Σάββατο, 18-ΜΑ-2024, 8:55 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Γενική συζήτηση για ανθρώπους και γεγονότα » Άγγελοι-Νεφελίμ » Άγγελοι-Νεφελίμ
Άγγελοι-Νεφελίμ
KronosIIDate: Πέμπτη, 28-ΑΠΡ-2011, 6:15 PM | Message # 16
Μέλος που ξέρει πολλά
Group: Special User
Messages: 342
Awards: 2
Reputation: 2
Status: Offline
Εβραιοι;
Γιατι ολλοι οι Αμερικανοι ειναι στην πραγματικοτητα μεταναστες/καταπατητες-καταστροφεις των γηγενων..


απο τους πιθηκους στους υπερπιθηκους..
Ακομα πιθηκια ομως..


Message edited by KronosII - Πέμπτη, 28-ΑΠΡ-2011, 6:16 PM
 
ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 28-ΑΠΡ-2011, 9:59 PM | Message # 17
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Η εποικοδομητική συζήτηση και η συμμετοχή περισσοτέρων των δύο συνομιλητών εξέλιξαν την συζήτηση που ξέφυγε από το αρχικό θέμα (από αλλού ξεκίνησε και αλλού μας πάει), αλλά αυτά έχει η ωραία και ενδιαφέρουσα συζήτηση. Να μας οδηγεί από το ένα κομμάτι του παζλ στο άλλο. Έτσι ας μου επιτραπεί μιας και το έφερε η κουβέντα να δούμε κατ αρχάς πως δημιουργήθηκε από τους Αγγλοσάξονες μετανάστες το κράτος των Η.Π.Α.

• Το Τέξας του Μπους ανήκε στους Μεξικάνους. Οι Αμερικανοί με δολοπλοκίες και χρήμα βοήθησαν να γίνει πραξικόπημα. Και το 1845 το Τέξας ζήτησε να ενσωματωθεί στις Η.Π.Α. (μαζί με τα πετρέλαιά του). Στημένο σενάριο, σκέτη μαφία, όχι μάχες…
• Το ίδιο έργο παίχτηκε και στην Καλιφόρνια που μπήκε στις Η.Π.Α. το 1850.
• Ακριβώς η ίδια τακτική της δολοπλοκίας χρησιμοποιήθηκε για να πέσει η βασίλισσα της Χαβάης με πραξικόπημα. Και μετά οι Χαβανέζοι ζήτησαν…
• Την Φλόριντα την αγόρασαν από τους Ισπανούς.
• Την Αλάσκα την πήραν το 1867 από τους τσαρικούς Ρώσους με τόσο λίγα χρήματα που σήμερα δεν αγοράζεις ένα οικόπεδο. Τσάμπα πράγμα με τόσο πλούσιο υπέδαφος.
• Όλες τις κεντρικές πολιτείες τις είχε πάρει με «μετρητά» από τον Ναπολέοντα το 1803 στην μεγάλη αγοροπωλησία της Λουϊζιάνα.

Λέγοντας «Αγγλοσάξονες» εννοώ τους λαούς εκείνους, που έχουν την αγγλική ως μητρική γλώσσα. Αυτονόητα, δεν είναι όλοι Αγγλοσάξονες φυλετικά και εθνικά. Τουλάχιστον όχι με την έννοια, που δίνουμε ΕΜΕΙΣ στο «έθνος». Οι Αμερικάνοι του, δίνουν άλλη, που προσεγγίζει προς το «κράτος».

Ακόμα και στη Βρετανία και στην Αμερική, ο όρος «Αγγλοσάξονες» δεν ανταποκρίνεται σε καμιά επιστημονική πραγματικότητα. Οι Άγγλοι και οι Σάξονες ήταν δύο αμιγή τευτονικά, δηλαδή (σχεδόν απολύτως) ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, φύλα, που μετακόμισαν στα βρετανικά νησιά. Εκεί ανακατεύτηκαν με τον ντόπιο βρετανικό πληθυσμό, ανθρωπολογικά σχεδόν εξ ολοκλήρου Κελτικό και με μικρές μόνο μεσογειακές προσμίξεις, τον οποίο και υπέταξαν. Στη συνέχεια δέχθηκαν οι ίδιοι επιδρομές από άλλα τευτονικά φύλα του άκρου Βορρά, με πρώτους τους Δανούς.

Ακολούθησαν οι Νορμανδοί (Βίκινγκς της Γαλλίας), οι οποίοι επικράτησαν μεν δια των όπλων, εν καιρώ όμως αφομοιώθηκαν μέσα στο συνολικό πληθυσμό των νησιών. Έτσι οι Βρετανοί, αν και υπέστησαν πολλές επιδρομές και πολλούς κατακτητές, «ευτύχησαν» (κατά την αντίληψη, που ακόμα παιδεύει τον κόσμο) να καταλήξουν κράμα φυλών συγγενών και αμοιβαία αποδεκτών (φυλών «ανώτερων», κατά την ίδια παραπάνω αντίληψη, που ακόμα παιδεύει τον κόσμο).

Εξαίρεση αποτέλεσαν, μόνο ως ένα σημείο, οι αρχαίοι κάτοικοι, οι Κέλτες. Που αντιμετωπίσθηκαν και αντιμετωπίζονται ακόμα από τους Αγγλοσάξονες ως όχι εντελώς ισότιμοι. Οι ίδιοι οι Κέλτες, άλλως τε (Σκοτσέζοι, Ιρλανδοί, Ουαλοί, κάτοικοι Κορνουάλλης) αγωνίζονται να διατηρήσουν ζωντανά κάποια στοιχεία της ιδιαίτερης ταυτότητάς τους. Όχι μόνο από ιστορικό πείσμα αλλά και διότι, όπως συχνά συμβαίνει, διακατέχονται από μια βαθύτερη πεποίθηση ότι είναι λαοί πιο προικισμένοι από τους Αγγλο¬Σαξωνο-Δανο-Νορμανδούς. «Καλύτεροι άνθρωποι». Πιο ποιητές, πιο ανθρώπινοι, πιο ειρηνικοί. Με σπουδαία, είναι η αλήθεια, πολεμι¬κή ιστορία, πάντοτε όμως από ανάγκη.

Εν πάση περιπτώσει, στο χωνευτήρι της Αμερικής, οι Κέλτες μετανάστες, πάμπολλοι και ιδιαίτερα δημιουργικοί, έγιναν σχεδόν ισότιμοι με τους Αγγλοσάξονες. Η μάλλον, «έγιναν Αγγλοσάξονες», όσοι ΔΕΝ έμειναν πιστοί στον καθολικισμό, ο οποίος ακόμα ορθώνει κάποια φράγματα. Έτσι, ο μέσος βρετανικής προέλευσης κάτοικος των ΗΠΑ, αν είναι και προτεστάντης, όπως συνήθως συμβαίνει, ανήκει πλέον στην κατηγορία των WASP (White Anglo Saxon Protestant), δηλαδή Λευκοί Αγγλοσάξονες Προτεστάντες. Η ίδια λέξη WASP, σημαίνει και «σφήγκα». Τώρα για το Λευκοί… τι μπορώ να πω περισσότερο από ό,τι η ίδια η σημασία της λέξης μας λέει; ΤΙΠΟΤΑ!!! Όποιος κατάλαβε, ΚΑΤΑΛΑΒΕ (αχ, ρε έρμοι μαύροι…)!!!!

Η Αμερική μπορεί να είναι όσο θέλει η χώρα της «ισότητας», της «ελευθερίας» και της «δημοκρατίας», αλλά μερικοί από τους «ίσους» είναι πιο ίσοι από άλλους (για να θυμηθούμε και τον περίφημο σκωπτικό αφορισμό, που περιέγραφε τους «συντρόφους» μέσα στην ΕΣΣΔ). Είναι ΑΚΟΜΑ πλεονέκτημα το να είσαι WASP στις ΗΠΑ και αγγλι¬κής, αντί γαλλικής, καταγωγής στον Καναδά.

Ο κόσμος δεν συνειδητοποιεί ότι από τους 45 Προέδρους των ΗΠΑ, τουλάχιστον οι 36 ήταν ΑΓΓΛΙΚΗΣ καταγωγής, τέσσερις ήταν Ιρλανδοσκωτσέζοι, τρεις Ολλανδικής καταγωγής και ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ μακρινής Γερμανικής! Και ο τελευταίος ακόμα προβληματίζει… με την καταγωγή του και προκαλεί ερωτηματικά!!!!!

Αυτό κάπου γίνεται λίγο τρομακτικό όταν το συνδυάσουμε με την πληροφορία ότι οι περισσότεροι Αμερικάνοι είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ καταγωγής! Σύμφωνα με απογραφή του 1990, η αναλογία προς τους αγγλικής καταγωγής εί¬ναι 57.947.873 προς μόλις 32.651.788. Ενώ Ιρλανδική καταγωγή έχει ένα αξιοσέβαστο νούμερο 38.735.539. Ιρλανδικής καταγωγής ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ πρόεδρος, όμως, υπήρξε μόνο ΕΝΑΣ, ο Τζον Φ. Κένεντυ! Του οποίου το τέλος είναι γνωστό. ΟΛΟΙ οι άλλοι πρόεδροι πλην Κένεντυ ανήκαν σε κάποια προτεσταντική «εκκλησία», από τις πολλές και παράξενες (ΕΔΩ υπάρχει πράγματι φαινόμενο σκοτεινό και απειλητικό) που ανθούν στις ΗΠΑ. Πρόχειρα μετρώ μια δωδεκάδα τέτοιες, στις οποίες ανήκαν οι πρόεδροι (με ασύγκριτα πιο σκοτεινούς και απειλητικούς τους δύο τελευταίους λευκούς!!!).

Αυτονόητα, και των ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ των ΗΠΑ η εικόνα δεν είναι διαφορετική. Κάπου τους ξέφυγε, με μαγικό τρόπο, ένας με καταγωγή από τους… Γαργαλιάνους της Μεσσηνίας, γεννημένος βέβαια στις ΗΠΑ και με αλλαγμένο το όνομά του σε Άγκνιου. Με την πρώτη ευκαιρία όμως τον πέταξαν στη χωματερή, με συνοπτικές διαδικασίες! Δεν ρισκάρουν οι Αμερικάνοι να γίνει καμιά στραβή και να βρεθούν ξαφνικά με πρόεδρο κάποιον περίεργο…

Έτσι, βλέπουμε την εξής εικόνα. Ο μισός πληθυσμός των ΗΠΑ έχει κάποια ευρωπαϊκή καταγωγή… «καλής ποιότητας», Γερμανική, Γαλλική, Ιταλική κεντροευρωπαϊκή (άντε και Ελληνική ή Σλαβική, μετά συγχωρήσεως!). Όλες αυτές οι καταγωγές όμως δεν εμφανίζονται ΠΟΥΘΕΝΑ στον κατάλογο των προέδρων και αντιπροέδρων των ΗΠΑ και των ΣΥΖΥΓΩΝ τους!

ΜΟΝΟ ο «αποδιοπομπαίος» Κένεντυ είχε γυναίκα γαλλικής, εν μέρει, καταγωγής, τη γνωστή μας Τζάκυ Μπουβιέ. ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ; Κάντε μας τη χάρη! Αβίαστα προκύπτει ότι στην «Αμερική των ίσων ευκαιριών», η πιθανότητα ενός μη WASP να φτάσει στην κορυφή είναι όση έχω εγώ να ανέβω το Έβερεστ. Και μάλιστα με ελαφρά πηδηματάκια.

Παρένθεση. Για να γίνω κατανοητός χρησιμοποίησα για μια ακόμα φορά το γελοίο όνομα Έβερεστ, που ήταν το όνομα κάποιου Βρετανού ανώτερου υπαλλήλου, για να περι¬γράψω έναν καθεδρικό ναό της Φύσης! Οι κάτοικοι του Νεπάλ το λένε Σαγκαρμάθα, θεά του Ουρανού και οι Θιβετιανοί Τσομολούνγκμα, δηλαδή Μάνα θεά του Κόσμου. Αν έθιξα κάποια πνεύματα, τους ζητώ συγγνώμη! Κλείνει η παρένθεση.

Παραθέτω δύο ακόμα στατιστικές, που τις θεωρώ αξιοπρόσεκτες: Από 60 εκατομμύρια Αμερικάνους με Γερμανική καταγωγή, ΜΟΝΟ το ενάμιση ομιλεί ΚΑΙ γερμανικά στο σπίτι. Μια άλλη στατιστική: Οι ΓΑΜΟΙ (όχι το σεξ, που είναι Σόδομα και Γόμορρα) ανάμεσα σε ανθρώπους της λευκής και άλλων φυλών στις ΗΠΑ είναι ολιγότεροι από το 3%. Καταλαβαίνετε τι διαβάζετε; Ας το πούμε απλά. Το να είσαι Αγγλοσάξονας είναι επιτυχία! Το να μην είσαι, είναι κουσούρι!!!!!

Quote (KronosII)
Εβραιοι;

Φίλε KronosII,
Πιστεύω να πήρες την απάντηση στην ερώτηση που έκανες! Ή μάλλον τώρα θα καταλάβεις καλύτερα: Είπαμε για Αγγλοσάξονες. Anglo Saxon. Όπου Saxons = Isaac’s Sons δηλαδή Υιοί του Ισαάκ!

Τώρα, αν ρωτάς γιατί να επιβληθεί ως πανθρησκεία η Ιουδαϊκή θρησκεία, πρέπει να γνωρίζεις ότι ο Προτεσταντισμός είναι η πλησιέστερη Χριστιανική εκδοχή προς τον Ιουδαϊσμό. Και έχει ως βασική διδαχή την υποταγή! Ή μάλλον Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ. Η ελευθερία πρέπει να εκλείψει. Αυτό είναι και το Μέγα Σχέδιο. Μια ανθρωπότητα ταπεινών, υποταγμένων, «αποκεφαλισμένων», ΔΟΥΛΩΝ. Γιατί; Γιατί ΕΤΣΙ! Άνωθεν Θεϊκή εντολή!

Ξαναδιάβασε τις Δέκα Εντολές. Ξαναδιαβάστε τις όλοι, αλλά ΣΩΣΤΑ. Όχι κουτσουρεμένες, όπως μας τις διδάσκουν στα σχολεία. ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ! Προσέξτε ιδίως την δεύτερη, που αρχίζει: Ουκ έσονταί σοι Θεοί έτεροι πλην εμού. Προσέξτε το απόλυτα τρομακτικό σημείο, που λέει: Διότι εγώ, ο Κύριος, ο Θεός σου, είμαι Θεός φθονερός, που τιμωρεί την τρίτη και τέταρτη γενεά εκείνων, που Με μισούν. Τα παιδιά τους θα υποφέρουν για τα ανομήματα των πατέρων τους. Ενώ θα αξιωθούν το έλεός Μου μέχρι και χιλιοστής γενεάς όσοι Με αγαπούν και τηρούν τις εντολές Μου.

Ούτε έλεος. Ούτε συχώρεση. Ούτε λήθη!!!

Ο τελικός σκοπός είναι η απόλυτη, τυφλή υποταγή, η εξαφάνιση του ΕΓΩ. Αυτό, άλλως τε, σημαίνει ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Δεν σημαίνει να έχω εγώ μεγάλο κότερο κι εσύ ένα μικρό καΐκι. Σημαίνει να εξουσιάζω τη σκέψη σου, τη βούληση, το θυμό, την ψυχή σου. Να είσαι ένα ασπόνδυλο σκουλήκι μπροστά μου!

Πάλι κατεβατό μου βγήκε…. smile


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.


Message edited by Αθηναίος - Πέμπτη, 28-ΑΠΡ-2011, 11:43 PM
 
KronosIIDate: Παρασκευή, 29-ΑΠΡ-2011, 0:48 AM | Message # 18
Μέλος που ξέρει πολλά
Group: Special User
Messages: 342
Awards: 2
Reputation: 2
Status: Offline
Αγαπητε Αθηναιε
Ευχαριστω για την απαντηση και για να τερματιστει το off-topic προτινω να γυρισουμε στο αρχικο πεδιο συζητησης του topic.
Θα ηθελα να συζητησουμε περισσοτερο πανω σε αυτο το θεμα αμα το επιθυμεις και συ σε καποιο αλλο topic.
Και παλι θερμα ευχαριστω.


απο τους πιθηκους στους υπερπιθηκους..
Ακομα πιθηκια ομως..
 
ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 29-ΑΠΡ-2011, 0:56 AM | Message # 19
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Φυσικά και θα επανέλθουμε σε κάποιο άλλο topic. Άλλως τε αυτό το θέμα γύρω από την προσπάθεια για παγκόσμια επικυριαρχία εμπλέκεται σχεδόν σε όλα τα θέματα που εξετάζουμε.

Με την πρώτη ευκαιρία τα ξαναλέμε wink


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τετάρτη, 29-ΙΟΥ-2011, 1:28 AM | Message # 20
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
ενας βασικος λογος που αφηνουν τους λαους αμορφωτους καταστρεφοντας την παιδεια τους ειναι για να τους ελεγχουν μεσω της θρησκειας ομως για το θεμα των αγγελων που μιλουσατε πριν δεν ειμαι και τοσο σιγουρη οτι δεν υπαρχουν.εχω την εντυπωση οτι δεν ειμαστε ολομοναχοι κατι μας εχει απο κοντα .τουλαχιστον δυο φορες το εχω βιωσει

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
aposperittisDate: Τετάρτη, 29-ΙΟΥ-2011, 1:36 AM | Message # 21
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Quote (margarita)
δεν ειμαι και τοσο σιγουρη οτι δεν υπαρχουν


Ούτε εγώ πιστεύω το αντίθετο και θα ήταν και αχαριστία μου αν το έλεγα (αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα)


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 29-ΙΟΥ-2011, 1:42 AM | Message # 22
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Άγγελοι με την έννοια των θρησκειών δεν υπάρχουν. Με έννοια Κοσμική, Συμπαντική, ΝΑΙ υπάρχουν. Επαναλαμβάνω: όχι σαν υπηρέτες του όποιου Θεού!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
aposperittisDate: Τετάρτη, 29-ΙΟΥ-2011, 1:47 AM | Message # 23
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Κοίταξε να δεις ΝΑΙ θα συμφωνήσω πως δεν υπάρχουν με την έννοια των θρησκειών αν και εδώ που τα λέμε έστω και διαστρεβλωμένα έστω και έτσι και αυτοί κάπου βασίστηκαν που τα έφεραν μετά στα δικά τους μέτρα και σταθμά. Οπότε θα συμφωνήσω και με το "Με έννοια Κοσμική, Συμπαντική". .

Εδώ όμως τίθεται ένα ερώτημα! Δεν υπάρχει κάτι ανώτερο ακόμα και από αυτούς? Μπορεί οι θρησκείες να τα έχουν κάνει μπάχαλο για τα συμφέροντα τους η ουσία όμως παραμένει η ίδια! Υπάρχει ένα υπέρτατο ΟΝ.


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 29-ΙΟΥ-2011, 1:20 PM | Message # 24
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Υπερτατο μη Ον ! cool

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
aposperittisDate: Τετάρτη, 29-ΙΟΥ-2011, 2:05 PM | Message # 25
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Υπερτατο μη Ον ! cool


Ωραίο το αίσθημα την ελευθερίας άλλα δεν είμαστε! Όλα έχουν μια ιεραρχία στην ζωή. Και εφόσον υπάρχουμε εμείς, υπάρχουν οι άλλες φυλές ανώτερες είτε από αυτή είτε από άλλη διάσταση, υπάρχει και η άλλη πλευρά των άυλων οντοτήτων άρα γιατί να μην υπάρχει και κάτι πιο πάνω από όλα αυτά? Και πάλι όπως είπες όχι με την έννοια των θρησκειών που μιλάνε για έναν θεό κριτή αλλά ως μιας υπέρτατης κοσμικής οντότητας.


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
margaritaDate: Τετάρτη, 29-ΙΟΥ-2011, 2:28 PM | Message # 26
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
ανεξαρτητα απο θρησκειες ενοουσα και εγω ,για οντοτητες που υπαρχουν γυρω μας και μερικες φορες ερχονται σε επαφη μαζι μας.ολοι οι αρχαιοι μιλουσαν γι αυτες κοι ο ιαμβλιχος και ο ορφεας και ο σωκρατης και αλλοι

Added (2011-06-29, 2:28 PM)
---------------------------------------------
οσο για τον θεο τιμωρο που προσπαθουν να επιβαλουν σε ολους τους λαους αυτο ειναι για γελια.


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 29-ΙΟΥ-2011, 9:37 PM | Message # 27
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Ανωτερα οντα , σαφως συμφωνω !!
Υπερτατο Ον , θα διαφωνησω , Υπερτατο μη Ον , θα επιμεινω. cool


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
aposperittisDate: Τετάρτη, 29-ΙΟΥ-2011, 9:52 PM | Message # 28
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Άρα δεν μπορείς να φανταστείς ότι θα μπορούσαν να είχαν και αυτοί ιεραρχία? Δεν σε αδικώ με τα ανθρώπινα μέτρα και σταθμά είναι δύσκολο να φανταστούμε μια τέλεια ομάδα με έναν αρχηγό που πραγματικά ξέρει τι είναι το σωστό και τι το λάθος. Είναι πάνω κάτω η συζήτηση που είχε ανοίξει ο Αθηναίος για την δημοκρατία.

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 29-ΙΟΥ-2011, 11:31 PM | Message # 29
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Ξανα ναι , ανωτερα οντα διαφορων βαθμιδων.
Υπερτατο Ων , μονο ενα με δυο οψεις , αλλα μη Ων.Διαφορετικη κατασταση υπαρξης.


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
aposperittisDate: Πέμπτη, 30-ΙΟΥ-2011, 0:02 AM | Message # 30
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Διαφορετικη κατασταση υπαρξης.


Oκ τώρα το έθεσες σωστά και θα συμφωνήσω!


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
Forum » Γενική συζήτηση για ανθρώπους και γεγονότα » Άγγελοι-Νεφελίμ » Άγγελοι-Νεφελίμ
Search: