Συνωμοσίες
|
|
margarita | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 7:27 PM | Message # 376 |
![margarita](/avatar/32/591086.jpg) Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| πολύ ενδιαφέρον αρθρο ! Εχω ομως την αποψη οτι σχεδιάζουν χωρίς τον ξενοδόχο !Την πτωχευμένη Ελλάδα !Εσετε Ημαρ !!!!!
Added (26-ΦΕΒ-2013, 7:24 PM) --------------------------------------------- πιστεύω σε απατηλά ονειρα θα μου πείτε !!!Δυο χιλιάδες χρόνια ολοι οι ανωτέρω μας εχουν κάνει σκλάβους και προσπαθούν να μας εξαφανίσουν ,διότι νομίζουν οτι μπορούν !Ομως η ζωή κάνει κύκλους ,για την ακρίβεια η ζωή είναι ενας κύκλος που ξεκινάει απο την Ελλάδα και τελειώνει στην Ελλάδα !!!!Ηρθε η ώρα τους επιτέλους ......
Added (26-ΦΕΒ-2013, 7:27 PM) --------------------------------------------- Θα μου πείτε πως το ξέρεις ???Το ξέρω ...
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
Message edited by margarita - Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 7:39 PM |
|
| |
alkistis | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 7:31 PM | Message # 377 |
![alkistis](/avatar/72/002877.jpg) Ο βασιλιάς των μελών
Group: Special User
| Quote (margarita) Εχω ομως την αποψη οτι σχεδιάζουν χωρίς τον ξενοδόχο !Την πτωχευμένη Ελλάδα !Εσετε Ημαρ !!!!! Όντως χωρίς τον ξενοδόχο..Χρεοκοπημένο είναι το σύστημά τους, η οικονομία τους, οι θεσμοί τους, η Ελλάδα είμαστε εμείς! Οι ψυχές που τη μετουσιώνουν κι όχι οποιοδήποτε σύστημα..Άσε να ζουν στο παραμυθάκι τους..κι όταν πια κανείς δε θα λειτουργεί με τους δικούς τους κανόνες θα χουν μιαν άδεια μονόπολυ, με τα λεφτά και τον τραπεζίτη και θα ψάχνουν εμάς που τόσα χρόνια ανατρέφουν στο ψέμα τους..
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 7:31 PM | Message # 378 |
![Αθηναίος](https://178627289.uid.me/avatar.jpg) Ο βασιλιάς των μελών
| Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Μια άλλη άποψη από τον... Λιακόπουλο!!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
margarita | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 7:40 PM | Message # 379 |
| χαχαχαχαχαχα το εχω δει !Στην συγκεκριμμένη περίπτωση συμφωνώ με το αρθρο του θνητού !
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 7:47 PM | Message # 380 |
| Quote (margarita) Στην συγκεκριμμένη περίπτωση συμφωνώ με το αρθρο του θνητού ! Είναι η πιο κοντινή στην αλήθεια θεωρία!Added (26-ΦΕΒ-2013, 7:47 PM) --------------------------------------------- Της Άλκηστις δεν το διάβασα ακόμα! Θα το διαβάσω και θα πω τη γνώμη μου!
|
|
| |
margarita | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 8:00 PM | Message # 381 |
| πρέπει να ακούσετε τον λιακόπουλο στο βιντεακι που λέει για τον πάπα ,θα ρίξετε πολύ γέλιο με την λιλιθ και τον σαμαέλ
Message edited by margarita - Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 8:01 PM |
|
| |
Αθηναίος | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 8:08 PM | Message # 382 |
| Όταν ακούω Σαμαέλ το μυαλό μου πάει στο Σάμαλι, γιατίιιιι;
|
|
| |
alkistis | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 8:20 PM | Message # 383 |
![alkistis](/avatar/72/002877.jpg) Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Όταν ακούω Σαμαέλ το μυαλό μου πάει στο Σάμαλι, γιατίιιιι; Γιατί είσαι γλυκατζής σαν εμένα..χαχαχαχα
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
|
| |
margarita | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 8:23 PM | Message # 384 |
| Quote (Αθηναίος) Όταν ακούω Σαμαέλ το μυαλό μου πάει στο Σάμαλι, γιατίιιιι; συγκρατήσου πιά με τα γλυκά!!!!!
|
|
| |
Θνητος | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 8:31 PM | Message # 385 |
![Θνητος](/avatar/99/5559-031966.jpg) Ο βασιλιάς των μελών
| Φοινικι και ξερο ψωμι !! χαχαχαχαχαχα
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 8:53 PM | Message # 386 |
| Τώρα τελευταία το έχω ρίξει στα Ντόνατς. Υπάρχει μια εταιρεία η ΝΑΝΙ και έχει τα 40 κομμάτια (ένα κιλό) 5 Ευρώ και τα μεγάλα 0,60 λεπτά το ένα και είναι όλα φανταστικά (και τα γλυκά και τα αλμυρά)!!! Η πλάκα είναι ότι ανοίγει καθημερινά εκτός Σαββάτου 7 με 9 το βράδυ! Μόνο δύο ώρες δηλαδή και από τις 6 υπάρχει ουρά 30-40 ατόμων και δεν μειώνετε σχεδόν μέχρι τις 9!!!! Έχει καμιά δεκαριά καταστήματα στην Αθήνα!!!
|
|
| |
KronosII | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 8:55 PM | Message # 387 |
![KronosII](/avatar/61/9044-435078.jpeg) Μέλος που ξέρει πολλά
| Quote (Αθηναίος) Τώρα τελευταία το έχω ρίξει στα Ντόνατς. Υπάρχει μια εταιρεία η ΝΑΝΙ και έχει τα 40 κομμάτια (ένα κιλό) 5 Ευρώ και τα μεγάλα 0,60 λεπτά το ένα και είναι όλα φανταστικά (και τα γλυκά και τα αλμυρά)!!! Η πλάκα είναι ότι ανοίγει καθημερινά εκτός Σαββάτου 7 με 9 το βράδυ! Μόνο δύο ώρες δηλαδή και από τις 6 υπάρχει ουρά 30-40 ατόμων και δεν μειώνετε σχεδόν μέχρι τις 9!!!! Έχει καμιά δεκαριά καταστήματα στην Αθήνα!!! Ασε φιλε μου,εχω παθει ζημια με αυτα τα σατανικα αμερικανικα σκευασματα!!!!!! Μπορω να φαω ισα με 10 κιλα ετσι στην καθισια μου :P
απο τους πιθηκους στους υπερπιθηκους.. Ακομα πιθηκια ομως..
|
|
| |
Θνητος | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 9:02 PM | Message # 388 |
| ΡΕ !! Σε μπατσους πεσαμε !! χαχαχαχαχααχα
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
Message edited by Θνητος - Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 9:02 PM |
|
| |
margarita | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 9:05 PM | Message # 389 |
| αμερικάνικα είναι ?????σας παραθέτω ελληνική συνταγή !!!! Η πιο εύκολη συνταγή που έχω δοκιμάσει από όλες τις άλλες παρόμοιες συνταγές. photo: xaroula Τι χρειαζόμαστε:- 3 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φλυτζάνι χλιαρό νερό
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 1 βανίλια
- λάδι για τηγάνισμα
- μέλι και κανέλα για σερβίρισμα
Στα γρήγοραΚατηγορίαΓλυκά ζύμηςΜέθοδοςΤηγανιούΔιατροφήΧορτοφαγικήΦτιάχνει20-25 μικρά ντόνατςΠως το κάνουμε:Σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη, τη βανίλια και στο τέλος λίγο λίγο το νερό, ενώ ζυμώνουμε ελαφρώς με το χέρι μας μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη μαλακή που δεν κολλάει στα χέρια. Την αφήνουμε να σταθεί σκεπασμένη με μια πετσέτα για μια ώρα και να διπλασιαστεί σε όγκο. Μετά με αλευρωμένα χέρια πέρνουμε μπαλάκια ζύμης, όσο ένα καρύδι, και σε αλευρωμένη επιφάνεια πλάθουμε χοντρά μπαστουνάκια, όσο το μικρό μας δάχτυλο και ενώνουμε τις άκρες πιέζοντας ελαφρά να ενωθούν. Τα αφήνουμε να σταθούν πάλι για 30 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν πάνω σε αλευρωμένη πετσέτα. Έχουμε βάλει το λάδι να κάψει και ρίχνουμε μέσα λίγα λίγα τα ντόνατς. Τα γυρίζουμε και από την άλλη μεριά να ροδίσουν ομοιόμορφα και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν Τα σερβίρουμε με μέλι και κανέλα Λίγα μυστικά ακόμαΑν η ζύμη κολλάει ίσως χρειαστεί λίγο αλεύρι παραπάνω.Τη συνταγή την είδα σε κάποια πρωινή εκπομπή
Διαβάστε περισότερο: Ντόνατς γρήγορα και πανεύκολα http://www.sintagespareas.gr/sintage....1en52kJ
|
|
| |
Θνητος | Date: Τρίτη, 26-ΦΕΒ-2013, 9:08 PM | Message # 390 |
| Λουκουμαδες δλδ !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |