Δευτέρα, 17-ΙΟΥ-2019, 10:47 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


ΛΗΞΙΣ (Από το μέλος μας "Θνητός")

Ας υποθέσουμε/συμφωνήσουμε αρχικά ότι όλοι είμαστε μαθητές σε μια κατάσταση που ονομάζουμε ζωή. Κατά την διάρκεια της ζωής μας μαθαίνουμε πολλά πράγματα , από απαραίτητα καθημερινά μικροπράγματα έως άκρως ενδιαφέρουσες επιστημονικές θεωρίες ! 

Έρχεται κάποια στιγμή που η εκπαίδευση φτάνει στο τέλος της και θεωρείσαι ικανός να πράξης ή να διερευνήσεις το θέμα περεταίρω ! Τότε έρχεται η λήξη της εκπαίδευσης και η δυνατότητα σου να παράγεις έργο , δηλαδή να εργαστείς , και όχι να δουλέψεις όπως συνηθίσαμε να λέμε ! 

Υπάρχουν βέβαια δύο απαραίτητα είδη εκπαίδευσης , η σωματική εκπαίδευση και η πνευματική , καθώς η ψυχή ως εκπρόσωπος-αντιπρόσωπος του αισθήματος δεν χρειάζεται εκπαίδευση ! Δηλαδή δεν χρειάζεται να σου πει κάποιος ότι πονάς ή καίγεσαι ή χαίρεσαι ή χαμογελάς για να το καταλάβεις ! το γνωρίζεις ήδη ή μάλλον το κάνεις ή το νιώθεις ήδη. 

Η σωματική εκπαίδευση είναι η πιο απλή , αν και είναι , στην παρούσα κοινωνία μας, πολλές φορές περιοριστική και ελλιπής . Παρόλα αυτά είναι σημαντική και γίνεται με την πάροδο του χρόνου όλο και ποιο κατευθυνόμενη με αποτέλεσμα την μαλθακότητα όλο και περισσοτέρων νέων παιδιών.

Η ψυχική εκπαίδευση δυστυχώς στην παρούσα κοινωνία μας γίνεται από μια ηθική που βασίζεται σε αναξιόπιστες παραδοχές και μια θρησκεία που βασίζεται σε παράλογες αρχές , ενώ δεν έχει καν λόγο ύπαρξης και χρησιμοποιείται για να θέτει όρια εκεί που δεν υπάρχουν.
Η πνευματική είναι τελείως αλλοπρόσαλλη πλέον και έχει πάψει να είναι εκπαίδευση ενώ έχει επικεντρωθεί στην αναπαραγωγή αχρήστων και λανθασμένων πληροφοριών! 

Όπου ,
Άχρηστος = α-χρηστός δλδ μη χρήσιμος
λανθάνω =μελ. Λασω , λησ-μωνω , αντιθέτως από αλήθεια α-λήθη , δλδ θυμάμαι
Και πληροφορώ = πλήρως φορώ , δλδ φέρω πλήρη εικόνα! 

Φτάσαμε λοιπόν σαν ενήλικες στο στάδιο της ΛΗΞΙΣ της εκπαίδευσης μας και καλούμαστε ΤΩΡΑ να εργαστούμε και όχι να δουλέψουμε .
Καλούμαστε όχι από κάποιον ή κάποια, αλλά από μέσα μας να δημιουργήσουμε , να παράγουμε έργο!
Η λήξη της εκπαίδευσης μας ,μας βρήκε με λανθασμένη και άχρηστη πληροφόρηση σε μια κοινωνία που χρειάζεται αναμόρφωση! 

Είμαστε διατιθέμενοι να αναμορφώσουμε πρώτα τους εαυτούς μας ;;;
Είμαστε διατιθέμενοι να συνεκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας ;;;
Είμαστε διατιθέμενοι να αναγνωρίσουμε τις λάθος επιλογές , λόγο της λάθος πληροφόρησης ;;;

Θνητός
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 345
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!