Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2026, 6:43 AM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
margaritaDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 0:18 AM | Message # 151
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 15
Status: Offline
επίσης θα ηθελα να μου πεις πότε δόθηκε η ευκαιρία στους νεοελληνες να αναπνεύσουν ελεύθερα για να μπορέσουν να δημιουργήσουν οπως οι αρχαίοι ελληνες

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

PossessedDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 0:44 AM | Message # 152
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
Awards: 0
Μαργαρίτα, άκουσε με λιγάκι, δεν έχω τίποτα το προσωπικό εναντίον σου, δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, απλά εκφράζω έντονα την προσωπική και μόνο άποψη μου που συνοδεύεται από μεγάλη δόση θυμού και οργής!
Μπορείς άνετα να μου καταλογήσεις θυμό και οργή και οτιδήποτε άλλο θέλεις αλλά αυτό οφείλεται στην 10χρονη εμπειρία μου στο ελληνικό ίντερνετ (και ελληνική κοινωνία γενικότερα) όπου το αποτέλεσμα απλά είναι οτι δεν βγαίνει κανένα απολύτως συμπέρασμα και αποτέλεσμα με τα λόγια και το μπλα-μπλα.
Οι νεοέλληνες είναι ΠΟΛΥ ΓΤΠ (και το ΠΟΛΥ με όσο τεράστια γράμματα γίνεται) και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την σημερινή κατάσταση! Αν είμασταν στοιχειωδώς σωστοί άνθρωποι και κοινωνία, δεν θα ήμασταν τώρα σε αυτό το χάλι, τελευταία τρύπα του ζουρνά, χειρότεροι κι από Σομαλία, Μποτσουάνα, Ακτή Ελεφαντοστού κλπ!
Γνώμη μου είναι πως οχι 500 χρόνια τουρκοκρατίας, μόνο 30 χρόνια πασοκ (21 πασοκ και 9 νδ) φτάσανε για να αλλάξουν το ελληνικό DNA!
Και το DNA δεν έχει να κάνει με το χρώμα του δέρματος ή των ματιών, έχει να κάνει με την συνείδηση, την νοοτροπία, τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς.
Αυτά είναι που μας κάνουν να μην έχουμε ΚΑΜΙΑ αχέση με τους Αρχαίους Έλληνες, παρά μόνο με τους "ιθαγενείς" που τους χαρίζουν ένα ρολόϊ ή ένα γουόκμαν και πλακώνονται μεταξύ τους...
Το "πότε δόθηκε η ευκαιρία" που ρωτάς, επιβεβαιώνει οτι είμαστε ένα τίποτα μιας και ρίχνεις το φταίξιμο στην δύναμη των ξένων ενώ ξέρεις πως στα αρχαία χρόνια που λατρεύεις και υμνείς, 300 τρελοί απώθησαν 1 εκατομύριο ξένους εισβολείς!

Message edited by Possessed - Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 0:47 AM

ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 1:03 AM | Message # 153
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 17
Quote (Possessed)
Στο 11 εκατομύρια δια 1 (εγώ) = 0,000000001%

Ξέρεις πόσα σπίρτα παράγονται καθημερινά; Δισεκατομμύρια!!! Ένα αρκεί να κάψει ολόκληρο δάσος!

Quote (Possessed)
την ίδια σχέση έχουν και οι σημερινοί νεοέλληνες (το 90%) με τους αρχαίους Έλληνες!!

Θα πω και κάτι άλλο, γιατί πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν τους Έλληνες ότι δεν ενδιαφέρονται ή ότι είναι βολεμένοι ή όλοι ωφεληθήκαμε από τα "τσάμπα" λεφτά και όλα αυτά που λέγονται και συμφωνείς κι εσύ και μάλιστα τους αναφέρεις και σαν ποσοστό στο 90%. Εγώ να συμφωνήσω μαζί σου! Έχεις δίκιο. Και στην Ιταλία το ίδιο συμβαίνει;; Με τεράστιες εξαγωγές, βαριά βιομηχανία, αγροτικά προϊόντα, ρούχα, μόδα κλπ, είναι η 6η πλουσιότερη χώρα στον Πλανήτη! Γιατί μπήκε στο ΔΝΤ;;;; Η Ισπανία τα ίδια, η Γαλλία επίσης, για να μην αναφέρω την Ιαπωνία και την Αμερική! Το χρέος όλων αυτών των χωρών είναι ασύλληπτο σε σχέση με το δικό μας! Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί δανείζονται πλέον με επιτόκιο 6,9 και εμείς μπήκαμε στο ΔΝΤ γιατί ως αφερέγγυοι δανειζόμασταν με επιτόκιο (επί ΓΑΠ) 5!!!!!

Το παγκόσμιο ΑΕΠ είναι 53 Τρις και το παγκόσμιο χρέος σχεδόν 60 Τρις. Σε ποιόν τα χρωστούν;;; Ποιος είναι αυτός ο πάμπλουτος;;; Τα μισά από αυτά τα 60 Τρις τα χρωστούν η Αμερική, η Γερμανία, η Ιταλία, η Γαλλία η Ιαπωνία, η Αγγλία!!!! Οι πιο πλούσιες(;) χώρες του κόσμου!

Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει; Για σκέψου!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

ΘνητοςDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 2:44 AM | Message # 154
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 16
Quote (Possessed)
Είπαμε: μαο-μαο!!!
>
>
[ό,τι σχέση έχει η λούτσα με την βούρτσα, την ίδια σχέση έχουν και οι σημερινοί νεοέλληνες (το 90%) με τους αρχαίους Έλληνες!! (βλέπε τον διάλογο Ντένις Χόπερ με Κρίστοφερ Γουόκεν στο "True Romance"!)]

Ξεχνας οτι και οι αρχαιοι εξοριζαν ανθρωπους αξιους και εκτελουσαν πνευματικους γιγαντες !

Added (2011-11-06, 2:39 Am)
---------------------------------------------

Quote (Possessed)
Ή καλύτερα στο 0,0000000000145% μιας και όλος ο πλανήτης έχει περίπου 7 δις.

biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Added (2011-11-06, 2:44 Am)

Quote (Possessed)
Αν είμασταν στοιχειωδώς σωστοί άνθρωποι και κοινωνία, δεν θα ήμασταν τώρα σε αυτό το χάλι, τελευταία τρύπα του ζουρνά, χειρότεροι κι από Σομαλία, Μποτσουάνα, Ακτή Ελεφαντοστού κλπ!

Τι κακο εχει η Σομαλια και η Μποτσουανα ?
Quote (Possessed)
Αυτά είναι που μας κάνουν να μην έχουμε ΚΑΜΙΑ αχέση με τους Αρχαίους Έλληνες, παρά μόνο με τους "ιθαγενείς" που τους χαρίζουν ένα ρολόϊ ή ένα γουόκμαν και πλακώνονται μεταξύ τους...

Μην κρίνεις, εξ ιδίων, τα αλλότρια!
Quote (Possessed)
Το "πότε δόθηκε η ευκαιρία" που ρωτάς, επιβεβαιώνει οτι είμαστε ένα τίποτα μιας και ρίχνεις το φταίξιμο στην δύναμη των ξένων ενώ ξέρεις πως στα αρχαία χρόνια που λατρεύεις και υμνείς, 300 τρελοί απώθησαν 1 εκατομύριο ξένους εισβολείς!

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 6:37 AM | Message # 155
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Possessed)
Μαργαρίτα, άκουσε με λιγάκι, δεν έχω τίποτα το προσωπικό εναντίον σου, δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις

ουτε εγω εχω τίποτα προσωπικό μαζί σου συζήτηση κάνουμε και ανταλάσουμε απόψεις ,γιατί το παίρνεις στραβά ? Απλά αγαπάω πολύ την πατρίδα μου την ιστορία της και τους συμπατριώτες μου κι αν το βρίσκεις παράλογο σκέψου το εξής ,αν είχες ένα παιδί που δεν σε ακουγε και έκανε του κεφαλιού του ,εκανε λάθη ακόμα και καταστροφικά θα επαυες να το αγαπάς ,οταν θα καταλάβαινε το λάθος του δεν θα το στήριζες? εγώ νομίζεις οτι δεν είμαι θυνωμένη με ολα αυτά? ομως στα λάθη και στις καταστροφές πρέπει να είμαστε ενα, μια γροθιά ,κι αν φτάσαμε στο γκρεμό και πέσαμε πρέπει να ανέβουμε ξανά κρατώντας ο ενας το χέρι του αλλου.

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΘνητοςDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 10:27 AM | Message # 156
Ο βασιλιάς των μελών
Στημένες σκηνές... για μια στημένη παρτίδα...

http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/11/blog-post_04.html

Ενα ακομα αρθρο που "αποδεικνυει" οτι ειναι πολλοι οι σκεπτομενοι Συν-Ανθρωποι.

Η για να το θεσω αλλιως , ποσοι νομιζετε οτι πιστευουν πια την τηλεοραση ?
Μπορει να μην αλλαζουν ευκολα γνωμη αλλα ξερουν οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ που ακουγονται ειναι ΨΕΜΑΤΑ.
Απλως ΔΕΝ εχουν δει/βρει ακομα νεο δρομο.

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 3:10 PM | Message # 157
Ο βασιλιάς των μελών
τον Καμενο εσεις πως τον κρίνετε???

Added (2011-11-06, 2:49 PM)
αν αποκτούσε εξουσία θα υπερασπιζόταν την ελλάδα η θα την πρόδιδε κι αυτός

Added (2011-11-06, 3:02 PM)
ο σαμαρας μαλλον συμφωνησε

Added (2011-11-06, 3:10 PM)
ομως οταν δηλωνε στον παπουλια την συναινεση του κούνησε το κεφάλι του με εναν τροπο που δεν μου αρεσε καθόλου για να μην πω οτι με τρόμαξε

ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 5:59 PM | Message # 158
Ο βασιλιάς των μελών
Ο Καμένος, ο Τσίπρας, ο Βελόπουλος και η Κανέλλη είναι τέσσερα άτομα που αν τους κλωνοποιούσαμε σε ικανό αριθμό και τους βάζαμε στη βουλή θα είχαμε σπουδαίο μέλλον!

Κρατήστε και μια δική μου σκέψη επειδή οι καιροί ου μενετοί και θα μας παρουσιάσουν το άσπρο για μαύρο: Καμιά αυτοκρατορία δεν επέζησε χωρίς δικό της νόμισμα! Αυτό να το δείτε με διπλή ανάγνωση!

margaritaDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 6:35 PM | Message # 159
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
ου μενετοί

μετάφραση σε αυτό dry

Added (2011-11-06, 6:24 PM)

Quote (Αθηναίος)
Καμιά αυτοκρατορία δεν επέζησε χωρίς δικό της νόμισμα! Αυτό να το δείτε με διπλή ανάγνωση!

ενοεις οτι στην πορεία θα βγούμε απο το ευρώ?

Added (2011-11-06, 6:35 PM)

Quote (Αθηναίος)
Ο Καμένος, ο Τσίπρας, ο Βελόπουλος και η Κανέλλη είναι τέσσερα άτομα που αν τους κλωνοποιούσαμε σε ικανό αριθμό και τους βάζαμε στη βουλή θα είχαμε σπουδαίο μέλλον!

συμφωνω με την αποψη σου

ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 7:36 PM | Message # 160
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
οι καιροί ου μενετοί

Οι καιροί, οι ευκαιρίες δεν μένουν, δεν περιμένουν, φεύγουν!

Quote (margarita)
ενοεις οτι στην πορεία θα βγούμε απο το ευρώ?

Πρώτη ανάγνωση: Για να γίνουμε μεγάλοι δεν μπορεί να εξαρτόμαστε από το νόμισμα άλλων χωρών. Άρα αν βγούμε από το Ευρώ και γυρίσουμε (ή μας γυρίσουν) στη δραχμή ΤΩΡΑ, μπορεί να περάσουμε λίγους μήνες μεγάλων δυσκολιών, αλλά στο τέλος και πιστεύω μετά τη Λαμπρή και πηγαίνοντας προς το καλοκαίρι η κατάσταση θα αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο έχοντας την ανταγωνιστικότερη τουριστική χώρα της Ευρώπης, άρα και τεράστια άνοδο του τουρισμού που θα φέρει σε πρώτη φάση τους Έλληνες στα ίσια τους! Η Αγγλία, η Τουρκία και η Ρωσία, για παράδειγμα, με δικά τους νομίσματα δεν κινδυνεύουν με χρεοκοπία, πράγμα που συμβαίνει με ΟΛΕΣ τις χώρες της Ευρωζόνης! Άλλως τε πρόβλημα σωβαρό έχουν ΜΟΝΟ οι χώρες της Ευρωζόνης και όχι όλες οι χώρες της Ε.Ε.!!!

Δεύτερη ανάγνωση: Η Γερμανία χρειάζεται ένα δικό της νόμισμα, το Ευρώ ουσιαστικά τώρα, για να γίνει η Αυτοκρατορία που ονειρεύεται! Χωρίς το Ευρό και χωρίς χώρες που να το χρησιμοποιούν ΔΕΝ έχει την δυνατότητα της επιβολής πάνω στα άλλα κράτη! Άρα ΔΕΝ την συμφέρει να φύγει μια χώρα από το Ευρώ γιατί θα υπάρξουν μιμητές! Παραμύθια όλη η τρομοκρατία που σκορπά η Γερμανία (και η αφελής Γαλλία) για να έχει υπόδουλες τις χώρες της Ευρωζόνης!

Σημείωση: Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει οι δανειστές χάνουν τα χρήματα (έστω και μειωμένα, κουρεμένα) που θα έπαιρναν και οι περισσότερες μεγάλες τράπεζες (άρα και τα κράτη τους) θα υποστούν τεράστια ζημιά από τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) και θα κινδυνεύσουν με χρεοκοπία! Χώρια που μπορεί να ζητήσουμε αποζημιώσεις σαν Ελλάδα από το ΔΝΤ γιατί το πρώτο μνημόνιο είναι παράνομο βάση των νόμων (Ελληνικών και διεθνών) γιατί δεν έχει επικυρωθεί από το κοινοβούλιο όπως το ίδιο το μνημόνιο όριζε! Για να μην πάμε πιο πίσω με το μαγείρεμα του χρέους από τον Σημίτη και την Γκόλντμαν Σάξ (άλλη τεράστια απάτη κατά των Ελλήνων αυτή)!!

margaritaDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 7:49 PM | Message # 161
Ο βασιλιάς των μελών
νομίζω οτι αν γυρνουσαμε στην δραχμή με εναν ικανο ηγέτη θα τα καταφέρναμε το μόνο που με φοβίζει προσωπικά είναι με τα στεγαστικά δάνεια τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση

Added (2011-11-06, 7:45 PM)

Quote (Αθηναίος)
Για να γίνουμε μεγάλοι δεν μπορεί να εξαρτόμαστε από το νόμισμα άλλων χωρών

σε αυτο εχεις δίκιο

Added (2011-11-06, 7:47 PM)
και κάτι αλλο που με φοβίζει αν βγούμε είναι τι θα γίνει με την τουρκια που καραδοκεί

Added (2011-11-06, 7:49 PM)
γιατι ολοι λένε οτι θα καταστραφουμε αν βγουμε ,εξυπηρετουν ακόμα προσωπικά συμφέροντα ?

ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 8:01 PM | Message # 162
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
με τα στεγαστικά δάνεια τι θα γίνει

Αυτό είναι τεράστιο ΓΕΝΙΚΟ πρόβλημα και όχι ατομικό ή περιορισμένης εμβέλειας! Άρα θα βρεθεί μια λύση ικανοποιητική πιστεύω!. Άλλως τε αν όσοι έχουν πάρει δάνειο δεν έχουν τη δυνατότητα αποπληρωμής οι τράπεζες νομίζεις ότι θα κάνουν κατασχέσεις;;; Πρώτα απ' όλα θα υπάρξουν προβλήματα νομικά και ηθικά και η τότε κυβέρνηση θα έχει πρόβλημα.

Το πρόβλημα αυτό όμως θα είναι σίγουρα πολύ μεγάλο αν περάσει η δανειακή σύμβαση και υπογραφεί το νέο μνημόνιο! Με μισθούς και συντάξεις 400 και 500 Ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων και με τους ήδη υπάρχοντες τεράστιους φόρους και χαράτσια συν όλα τα νέα μέτρα που θα περιλαμβάνει το νέο μνημόνιο (αν δεν βελτιωθούν οι όροι εφαρμογής του με αναπτυξιακά προγράμματα, μειώσεις φόρων, ΦΠΑ κλπ που λέει και ο Σαμαράς) πώς θα μπορέσουν οι άνθρωποι να πληρώσουν δόσεις για δάνεια;;;;

Added (2011-11-06, 8:01 PM)

Quote (margarita)
εξυπηρετουν ακόμα προσωπικά συμφέροντα

Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α συμφέροντα όσων ανέφερα προηγούμενα!

Όσο για την Τουρκιά μην ανησυχείς! Σύντομα θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη, αν δεν βάλει μυαλό! Και μην νομίζεις ότι μόνο εμείς έχουμε πουλημένους προδότες!

margaritaDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 8:06 PM | Message # 163
Ο βασιλιάς των μελών
σε ευχαριστώ αθηναίε γι αυτά που μου λές γιατι εχω πολύ αγχος

ΘνητοςDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 8:18 PM | Message # 164
Ο βασιλιάς των μελών
Θα συμφωνησω κατα 90 % στα λεγομενα του Αθηναιου ! cool

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Κυριακή, 06-ΝΟΕ-2011, 8:26 PM | Message # 165
Ο βασιλιάς των μελών
οποτε να είμαι αισιοδοξη και ετοιμοπόλεμη

Search: