Δευτέρα, 29-ΑΠΡ-2024, 8:05 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Ποιοι είμαστε » Λίγα λόγια για εμάς » Λίγα λόγια για εμάς
Λίγα λόγια για εμάς
aposperittisDate: Κυριακή, 30-ΔΕΚ-2012, 0:55 AM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Το παρών site δημιουργήθηκε πριν από 3 χρόνια περίπου. Ήταν μια ιδέα που γεννήθηκε από την αγάπη μου για το μυστήριο, το ανεξήγητο, το μεταφυσικό και γενικότερα όλα αυτά που για τους περισσότερους φαντάζουν ρομαντικά παραμύθια. Κάτι μέσα μου έλεγε ότι κάποια από αυτά δεν μπορεί να είναι ψέμματα! Κάτι μας κρύβουν! Μας γεμίζουν με πληθώρα φωτογραφιών και δήθεν ντοκουμέντων που μετά οι ίδιοι τα διαψεύδουν και τα χλευάζουν με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν σύγχυση και προβληματισμό, ή με άλλα λόγια στάχτη στα μάτια.
Έτσι λοιπόν αναρωτήθηκα ότι δεν μπορεί, θα υπάρχουν και άλλοι που θα αναζητούν την αλήθεια. Που θα ψάχνουν ώρες ολόκληρες στο ίντερνετ με σκοπό να βρουν κάτι που θα ξεχώριζε, κάτι που θα μας έκανε το κλικ. Κάτι που όσο και να το διέψευδαν κάποιοι εμείς θα ξέραμε πως θα ήταν αλήθεια.

Στης αναζητήσεις μου αυτές και μιλώντας σε πληθώρα από φόρουμς συνάντησα πολλά πρόσωπα και νοοτροπίες. Ανθρώπους που είχαν συμφέροντα και πίσω από ότι έγραφαν κρύβονταν οικονομικοί λόγοι οι οποίοι συνήθως ήταν πωλήσεις είτε των προσωπικών τους βιβλίων, είτε των συνεργατών τους. Άλλοι πάλι ήθελαν να προσελκύσουν αθώους και μη γνωρίζοντες σε αιρετικές και γενικότερα μυστικές λέσχες.

Συνάντησα μυαλά ερμητικά κλειστά που δεν δέχονταν καμία θεωρία παρά μόνο αυτήν που θεωρούσαν εκείνοι σωστή. Άλλοι πάλι μόλις άκουγαν το όνομα ενός συγγραφέα ήταν καθολικοί πως ότι έλεγε ήταν σωστό ή λάθος.
Συνάντησα περαστικούς που απλά διάβαζαν και μετά έφευγαν.
Έτσι λοιπόν αναρωτήθηκα μα καλά δεν υπάρχει ένα site πραγματικά ουδέτερο? Ένα site με αγνό κοινό, χωρίς δογματισμούς, χωρίς φοβίες, χωρίς ταμπού. Ένα κοινό που δεν φοβάται να ρωτήσει ή να μοιράσει γνώση! Χωρίς συμφέροντα! Χωρίς διαφημίσεις που να τους καθοδηγούν! Ένα site ΕΛΕΥΘΕΡΟ, όπως πρέπει να είναι και η ίδια η γνώση άλλωστε!

Και εγένετο το παρών site! Ένα κάλεσμα σε όλους αυτούς εκεί έξω που ψάχνουν απεγνωσμένα. Σε όλους αυτούς που νιώθουν όπως εγώ! Έτσι λοιπόν μάζεψα όλο το υλικό που είχα βρει από πληθώρα διαφόρων site, από εφημερίδες, από βιβλία, από την τηλεόραση από τα πάντα! Τα αρχειοθέτησα και τα παρουσιάζω εδώ. Χωρίς να κρίνω η να κατακρίνω τίποτα. Χωρίς να χλευἀζω τίποτα και κανέναν, χωρίς δογματισμό. Και φροντίζω και τα μέλη μας να ακολουθούν την ίδια ρότα.

Η προσπάθεια μου αυτή είναι καθαρά αγνή, δεν βγάζω λεφτά, δεν έχω διαφημίσεις, τα πάντα είναι με προσωπικό κόστος. Για αυτό να ζητήσω και συγνώμη σε όλους αυτούς που θα δουν δικά τους άρθρα και κείμενα χωρίς να αναφέρονται τα ονόματα τους. Αυτό δεν γίνεται εσκεμμένα, είναι η μοναδική λύση όμως να παρουσιαστούν όλες αυτές οι πληροφορίες στον τελικό αποδέκτη, δηλαδή τον αναγνώστη χωρίς να επηρεαστεί απλά και μόνο επειδή διάβασε το όνομα του συγγραφέα. Περισσότερα θα διαβάσετε ΕΔΩ

Φτιάξαμε και την δική μας βιβλιοθήκη. Η οποία ανανεώνεται κάθε μέρα. Σκοπός της είναι να συγκεντρώσει σπάνιο υλικό για όλα τα θέματα που όμοια της δεν θα έχετε ξανά δει. Θα την βρείτε ΕΔΩ

Η προσπάθεια μου αυτή ανταμείφθηκε με την θερμή σας υποδοχή από όλο τον κόσμο. Έχουμε φτάσει πλέον τους 25.000 αναγνώστες από όλα τα μέρη της γης, μιας και το site μας με το πάτημα ενός κουμπιού μεταφράζετε αυτόματα σε όλες της γλώσσες του κόσμου. Αποκτήσαμε το δικό μας κανάλι στο FaceBook αποκτήσαμε το δικό μας Ραδιόφωνο και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή!

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλή σας ανάγνωση!

Και να θυμάστε!

Πίστευε και μη.....ΕΡΕΥΝΑ!


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
Forum » Ποιοι είμαστε » Λίγα λόγια για εμάς » Λίγα λόγια για εμάς
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: