Τρίτη, 07-ΜΑ-2024, 6:36 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Ιδέες "Έσπερος" » Τα Έργα μας » Το βιβλίο μας (Εν αναμονή του τίτλου)
Το βιβλίο μας
aposperittisDate: Παρασκευή, 29-ΙΟΥ-2012, 3:24 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Κεφάλαια:
Η φυλή των Μπροίλα Η φυλή των Ωνταύπο

1)Η ισορροπία που έφερε τη ρήξη 2) Η ρήξη
1)Η φυγή η αναζήτηση και η φυλή των Όφεων 2) Η ανάγκη της μοναξιάς
2)Η δημιουργία της Αίας 1)Η αρμονία της μη ύπαρξης
2)Η ποικιλομορφία των γενεών 1)Η ανεξήγητη έλξη
2)Η ανεξήγητη συμπεριφορά 1)Η εναλλακτική της εκμετάλλευσης
2)Η ενσάρκωση μέσω της γένεσης 1)Η εξάπλωση των δούλων
2)Η κατανόηση του στερεού κόσμου 1)Η ανάγκη της επικυριαρχίας
2)Η χαμένη επαφή 1)Η πολλαπλή επίθεση
2)Η σπορά και η αναγκαστική φυγή 1)Η ευκολία έλεγχου της ύλης
2)Η επιστροφή της εννοιολογικής δημιουργίας 1)Η φοβία του ξυπνήματος

Κεφάλαιο 1
Πρόλογος
Λίγα λόγια για μια φαντασίωση ενός όντος που δεν υπάρχει .
H ΑΡΧΗ
Όπως πλέουν τα ποτάμια μέσα στη θάλασσα κινούταν με την σπειροειδή τους κίνηση τα μέλη της φυλής των Μπροίλα στο αχανές κενό που βρέθηκαν να συνειδητοποιούν την ύπαρξη τους . Ήταν πλέον όντα και ήταν πολλά μαζί και ήταν ένα μεταξύ τους.
Έβλεπαν γύρω τους άλλα όντα , διαφορετικά αλλά και ίδια , σταματημένα αλλά και σε κίνηση και άλλα που έπλεαν όπως αυτά !
Τα σταματημένα όντα που ήταν σε κίνηση ήταν τα πιο ενδιαφέροντα. Όταν περνούσαν από κοντά τους μάθαιναν πολλά που δεν ήξεραν , και αφού δεν ήξεραν τίποτα μέχρι τότε κάποια μέλη έφευγαν πιο μακριά γιατί δεν ήξεραν πώς να φερθούν ! τι να κάνουν ! Κάποια όμως περνούσαν κοντά από τα σταματημένα όντα και ειδικά ένα πήγαινε κοντά σε όσα περισσότερα μπορούσε και μάθαινε συνέχεια όλο και πιο πολλά θέματα ! Αυτό το ένα αυτοονομάστηκε και «είπε» τον εαυτό του άρχων. Και ήταν άρχων αφού πήγαινε παντού πρώτος και μάθαινε συνέχεια όλο και περισσότερα θέματα!

Η ισορροπία που έφερε τη ρήξη
Καθώς συνέβαιναν αυτά ο Άρχων λειτούργησε και με ένα νέο τρόπο , άρχισε να θυμάται και να αντιλαμβάνεται γιατί είναι σε αυτή την κινητική κατάσταση. Θυμήθηκε που όλη η φυλή και κάποιοι άλλοι ήταν ένα και το αυτό χωρίς να ξέρουν ότι είναι , συμπιεσμένοι αλλά και δονούμενοι με τέτοιο τρόπο που τελικά η φυλή του έφυγε προς μια κατεύθυνση και οι άλλοι προς άλλη κατεύθυνση .Όλα αυτά βέβαια τα μάθαινε όλη η φυλή αλλά ο Άρχων ήταν και είναι ο γνώστης .

Όπως ρουφάει η δίνη τον εαυτό της η φυλή των Ωνταύπο κινούνταν με ταχύτητα μέσα σε ότι υπάρχει . Ότι κι αν ήταν αυτό που υπήρχε στο «δρόμο» τους κατά ένα περίεργο τρόπο τους τραβούσε κοντά του αλλά η φυλή αντιστεκόταν και δεν πλησίαζε το Ων !
Ένας όμως έκανε κάτι που κανένας άλλος της φυλής δεν κατάλαβε ! Τους σταμάτησε ! Έκανε επαφές με Όντα και άρχισε να ρυθμίζει τα πάντα γύρω του ! Έτσι αυτοονομάστηκε Ρυθμιστής ! Γνώρισε πολλά και μαζί του όλη η φυλή και αντιλήφθηκε τι έγινε και αντιλαμβάνεται τον εαυτό του . Συν-κρούστηκε με κάποιους άλλους που ουσιαστικά του χάλασαν την μακάρια ηρεμία του και τον έκαναν αυτό που είναι !


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
Forum » Ιδέες "Έσπερος" » Τα Έργα μας » Το βιβλίο μας (Εν αναμονή του τίτλου)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: