Τρίτη, 11-ΦΕΒ-2025, 12:39 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ..
alkistisDate: Παρασκευή, 19-ΙΟΥ-2013, 9:53 PM | Message # 16
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Special User
Awards: 7
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
Σύντομα θα πάρουμε το μολύβι και θα αρχίσουμε να γράφουμε εμείς την ιστορία κάθε ημέρας, κάθε μήνα, λάθε χρόνου, για εμάς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και για το μέλλον του λαού μας και ολόκληρης της Γης!
Ηδη αυτο κανουμε!

"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."

aposperittisDate: Παρασκευή, 19-ΙΟΥ-2013, 10:44 PM | Message # 17
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Awards: 16
Για να  μιλήσουμε λίγο πιο χαλαρά και πιο κατανοητά η άποψη μου όσον αφορά το μπαστάρδεμα των λαών δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια πρακτική που ανέκαθεν έκανε ο άνθρωπος όταν ήθελε να χαλάσει κάτι ποιοτικό ή αν ήθελε να διατηρήσει το όνομα ενός ποιοτικού αποτελέσματος προς εκμετάλλευση αλλά επειδή ήταν ασύμφορο προς αυτόν για τον οποιοδήποτε λόγο κράταγε μια μικρή ποσότητα και όλο το υπόλοιπο το μπαστάρδευε με σκάρτο πράμα με αποτέλεσμα να έχει τίτλο  και ποσότητα αλλά όχι ποιότητα!
Ο Ελληνισμός είναι η ποιότητα και είναι εμφανές ότι δεν συμφέρει κάποιους, τους τσούζει η ιστορία μας, το πνεύμα μας, η αξία μας, το DNA μας, οι δυνατότητες μας, η ιχωρ μας!  Οπότε προσπαθούν να μας εκφυλίσουν! Να χαλάσουν την ποιότητα μας. Θα ήταν εύκολο για αυτούς να μας καταστρέψουν μονομιάς με μια ατομική βόμβα, με έναν πόλεμο μέχρι εσχάτων! Τι θα κατάφερναν όμως;;; ΤΙ!!!!! Να μας κάνουν περισσότερο ήρωες!!!! Οπότε διάλεξαν τον ύπουλο δρόμο του εκφυλισμού. Φέρτε ακάθαρτους να τεκνοποιήσουν με τους καθαρούς, λερώστε το DNA τους με το σάπιο σας! Αφανίστε τους!!! Και με τον καιρό δε θα υπάρχει ο Έλληνας. Και εμείς κοιμόμαστε!  Εναντιονώμαστε στα αδέλφια μας στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας. Τους λέμε ρατσιστές! Και ξέρετε κάτι... Είμαστε!!!! Γιατί δεν φταίνε αυτοί που τους έφεραν εδώ, δεν φταίνε αυτοί που τους πήραν την χώρα, την ήδη ποταπή οικονομία τους και αναγκάστηκαν να έρθουν εδώ. Τι νομίζετε ότι προτιμούν την Ελλάδα από την δικιά τους χώρα; Όσο καλύτεροι και να είμαστε σαν χώρα το μέρος που αγαπάμε και έχουμε πάντα στην καρδιά μας είναι αυτό που γεννηθήκαμε.  Ας είναι και η πιο τελειωμένη χαβούζα με σκατά σε κάποιο απομακρυσμένο  μέρος της Αλβανίας, Πακιστάν ή δε ξέρω και εγώ που αλλού. Μας έκαναν όλοι πιόνια τους και εμείς δεν έχουμε την λογική να το δούμε, την γνώση να το σταματήσουμε.

Με άλλα λόγια φίλοι μου οι συνάνθρωποι μας οχι, δεν φοράνε παρωπίδες όπως τα άλογα.
Είναι εντελώς τυφλοί στο νου...

Όμως πρέπει να καταλάβουμε κάτι όλοι μας και ο κάθε ένας από την δικιά του πλευρά. Ο Έλληνας δεν μπασταρδεύετε, όπως το λάδι πάντα επιπλέει όπου και αν το βάλεις, και πάντα ξεχωρίζει και λες ναι εδώ έχει πέσει λάδι και αν το πατήσεις θα γλιστρήσεις έτσι και ο Ελληνισμός ξεχωρίζει σε όποια σαπίλα και αν τον μπασταρδέψουν. Και αλίμονο σε αυτόν που θα πατήσει, ή γλύστρα του δεν θα έχει τελειωμό....

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!

margaritaDate: Παρασκευή, 19-ΙΟΥ-2013, 10:47 PM | Message # 18
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 15
Quote (aposperittis)
Ο Έλληνας δεν μπασταρδεύετε, όπως το λάδι πάντα επιπλέει όπου και αν το βάλεις, και πάντα ξεχωρίζει και λες ναι εδώ έχει πέσει λάδι και αν το πατήσεις θα γλιστρήσεις έτσι και ο Ελληνισμός ξεχωρίζει σε όποια σαπίλα και αν το μπασταρδέψουν. Και αλίμονο σε αυτόν που θα πατήσει, ή γλύστρα του δεν θα έχει τελειωμό....
ΩΡΑΊΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΑΡΙΕ

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

aposperittisDate: Παρασκευή, 19-ΙΟΥ-2013, 10:55 PM | Message # 19
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
ΩΡΑΊΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΑΡΙΕ

Ποιο πολύ σκέψη-άποψη θα το ονόμαζα. Γιατί έχω καιρό να γράψω και είπα να δηλώσω λιγάκι παρουσία όπως παλιά, όχι τίποτε άλλο μην νομίζετε ότι δεν με ενδιαφέρουν κιόλας αυτά που γράφετε! Απλά τώρα που βρήκα δουλίτσα και σε συνδυασμό και με το τρίτο που βιβλίο που γράφω ο χρόνος μου μειώθηκε σημαντικά!!!

margaritaDate: Παρασκευή, 19-ΙΟΥ-2013, 10:57 PM | Message # 20
Ο βασιλιάς των μελών
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

aposperittisDate: Παρασκευή, 19-ΙΟΥ-2013, 11:23 PM | Message # 21
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
Αυτό είναι σίγουρο πλέον! Κάνω πράγματι πολύ δημιουργικά πράγματα που με γεμίζουν σαν άνθρωπο! Και συγχρόνως διατηρώ και το επίπεδο μου σε μια τάξη χωρίς να υποβαθμίζω τίποτα. Με τα βιβλία ξέχασα τον Έσπερο όχι σαν σάιτ αλλά και σαν προσωπικότητα, το ποιος είμαι , τι γνωρίζω και τι έχω να προσφέρω. Κάτι που ξέρω ότι θα ξανά κάνω! Γιατί όπως ξέρετε οι παλιότεροι όταν παθιάζομαι με κάτι δυστυχώς  αφοσιώνομαι εκεί! Οπότε απολαύστε με μέχρι να με ψάχνετε πάλι!!!  t123063

Να ξέρετε όμως ότι κάθε φορά που θα εξαφανίζομαι πλέον θα είναι μόνο για καλό.... (Επίσης οι παλιοί με πιάνουν.....)

ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 19-ΙΟΥ-2013, 11:28 PM | Message # 22
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 17
Quote (aposperittis)
θα είναι μόνο για καλό....

Στην εποχή που ζούμε αυτό είναι ευλογία!!!
Μπράβο ρε Μάριε, πάντα τέτοια!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

margaritaDate: Παρασκευή, 19-ΙΟΥ-2013, 11:32 PM | Message # 23
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (aposperittis)
Οπότε απολαύστε με μέχρι να με ψάχνετε πάλι!!!
ΕΝΟΕΙΤΕ !!!!! t123067

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: