|
ατζεντα 21
|
|
| margarita | Date: Σάββατο, 03-ΜΑΡ-2012, 1:24 AM | Message # 61 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| πολύ καλό
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Σάββατο, 12-ΜΑ-2012, 4:38 PM | Message # 62 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΤΣΙΙΠάρονται όλοι οι Αμερικανοί Πολίτες? Το Νομοσχέδιο Υγειονομικής Φροντίδας προϋποθέτει το τσιπάρισμα όλων των αμερικανών
Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!!!
Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004. Το κείμενο της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA (Food and Drug Administration) που χρονολογείται από τις 10 Δεκεμβρίου του 2004 ονομάζεται Αρχείο Ειδικής Κατεύθυνσης Τάξης Β’:
Εμφυτεύσιμο Σύστημα Μεταφοράς Ραδιοσυχνοτήτων για την Αναγνώριση των Ασθενών και την Υγειονομική Πληροφόρηση (“Class II Special Guidance Document: Implantable Radiofrequency Transponder System for Patient Identification and Health Information).
Το δεκασέλιδο αυτό έγγραφο υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ!
Το συγκεκριμένο έγγραφο δεν είχε νομική δεσμευτικότητα, αλλά έθεσε τις βάσεις για το τωρινό νομοσχέδιο-έκτρωμα και παρείχε το πλαίσιο για την «ασφαλή» τοποθέτηση των μικροτσίπ στους ασθενείς σύμφωνα με επίσημα πρότυπα ασφάλειας και υγειονομικών προϋποθέσεων!!!
Πλέον η διατύπωση του Νομοσχεδίου για την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική δείχνει τις σαφείς προθέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων: Στην σελίδα 1001 του νομοσχεδίου βρίσκουμε τον Υπότιτλο Γ – Εθνικό Αρχείο Ιατρικών Συσκευών (“Subtitle C – National Medical Device Registry”) ο οποίος αναφέρει ότι:
“Το Υπουργείο Υγείας θα καθιερώσει ένα εθνικό αρχείο ιατρικών συσκευών (σε αυτό το υποκεφάλαιο αναφερόμενο και ως το ‘αρχείο’) με στόχο να διευκολύνει την ανάλυση την ασφάλεια από την εμπορική του εκμετάλλευση καθώς και των αποτελεσμάτων των δεδομένων σε κάθε συσκευή....η οποία είχε χρησιμοποιεί μέσα ή σε έναν ασθενή...”
Με απλά λόγια, όποιος αμερικανός πολίτης τσιπαριστεί σύμφωνα με το Νομοσχέδιο περί Υγειονομικής Φροντίδας θα πρέπει να καταχωρηθεί στο Υπουργείο. Το Υπουργείο ορίζεται ως το Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών. Η ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το αρχείο καταχωρήσεων (το απόλυτο φακέλωμα δηλαδή) περιέχεται στην σελίδα 1006 του νομοσχεδίου, δηλαδή 36 μήνες αφότου το Νομοσχέδιο περί Υγείας γίνει νόμος του αμερικανικού κράτους. Έτσι, υπό τις ρυθμίσεις του Νομοσχεδίου σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα το οποίο εγκρίθηκε από το Κογκρέσο, το τσιπάρισμα των Αμερικανών πολιτών πρέπει να ξεκινήσει από το 2013.........
Πηγη , http://vickytoxotis.blogspot.com/2012/05/blog-post_12.htmlAdded (2012-05-12, 4:38 PM) ---------------------------------------------
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Σάββατο, 12-ΜΑ-2012, 4:56 PM | Message # 63 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) 36 μήνες αφότου το Νομοσχέδιο περί Υγείας γίνει νόμος του αμερικανικού κράτους. Quote (Θνητος) το τσιπάρισμα των Αμερικανών πολιτών πρέπει να ξεκινήσει από το 2013......... Το 2010 ψήφισαν και έκαναν νόμο του κράτους κάτι το οποίο δεν εφαρμόστηκε τότε και δεν είχε αντιδράσεις. Όταν θα εφαρμοστεί το 2013 θα λένε ότι έχει γίνει νόμος πριν 3 χρόνια και το δεχθήκατε, τώρα γιατί διαμαρτύρεστε;;; Η απόλυτη αλητεία!  Added (2012-05-12, 4:56 PM) --------------------------------------------- Καταπληκτικό το βιντεάκι!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Σάββατο, 12-ΜΑ-2012, 6:27 PM | Message # 64 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Η απόλυτη αλητεία!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Κυριακή, 13-ΜΑ-2012, 9:07 PM | Message # 65 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| πολλές και βαθειες αληθειες που ομως ολο και περισσοτεροι πλεον αντιλαμβάνονται και αυτο είναι παρήγορο νομίζω !!! Μπορει ολα να φαίνονται μαυρα αλλα εγω βλέπω φως στο τουνελ.  Added (2012-05-13, 9:07 PM) --------------------------------------------- που την βρίσκω τόση αισιοδοξία θα μου πείτε ?? εχετε δίκιο αλλα οπως λέει και ο Αθηναίος ερχονται γεγονότα που εχουμε την τύχη η την ατυχία να τα ζήσουμε ακόμα και να συμετάσχουμε !!!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
Message edited by margarita - Κυριακή, 13-ΜΑ-2012, 9:06 PM |
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Κυριακή, 13-ΜΑ-2012, 9:19 PM | Message # 66 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) ερχονται γεγονότα που εχουμε την τύχη η την ατυχία να τα ζήσουμε ακόμα και να συμετάσχουμε Τέτοια ευκαιρία δεν θέλω να την χάσω με τίποτα. Είναι κάτι μεγαλύτερο από το να ζεις μια μεγάλη φυσική ή τεχνητή καταστροφή (τσουνάμι, σεισμό κλπ) ή έναν πόλεμο, γιατί αυτά περνούν και η ζωή συνεχίζεται. Τώρα οι προκλήσεις είναι απείρως μεγαλύτερες γιατί αλλάζει ένα τοπίο που υπάρχει (στήθηκε καλύτερα) από το 1821 και μετά!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Κυριακή, 13-ΜΑ-2012, 9:50 PM | Message # 67 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ετσι ακριβώς και οχι μόνο!!!!!!
|
| |
|
|
| Στράτος | Date: Δευτέρα, 14-ΜΑ-2012, 7:53 PM | Message # 68 |
 Ενεργό μέλος
Group: Special User
| Quote (margarita) που την βρίσκω τόση αισιοδοξία θα μου πείτε ?? Την βρίσκεις μέσα σου, στην ψυχή και στο μυαλό σου, στην δι-αίσθηση και σ' αυτό που περιμένεις, στην δι-ορατικότητα και σ' αυτό που βλέπεις να έρχεται, στην αλήθεια που μας δίδαξαν και υπέδειξαν όλες οι θρησκείες του πλανήτη μας, παλιές και νέες, όλοι οι αρχαίοι πρόγονοί μας, που εμείς όμως την πετάξαμε σαν άχρηστη συμβουλή ... στην ΑΓΝΉ ΑΓΆΠΗ προς κάθε τι γύρω μας! Κι αυτό γιατί κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν και την αγάπη όπως και ότι άλλο μπορούσαν για προσωπικό τους συμφέρον αδιαφορώντας για το μεγαλείο την ψυχικής ΕΠ - ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ !!! Ήρθε η ώρα λοιπόν, δεν πρέπει να περιμένουμε να μας ξεκουνήσουν οι "απέξω" για ακόμα μία φορά, είναι η στιγμή που πρέπει να πάρουμε την αλήθεια στα χέρια μας και να την κάνουμε το ανίκητο όπλο απέναντι σ' αυτούς που νομίζουν πως κατάφεραν να μας κοιμίσουν όλους ... ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ, ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ας αναλάβουμε ενεργό δράση κι ας είμαστε οι πρώτοι που θα πέσουμε! Οι επόμενοι θα πατήσουν επάνω μας για να ανέβουν πιο ψηλά, να πάρουν δύναμη και να ακουστούν πιο μακριά !!! Μόνο έτσι θα αναταθεί το πνεύμα μας και το ψυχικό μεγαλείο που με δυσκολία κρύβεται πλέον μέσα μας! Ας "ακούσουμε" σήμερα τι μας έλεγαν κάποτε και ας αναλάβουμε δράση ... "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ" !
Εγώ νιώθω και είμαι έτοιμος αλλά είμαι ένας, δεν είμαι αρκετός ούτε κουράγιο να δώσω στον εαυτό μου, όλοι μας χρειαζόμαστε όλους, ας γίνουμε η σπίθα που θα ανάψει την φλόγα κι ας προσπαθήσουν να μας σβήσουν, το φως βρίσκεται στην ψυχή μας και θα στηρίζουμε ο ένας τον άλλο!
ΜΑΡΙΕ ... ούτε το foroum είναι τυχαίο, ούτε εσύ που μας μάζεψες αλλά ούτε κι εμείς όλοι που βρισκόμαστε εδώ. Ότι κι αν είναι αυτό που μας χωρίζει είναι είναι πολύ μικρό μπροστά σ' αυτό που έρχεται και που πρέπει να προλάβουμε να το υπο - δεχθούμε! Προτείνω μία ομαδική περιπλάνηση στον Όλυμπο το συντομότερο δυνατό, ΞΕΡΩ ότι έχει πολλά να μας δώσει! Δεν είναι μεγάλο το κόστος, με το τρένο μέχρι την Κατερίνη και μετά ο Θνητός (αν διαθέτει μεταφορικό μέσο) από την Λάρισα κι εγώ από Θεσσαλονίκη (και όποιος άλλος είναι κοντά) μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά μας μέχρι όπου μπορούμε να πάμε. Νιώθω ότι ο χρόνος μας πιέζει επικίνδυνα, πρέπει να προλάβουμε τα γεγονότα και όχι μόνο να είμαστε θεατές αλλά να είμαστε μέρος τους όπως λέει και ο Αθηναίος ... αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ, ας επιτελέσουμε τον σκοπό μας λοιπόν, ήρθε η ώρα !!!
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 14-ΜΑ-2012, 8:48 PM | Message # 69 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Στράτος) Προτείνω μία ομαδική περιπλάνηση στον Όλυμπο το συντομότερο δυνατό, ΞΕΡΩ ότι έχει πολλά να μας δώσει! Στράτο, να κάνω πρώτα λίγη πλάκα;; Εννοείς να πάρουμε τα βουνά;;;
Σοβαρά τώρα. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε και να μας παρασύρουν τα αισθήματα. Η πρώτη αποστολή που μας ανατέθηκε σαν λαός ήταν να κάνουμε αυτό που κάναμε στις εκλογές! ΔΕΝ τελειώσαμε ακόμα την υπόθεση. Είτε θα την τελειώσουμε αυτή την αποστολή σε ένα μήνα με νέες εκλογές είτε με διαφορετικούς τρόπους (που απεύχομαι) αν γίνει κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ. Μετά θα έρθει η νέα αποστολή-προετοιμασία για κάτι μεγαλύτερο. Δεν είναι υπόθεση πέντε, δέκα ανθρώπων αλλά ολόκληρου του λαού (με όποιες αντιθέσεις κι αν έχουμε). Όλη η Ευρώπη περιμένει από εμάς να κινήσουμε τον τροχό. Δεν είναι τυχαίο που το 2,5% όχι της παγκόσμιας (εκεί είναι ακόμα πιο ασήμαντο) αλλά της Ευρωπαϊκής Οικονομίας ανεβοκατεβάζει τις τιμές των χρηματιστηρίων παγκοσμίως, αν τυχόν και βήξει λίγο!! Υπομονή και όσο μπορούμε να αφυπνίσουμε περισσότερους Έλληνες! Θα τους χρειαστούμε αργότερα!
Message edited by Αθηναίος - Δευτέρα, 14-ΜΑ-2012, 8:51 PM |
| |
|
|
| Στράτος | Date: Δευτέρα, 14-ΜΑ-2012, 10:46 PM | Message # 70 |
 Ενεργό μέλος
Group: Special User
| Quote (Αθηναίος) Δεν πρέπει να βιαζόμαστε και να μας παρασύρουν τα αισθήματα. Έχεις δίκιο αλλά δεν αναφέρομαι στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας, της Ευρώπης ή ακόμα και όλου του πλανήτη, όλα αυτά σκοπό έχουν να μας αποπροσανατολίσουν και να μας καθυστερήσουν, εξάλλου είναι τόσο μικρά μπροστά σ' αυτό που έρχεται. Σαφώς και πρέπει να αγωνιστούμε για το αύριο της Ελλάδας και ειλικρινά αγωνίζομαι με ότι μέσω διαθέτω. Δεν πρέπει όμως να αφήνουμε για αύριο - μεθαύριο αυτά που έπρεπε να είχαμε κάνει από χθες. Έχουμε ανάγκη από πνευματική αφύπνιση και μπορεί να γίνει παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα. Έστω και μία στο εκατομμύριο να είναι αληθινή η πληροφορία της ενεργοποίησης των ενεργειακών σημείων, νιώθω την ανάγκη να πάω την βρω. Θα ξαναπάω στον Όλυμπο και αυτή τη φορά θα ξέρω ότι κάπου εκεί μπορεί να βρίσκεται αυτό που ψάχνουμε όλοι μας. Ξέρω ότι ακούγομαι "τρελά φανατισμένος" αλλά ξέρω επίσης και ότι κάπου εκεί βρίσκονται πλέον οι απαντήσεις που ψάχνω από παιδί!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Δευτέρα, 14-ΜΑ-2012, 11:00 PM | Message # 71 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Υπομονή και όσο μπορούμε να αφυπνίσουμε περισσότερους Έλληνες! Θα τους χρειαστούμε αργότερα! Added (2012-05-14, 10:59 PM) ---------------------------------------------
Quote (Στράτος) Έχουμε ανάγκη από πνευματική αφύπνιση και μπορεί να γίνει παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα. Added (2012-05-14, 11:00 PM) ---------------------------------------------
Quote (Στράτος) Έστω και μία στο εκατομμύριο να είναι αληθινή η πληροφορία της ενεργοποίησης των ενεργειακών σημείων, νιώθω την ανάγκη να πάω την βρω
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 14-ΜΑ-2012, 11:05 PM | Message # 72 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Στράτος) Ξέρω ότι ακούγομαι "τρελά φανατισμένος" Μην το λες! Όλοι έχουμε αυτή την αίσθηση. Και όλα όσα γίνονται και θα γίνουν δεν είναι άσχετα ΚΑΙ με τα πολιτικά και οικονομικά δρώμενα. Άλλως τε το "σχέδιο" είναι ένα: Η υποδούλωση της ανθρωπότητας. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται. Έχει ξαναγίνει και τα πιο χειροπιαστά στοιχεία που έχουμε ή έστω ενδείξεις, είναι ή διάσωση της ανθρωπότητας από το Δια με την Τιτανομαχία, η διάσωση πάλι από τους Άτλαντες που τους νίκησαν οι Αθηναίοι, η διάσωση από τους ανατολίτες Πέρσες, κλπ, κλπ, πάντα σώζαμε την Ευρώπη από τους επίδοξους κατακτητές. Ακόμα και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είμασταν οι μόνοι που νικήσαμε τον άξονα και με την καθυστέρηση που προκαλέσαμε στην κάθοδο των Γερμανών στην Αίγυπτο συμβάλαμε στην πτώση του Χίτλερ. Τώρα πάλι εμείς καλούμαστε να κάνουμε την αρχή και να σώσουμε την Ευρώπη. Γιατί η Ευρώπη κινδυνεύει! Εμείς θα προλειάνουμε το έδαφος, έστω κι αν έχουμε "λίγους" πολιτικούς. Θα τους αναγκάσουμε να κάνουν το σωστό! Και μετά θα γίνει η "Έλευσις"!!!! Θες σύντομα, θες αργότερα, η "Έλευσις" επίκειται. Και πρέπει να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται για να μην υπάρξουν απώλειες, ή να έχουμε τις όσο το δυνατόν λιγότερες! Γι' αυτό συνιστώ αυτοσυγκράτηση. Όλα θα γίνουν με τη σειρά. Υπομονή!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Δευτέρα, 14-ΜΑ-2012, 11:13 PM | Message # 73 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| αυτο που εχω παρατηρήσει είναι οτι η αφύπνιση εχει ξεκινίσει και επιταχύνεται !Ισως βοηθάει το ιντερνετ σε αυτό ,εχω προσέξει οτι και οι πιο δυσπιστοι εχουν απορίες ενω πριν μόνο εκραζαν .Επίσης εχω παρατηρήσει οτι τα ινία της αφύπνισης τα εχουν οι νέοι ,τα παιδιά που πέρνοντας τις πληροφορίες τις αναφέρουν και στην οικογένεια τους .Οι γονείς που δεν θέλουν να εχουν αποσταση απο τα παιδιά τους τα ακουν και αναγκαστικά μαθαίνουν πράγματα κι ας μην συμφωνουν αρχικά! Οσο για την ενεργοποίηση των ενεργειακων χώρων εχω την διαίσθηση οτι εχει ηδη αρχίσει !!!Τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα ,κάτι ερχεται και το νοιώθω .Είμαι ψυχικά ετοιμη για οτι είναι να ρθεί ,μπορεί να μην ξέρω απο τώρα πως πρέπει να αντιδράσω αλλα οταν θα ερθει η ώρα θα το καταλάβω.Απλά πρέπει να εχουμε υπομονή και να είμαστε υποψιασμένοι!!!! Οταν ερθει η ωρα θα ξέρουμε! Added (2012-05-14, 11:11 PM) --------------------------------------------- και στον ουρανό υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα Added (2012-05-14, 11:13 PM) ---------------------------------------------
Quote (Στράτος) ΜΑΡΙΕ ... ούτε το foroum είναι τυχαίο, ούτε εσύ που μας μάζεψες αλλά ούτε κι εμείς όλοι που βρισκόμαστε εδώ. οσο γι αυτο πιστεύω οτι εχεις απόλυτο δίκιο ,το εχω πει πολλές φορές στον Μάριο αυτό !!!!!!
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 14-ΜΑ-2012, 11:18 PM | Message # 74 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) .Επίσης εχω παρατηρήσει οτι τα ινία της αφύπνισης τα εχουν οι νέοι ,τα παιδιά Το μέλλον ανήκει στα παιδιά των άστρων.
|
| |
|
|
| margarita | Date: Δευτέρα, 14-ΜΑ-2012, 11:23 PM | Message # 75 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Στράτος) Προτείνω μία ομαδική περιπλάνηση στον Όλυμπο το συντομότερο δυνατό, ΞΕΡΩ ότι έχει πολλά να μας δώσει! τώρα οσον αφορά τον Ολυμπο μπορώ να καταλάβω αυτήν σου την ανηπομονησία και την ελξη που σου ασκεί γιατι το είχα πάθει και εγώ σε εντονο βαθμό !πριν τρία χρόνια επιδίωξα εκδρομή με στόχο να πάω στον ολυμπο .Οταν βρέθηκα κοντά η ελξη που ενοιωθα ηταν περίεργη .( ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ) ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ Οταν βρέθηκα στους προποδες ενοιωθα συναισθήματα που δεν τα καταλάβαινα ,επίση θέλω πολύ να κάνω εξερευνηση εκει αλλα είναι επικίνδυνα αν δεν είσαι σε οργανωμένη ομάδα εξερεύνησης!!!  Added (2012-05-14, 11:23 PM) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) Το μέλλον ανήκει στα παιδιά των άστρων. και στους γονεις αυτών ,μην μας αφήνεις απέξω !!!!!
|
| |
|
|