Κυριακή, 19-ΜΑ-2024, 2:32 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Μυστικός Γαλαξίας » Μυστικός Γαλαξίας » Σελήνη, το Σκάφος Ελέγχου της Γης
Σελήνη, το Σκάφος Ελέγχου της Γης
aposperittisDate: Σάββατο, 29-ΔΕΚ-2012, 7:04 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Σελήνη η Λεβάν ή όπως αλλιώς θέλουν να την λένε τέλος πάντων. Ένας κουφωμένος αστεροειδής 5 δισεκατομμυρίων ετών, με πάχος φλοιού 30 χιλιόμετρα και κοιλοδοκούς εσωτερικής κατασκευής 1.000 μιλίων. Ένα κατεστραμμένο Death Star, για αυτό δεν μας δείχνει πότε την πίσω πλευρά. Ενώ ο Ήλιος την έλκει 10φορές περισσότερο (Tug of War Ratio, αστρονομικός όρος) και έπρεπε να ήταν πιο μακριά, είναι τόσο κοντά όσο χρειάζεται στην ολική έκλειψη Ηλίου η φαινομενική διάμετρος της να είναι όσο του Ηλίου !!!
Εύκολα μπορεί λοιπόν να προκαλέσει την εξαφάνιση της ζωής εάν τοποθετηθεί μονίμως σε τροχιά μπροστά από τον Ήλιο, γιατί φυσικά μπορεί. Επίσης ρυθμίζει την αναπαραγωγή των ανθρώπων, φίλες γυναίκες σκεφθείτε την περίοδο σας. Στις καλοκαιρινές πανσελήνους μην πάτε σαν βλάκες στα αρχαία μνημεία, δεν σας κάνει εντύπωση ότι τα αφήνουν ανοιχτά τότε και ΜΟΝΟ το βράδυ; Οι συμβασιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι των αρχαιολογικών χώρων δεν κάνουν απεργία, δεν δυσανασχετούν;
Τι λένε οι Αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι για την Σελήνη: «Προσέλληνοι Ηρόδοτος τους Αρκάδας ούτω λέγει, τουτέστιν αρχαίους προ της Σελήνης» γράφει το λεξικό του Σουίδα. Υπήρξαν δηλαδή οι Αρκάδες πριν απ’ την εμφάνιση της Σελήνης στον ουρανό! Το ίδιο αναφέρει και ο Απολλώνιος ο Ρόδιος στα Αργοναυτικά του αλλά και ο Παυσανίας στα Αρκαδικά του. Παρόμοιες αναφορές έχουμε από τον Πλούταρχο, τον Οβίδιο, τον Ιππόλυτο και τον Λουκιανό ενώ ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας.
«Μήσαντο δ’ άλλην γαίαν απείρατον, ην τε σελήνην αθάνατοι κλήζουσιν, επιχθόνιοι δε τε μήνην, η πολλ’ούρε έχει, πολλ’ άστεα, πολλά μέλαθρα.» Πρόκλος
“Μελέτησαν μιαν άλλην Γη, άγνωστη, την οποίαν οι αθάνατοι ονομάζουν Σελήνη, οι δε κάτοικοι της Γης Μήνην και η οποία έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις, πολλά μέγαρα.”
Ναι, υπάρχουν τεράστιες κατεστραμμένες γυάλινες πολιτείες όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Όλοι απορούσαν γιατί στις αποστολές στην Σελήνη δεν φαινόντουσαν αστέρια στον ουρανό. Πως να φανούν; αφού προσσεληνώνονταν ανάμεσα στις κατεστραμμένες γυάλινες πολιτείες. Στον δε Νότιο Πόλο της, χρησιμοποίησαν κατά κόρον φίλτρο paint brush για να εξαφανίσουν τις πολιτείες, και την δεξαμενή πάγου με επιφάνεια 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αυτά τα βρήκε το διαστημόπλοιο Clementine του Αμερικανικού Ναυτικού!!! Αφήστε που μας δείχνουν γκρίζα την σελήνη ενώ δεν είναι. Και προσέξτε την κατασκευή που φαίνεται μπλε στον κρατήρα Αρίσταρχο !


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
Forum » Μυστικός Γαλαξίας » Μυστικός Γαλαξίας » Σελήνη, το Σκάφος Ελέγχου της Γης
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: