|
Συνωμοσίες
|
|
| Θνητος | Date: Σάββατο, 24-ΔΕΚ-2011, 11:12 PM | Message # 331 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Quote (margarita) οχι θνητε μου τιποτα δεν θα γινει Αμαν βρε Μαργκαρετ !! Μου εριξες το ηθικο !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Σάββατο, 24-ΔΕΚ-2011, 11:19 PM | Message # 332 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| οχι να μην πέφτει το ηθικό σου ηθελα να πω οτι οι αλλαγές απο μας θα γίνουν Added (2011-12-24, 11:19 PM) --------------------------------------------- εμεις είμαστε αντοχής δεν πέφτουμε
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Σάββατο, 24-ΔΕΚ-2011, 11:27 PM | Message # 333 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Δύσκολο!!!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
Message edited by Αθηναίος - Σάββατο, 24-ΔΕΚ-2011, 11:27 PM |
| |
|
|
| margarita | Date: Σάββατο, 24-ΔΕΚ-2011, 11:31 PM | Message # 334 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Δύσκολο!! θα πιασει καταθλιψη τον θνητο ,μη λες τέτοια
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
|
|
| Θνητος | Date: Σάββατο, 24-ΔΕΚ-2011, 11:38 PM | Message # 336 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΕΕΕΠΠΠ !!! Ασ τη τηγνια κατ !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
|
|
| Θνητος | Date: Δευτέρα, 26-ΔΕΚ-2011, 11:40 PM | Message # 338 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Πάπα και τη Παγκόσμια Κυβέρνηση από έναν Ιησουΐτη και βαθύ γνώστη του Βατικανού
http://redskywarning.blogspot.com/2011/12/blog-post_26.html
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 6:49 PM | Message # 339 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Μαύρο φίδι θα τους φάει και μάλιστα... κολοβό!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 7:44 PM | Message # 340 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Μαύρο φίδι θα τους φάει και μάλιστα... κολοβό! εχω μεγάλο καημό που δεν πιάνουν οι κατάρες μου ,τζαμπα τους κάνω τους διαλογισμους!!!!!
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 10:09 PM | Message # 341 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ
γράφει ο Δημ. Αντωνίου http://zoidosia.blogspot.com/2...
Ανακοινώθηκε την 24 Νοεμβρίου στην Βουλή, η μήνυσή μου για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά των 300 βουλευτών, των υπουργών, του Πρωθυπουργού (τέως και νυν) και του Προέδρου της Δημοκρατίας.
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ» ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Τσίπρα, Παπαρρήγα, Κανέλλη, Ψαρριανό, κλπ.: Θα μπείτε μπροστά και θα ζητήσετε την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των Προδοτών βουλευτώ και υπουργών?, ή θα αναφωνήσουμε «τώρα έπεσαν οι μάσκες»?)
Για να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον υπουργών και βουλευτών, απαιτείται άδεια από την Βουλή (άρθρα 61-62 και 86 Συντ., ν.3126/2003). Εάν η άδεια δεν δοθεί (η υπόθεση ΔΕΝ μπαίνει στο αρχείο, όπως λανθασμένα πιστεύεται), αλλά το δικαίωμα της παροχής άδειας για την ποινική δίωξη μεταβιβάζεται στην επόμενη (ες) Βουλή (ες), αρκεί βέβαια να μην έχει, εν τω μεταξύ, παραγραφεί το έγκλημα. Αυτός είναι ο λόγος που όλες (σχεδόν) οι υποθέσεις κατά πολιτικών έχουν αρχειοθετηθεί…λόγω παραγραφής. Και τούτο διότι –ιδιαίτερα για τους υπουργούς- ο χρόνος παραγραφής είναι μόνο 5 χρόνια από την διάπραξη του εγκλήματος. Καμία υπόθεση δεν αρχειοθετείται και τελεσίδικα επειδή διαδικαστικά δεν εδόθη άδεια για δίωξη από την Βουλή. Οι υποθέσεις αρχειοθετούνται τελεσίδικα, μόνο λόγω παραγραφής, ή έκδοσης αμετάκλητης απόφασης του δικαστηρίου (κι όχι, επαναλαμβάνω, επειδή η Βουλή δεν χορηγεί άδεια δίωξης).
Όμως όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν για το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΟ (άρθρο 120 Συντ.). Συνεπώς το δικαίωμα δίωξης και δίκης των νυν προδοτών μεταφέρεται στις επόμενες Βουλές (οι οποίες θα αποτελούνται από «εμάς») εσαεί!, σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Οι επόμενες Βουλές μπορούν επίσης α) να καταργήσουν το επαίσχυντο άρθρο 86 Συντ. και β) (το σπουδαιότερο), να ψηφίσουν ειδική Συντακτική Πράξη (Ψήφισμα) με το οποίο να παραπέμπουν τους Προδότες σε δίκη για Εσχάτη Προδοσία, όπως έγινε με την αρ.1/15-11-1944 Συντακτική Πράξη της Κυβέρνησης Νικ. Πλαστήρα, με την οποία δικάστηκαν όλοι οι Δωσίλογοι Συνεργάτες των Γερμανών Κατακητών.
Η τύχη των προδοτών είναι στο χέρια τα δικά μας πλέον, του ΛΑΟΥ! Εμείς είμαστε οι δικαστές των. Και τέλος.
Η Εσχάτη Προδοσία, είναι Πολιτικό Έγκλημα (σύμφωνα και με την πάγια ελληνική και διεθνή νομολογία), συνεπώς αρμόδια για την εκδίκασή της είναι τα Τακτικά Ορκωτά Κακουργιοδικεία (άρθρο 97 Συντ.). Κι εκεί θα διαβιβαστεί τελικά, λόγω αρμοδιότητας, η μήνυσή μου αυτή από την επόμενη, πραγματικά Ελληνική Βουλή, εντελώς καθαρή κι απαλλαγμένη από τους σημερινούς προδότες.
Παρακαλώ δείτε και τα blogμου: www.zoidiosia.blogspot,com και www.elpida-politeias.gr (τον νέο πολιτικό φορέα που ιδρύσαμε) και τέλος: epivetta@otenet.gr
Υστερόγραφο: Οι διάφορες φωνές ότι «δεν θα γίνει τίποτα, κανείς δεν θα δικστεί» κλπ. δεν είναι μόνο ηττοπαθείς και μοιρολατρικές, αλλά και ΥΠΟΠΤΕΣ. Σε κάθε περίπτωση, εμείς απευθυνόμαστε σε ΜΑΧΗΤΕΣ κι όχι σε «κλαψομαρίες».
Τα ντοκουμέντα της κατάθεσης της μήνυσης στην Βουλή είναι εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v... (το video με την ανακοίνωση της μήνυσης από το Προεδρείο της Βουλής…σαν να είναι γεγονός παράβασης του ΚΟΚ!!)
http://www.hellenicparliament....
(σελ. 42 των πρακτικών της Βουλής)
http://zoidosia.blogspot.com/2...
Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία κατά των μελών του Κοινοβουλίου -ΙΙ (απόσπασμα) Mήνυση για Εσχάτη Προδοσία κατά των μελών του Κοινοβουλίου -Ι (απόσπασμα)
http://zoidosia.blogspot.com/2...
«Το Δόγμα Calvo» (απόσπασμα από την μήνυση)
http://www.youtube.com/watch?v...
Ομιλία του μηνυτή στους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα την 03-06-2011)
Συνέντευξη στο Κόντρα για την μήνυση τον Ιανουάριο 2011
Ομιλία του μηνυτή στην αίθουσα «Ορφέας» τον Φεβρουάριο 2011
Δημ. Αντωνίου, Ιατρός (ο μηνυτής)
http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/12/blog-post_6237.html
ΥΓ . ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ !! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ε ΕΕ ΕΕΕ ΕΡΧΕΤΑΙ !!  Added (2011-12-27, 8:36 PM) --------------------------------------------- ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ – ΛΕΓΕΩΝΟΣ ΤΙΜΗΣ «ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»
Η πολιτική κίνηση αυτή ιδρύεται:
Για τη Δημοκρατική Καταξίωση των Κοινωνικά και Ηθικά Αξίων, Τιμίων και των φιλόπονων Για την Δόξα της Κοινωνικής και Ηθικής Αξιότητας και τον Κόλαφο της Αναξιότητας και της Κληρονομικής Αριστοκρατίας Για τα όνειρα των Νέων και την Τιμή των Ηλικιωμένων Για την Απελευθέρωση της Χώρας από τους Προδότες βουλευτές της Για την ολοκληρωτική αλλαγή της Βουλής Ελάτε μαζί μας όλοι οι «παρθένοι» στην Πολιτική Είμαστε Κίνημα των Πολιτών και των Επαναστατημένων Νέων, ΟΧΙ των μεγαλοσχημόνων πτυχιούχων και νεόπλουτων κληρονομικών «ψευτοαριστοκρατών Αρχικός σκοπός μας είναι το γκρέμισμα του σαθρού πολιτικού κατεστημένου Επαγγελλόμαστε την άμεση εκκαθάριση της χώρας μας από τις ξένες κατακτητικές δυνάμεις της Τρόικας και την παύση πληρωμών του εξωτερικού μας χρέους στους διεθνείς βάρβαρους τραπεζικούς τοκογλύφους Είμαστε μια «Λεγεώνα Τιμής» των Ελλήνων Μπορείτε να κατεβάσετε τις Αρχές της “Ελπίδας Πολιτείας” από εδώ ή διαβάστε την online από εδώ.
H πολιτική κίνηση “Ελπίδα Πολιτείας” ιδρύθηκε από τον ιατρό-χειρουργό Δημ. Αντωνίου το βιογραφικό του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ. Με το προσωπικό blog (zoidosia.blogspot.com) του Δημ. Αντωνίου μπορείτε να συνδεθείτε από εδώ. Στο blog μπορείτε να δείτε ενδιαφέροντα πολιτικά άρθρα και άρθρα πολιτικής φιλοσοφίας καθώς και videos. Από το blog μπορείτε να συνδεθείτε στην σελίδα του facebook του Δημ. Αντωνίου.
Βιβλία του ιδίου μπορείτε επίσης να δείτε εδώ.
Ζητάμε ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ της «ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» σε όλη την Ελλαδα.
Τηλεφ. στα 2221-62743, 6980-539011 και 6944-936865 (Αμέρισσα), 6972-095181 (Βάσσια)
ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ – ΓΙΝΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»
Με ρωτούν χιλιάδες φίλοι εάν μπορούν να συμμετάσχουν στην μήνυση κατά των προδοτών για εσχάτη προδοσία κατά του Ελληνικού Έθνους, ως συν-μηνυτές. Η απάντηση είναι η εξής: Δηλώστε υποψήφιοι βουλευτές με την “Ελπίδα Πολιτείας”, ώστε όχι μόνο να γίνεται συν-μηνυτές, αλλά πραγματικοί ΔΙΚΑΣΤΕΣ των προδοτών, δεδομένου ότι το παιγνίδι θα παιχτεί με την σύνθεση της επόμενης Βουλής και την βούλησή της να τους δικάσεις για Εθνική Προδοσία και Γενοκτονία. Όσοι δεν επιθυμείτε να δηλώσετε υποψηφιότητα, σας καλώ σε πανστρατιά ψήφισης της Ελπίδας, ώστε να εκλέξουμε τον κρίσιμο αριθμό των 30 βουλευτών για να αρχίσουμε την δίκη της Προδοτών. Δώστε την δυνατότητα στους εαυτούς σας να πάρετε νόμιμη εκδίκηση για την γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους από τους προδότες και κατακτητές. Είναι καθήκον μας και για μένα το μόνο όνειρο, με την υλοποίηση του οποίου θα αποσυρθώ. Tηλεφωνείστε μου από όλη της Ελλάδα στο 22210-62743 και 6980-539011. Δεν χρειαζόμαστε λεφτά. Καρδιά και όνειρο-όραμα μόνο. Δεν είμαστε του θεάματος, αλλά του βάθους ψυχής. Πηγη , http://elpida-politeias.gr/home Added (2011-12-27, 8:37 PM) ---------------------------------------------
Quote (Θνητος) Με ρωτούν χιλιάδες φίλοι εάν μπορούν να συμμετάσχουν στην μήνυση κατά των προδοτών για εσχάτη προδοσία κατά του Ελληνικού Έθνους, ως συν-μηνυτές. Η απάντηση είναι η εξής: Δηλώστε υποψήφιοι βουλευτές με την “Ελπίδα Πολιτείας”, ώστε όχι μόνο να γίνεται συν-μηνυτές, αλλά πραγματικοί ΔΙΚΑΣΤΕΣ των προδοτών, δεδομένου ότι το παιγνίδι θα παιχτεί με την σύνθεση της επόμενης Βουλής και την βούλησή της να τους δικάσεις για Εθνική Προδοσία και Γενοκτονία. Όσοι δεν επιθυμείτε να δηλώσετε υποψηφιότητα, σας καλώ σε πανστρατιά ψήφισης της Ελπίδας, ώστε να εκλέξουμε τον κρίσιμο αριθμό των 30 βουλευτών για να αρχίσουμε την δίκη της Προδοτών Added (2011-12-27, 10:09 PM) ---------------------------------------------
Quote (Θνητος) Ζητάμε ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ της «ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» σε όλη την Ελλαδα.
Τηλεφ. στα 2221-62743, 6980-539011 και 6944-936865 (Αμέρισσα), 6972-095181 (Βάσσια)
ΠΟΙΟΣ θα παει για ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ??
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 10:16 PM | Message # 342 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| εγω θνητε μου ,θέλω ψήφους!!!!!!!!
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 10:44 PM | Message # 343 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Μεσα εγω !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 10:56 PM | Message # 344 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) εγω θνητε μου ,θέλω ψήφους!!!!!!!! Θα βάλεις για Βουλευτίνα με την παράταξη του γιατρού;;;;
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 11:36 PM | Message # 345 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) με την παράταξη του γιατρού;;;; οχι γιατι αναφέρει και πόσα βιβλια εγραψε ,νομίζω οτι αυτές τις μηνύσεις τις εκανε ια να γίνει γνωστός ,εσύ τι λές?
|
| |
|
|