|
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
|
|
| margarita | Date: Παρασκευή, 04-ΝΟΕ-2011, 6:36 PM | Message # 151 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| ναι το ακουσα στον ριαλ εφεμ το πρωι ,ειναι επικίνδυνος
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Παρασκευή, 04-ΝΟΕ-2011, 9:11 PM | Message # 152 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Tοσες χοντρες και τοσες πολλες μαλακιες !!! Τι να πω ! Ισως τον κανουν και πιο ευκολο θυμα και το φωρτονουν κι αλλα για να φανει ο επομενος καλος !
Εχω φτασει να μην εμπιστευομαι τιποτα!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 04-ΝΟΕ-2011, 9:23 PM | Message # 153 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Δεν πρόκειται να παραιτηθεί! Θέλει η κυβέρνηση να μετονομαστεί σε κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας! Θα αλλάξει μερικούς υπουργούς με πρώτο το Βενιζέλο και θα συνεχίσει να σώζει την Ελλάδα!!! :p Αυτό θέλει! Αν θα του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης είναι ένα ερώτημα, όπως και αν θα συναινέσει ο Σαμαράς!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
Message edited by Αθηναίος - Παρασκευή, 04-ΝΟΕ-2011, 9:26 PM |
| |
|
|
| Θνητος | Date: Παρασκευή, 04-ΝΟΕ-2011, 9:26 PM | Message # 154 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) και θα συνεχίσει να σώζει την Ελλάδα Θα σε αντιγραψω !!
ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΕΙ !!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Possessed | Date: Σάββατο, 05-ΝΟΕ-2011, 11:01 PM | Message # 155 |
 Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
| Quote (Αθηναίος) Παρακολούθησα όλες τις εξελίξεις και θα δω και τις ομιλίες στη βουλή στις 8 από την ολομέλεια της βουλής και έχω χάσει τον μπούσουλα! Αρχίζει να με τρομάζει η όλη κατάσταση. Ο άνθρωπος έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει την Ελλάδα με οποιονδήποτε τρόπο! Goldman Sachs!
Quote (Αθηναίος) 1. Με την άθλια ενέργεια του ΓΑΠ για δημοψήφισμα τα Ιταλικά ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων στην Ιταλία έπαθαν πανωλεθρία με την άνοδο των επιτοκίων και κινδυνεύουν οι συντάξεις των Ιταλών !!!!! tongue  tongue 2. Οι Αμερικανοί επειδή το ήξεραν 5 ημέρες νωρίτερα με την τεράστια πτώση του Ευρώ έβγαλαν δισεκατομμύρια!!!! Φαντάσου να ήσουνα πρωθυπουργός και να ήξερες τί θα κάνεις και τί θα συμβεί αύριο στα χρηματιστήρια με μια σου μόνο κίνηση!(βλέπε δημοψήφισμα)
Quote (Θνητος) Εχω φτασει να μην εμπιστευομαι τιποτα! Εγώ εδώ και 12 χρόνια!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Σάββατο, 05-ΝΟΕ-2011, 11:25 PM | Message # 156 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| το θεατρο του παραλόγου εγινε στην ψηφοφορία ,ολοι θελαν να τον ρίξουν και ολοι τον ψήφισαν
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Possessed | Date: Σάββατο, 05-ΝΟΕ-2011, 11:33 PM | Message # 157 |
 Εξωγήινος επισκέπτης
| Είπαμε: μαο-μαο!!! > > [ό,τι σχέση έχει η λούτσα με την βούρτσα, την ίδια σχέση έχουν και οι σημερινοί νεοέλληνες (το 90%) με τους αρχαίους Έλληνες!! (βλέπε τον διάλογο Ντένις Χόπερ με Κρίστοφερ Γουόκεν στο "True Romance"!)]
|
| |
|
|
| margarita | Date: Σάββατο, 05-ΝΟΕ-2011, 11:39 PM | Message # 158 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Possessed) [ό,τι σχέση έχει η λούτσα με την βούρτσα, την ίδια σχέση έχουν και οι σημερινοί νεοέλληνες (το 90%) με τους αρχαίους Έλληνες!! εσύ σε ποιό ποσοστό πιστεύεις οτι ανήκεις ,στο 90% η στο 10% ?
|
| |
|
|
| Possessed | Date: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 0:06 AM | Message # 159 |
 Εξωγήινος επισκέπτης
| Στο 11 εκατομύρια δια 1 (εγώ) = 0,000000001%
http://www.youtube.com/watch?v=kXjcf47y-zkAdded (2011-11-06, 0:06 Am) --------------------------------------------- Ή καλύτερα στο 0,0000000000145% μιας και όλος ο πλανήτης έχει περίπου 7 δις.
|
| |
|
|
| margarita | Date: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 0:18 AM | Message # 160 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| επίσης θα ηθελα να μου πεις πότε δόθηκε η ευκαιρία στους νεοελληνες να αναπνεύσουν ελεύθερα για να μπορέσουν να δημιουργήσουν οπως οι αρχαίοι ελληνες
|
| |
|
|
| Possessed | Date: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 0:44 AM | Message # 161 |
 Εξωγήινος επισκέπτης
| Μαργαρίτα, άκουσε με λιγάκι, δεν έχω τίποτα το προσωπικό εναντίον σου, δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, απλά εκφράζω έντονα την προσωπική και μόνο άποψη μου που συνοδεύεται από μεγάλη δόση θυμού και οργής! Μπορείς άνετα να μου καταλογήσεις θυμό και οργή και οτιδήποτε άλλο θέλεις αλλά αυτό οφείλεται στην 10χρονη εμπειρία μου στο ελληνικό ίντερνετ (και ελληνική κοινωνία γενικότερα) όπου το αποτέλεσμα απλά είναι οτι δεν βγαίνει κανένα απολύτως συμπέρασμα και αποτέλεσμα με τα λόγια και το μπλα-μπλα. Οι νεοέλληνες είναι ΠΟΛΥ ΓΤΠ (και το ΠΟΛΥ με όσο τεράστια γράμματα γίνεται) και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την σημερινή κατάσταση! Αν είμασταν στοιχειωδώς σωστοί άνθρωποι και κοινωνία, δεν θα ήμασταν τώρα σε αυτό το χάλι, τελευταία τρύπα του ζουρνά, χειρότεροι κι από Σομαλία, Μποτσουάνα, Ακτή Ελεφαντοστού κλπ! Γνώμη μου είναι πως οχι 500 χρόνια τουρκοκρατίας, μόνο 30 χρόνια πασοκ (21 πασοκ και 9 νδ) φτάσανε για να αλλάξουν το ελληνικό DNA! Και το DNA δεν έχει να κάνει με το χρώμα του δέρματος ή των ματιών, έχει να κάνει με την συνείδηση, την νοοτροπία, τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Αυτά είναι που μας κάνουν να μην έχουμε ΚΑΜΙΑ αχέση με τους Αρχαίους Έλληνες, παρά μόνο με τους "ιθαγενείς" που τους χαρίζουν ένα ρολόϊ ή ένα γουόκμαν και πλακώνονται μεταξύ τους... Το "πότε δόθηκε η ευκαιρία" που ρωτάς, επιβεβαιώνει οτι είμαστε ένα τίποτα μιας και ρίχνεις το φταίξιμο στην δύναμη των ξένων ενώ ξέρεις πως στα αρχαία χρόνια που λατρεύεις και υμνείς, 300 τρελοί απώθησαν 1 εκατομύριο ξένους εισβολείς!
Message edited by Possessed - Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 0:47 AM |
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 1:03 AM | Message # 162 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Possessed) Στο 11 εκατομύρια δια 1 (εγώ) = 0,000000001% Ξέρεις πόσα σπίρτα παράγονται καθημερινά; Δισεκατομμύρια!!! Ένα αρκεί να κάψει ολόκληρο δάσος! Quote (Possessed) την ίδια σχέση έχουν και οι σημερινοί νεοέλληνες (το 90%) με τους αρχαίους Έλληνες!! Θα πω και κάτι άλλο, γιατί πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν τους Έλληνες ότι δεν ενδιαφέρονται ή ότι είναι βολεμένοι ή όλοι ωφεληθήκαμε από τα "τσάμπα" λεφτά και όλα αυτά που λέγονται και συμφωνείς κι εσύ και μάλιστα τους αναφέρεις και σαν ποσοστό στο 90%. Εγώ να συμφωνήσω μαζί σου! Έχεις δίκιο. Και στην Ιταλία το ίδιο συμβαίνει;; Με τεράστιες εξαγωγές, βαριά βιομηχανία, αγροτικά προϊόντα, ρούχα, μόδα κλπ, είναι η 6η πλουσιότερη χώρα στον Πλανήτη! Γιατί μπήκε στο ΔΝΤ;;;; Η Ισπανία τα ίδια, η Γαλλία επίσης, για να μην αναφέρω την Ιαπωνία και την Αμερική! Το χρέος όλων αυτών των χωρών είναι ασύλληπτο σε σχέση με το δικό μας! Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί δανείζονται πλέον με επιτόκιο 6,9 και εμείς μπήκαμε στο ΔΝΤ γιατί ως αφερέγγυοι δανειζόμασταν με επιτόκιο (επί ΓΑΠ) 5!!!!!
Το παγκόσμιο ΑΕΠ είναι 53 Τρις και το παγκόσμιο χρέος σχεδόν 60 Τρις. Σε ποιόν τα χρωστούν;;; Ποιος είναι αυτός ο πάμπλουτος;;; Τα μισά από αυτά τα 60 Τρις τα χρωστούν η Αμερική, η Γερμανία, η Ιταλία, η Γαλλία η Ιαπωνία, η Αγγλία!!!! Οι πιο πλούσιες(;) χώρες του κόσμου!
Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει; Για σκέψου!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 2:44 AM | Message # 163 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Possessed) Είπαμε: μαο-μαο!!! > > [ό,τι σχέση έχει η λούτσα με την βούρτσα, την ίδια σχέση έχουν και οι σημερινοί νεοέλληνες (το 90%) με τους αρχαίους Έλληνες!! (βλέπε τον διάλογο Ντένις Χόπερ με Κρίστοφερ Γουόκεν στο "True Romance"!)] Ξεχνας οτι και οι αρχαιοι εξοριζαν ανθρωπους αξιους και εκτελουσαν πνευματικους γιγαντες !Added (2011-11-06, 2:39 Am) ---------------------------------------------
Quote (Possessed) Ή καλύτερα στο 0,0000000000145% μιας και όλος ο πλανήτης έχει περίπου 7 δις.  Added (2011-11-06, 2:44 Am) ---------------------------------------------
Quote (Possessed) Αν είμασταν στοιχειωδώς σωστοί άνθρωποι και κοινωνία, δεν θα ήμασταν τώρα σε αυτό το χάλι, τελευταία τρύπα του ζουρνά, χειρότεροι κι από Σομαλία, Μποτσουάνα, Ακτή Ελεφαντοστού κλπ! Τι κακο εχει η Σομαλια και η Μποτσουανα ? Quote (Possessed) Αυτά είναι που μας κάνουν να μην έχουμε ΚΑΜΙΑ αχέση με τους Αρχαίους Έλληνες, παρά μόνο με τους "ιθαγενείς" που τους χαρίζουν ένα ρολόϊ ή ένα γουόκμαν και πλακώνονται μεταξύ τους... Μην κρίνεις, εξ ιδίων, τα αλλότρια! Quote (Possessed) Το "πότε δόθηκε η ευκαιρία" που ρωτάς, επιβεβαιώνει οτι είμαστε ένα τίποτα μιας και ρίχνεις το φταίξιμο στην δύναμη των ξένων ενώ ξέρεις πως στα αρχαία χρόνια που λατρεύεις και υμνείς, 300 τρελοί απώθησαν 1 εκατομύριο ξένους εισβολείς! Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 6:37 AM | Message # 164 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Possessed) Μαργαρίτα, άκουσε με λιγάκι, δεν έχω τίποτα το προσωπικό εναντίον σου, δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις ουτε εγω εχω τίποτα προσωπικό μαζί σου συζήτηση κάνουμε και ανταλάσουμε απόψεις ,γιατί το παίρνεις στραβά ? Απλά αγαπάω πολύ την πατρίδα μου την ιστορία της και τους συμπατριώτες μου κι αν το βρίσκεις παράλογο σκέψου το εξής ,αν είχες ένα παιδί που δεν σε ακουγε και έκανε του κεφαλιού του ,εκανε λάθη ακόμα και καταστροφικά θα επαυες να το αγαπάς ,οταν θα καταλάβαινε το λάθος του δεν θα το στήριζες? εγώ νομίζεις οτι δεν είμαι θυνωμένη με ολα αυτά? ομως στα λάθη και στις καταστροφές πρέπει να είμαστε ενα, μια γροθιά ,κι αν φτάσαμε στο γκρεμό και πέσαμε πρέπει να ανέβουμε ξανά κρατώντας ο ενας το χέρι του αλλου.
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 10:27 AM | Message # 165 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Στημένες σκηνές... για μια στημένη παρτίδα...
http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/11/blog-post_04.html
Ενα ακομα αρθρο που "αποδεικνυει" οτι ειναι πολλοι οι σκεπτομενοι Συν-Ανθρωποι.
Η για να το θεσω αλλιως , ποσοι νομιζετε οτι πιστευουν πια την τηλεοραση ? Μπορει να μην αλλαζουν ευκολα γνωμη αλλα ξερουν οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ που ακουγονται ειναι ΨΕΜΑΤΑ. Απλως ΔΕΝ εχουν δει/βρει ακομα νεο δρομο.
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|