Παρασκευή, 17-ΜΑ-2024, 3:30 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » O MΠΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ "ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΠΝΙΓΜΟΥ"
O MΠΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ "ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΠΝΙΓΜΟΥ"
aposperittisDate: Τρίτη, 21-ΦΕΒ-2012, 2:10 AM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, George Bush Junior, παραδέχθηκε, για πρώτη φορά, μέσα από τα νέα του απομνημονεύματα, ότι ενέκρινε προσωπικά τη χρήση του εικονικού πνιγμού, μια τεχνική στην οποία ένας ανακριτής προσομοιώνει ότι πνίγει έναν ύποπτο. Η μέθοδος, την οποία οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν, ως βασανιστήριο, έκτοτε έχει απαγορευτεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στο βιβλίο του "Decision Points", επισημαίνει, ότι του ζητήθηκε από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, αν θα υποστηρίξει τον εικονικό πνιγμό του Khalid Sheik Mohammed, που θεωρήθηκε ως ο εγκέφαλος των επιθέσεων της 11 / 9.

Ο R. Jeffrey Smith, της Washington Post, ανέφερε ότι μια πηγή, κοντά στον Bush, του είπε ότι θα ξανα έκανε το ίδιο πράγμα "για να σωθούν ζωές", ακόμα κι αν δεν αποδείχθηκε ότι η συγκεκριμένη μέθοδος παράγει αποτελέσματα.


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » O MΠΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ "ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΠΝΙΓΜΟΥ"
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: