Παρασκευή, 17-ΜΑ-2024, 7:58 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Δεν πρόκειται για απαγωγή εξωγήινων αλλά για καίριο πλήγμα
Δεν πρόκειται για απαγωγή εξωγήινων αλλά για καίριο πλήγμα
KrosisDate: Δευτέρα, 05-ΝΟΕ-2012, 2:56 PM | Message # 16
Μέλος φάντασμα
Group: Checked
Messages: 3
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Αρχικά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και για τα replies. Συνεχίζω εδώ μιας και έχετε ήδη αρχίσει μιά συζήτηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ακόμα πολλά για το θέμα. Ότι έμαθα το έμαθα από έναν γνωστό μου ο οποίος έτυχε να αγόρασει πριν κάποια χρόνια το αντίστιχο βιβλίο του κ. Γιαννουλάκη. Το άτομο αυτό όσο ήταν στην Θεσσαλονική για σπουδές μαζί με άλλους είχαν οργανώσει ένα "πλήρωμα" ποιό πολύ στην πλάκα και σαν κατάλοιπο ενός rpg( γενικα από ότι είδα υπάρχει ήδη ένα rpg με το όνομα Kult το οποίο έχει παρόμοια θεματολογία). Αυτός ο γνωστός μου λοιπόν μου ανέφερε ότι ενώ κάνανε την πλάκα τους παίζοντας τους urbanomancers σε κάποια φάση περίεργοι κουστουμάτοι τύποι τους ακολουθούσαν και στην συνέχεια τους έδιωξαν λεκτικά από μια περιοχή(χωρίς να κάνουν κάτι παράνομο κλπ,θα μπορούσε κάποιος να κάνει ένα παραλληλισμό των κουστουμάτων με το βιοτεχνικό ιερατείο που αναφέρει ο Γιαννουλάκης). Δεν μπορώ να ορκιστώ για την αξιοπιστία του γεγονότος αλλά γενικα εμπιστεύομαι αρκετά το άτομο αυτό. Από τότε άρχισα να ψάχνομαι αρκετά αλλά και πάλι δεν είδα φως. Το θέμα είτε είναι γενικώς taboo και λίγα είναι γνωστά είτε είναι μια χαζομάρα για αργόσχολους όπως λέτε. Το αξιοπερίεργο είναι πως υπάρχουν ελάχιστα έως μηδαμινά sites του εξωτερικού που να αναφέρουν καν τον όρο αυτόν και τα περισσότερα μιλάνε για rpgs.
 
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 05-ΝΟΕ-2012, 3:23 PM | Message # 17
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (Krosis)
στην συνέχεια τους έδιωξαν λεκτικά από μια περιοχή

Εχει σημασια η περιοχη μηπως ;

Το βιντεακι πως σου φανηκε ;
Δεν μοιαζει πλαστο ε ;


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
KrosisDate: Δευτέρα, 05-ΝΟΕ-2012, 5:27 PM | Message # 18
Μέλος φάντασμα
Group: Checked
Messages: 3
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Κοίτα το βίντεο δεν μου φάνηκε πλαστό αλλά σίγουρα δεν παρουσιάζει κάτι καθαρά. Ίσως να είναι urbanomancers οι τύποι,δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Γενικά ξέρει κανείς που και αν μπορώ να βρω πληροφορίες ή τουλαχιστον αναφορές για τις λεγόμενες δυναστείες από πηγή εκτός του Γιαννουλάκη; Γιατί αν μπορέσουμε να διασταυρώσουμε πληροφορίες και από άλλες πηγές τότε ίσως να μιλάμε για υπαρκτές οργανώσεις. Για την ιστορία οι δυναστείες είναι ομάδες από urbanomancers σε όλον τον κόσμο.(π.χ. Gamblers,Professors,Τελχίνες κλπ) οι οποίες ανάλογα με την χρήση του ρήγματος που κάνουν και γενικά την χρήση της αστυμαγείας ακολουθούν διάφορες τάσεις οι οποίες έχουν ονόματα χρωμάτων(μαύρη.γκρίζα,πράσινη,λευκή κλπ). Επίσης ξέρω ότι κυκλοφορούν διάφορες συσκευές(delgados,αυροτόνια,γυαλιά κλπ) για χρήση της αστυμαγείας καθώς και πολύεδρα και σχέδια σε στυλ "φτιάξτο μόνος σου". Δεω έχω βρει ο ίδιος στο νετ αλλά είναι πολύ πιθανό αν ψάξουμε στο deep web να βρούμε κάτι.

Σίγουρα έχει σημασία η περιοχή που είχαν πάει τα παιδία γιατί την επέλεξαν ώστε το ρήγμα να είναι σε πλήρη διαστολή,απλά είμαι επιφυλακτικός σε όλα αυτά διότι οι περισσότερες από τις πηγές μου ανάγονται στον Γιαννουλάκη και δεν ξέρω αν όντως έχουν βάση ή είναι μυθοπλασία. Γενικά πάντως είμαι ανοιχτός στο να οργανώσουμε μια ομαδική έρευνα κάποια στιγμή και γιατί όχι ένα δοκιμαστικό πλήρωμα για να δούμε αν όντως μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη. Αν το θέμα δεν είναι κατασκεύασμα κάποιου και όντως έχει background τότε υπάρχει πολύ ζουμί για μελέτη.
 
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 05-ΝΟΕ-2012, 5:47 PM | Message # 19
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (Krosis)
τότε υπάρχει πολύ ζουμί για μελέτη.

Οτι κατι υπαρχει το θεωρω σχεδον βεβαιο .
Απλα μου φαινεται δυσκολο αν υπαρχουν τοσες ομαδες να μην εχει διαρευσει τιποτα !
Επισης σαν μεγαλουπολη θα θεωρουσα μονο την Αθηνα στην Ελλαδα , και παλι εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι ειδους μαγεια μπορει να γινει στον "δρομο" !
Τελετουργικη ειναι απιθανο !
Επισης και η δογματικη-θειστικη !
Η ταλισμανικη ισως να ειχε καποια σχεση αλλα παλι το θεωρω δυσκολο ειδικα σε μεγαλουπολη.
Η αστρικη δε νομιζω οτι ειναι πρακτικο να την κανεις εν κινηση !!
Μονο καποιου ειδους πραγματολογικη-αποσυμβολιστικη (με συμβολα η αριθμους και γραμματα) !
Να εχουν σχεση και καποια γκραφιτι ;!

ΥΓ .Απο το δικτυο και περιπλοκες αναζητησεις δεν μπορω να βοηθησω ! δεν το καεχω το "αθλημα"
biggrin
Παντως αν εχουμε κανα στοιχειο ακομα ισως να μας ερθει καμια φλασια !!
cool


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 05-ΝΟΕ-2012, 9:16 PM | Message # 20
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Αυτή όλη η κατάσταση έγινε γνωστή από τον Παντελή Γιαννουλάκη και το περιοδικό Strange. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν ομάδες που το παίζουν το παιχνίδι αυτό αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα. Η Θεσσαλονίκη έχει τέτοια ρήγματα που χρειάζονται για να γίνει"παιχνίδι".

Στην Αθήνα υπάρχουν δύο περιοχές που θα μπορούσε να παιχθεί το όλο σκηνικό. Η μία περιοχή είναι στο ΙΣΟΠΛΕΥΡΟ τρίγωνο που περικλείεται από τα σημεία Α Βοράς η Αμερικάνική Πρεσβεία, Β Δύση η Πλατεία Καραϊσκάκη κοντά στο Σταθμό Λαρίσης και Γ Νότος Α΄ Νεκροταφεία. Η άλλη περιοχή είναι ένα τετράγωνο που περιλαμβάνει (βασικά) την περιοχή από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και προς την Κυψέλη. Ελπίζω να βοηθήσει ο χάρτης που αντέγραψα απά το Google Earth.

Attachments: 7767968.jpg (198.4 Kb)


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Δεν πρόκειται για απαγωγή εξωγήινων αλλά για καίριο πλήγμα
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: