Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 1:24 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


Φάκελοι Λασέρτα Μέρος Δ

Η τέταρτη κατάσταση της ύλης είναι πολύ σημαντική για ορισμένες φυσικές περιστάσεις που μπορούν για παράδειγμα να χρησιμοποιηθούν..πως να το θέσω…για την παραγωγή αντιβαρύτητας. (Αυτή είναι μία αρκετά παράξενη ανθρώπινη λέξη και όχι πραγματικά σωστή, αλλά θα το καταλάβετε καλύτερα έτσι.) Ουσιαστικά, στον κόσμο την πραγματικής φυσικής, δεν υπάρχουν διπολικές δυνάμεις, αλλά κυρίως μόνο «εξαρτώμενη από τον παρατηρητή ανακλαστική συμπεριφορά» μίας, μεγάλης ενοποιημένης δύναμης σε διάφορα επίπεδα.
Με την αντιβαρύτητα ή την εκτόπιση των βαρυτικών χαρακτηριστικών σε επίπεδα, μπορεί κανείς, για παράδειγμα, να προκαλέσει στερεή ύλη να αιωρηθεί, αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται εν μέρει από εμάς και από εξωγήινους επίσης ως μέσο προώθησης των ΑΤΙΑ τους. Οι άνθρωποι σας κινούνται σε πραγματικά πρωτόγονο επίπεδο προς μία παρόμοια αρχή για τα μυστικά στρατιωτικά τους προγράμματα, αλλά μιας και έχετε λίγο πολύ κλέψει αυτήν την τεχνολογία (και αργότερα σας δόθηκε λανθασμένη σκοπίμως από τους εξωγήινους), σας λείπει η πραγματική φυσική κατανόηση, με αποτέλεσμα να πρέπει να παλέψετε με προβλήματα αστάθειας και ακτινοβολίας με τα «ΑΤΙΑ» σας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, υπήρξε ένας μεγάλος αριθμός θανάτων των ανθρώπων σας λόγω της έντονης ακτινοβολίας και διαταραχών του πεδίου. Δεν συμφωνείτε, πως αυτό είναι ένα παράδειγμα της επιχείρησης σχετικά με την ερώτημα του «καλού» και του «κακού»; Εσείς οι άνθρωποι παίζετε με άγνωστες δυνάμεις και αποδέχεστε τον θάνατο συνεργατών του είδους σας, γιατί πεθαίνουν για έναν μεγαλύτερο σκοπό, δηλαδή,την ανάπτυξη της τεχνολογίας σας, που σαν αποτέλεσμα χρησιμοποιείται για άλλη μία φορά για πολεμικούς σκοπούς, δηλαδή αρνητικές επιδιώξεις.
Τώρα, μπορεί κάποιος να σας δικαιολογήσει, ότι μόνο ένας μικρός αριθμός του είδους σας έχει κάποια γνώση σχετικά με αυτά τα εξωγήινα προγράμματα τα οποία είναι — όπως τα εξηγείτε — άκρως απόρρητα. Σας είπαν ότι όσο πιο υψηλότερης τάξεως ή αριθμητικού βαθμού της βασικής ύλης, τόσο πιο απλή η ανύψωση της κατάστασης της, αλλά αυτό είναι εν μέρει σωστό. Εάν δεν μπορείτε να παρακάμψετε αυτές τις δυνάμεις, τότε θα είστε καλύτερα εάν δεν το επιχειρήσετε. Αλλά το είδος σας ήταν πάντα αδαές και προ αμνημονεύτου χρόνου προσπάθησε να παίξει με δυνάμεις που δεν είχε καν κατανοήσει. Γιατί να αλλάξει αυτό ποτέ;

    Θυμάστε την επιχείρηση της σύντηξης του χαλκού; Με την χρήση της διακύμανσης υπό ορθή γωνία με το προκαλούμενο πεδίο ακτινοβολίας, ο χαλκός συντήκεται με άλλα υλικά. (Η ψευδαίσθηση της ύλης συντήκεται, τα πεδία στο χωροπεδίο αλληλοκαλύπτονται, αλλά η κύρια δύναμη θα κατοπτριστεί από αυτή την διαδικασία και θα προσλάβει έναν ψευδό-διπολικό χαρακτήρα.)

Η παραγόμενη σύνδεση και το πεδίο γι’ αυτό τον λόγο δεν θα είναι σταθερά υπό κανονική κατάσταση της ύλης και ακατάλληλη για χρήση. Σαν αποτέλεσμα, ολόκληρο το φάσμα του πεδίου μετακινείται σε μία υψηλότερη πλασματοειδής κατάσταση, δια της οποίας το φάσμα έρχεται μαζί με αυτή την σκληρή μετατόπιση στην αντίθετη πολική θέση–η λέξη δεν είναι σωστή — του πεδίου δυνάμεως και ομοιάζει αρκετά κοντά με την βαρυτική μετατόπιση. Αυτή η μετατόπιση προκαλεί μία «κλίση» της απωστικής ψευδό-διπολικής δυνάμεως, η οποία τώρα δεν ρέει πλέον προς το εσωτερικό του πεδίου δυνάμεως, αλλά ρέει εν μέρει προς το εξωτερικό του πεδίου.
Το αποτέλεσμα είναι ένα διαστρωματικό ανακλαστικό πεδίο δυνάμεως το οποίο είναι πολύ δύσκολο να το διαμορφώσετε μέσα σε συγκεκριμένα τεχνολογικά όρια σε σχέση με τα δικά του χαρακτηριστικά. Μπορεί επίσης να διεκπεραιώσει πολλαπλότητα εργασιών, για παράδειγμα, να προκαλέσει μαζικά ιπτάμενα αντικείμενα να αιωρούνται και να ελίσσονται. Μπορεί επίσης να ασκήσει λειτουργίες απόκρυψης στο πεδίο της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας καθώς επίσης να χειριστεί πρόσκαιρες αλληλουχίες γεγονότων — πράγματι σε πολύ περιορισμένη έκταση — καθώς και άλλα πράγματα.
Έχετε γνώση για το φαινόμενο σας το «κβαντικό τούνελ»; Ακόμα και οι εξισώσεις εύρους ανάμεσα στην αυθεντική ύλη μπορούν να επιτευχθούν με ένα τέτοιου είδους πεδίο εάν η συχνότητα και η απόσταση από το επίπεδο του πεδίου είναι αρκετά υψηλή. Δυστυχώς , το όλο πράγμα που σας εξήγησα με τις λέξεις σας φοβάμαι πως βγήκε αρκετά πρωτόγονο. Ακούγεται αρκετά παράξενο και σίγουρα αδύνατο για την κατανόηση σας, αλλά ίσως αυτή η απλή εξήγηση μπορεί να σας χρησιμεύσει να καταλάβετε. Αλλά πάλι, μπορεί και όχι.

4η_Ερώτηση: Υπάρχει επιστημονική απόδειξη για τις παραφυσικές δυνάμεις, όπως για παράδειγμα με τις δυνάμεις τις σκέψεως σας;
Απάντηση: Ναι. Για να το εξηγήσω αυτό, πρέπει να αναγνωρίσουμε την φυσική πραγματικότητα του χωροπεδίου {Feldraum}. Θα το προσπαθήσω..μισό λεπτό..θα πρέπει να διαχωρίσεις τον εαυτό σου νοερά από την ψευδαίσθηση πως ότι βλέπεις είναι η αληθινή φύση του σύμπαντος. Είναι, στην καλύτερη περίπτωση, η επιφάνεια μιας πλευράς. Φαντάσου ότι όλη η ύλη εδώ μέσα — εσύ, το τραπέζι, το μολύβι,αυτή η συσκευή,το χαρτί –δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αλλά ότι είναι μόνο το αποτέλεσμα της ταλάντωσης του πεδίου και συγκέντρωση ενέργειας.
Όλη η ύλη που βλέπετε, κάθε πλάσμα, κάθε πλανήτης και άστρο σε αυτό το σύμπαν, έχει ένα πληροφοριο-ενεργειακό ισοδύναμο στο χωροπεδίο το οποίο βρίσκεται σε ένα κύριο πεδίο — το γενικό επίπεδο (των πραγμάτων). Τώρα, δεν υπάρχει μόνο ένα επίπεδο, αλλά αρκετά. Την τελευταία φορά, είχα αναφέρει πως τα πολύ ανεπτυγμένα είδη τα οποία μπορούν να αλλάζουν επίπεδα (το οποίο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την απλή αλλαγή φυσαλίδας, γιατί οι φυσαλίδες είναι μέρος κάθε και όλων των επιπέδων). Καταλαβαίνεις;

    Οι διαστάσεις, όπως τις αποκαλείτε, είναι τμήματα μίας μόνο φυσαλίδας, οι φυσαλίδες ή ο παγκόσμιος αφρός είναι μέρος ενός επιπέδου, και τα επίπεδα είναι στρώματα στο χωροπεδίο,ενώ το χωροπεδίο, δρα με την ιδιότητα ενός ενιαίου φυσικού μεγέθους, είναι ουσιαστικά ατελείωτο, αποτελείται από αμέτρητα πληροφοριο-ενεργειακά στρώματα και γενικά επίπεδα. Δεν υπάρχουν στο χωροπεδίο κενά επίπεδα, όλα είναι τα ίδια, αλλά χωρίζονται με την βοήθεια των ενεργειακών όρων τους.

Πρόσεξα πώς σε μπερδεύω τώρα. Νομίζω πρέπει να σταματήσω αυτήν την εξήγηση.

5η _Ερώτηση: Όχι, σε παρακαλώ συνέχισε. Πώς οι σταθερές παραφυσικές δυνάμεις προκύπτουν;
Απάντηση: Καλά λοιπόν. Ας προσπαθήσουμε κάτι απλούστερο. Ξανά, δεν είναι απολύτως σωστό, αλλά ας ξεκινήσουμε με αυτόν τον τρόπο: Η απτή ύλη σε αυτή την μεριά καθρεπτίζεται στο χωροπεδίο σαν πεδίο με σαφή στρώματα. Αυτά τα στρώματα περιέχουν πληροφορία, για παράδειγμα, σχετικά με την απλή δομή της ύλης ή την συχνότητα των υπερχορδών, αλλά επίσης είναι αποθηκευμένη πληροφορία που πηγάζει από την δημιουργία της ύλης.
Γνωρίζεις την ανθρώπινη έννοια των «μορφογενετικών πεδίων»; Ένα μέρος του στρώματος μπορεί να χαρακτηρισθεί ως τέτοιο. Τώρα υπάρχει άλλο ένα ενδιάμεσο στρώμα για το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει ανθρώπινη έννοια, μιας και η θεωρία δεν είναι κοινή στην ανθρώπινη σκέψη. Ας το ονομάσουμε «παρα-στρώμα», μιας και αυτό το στρώμα είναι υπεύθυνο για όλα όσα ονομάζετε παραψυχικά και παραφυσικά και το οποίο είναι εκτός των ορίων της πρωτόγονης επιστήμης σας.
Αυτό το παρα-στρώμα βρίσκεται ανάμεσα στα στρώματα της ύλης και των μορφογενετικών πεδίων στο χωροπεδίο. Μπορεί ενεργά να ενσωματωθεί και στα δύο. Το σώμα σου, για παράδειγμα, καθρεφτίζεται σαν πεδίο στο χωροπεδίο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και εδώ επίσης — σαν σάρκα, αίμα, οστά — με την μορφή ύλης υπερχορδών ή ατόμων, αλλά όχι μόνο αυτά. Η ύπαρξη είναι πάντα μία δυαδικότητα.
Κάποια στρώματα του πεδίου περιέχουν απλές πληροφορίες σχετικά με την στερεή ύλη του σώματος και την συχνότητα, ενώ άλλα στρώματα (περιέχουν πληροφορίες σχετικά με) το πνεύμα σας, την συνείδηση ή μιλώντας από ανθρώπινη θρησκευτική σκοπιά, την ψυχή σας. Η επίγνωση ή η συνειδητότητα σε αυτήν την περίπτωση είναι ένα απλό ενεργειακό πλέγμα, χωρισμένο σε διαφορετικά στρώματα του πεδίου σας στο χωροπεδίο — τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

    Η αληθινή επίγνωση μπορεί επίσης να υπάρχει εδώ στην υλική μεριά, αλλά μόνο με την μετά-πλασματοειδή μορφή (την πέμπτη μορφή της ύλης). Με την απαραίτητη φυσική γνώση και την αντίστοιχη τεχνολογία,το συνειδησιακό/επιγνωσιακό πλέγμα, ή ψυχή, μπορεί να αποχωριστεί από το πεδίο ηρεμίας. Μπορεί, παρά την αφαίρεσή της, να συνεχίσει να υπάρχει με έναν αυτάρκη τρόπο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό έχει το παράξενο μυστικιστικό όνομα «Κλοπή ψυχών».

Αλλά πάνω απ’ όλα,μιλάμε για επιστήμη εδώ πέρα, όχι για μαγεία και σκοτεινές δυνάμεις. ..

ΝΕΑ Εισαγωγή του Δημοσιογράφου Ole K. 3 Μαΐου 2000
Για μία ακόμη φορά επαναβεβαιώνω ότι το παρακάτω κείμενο είναι η απόλυτη αλήθεια και όχι έργο φαντασίας. Συντάχθηκε από τις τρεις αυθεντικές ηχογραφήσεις σε κασέτα που έγιναν στις 24 Απριλίου, 2000 με ένα κασετόφωνο κατά την διάρκεια της συνέντευξης με το ερπετικό πλάσμα γνωστό ως «Λασέρτα». Με αίτημα της Λασέρτα, το αυθεντικό κείμενο των 31 σελίδων αναθεωρήθηκε και συντομεύτηκε για να αντιμετωπισθούν κάποιες ερωτήσεις και απαντήσεις.
Κάποιες υπάρχουσες ερωτήσεις εν μέρει συντομεύτηκαν ή τροποποιήθηκαν. Επίσης επιχειρήθηκε να εξαχθούν μηνύματα και σημασία από το κείμενο. Αυτό το τμήμα της συνέντευξης, που είτε δεν αναφέρεται ή δεν αναφέρεται ολόκληρο στο κείμενο, καταπιάνεται κυρίως με προσωπικά θέματα, παραφυσικές επιδείξεις, το κοινωνικό σύστημα του ερπετικού είδους και την εξωγήινη τεχνολογία και φυσική.

1η _Ερώτηση: Όχι, σε παρακαλώ συνέχισε. Πώς οι σταθερές παραφυσικές δυνάμεις προκύπτουν;

Συνέχεια Απάντησης … Αλλά πίσω στην ερώτησή σου: Πλάσματα με ισχυρές πνευματικές δυνάμεις μπορούν να έχουν άμεση επιρροή στο παρα-στρώμα με την χρήση του δικού τους συνειδησιακού/επιγνωσιακού πεδίου. Τώρα αυτό το στρώμα δεν περιορίζεται μόνο στο άτομο, αλλά σαν ένα μέρος ενός γενικότερου στρώματος πληροφορίας — μπορείτε να το πείτε πεζά η κοινοτική ψυχή — που είναι συνδεδεμένο με όλη την έμψυχη και άψυχη ύλη και όλη την συνειδητότητα που υπάρχει σε αυτό το κύριο επίπεδο.
Ο βιολογικός λόγος αυτών των ικανοτήτων έγκειται στην μεριά της ύλης, παρεμπιπτόντως, στην υπόφυση, που είναι πάντοτε σε θέση να παράγει τις συχνότητες ώστε να ελέγξει ενεργά το χωροπεδίο (Feldraum). Ακόμα και εσείς οι άνθρωποι μπορείτε θεωρητικά να το πράξετε, όμως, είστε στερεά μπλοκαρισμένοι για τέτοια πράγματα. Όπως είπα και πριν, το παρα-στρώμα μπορεί να αλληλεπιδράσει με το μυαλό καθώς και με την ύλη.
Για παράδειγμα, εάν αποφασίσω να χρησιμοποιήσω τις πνευματικές μου δυνάμεις για άλλη μία φορά ώστε να μετακινήσω αυτό το μολύβι, τότε, με απλά λόγια, φαντάζομαι στο μυαλό μου πως η συνειδητότητα/επίγνωση μου επεκτείνεται/ενισχύεται στην υλική μεριά με την μορφή του μέτα-πλάσματος στο μολύβι. Στο χωροπεδίο αυτό προκαλεί ταυτόχρονα μία αυτόματη εντολή από το συνειδητό/επιγνωσιακό στρώμα στο παρα-στρώμα να αλληλεπιδράσει με το υλικό επίπεδο του μολυβιού.
Επειδή το παρά-στρώμα δεν περιορίζεται μέσα στο σώμα, δεν είναι καν πρόβλημα που το μολύβι βρίσκεται εκεί πέρα, γιατί μπορώ αλάνθαστα να το φτάσω, ακόμη και χωρίς να μετακινήσω το φυσικό μου κορμί. Το μετά-πλάσμα σε αυτή την μεριά, το παρα-στρώμα στην άλλη. Έχω έλεγχο πάνω στο μολύβι και η επίδραση φέρνει το πεδίο της ύλης στο σημείο ώστε να αλλάξει με τέτοιο τρόπο ώστε μετακινείται, για παράδειγμα.
[Σχόλιο από τον Όλε Κ. : Βεβαιώνω ότι το μολύβι που αναφέρθηκε απότομα την ίδια ακριβώς στιγμή πετάχτηκε στον Αέρα σε ύψος 20 εκατοστών και μετά έπεσε πάλι πάνω στην επιφάνεια του τραπεζιού. Ο ήχος ακούγεται ξεκάθαρα στην κασέτα. Κανείς δεν φάνηκε να ακουμπά το μολύβι.}

2η_Ερώτηση: Αυτό είναι συναρπαστικό. Τι είδους παραφυσικά φαινόμενα μπορεί να προκαλέσει κάποιος με αυτό;
Απάντηση: Όλων των ειδών. Όλα όσα αποκαλείτε παραφυσικά. Όπως είπα, αυτό το ειδικό στρώμα βρίσκεται στο χωροπεδίο (Feldraum) ανάμεσα στα μορφογενετικά πληροφοριακά στρώματα και τα υλικά στρώματα και μπορεί να επιδράσει εξίσου και με τις δύο μεριές. Σαν να λέμε, μπορεί να αλληλεπιδράσει με την στερεή ύλη καθώς και με την πνευματικές ή διανοητικές πληροφορίες, με τις οποίες μπορούμε να επιτύχουμε όλα όσα γενικά αποδίδονται στον όρο τηλεκίνηση και τηλεπάθεια.
Η «σύνδεση απορρόφηση» με μία άλλη συνειδητότητα/επίγνωση είναι γενικά ξεχωριστή στην διαδικασία από την απλή επιρροή της ύλης, μιας και διαφορετικά συνειδησιακά/επιγνωσιακά πεδία λειτουργούν με διαφορετικές ταλαντώσεις. Μία συνειδητότητα/επίγνωση που εκπέμπει ή μία συνειδητότητα/επίγνωση που λαμβάνει πρέπει πρώτα να προσαρμοστεί στο άλλο μυαλό/νου επακριβώς, πριν οποιαδήποτε πρόσβαση είναι δυνατή.

    Τα περισσότερα είδη έχουν πιθανότητες να μπλοκάρουν την εξωγήινη πρόσβαση, αλλά εσείς οι άνθρωποι δεν το έχετε αυτό. Το ακόλουθο είναι γενικά σωστό: όσο ισχυρότερες οι παραφυσικές ικανότητες ενός είδους, τόσο πιο απλή η προσαρμογή και η πρόσβαση.

Οι δικές μας ικανότητες δεν είναι τόσο ισχυρά ανεπτυγμένες, γι’ αυτό, πρέπει να μάθουμε ειδικές εξωγήινες πνευματικές τεχνικές επιρροής ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την απομίμηση, για παράδειγμα — εκεί που η απομίμηση είναι πραγματικά πολύ απλή είναι στα μυαλά σας λόγω στην εμφύτευση του διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Κάποιες από αυτές τις ικανότητες εν μέρει κληρονομούνται, η μητέρα και το παιδί του είδους μας για παράδειγμα είναι συντονισμένοι επακριβώς κατά τους πρώτους μήνες της ζωής — εν μέρει επίσης και κατά την ωοτοκία της μέλλουσας εγκυμονούσης μητέρας — και επικοινωνούν τηλεπαθητικά.

Για να επηρεάσουμε εσάς τους ανθρώπους. χρειαζόμαστε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εξάσκησης, παρά την απλή σας δομή. Επομένως, απαγορεύεται, για παράδειγμα, στους ενήλικες του είδους μου πριν την «Ηλικία διαφώτισης» να έρθουμε στην επιφάνεια της Γης. (Ο όρος είναι συνώνυμος, μαζί με άλλα πράγματα, με την πλήρη φυσική δύναμη.)
Στην περίπτωση των μη πλήρως ανεπτυγμένων ικανοτήτων, ο κίνδυνος ανακάλυψης μας από εσάς θα ήταν πολύ μεγάλος. Παρεμπιπτόντως , υπάρχουν φυσικά πολλές μυστικές διδασκαλίες σχετικά με τις πραγματικές δυνατότητες που μπορούν να δώσουν σε κάποιον αυτές οι ικανότητες, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τίποτα με σιγουριά για αυτές.
Όταν το μυαλό ενός εξωγήινου πρέπει να επηρεαστεί, τότε υπάρχουν γενικά κάποια βήματα που πρέπει να κινητοποιηθούν από το άλλο εξωγήινο είδος. Πρώτα και κύρια, πρέπει να νιώσουμε την ταλάντωση του εξωγήινου, κάτι το οποίο γενικά γίνεται αυτομάτως από τον εγκέφαλο, δηλαδή για το ένα η ταλάντωση του πεδίου, για τον άλλο τα μετά-ηλεκτρικά εγκεφαλικά κύματα εδώ στον κανονικό χώρο (που καταλαμβάνει η ύλη). Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.
Μετά από αυτό, κάποιος δεν έχει παρά απλά να βολιδοσκοπήσει για την άλλη συνειδητότητα/επίγνωση στο μυαλό με μία μετά-πλάσμα εκδήλωση, το χωροπεδίο {Feldraum} αντιδρά και η σύνδεση δημιουργείται. Τώρα μπορεί κάποιος να διαβάσει πληροφορίες από τον πρώτο και να γράψει τις επιθυμητές πληροφορίες στον δεύτερο στην σωστή τοποθεσία.

    Με ρώτησες την προηγούμενη φορά εάν εσείς οι άνθρωποι έχετε την δυνατότητα να προστατευτείτε απέναντί σε τέτοιες επιρροές, και σου απάντησα ότι μόνο ένα ξύπνιο και συγκεντρωμένο μυαλό θα είχε κάποια δυνατότητα να την αντέξει.

Σε αυτήν την κατάσταση του μυαλού οι ταλαντώσεις αλλάζουν πολύ απότομα και η πρόσβαση γίνεται πολύπλοκη, πιο συγκεκριμένα, μπορεί να έρθει σαν μία οδυνηρή αναπήδηση. Όποτε κλείνετε τα μάτια σας, τότε το πεδίο γίνεται «επίπεδο» και η εξωγήινη πρόσβαση (στο μυαλό) είναι ακαριαία δυνατή και χωρίς περιορισμό. Όσον αφορά τις πιθανότητές σας ενάντια σε περισσότερο υψηλά ανεπτυγμένα είδη, δεν έχετε καμία. Διότι είναι σε θέση να προσαρμόζουν τις ταλαντώσεις γρηγορότερα απ’ ότι εσείς να αλλάξετε. Θα μπορούσα και να στο επιδείξω στον εαυτό σου, αλλά την τελευταία φορά είχες τρομοκρατηθεί και μπερδευτεί, οπότε θα μείνουμε μόνο στην εξήγηση.

    Αυτή η εξήγηση πιθανόν θα σας ακούγεται σαν — όπως θα λέγατε — εσωτεριστική ή παραφυσική ή μαγική Ο λόγος για αυτό είναι πολύ απλά ότι σας λείπει η βασική κατανόηση για να δείτε του λόγους που βρίσκονται από πίσω. Όλα τα παραφυσικά φαινόμενα έχουν ξεκάθαρα επιστημονική αφετηρία. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έχει να κάνει με υπερφυσικές δυνάμεις.

Μεγαλώνουμε με αυτές τις γνώσεις, ξέρουμε πως κάποιος κάνει χρήση αυτών των δυνάμεων, και από που προέρχονται. Εξασκούμαστε στην θεωρία και στην πράξη. Εσείς όχι, επομένως, δεν κατανοείτε πραγματικά τι γίνεται στον κόσμο σας — βλέπετε μία μόνο όψη της ύπαρξης, όχι την άλλη (εννοώ εδώ ότι και οι δύο είναι φυσικές). Κάθε τι το παραφυσικό είναι δυικό, και υπάρχει στο χώρο που η ύλη καταλαμβάνει καθώς και στο χωροπεδίο {Feldraum}. Για να το εξηγήσουμε…μπορεί να εξηγηθεί με την παραδοχή των προηγουμένων, γιατί το χωροπεδίο είναι η βάση. Θα καλωσόριζα ένα τέλος στις επιστημονικές ερωτήσεις μιας και πραγματικά δεν τις καταλαβαίνεται ούτως η άλλως. Σπαταλάμε λίγο η πολύ πολύτιμο χρόνο με αυτό.

3η_Ερώτηση: Μόνο μία τελευταία ερώτηση. Στην πρώτη μας συνάντηση τον Δεκέμβριο, το είχες ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμούσες να συζητήσεις επιστημονικές και παραφυσικές απορίες. Γιατί αυτό το άνοιγμα τώρα;
Απάντηση: Την τελευταία φορά δεν έβλεπα καμία αναγκαιότητα στο να σας υπερφορτώσω με γεγονότα τέτοιου είδους (και τώρα είσαι προφανώς υπερφορτωμένος.) Επομένως, είχα προτιμήσει να αναφέρω μόνο επιφανειακά τέτοια θέματα. Προφανώς, παρόλο, που κάποιες από τις επιδείξεις μου σήμερα σε έβαλαν σε σκέψεις σχετικά με τον κόσμο σας, κάτι που δεν μπορεί να είναι όλο κακό. Και παρεμπιπτόντως, οι δικοί σας επιστήμονες θα τείνουν να θεωρήσουν τα σχόλιά μου σαν «μουρμουρητό».

    Και δεν βλέπω κανέναν κίνδυνο στην ευρεία διάδοση αυτών των πληροφοριών. Κανείς δεν θα δώσει προσοχή σε αυτά. Παρεμπιπτόντως, τα λόγια των ανθρώπων που με χαρακτήρισαν ως «Πλάσμα του Διαβόλου» έχουν την βάση τους σε αντιλήψεις για μεταφυσικές δυνάμεις και μαγεία — τα οποία και τα δύο ΔΕΝ υπάρχουν. Δεν υπάρχει μαγεία, μόνο υψηλά ανεπτυγμένη επιστήμη, και όλα όσα ονομάζετε σαν «μαγεία» είναι παρά μόνο ένα κομμάτι της επιστήμης. Εάν μπορούσατε μόνο να το καταλάβετε αυτό, τότε θα ήσασταν ένα βήμα μπροστά στην εξέλιξή σας.

Το άνοιγμα για αυτά τα θέματα λήγει εδώ πέρα. Παρακαλώ να θέσεις άλλες ερωτήσεις.
4η_Ερώτηση: Καλώς. Ας μιλήσουμε για τα ΑΤΙΑ. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως οι κυβερνήσεις μας έφτασαν να κατέχουν υλικά ΑΤΙΑ μέχρι στο σημείο που μπόρεσαν να αρχίσουν να φτιάχνουν τα δικά τους; Είχε καμία σχέση με το περιστατικό στο «Ρόσγουελ»;
Απάντηση: Ναι, αλλά αυτό το περιστατικό δεν ήταν το πρώτο. Δεν είμαι ιστορικός, μελετάω μόνο την τρέχουσα σας συμπεριφορά, οπότε η γνώση μου σχετικά με αυτά τα γεγονότα στην ιστορία σας είναι επομένως όχι εκτενής. Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι ξέρω για ότι έγινε εκείνη την χρονική στιγμή. Αφήστε με να το σκεφτώ ένα δευτερόλεπτο.
Τα έτη 1946 και 1953 στην χρονική σας κλίμακα, υπήρξαν πέντε υποθέσεις όπου εξωγήινα σκάφη συνετρίβησαν στην επιφάνεια της Γης. Στο περιστατικό που αποκαλείται «Ρόσγουελ» δεν υπήρξε μόνο ένα εξωγήινο σκάφος, αλλά δύο συντρίφθηκαν μετά από σύγκρουση σε διαφορετικά μέρη στα δυτικά — αυτά που ονομάζεται ΗΠΑ. (Θα πρέπει να μάθετε ότι τα σκάφη του συγκεκριμένου είδους μπορούν να παραμείνουν σε αιώρηση στον αέρα για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο ακόμα και εάν υποστούν βλάβες, αυτό εξηγεί για την χωρική διαφορά (στις τοποθεσίες συντριβής). Αυτές δεν ήταν οι πρώτες συντριβές, αλλά από εκείνη την στιγμή η δεύτερη και η τρίτη. Ένα άλλο σκάφος είχε συντριβεί το 1946, αλλά είχε καταστραφεί πέραν οποιασδήποτε χρησιμότητας.
Να πούμε κάτι πριν την εξήγηση: σίγουρα θα ακούγεται γελοίο πως τόσο ανεπτυγμένα εξωγήινα σκάφη απλά συντρίφθηκαν, και πως ένας σχετικά μεγάλος αριθμός συντρίβει σε μια σχετικά μικρή περίοδο. Η εξήγηση για αυτό είναι λίγο περισσότερο από παράξενη, αλλά είναι σωστή. Δεν οφείλεται στον κινητήρα του σκάφους, αλλά στην διεύθυνση του πεδίου στον πλανήτη σας.
Αυτό το είδος για το οποίο μιλάμε — και πάντα σε όλη την διάρκεια αυτής της περιόδου χρησιμοποιούσαν δισκοειδή σκάφη — χρησιμοποιούσαν ένα προωθητικό σύστημα το οποίο λειτουργούσε σύμφωνα με την κανονική αρχή της σύντηξης, αλλά για να είναι σίγουροι, με μία που εκείνη την εποχή χρησιμοποιούσε μία αντισυμβατική μέθοδο ευθυγράμμισης του πεδίου.

Αυτή η μέθοδος είχε αρκετά πλεονεκτήματα αλλά και αρκετά μειονεκτήματα. Το απωστικό πεδίο πρέπει φυσικά να βρίσκεται στην απόλυτα σωστή γωνία με την επιφάνεια της Γης. Αυτό το είδος χρησιμοποιούσε μία τεχνολογία ευθυγράμμισης στα σκάφη τους, με την οποία το πεδίο κλείδωνε στην θέση του με το μαγνητικό πεδίο της Γης. Τώρα εκείνη την εποχή αυτό το είδος μόλις είχε φτάσει στην Γη και η κοιτίδα τους ήταν ένας πλανήτης με πολύ σταθερό μαγνητικό πεδίο, βάση του οποίου είχαν αναπτύξει και ευθυγραμμίσει τον κινητήρα τους.
Το μαγνητικό πεδίο της Γης δεν είναι πραγματικά και τόσο σταθερό, υπόκειται σε κυκλικές μεταβολές και δημιουργεί στροβιλισμούς κάτω από δυσμενείς συνθήκες. Οποτεδήποτε ένα σκάφος με έναν από εκείνους τους τύπους κινητήρα εισέρχεται σε μία διαταραχή του πεδίου ή σε έναν στροβιλισμό που είναι αρκετά ισχυρός, τότε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το απωστικό πεδίο δεν μπορεί να ευθυγραμμιστεί σωστά και το σκάφος κινείται ανεξέλεγκτο στην τροχιά του.
Ο κινητήρας λειτουργεί σωστά, για να είμαστε σίγουροι, αλλά το πεδίο μεταβάλλεται προς όλες τις διευθύνσεις και εξαιτίας αυτού, το σκάφος μπορεί να συντριβεί. Στην περίπτωση του 1947 στην οποία αναφέρθηκες, σύμφωνα με αυτά που έχω καταλάβει ένα από τα σκάφη εγκλωβίστηκε σε μία διαταραχή, το πεδίο του συνδέθηκε άθελα τους με αυτό του αρχηγού του σχηματισμού τους και συγκρούστηκε με ένα διπλανό του σκάφος και τα δύο έπαθαν σοβαρές ζημιές.
Ο λόγος της μαγνητικής διαταραχής εκείνης της εποχής ήταν μάλλον μία ηλεκτρική διαταραχή που προκλήθηκε από ένα καιρικό φαινόμενο. Με αποτέλεσμα και τα δύο σκάφη συνετρίβησαν, το ένα έπεσε κοντά στο σημείο της σύγκρουσης, και το άλλο εκατοντάδες των χιλιομέτρων σας μακριά. Όλοι οι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν κατά την σύγκρουση. Η δομή λεπτού κελύφους αυτού του είδους των σκαφών δεν είναι πολύ σταθερή, μιας και αυτοί οι δίσκοι δεν σχεδιάστηκαν για συγκρούσεις ούτε για πτήση σε περιοχή όπου υπάρχουν εξωτερικές δυνάμεις.
Τώρα, οι άνθρωποι στρατιωτικοί συνέλεγαν τα τμήματα στην αρχή μέχρι που ανακάλυψαν ολόκληρα τα σκάφη με τα νεκρά πλάσματα εντός τους. Αμέσως χαρακτήρισαν τα πάντα ως «Άκρως απόρρητο» και τα μετέφεραν στις στρατιωτικές τους βάσεις για να αναλύσουν τον κινητήρα. Η μυστική προσπάθεια ήταν να χρησιμοποιηθεί η εξωγήινη τεχνολογία αργότερα εναντίον των κακών εχθρών αυτής της μεγάλης χώρας. Αυτό είναι τόσο πρωτόγονο όσο και γελοίο. Πιστεύω πως θυμάμαι — δεν θέλω να καθορίσω ακριβώς την ημερομηνία — ότι ήταν πιθανώς μεταξύ 1949 έως και 1952 που συνέβηκε ένα αρκετά άσχημο ατύχημα κατά την διάρκεια έρευνας σε ένα από τα συντρίμμια.
Σύμφωνα με αυτά που άκουσα — όσα μέλη του είδους μου τους είπαν μέλη εκείνης της κυβέρνησης — κατέληξε σε μία ακούσια ενεργοποίηση μερών του κινητήρα σε αθωράκιστη κατάσταση. Σαν αποτέλεσμα, για μια πολύ μικρή χρονική περίοδο — πως να το πω αυτό — υπήρξε μία μη ελεγχόμενη μετάπτωση του περιβάλλοντος σε μία πλασματοειδής κατάσταση, η οποία από την άλλη, μέσω ενός πολύ, ατυχούς ατυχήματος, προκάλεσε μία ανατροπή του γενικού πεδίου ισχύος σε έναν μαγνητικό παλμό απέραντης ισχύος.
Έχετε καμία ιδέα τι είδους αποτέλεσμα έχει ένα πλάσμο-μαγνητικός παλμός, όταν έρχεται σε επαφή με έναν οργανισμό; Όχι, πως να το ξέρετε αυτό. Φυσικά και δεν το ξέρετε. Διαταραχή στην δομή του πεδίου και βιοηλεκτρική ανάδραση. Φανταστείτε, εάν θέλετε, το ανθρώπινο σώμα το οποίο περικλείεται σε φωτεινές φλόγες για 3 εώς 4 ημέρες. Αυτές οι φλόγες προφανώς δεν σβήνουν και κατά καίγουν το σώμα μέχρι τα τελευταία συστατικά του. Λοιπόν, τώρα έχετε μία κατά προσέγγιση εντύπωση του τι συνέβηκε. Νομίζω πως 20 ή 30 επιστήμονες σας σκοτώθηκαν σε εκείνο το εργαστήριο.

Δύο ακόμη συντριβές συνέβησαν το 1950 και το 1953 κοντά στα παράλια της Αμερικανικής ηπείρου. Εκείνα τα σκάφη μπόρεσαν να ανακτηθούν σχεδόν ανέπαφα. (Αυτό του 1953, απ’ ότι θυμάμαι, είχε και ανέπαφο και των πυρήνα του κινητήρα. Με την χρήση αυτής της συσκευής ήταν που είδατε για πρώτη φορά ότι είχατε καταλάβει την όλη έννοια εντελώς λανθασμένα και ότι το είχατε ανακατασκευάσει εντελώς λανθασμένα. Ακόμα και σήμερα δεν το έχετε σωστά.)
Εκείνο το είδος που είχε κατασκευάσει τα σκάφη αρχικά — ένα είδος το οποίο ανήκει στα εχθρικά απέναντί σας — ανησυχούσε για την έρευνα σας πάνω στην τεχνολογία τους από το είδος σας. Δε ήθελαν, όμως, σε εκείνο το αρχικό σημείο, να ξεκινήσουν απευθείας σύγκρουση μαζί σας, και επομένως επέλεξαν την διπλωματική οδό και ήρθαν σε επαφή με εκείνη την κυβέρνηση την δεκαετία του 60. Φυσικά, δεν αποκάλυψαν τους πραγματικούς σκοπούς της παρουσίας τους — χαλκό, υδρογόνο, αέρα — αλλά παρίσταναν τους περίεργους «ερευνητές» και προσφέρθηκαν να δείξουν στους ανθρώπους την αρχή λειτουργίας των σκαφών με αντάλλαγμα κάποιες χάρες. Καθώς είστε αφελείς, φυσικά συμφωνήσατε σε αυτό..και εξαπατηθήκατε.
Τους δώσατε πρώτες ύλες, τους δώσατε ασφαλείς περιοχές για τις βάσεις τους, τους δώσατε πρόσβαση στα πιο μυστικά σας αμυντικά δεδομένα, τους δώσατε πρόσβαση στο DNA σας και πάρα πολλά ακόμη — και όλα για να σβήσετε την απληστία σας για δύναμη και πληροφορίες. Το εξωγήινο είδος φυσικά πολύ γρήγορα πρόσεξε ότι είχε να κάνει με αφελή πλάσματα, και σας έδωσαν λανθασμένες και κατώτερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία τους ώστε να λάβουν πολλά περισσότερα από την συνεργασία μαζί σας.
Για παράδειγμα, σας έδωσαν πληροφορίες πως ο κινητήρας μπορεί να κατασκευαστεί μόνο με ασταθή στοιχεία υψηλότερης τάξης, αλλά απέκρυψαν την πληροφορία ότι ο κινητήρας πεδίου μπορεί να κατασκευαστεί με διάφορες μετατροπές για να λειτουργεί επίσης με σταθερά στοιχεία χαμηλότερης θέσης στον περιοδικό πίνακα, και γενικά, αυτός είναι ο τρόπος που γίνεται. Μέσα από αυτές της μισές αλήθειες σαν έκαναν εξαρτημένους από αυτούς για την σύνθεση αυτών των μεγάλου ατομικού αριθμού στοιχείων, και με αυτόν τον τρόπο ανανεώθηκαν από την δικιά τους τεχνολογία. Οι οδηγίες τους για την κατασκευή των ΑΤΙΑ έγιναν με τέτοιο τρόπο ώστε η λύση παλιών προβλημάτων να προκαλέσει νέα προβλήματα ταυτόχρονα.
Ποτέ δεν σας είπαν όλη την αλήθεια, αλλά πάντα έφτιαχναν ξανά και ξανά έξυπνα ψέματα, τα οποία αργότερα οδηγούσαν σε τεχνικά προβλήματα — και στην εξάρτησή σας από αυτούς.
Τα τελευταία χρόνια τις δεκαετίες του 70 και στις αρχές του 80, κατέληξε σε μια σειρά από διάφορα γεγονότα ανάμεσά στο εξωγήινο είδος και εκείνης της ανθρώπινης κυβέρνησης — δεν επιθυμώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί ακόμα και εγώ δεν είμαι σίγουρη για κάποια γεγονότα.

Η όλη υπόθεση κατέληξε στο ζήτημα κάποιων νέων, η καλύτερα, των παλιών τεχνικών προβλημάτων στα δικιάς σας κατασκευής σκάφη που το καμουφλάζ τους και ο κινητήρας εν μέρει απέτυχαν να λειτουργήσουν στις δημόσιες δοκιμαστικές πτήσεις. Εξ’ αιτίας αυτού, η μυστικότητα απειλήθηκε.
Οι στρατιωτικοί και οι πολιτικοί σας αργά — πολύ αργά — κατέληξαν στο συμπέρασμα μετά από πάνω από 20 χρόνια στο ότι εξαπατήθηκαν από το εξωγήινο είδος. Πληθώρα δυσαρμονιών και η παραβίαση των ορίων των συνθηκών και από τις δύο πλευρές οδήγησαν τελικά σε φιλονικία μεταξύ εσάς και των εξωγήινων, που κατέληξε στην αρπαγή τριών εναέριων αντικειμένων μέσω ενός ειδικού — πως το λέτε; — EMP (Ηλεκτρομαγνητικού Παλμού) όπλου και μία στρατιωτική επέμβαση σε μία από τις υπόγειες εγκαταστάσεις τους.

    Σαν συνέπεια αυτών των επιθέσεων, το εξωγήινο είδος απεσύρθη ολοκληρωτικά από κάθε επαφή μαζί σας και ήταν λογικά περισσότερο από θυμωμένο με το είδος σας.

Γι’ αυτό, μετρώ αυτό το είδος ανάμεσα στις τρεις εχθρικές προς εσάς ομάδες, και ενώ τα άλλα δύο είναι απασχολημένα με τις εργασίες τους, ανάμεσα σε αυτές και η διεξαγωγή ενός ψυχρού πολέμου για την ηγεμονία στον πλανήτη, οι παλιοί σας «φίλοι» και συνεργάτες ετοιμάζονται να πάρουν τελικά την ηγεμονία στον πλανήτη πάνω στις πρώτες ύλες και το ανθρώπινο DNA. Προς το παρόν είναι αλήθεια πως τους λείπουν κάποιες τεχνικές δυνατότητες και ο μεγάλος αριθμός δυνάμεων που χρειάζονται ώστε να καταφέρουν τους σκοπούς τους απευθείας. Παρά αυτό, υπολογίζουμε αρνητικές ενέργειες — ίσως ενός ηπιότερου είδους — εναντίον σας στα επόμενα χρόνια ή δεκαετίες.


Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!