυτούς τους σαν κακούς, εάν ο δομημένος τρόπος σκέψης σας ήταν πιο γραμμικός και πιο εστιασμένος όπως είναι ο δικός τους, τότε θα μπορούσατε επίσης να συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο.
Η αντιμετώπιση των άλλων ειδών υπάρξεως από ένα είδος φυσικά εξαρτάται πάρα πολύ στον αντίστοιχο του δομημένου τρόπου σκέψης, κάθε είδος θέτει τις δικές του προτεραιότητες. Το να το κατηγοριοποιήσουμε σαν «κακό» ή «καλό» είναι αρκετά πρωτόγονο, για την επιβίωση κάθε είδος υποστηρίζει τις πιο ποικίλες, ανάμεσα τους και το δικό σας, όπως και τις πλέον διαφορετικές ή τις χειρότερες ή τις αρνητικά-κατευθυνόμενες πράξεις.
Δεν θα εξαιρέσω και το δικό μου είδος σε αυτό, γιατί έχουν υπάρξει περιστατικά στο παρελθόν τα οποία προσωπικά δεν εγκρίνω, αλλά και για τα οποία δεν θα ήθελα να προχωρήσω σε λεπτομέρειες. Κανένα από αυτά τα περιστατικά δεν συνέβηκε τα τελευταία 200 χρόνια τις χρονική σας κλίμακας. Αλλά παρακαλώ να προσέξετε το εξής:

    Δεν υπάρχουν απολύτως καλά και δεν υπάρχουν απολύτως κακά είδη, γιατί κάθε ένα από τα είδη αποτελείται από άτομα.
3η_Ερώτηση: Στα γράμματα που έλαβα, υπήρχε συχνά η ερώτηση, εάν θα μπορούσες να προχωρήσεις σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προηγμένη φυσική που σχολίασες την τελευταία φορά. Πολλοί άνθρωποι είπαν πως, τα λόγια σου δεν έβγαζαν κανένα νόημα. Για παράδειγμα, πως λειτουργούν τα ΑΤΙΑ, πως πετούν, πως πραγματοποιούν τους ελιγμούς που κάνουν;
Απάντηση: Οφείλω να το εξηγήσω αυτό στους ανθρώπους; Δεν είναι τόσο απλό. Άσε με να το σκεφτώ για ένα λεπτό. Πάντα πρέπει να χρησιμοποιώ πολύ απλές λέξεις ώστε να είναι ξεκάθαρο σε εσάς οι βασικές αρχές μιας υψηλότερου είδους επιστήμης. Ας προσπαθήσουμε το εξής: Πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια θεμελιώδη πράγματα.
Το πρώτο είναι ότι πρέπει να διαιρέσετε την αντίληψη σας για τον φυσικό κόσμο γιατί κάθε ύπαρξη αποτελείται από διαφορετικά στρώματα, ας πούμε προς χάριν της απλότητας ότι αποτελείται από μία υλική ψευδαίσθηση και ένα χωροπεδίο. Η αντίληψη σας για τον φυσικό κόσμο βασίζεται σε μία απλή υλική ψευδαίσθηση. Αυτή η ψευδαίσθηση χωρίζεται επιπλέον σε 3 στοιχειώδης ή βασικές καταστάσεις της ύλης.
Υπάρχει επίσης ένας τέταρτος και πολύ σημαντικός όρος, στον οποίο απλά δίνετε προσοχή λίγο ή πολύ όπως επιθυμείτε, είναι αυτός που συνορεύει με το χωροπεδίο/πλάσμα. Για εσάς, η θεωρία για έναν ελεγχόμενο μετασχηματισμό ή μια ανύψωση της συχνότητας της ύλης δεν είναι πολύ συνηθισμένη, ή υπάρχει σε ένα πολύ πρωτόγονο επίπεδο. (Σαν παραλειπόμενο, υπάρχουν απλά πέντε καταστάσεις της ύλης, αλλά η μετά-πλάσμα κατάσταση θα ήταν παρατραβηγμένη και το μόνο που θα έκανε θα ήταν να σας μπερδέψει. Άλλωστε, δεν είναι απαραίτητη για την κατανόηση της βασικής θεωρίας, συνδέεται με ποικίλα φαινόμενα που θα τα χαρακτηρίζατε ως παραφυσικά.)

    Τώρα, πίσω στα ουσιώδη: Το Πλάσμα…λοιπόν, με το πλάσμα δεν εννοώ απλά «θερμό αέριο» — μιας και η έννοια είναι γενικά απλοποιημένη από τους ανθρώπους σας — αλλά μάλλον εννοώ μία υψηλότερη συνολική κατάσταση της ύλης. Το πλάσμα η ειδική κατάσταση της ύλης που κείται μεταξύ της πραγματικής ύπαρξης και του χωροπεδίου, το οποίο είναι, ολοκληρωτική απώλεια της μάζας και καθαρή συσώρευση ενέργειας διαφόρων μορφών κάθε φορά που η μάζα «ωθείται».
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!