Παρασκευή, 17-ΜΑ-2024, 4:41 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Τα Μαύρα Πρόβατα της Αντίστασης είναι πιο Μαύρα....
Τα Μαύρα Πρόβατα της Αντίστασης είναι πιο Μαύρα....
aposperittisDate: Κυριακή, 03-ΙΟΥ-2011, 2:42 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Τα Μαύρα Πρόβατα της Αντίστασης είναι πιο Μαύρα από τους Μαύρους Λύκους της Νέας Τάξης Πραγμάτων

29 Νοεμβρίου: Αν προσέξετε τον τίτλο αυτού του κειμένου περιέχει 3 φορές την ίδια λέξη, και πιο συγκεκριμένα, 3 φορές τα αρχικά ΜΜΜ. Αν τώρα τα αντιστρέψετε θα δείτε να σχηματίζεται η γνωστή ακολουθία WWW που όπως ασφαλώς θα γνωρίζετε, είναι το ακρωνύμιο της φράσης World Wide Web. Σωστά;
Κι όμως... το γράμμα W είναι το εβραϊκό waw που έχει αριθμητική αξία 6. Επομένως, το WWW είναι ο αριθμός του Θηρίου, 666. Κατά συνέπεια, το internet είναι ένα εργαλείο του Διαβόλου!
Παραλογισμοί όπως αυτοί παραπάνω πολλαπλασιάζονται με ανησυχητικό ρυθμό στο παγκόσμιο ιστό, σε βιβλία και περιοδικά με σκοπό να αφυπνίσουν (όπως λένε) τους σκεπτόμενους πολίτες, όταν στην πραγματικότητα θολώνουν περισσότερο τις συνειδήσεις του κόσμου!
Ήδη αυτή την στιγμή κυκλοφορούν εκατοντάδες βίντεο που υποτίθεται πως μας ενημερώνουν για την αληθινή υπερ-κυβέρνηση του πλανήτη που αν και κανείς δεν ψήφισε, κατέχει την πλήρη εξουσία των νομοθετικών και εκτελεστικών οργάνων... επιδιώκοντας συστηματικά να αναλάβει τον έλεγχο του μυαλού μας. Γι' αυτό τον λόγο λοιπόν, έχει επιστρατεύσει καλλιτέχνες, σκηνοθέτες και λοιπούς δημιουργούς, ώστε να προωθήσει την αντιχριστιανική της προπαγάνδα.
Ποιο είναι το όνομα αυτών των σκοτεινών λύκων που μας θέλουν πρόβατα; Η απάντηση διαφέρει ανάλογα με τις υπαρξιακές ανησυχίες των συνωμοσιολόγων. Όταν τα «πρόβατα» που αντιστέκονται απορρίπτουν όλες τις μορφές θρησκευτικότητας ως σαν ένα άλλο όπιο του λαού, και εμμένουν στην υλική υπόσταση της ζωής ως την μοναδική πραγματικότητα, οι αληθινά υπεύθυνοι των συμφορών μας είναι τα πολιτικά τζάκια, οι μεγαλοτραπεζίτες, και οι πολυεθνικές που προσκυνούν τις ηδονές που προσφέρει το χρήμα.
Αν τώρα ο συνωμοσιολόγος (το «πρόβατο» που λέγαμε πριν) έχει θρησκευτική παιδεία (και ευαισθησία), πίσω από τους προαναφερόμενους θα κατατάξει μια μετά-φυσική σειρά υποκινητών, όπως Νεφελίμ, Ιλλουμινάτι, εξωδιαστατικά όρνεα, ακόμη και τον Σατανά τον ίδιο.
Όλη αυτή η στρατιά της κόλασης λοιπόν, εργάζεται μανιωδώς χιλιετηρίδες τώρα για να καθυποτάξει το γήπεδο που λέγεται Γη, και να εντάξει κάθε ελεύθερη ψυχή στο μεγάλο μαντρί της οκνηρίας.
Απορώ λοιπόν που δεν το έχουν καταφέρει ακόμη... εκτός και αν κάτι δεν πάει καλά με όλο αυτό το σενάριο. Αλλά ας δούμε λίγο μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά επιχειρήματα αυτής της μερίδας των «προβάτων» που αφού ξύπνησαν, θέλουν να μας υποδείξουν την αλήθεια για να αντισταθούμε παρέα...
Αναζητήστε να βρείτε τα βίντεο-ντοκουμέντα του Farhan (www.farhankhan.com) ο οποίος αποκαλύπτει πως στο σύνολο της, η σύγχρονη μουσική σκηνή βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Διαβόλου, και προωθεί μέσω των στίχων και των βίντεο κλιπ, τα (προσβλητικά για τον Θεό) σύμβολα των Ιλλουμινάτι. Ποια είναι αυτά;
Ο Eminem για παράδειγμα, με το τραγούδι του Rain Man, δοξολογεί τον Σατανά καθώς υπονοεί πως αυτός είναι που βρέχει χρήματα στους πιστούς του! Μάλιστα την ίδια φιλοσοφία ακολουθούν δεκάδες ακόμη βίντεο κλιπ, όπου ράπερς πετάνε λεφτά στον αέρα πάνω σε ημίγυμνες κοπέλες - σκηνή που υποτίθεται πως σημαίνει ότι ο Έκπτωτος, μέσω των τραγουδιστών, μας διδάσκει τις «αρετές» του εύκολου σεξ και του γρήγορου χρήματος...
Στο τραγούδι του Down τώρα, ο Jay Sean χορεύει πάνω σε ασπρόμαυρα πλακάκια, γεγονός που παραπέμπει στο ασπρόμαυρο δάπεδο των Τεκτονικών Στοών. Ενώ η Rihanna στο τραγούδι της Umbrella, παίρνει με το σώμα της μια περίεργη στάση όπου σχηματίζει το κεφάλι του τράγου-Διαβόλου.
Και φυσικά οι αποκαλύψεις των occultφοβικών δεν σταματούν εδώ: σε σχετικό βίντεο ο Farhan μας εξηγεί πως ο Michael Jackson γνώριζε τι πρόκειται να συμβεί το 2012, γι' αυτό και οι puppet masters του πλανήτη (βλέπε Ιλλουμινάτι) τον δολοφόνησαν.
Οι υπεύθυνοι του www.conspirazzi.com έχουν ολόκληρους φακέλους για όλους τους αστέρες της pop σκηνής που αποδεικνύουν (;) την σχέση τους με την σκοτεινή elit.
Όσο δε για την αγαπημένη των φονταμενταλιστών Lady Gaga, απλά η επίσκεψη στον ιστότοπο http://vigilantcitizen.com αρκεί για να πείσει πως η electroclash αισθητική της, είναι μια κεκαλυμμένη προπαγάνδα του διεθνούς Σατανισμού!
Όπως έχω γράψει πολλές φορές, όλα αυτά τα ερμηνευτικά σενάρια είναι συμπαθητικά. Η αλήθεια όμως είναι πως κάποιες φορές σπέρνουν περισσότερα προβλήματα καθώς θερίζουν (κυριολεκτικά) τα θέματα που προσπαθούν να αναλύσουν.
Το βασικό τους πρόβλημα λοιπόν, είναι πως όλες αυτές οι αναλύσεις στηρίζονται σε ευφάνταστους προκατειλημμένους συγκρητισμούς και ισχύουν μονάχα αν ακολουθήσουμε μια σειρά από αμφιλεγόμενες νοητικές αλχημείες που αγνοούν πεισματικά τα ιστορικά στοιχεία. Αποτελούν με λίγα λόγια, χαρακτηριστικό δείγμα παθογενούς Αποφένειας!
Ο ψυχοναύτης της Αποφένειας αναζητάει να βρει φαινομενικά ασύνδετα στοιχεία στο σύμπαν που μας περιβάλλει, ώστε να προσδώσει νόημα στην χαοτική του μορφή, και ως έτσι, να βρει την λανθάνουσα τάξη πίσω από αυτό που ορίσουμε πραγματικότητα. Παρόμοια, οι συνωμοσιολόγοι αναζητούν ενδείξεις για να ξεσκεπάσουν την αλήθεια πίσω από το παραπέτασμα του «πραγματικού».
Η διαφορά έγκειται στο γεγονός πως οι τελευταίοι ξεκινάνε με την προϋπόθεση πως κάτι σκοτεινό κρύβεται πίσω από τις διάφορες προβολές των media, όταν ο ψυχοναύτης δίχως προκατάληψη χρησιμοποιεί το υλικό αυτό για να το υπερβεί!
Παράλληλα, οι συνωμοσιολόγοι αναγνωρίζουν καχύποπτα σύμβολα παντού, όμως αγνοούν την λειτουργία των συμβόλων! Αντιμετωπίζουν τα σύμβολα δηλαδή ως σημάδια, και όχι σαν μέσο μιας σειράς βιωματικών εννοιών.
Στην τελική, τα μαύρα πρόβατα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα άτομα δηλαδή που αντιστέκονται στα προπαγανδιστικά κύματα της Μαύρης Στοάς και των ακόλουθων της, προωθούν (άθελα τους συχνά) ένα τύπο κοινωνικής συμπεριφοράς που είναι εξίσου προβληματικός με αυτόν που υποτίθεται πως πολεμάνε - τον τύπο του παρανοϊκού πολίτη που σκέφτεται ως εξής: «αν είσαι με την Νέα Τάξη Πραγμάτων, είσαι εχθρός μου!» Ποια είναι όμως αυτή η περίφημη Νέα Τάξη Πραγμάτων; Που εδρεύει; Πως μπορούμε να την αναγνωρίσουμε;
Ναι, ασφαλώς και υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα, γεωπολιτικά παιχνίδια, και διαβουλεύσεις σε κλειστά δωμάτια για τα οποία ποτέ δεν πρόκειται να μάθουμε τίποτα. Αλλά αυτό γινόταν από πάντα!
Η έννοια της Νέας Τάξης Πραγμάτων συνεπώς, είναι κάτι απτό ή μια γενικότερη (αλλά ωραία) έκφραση; Κανείς δεν ξέρει, και κανείς δεν μπορεί να απαντήσει γιατί είναι κάτι το ασαφές... γι' αυτό και πουλάει τόσο εύκολα!
Κάθε φορά λοιπόν που συναντάτε ένα βίντεο με ντοκουμέντα που θέλει να σας οδηγήσει στην αλήθεια, μην δεχτείτε αβίαστα τα όσα σας παραθέτει. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική, απαιτείστε απτά στοιχεία και όχι υπονοούμενα, και φυσικά αμφιβάλετε για όλα, ακόμη και για μένα που σας γράφω τα παραπάνω. Απλά αναζητήστε, είστε ελεύθεροι να το κάνετε, και οφείλετε να το κάνετε για τον εαυτό σας που διψά για γνώση.


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΘνητοςDate: Κυριακή, 03-ΙΟΥ-2011, 9:44 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Κατα την Βιβλο ο σατανας εδωσε στους πρωτοπλαστους ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ , αρα τους εδωσε ΓΝΩΣΗ (συνειδηση του εγω , θα ελεγα).
Το εγω ΔΕΝ ειναι απαραιτητα κακο.
Και γενικα υπαρχει
θετικο καλο (αγαπη)
αρνητικο καλο (με το ζορι αγαπη)
θετικο κακο (καταστροφη του αχρηστου)
αρνητικο κακο (καταστροφη γενικα απο μισος προς τον συνανθρωπο).


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ArpokratisDate: Σάββατο, 09-ΙΟΥ-2011, 0:31 AM | Message # 3
Μέλος φάντασμα
Group: Checked
Messages: 5
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Και για να είμαστε σωστοί και απέναντι στους αναγνώστες, η πηγή του κειμένου είναι http://apopheneia.blogspot.com/
 
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Τα Μαύρα Πρόβατα της Αντίστασης είναι πιο Μαύρα....
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: